Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kan tahlili şeker yüklemesi genetik araştırması rahim filmi histereskopi hepsi yapıldı canım ama olmuyo artık hamile kaldığımda sevinemiyorum bile doktorum Embriyonun sağlıklı olmasına rağmen yinede %90 embriyodan kaynaklandığını söyledi

Tamam arattıririm bir daha. Bugün arayan kişiye öyle demişler .bende otomatikman vazgeçtim. Tamam öyle yapayım birde.olmadı konustururlar ise yasemin hanima anlatayım derdimi.bende istiyorum emin ellerde olmayı. Tamam şimdilik hersey normal ilerliyor ama garanti daha iyi

Terapi gibi yanıt yazmışsınızilaç niyetine okudum. Genel olarak hayata pozitif bakan biriyimdilerim faydası olur...Burada bu istekle yanan herkes için dua ediyorum...Bu kadar yoğun isteğin yanıtsız kalmayacağını da düşünüyorum..o yüzden istemektedir vazgeçmeyelim

Ne alakasi var ya ben tekrar oraya sorcam canim bana bugün öylebirsey demedi sen en iysi doktoruna git o mutlaka biliyodur vede Überweisung alirsan bakmak zorundalar ay simdi sinir oldum
Evet ablamin kızı aradi.eve for
Ne alakasi var ya ben tekrar oraya sorcam canim bana bugün öylebirsey demedi sen en iysi doktoruna git o mutlaka biliyodur vede Überweisung alirsan bakmak zorundalar ay simdi sinir oldum
İlk arattirdigimda eve form gondereceklerini artı 200 euro istediklerini söylediler. Sonra kendi jinekologum dan uberweisungla gelirsem bir şey farkeder mi diye soracaktikki bu seferde benim durumum onların alanına girmediklerini belirttiler. Dedigim gibi ya direk kendim gorusucem yasemin hanim ile.çünkü ortada net birsey yok

Sedimantasyon sonucuna baktın mı? CRP, LYM bir şey daha vardı hatırlayamadım. Çok stres yapıyorsan o da yumurta kalitesini düşürür. İlgilenir misin bilmiyorum ama bal, tarçın çörekotuyağı üçlüsünün faydasını çok gördüm kendi adıma. Ayrıca bal- tarçın ikilisini sakızla çiğnemek te rahmi kuvvetlendirerek gebeliğin oluşumuna ve gelişimine katkıda bulunuyor. Rabbim gönlümüzdekini hayırlı eylesin...

Simdi popom yerine yerlestiiiii eve tesrif ettim :) araya bir sey girmeden yollamaliydimmm. Bugun bir davet mekanindaki dergide gordum caktirmadan cektim :)))) iste bizim icin en favori resim :) yeni yil boyle gelsin....

Yasiniz kac olursa olsun gonlunuzden geciyorsa gobekleriniz boyle olsunnnnn :) benim de olsun itiraz etmemm :))) sagdan say :))) bir suru gobekten hangisi size uyarsa artik :)

günaydın kızlar

gunaydinlar gunaydinlar,

sizinle bisey paylasmak istiyorum. benim bi arkadasim var 35 veya 36 yasinda unuttum su an

mayis dogum yapmisti kizi oldu 7 aylik olucak. ilk evliligindende bi kizi var 11 yasinda. bu bebekten oncede defalarca bebek aldirmis. heleki birtanesi 5 aylikmis nerdeyse galiba. erkek bebekmis. turkiyede merdiven alti tabiri varya oyle olmus.. dun telefonda konustuk yine hamileymis. mubarek havada kapiyor sanki. birde evli degil bebeginin babasiyla. dunden beri bi tuhafim valla ya.

avrupanin begenmedigim tek yonu. randevular boyle oluyor hep. sinir bozucu. neyse gec olsun guc olmasin canim. iyi gectigine sevindim.

Günaydın
Arkadaşın oldukça verimliymişrabbim verdimi veriyor oluyor işte her halukârda,darısı Başımıza cümleten.

Geçmiş olsun,yeni tedavinde sorunsuz kucağına alırsın.

Günaydın canım..
İşte oralı olmamaları beni deli eder..

Günaydın canım ben Aret'i tv de dinledim. Güzel bilgiler vermesine ve işinin ehli görünmesine rağmen, negatif enerji aldım. O Yüzden ona gitmedim. Istanbul tüp bebek te tedavi oluyorum ama Emre beyde.. Ve Hamd olsun çok memnunum.. Bakalım Herşey nasip kısmet..

Nasıl masaj ki,linki varmı?

Günaydın
Arkadaşın oldukça verimliymişrabbim verdimi veriyor oluyor işte her halukârda,darısı Başımıza cümleten.

ben boyle verimlilik gormedim hayatimda bi keresinde kendide soylemisti ben bu dunyaya hamile kalmak cocuk dogurmak icin gelmisim diye.
Rabbim isteyen olmayan herkese nasip etsin.

sen nerdeydin arkadasim almanya galiba degil mi?

Amin arkadaşım. Yeni yumurta derdinde değilim pek. Rabbim yazdıysa tek embriyom gelir kucağıma Allah' ın izniyle. Yanına bir tane daha koyarsak belki şansımız artar

Günaydın.. Haklısın Allah nasip edecekse ( inşallah hayırlısıyla eder) doğal yoldan da hamile kalabiliriz..

Rahim Bölgesi'ne çok müdahale edildiği için endişelendim,teşekkür canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…