- 25 Mart 2012
- 4.213
- 4.389
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.601
Kan tahlili şeker yüklemesi genetik araştırması rahim filmi histereskopi hepsi yapıldı canım ama olmuyo artık hamile kaldığımda sevinemiyorum bile doktorum Embriyonun sağlıklı olmasına rağmen yinede %90 embriyodan kaynaklandığını söylediPeki nedenini araştırmadılar mı? Gelişememelerinin bir sebebi olmalı. Başka bir rahatsızlık, kanda bir sorun, vitamin - mineral eksikliği, gen araştırması...? Az değil çünkü kaybın. Hamile kalmana engel bir sorunun olmadığı da belli. Dediğin gibi Allah' tan umut kesilmez. En hayırlısını o bilir. Dilerim bu yolda başka acı yaşamadan evladına kavuşursun...
Tamam arattıririm bir daha. Bugün arayan kişiye öyle demişler .bende otomatikman vazgeçtim. Tamam öyle yapayım birde.olmadı konustururlar ise yasemin hanima anlatayım derdimi.bende istiyorum emin ellerde olmayı. Tamam şimdilik hersey normal ilerliyor ama garanti daha iyiCanim nasil olmaz yaa ya sen anlatamadin yada onlar anlamak istemediler bugün özelikle kiza sordum arasin bizi dedi Eki Görüntüle 1338961 Eki Görüntüle 1338962 Eki Görüntüle 1338964 Türk bayan doktor bile var ara tekrar" kadin doktorum size yoladi de" yada git doktorundan bu doktora gidicem de Überweisung iste elimden bukadar geliyo canim kusura bakma
Terapi gibi yanıt yazmışsınızTeşekkür ederim...
Herkeste aynı zamanda etki etse bile bazı şeyler zincirleme gelişiyor. Bir aşama düzeliyor, sonra bağlı olduğu diğer aşamaya geçiyor. Bu da zaman alıyor. Kaldı ki herkesin enerji seviyesi farklı, yaşadıkları farklı, algılamaları farklı, etkileri farklı... Sevdiğinden ayrılan birisi ağlar, zırlar, üç gün sonra başka birisini bulur mesela. Bir başkası yıllarca unutamaz, takıntı yapar, kendine zarar verir... O yüzden her şey senin yaşanmışlık ve algı düzeyinde gerçekleşiyor. Bu da sadece sana özel bir süreç. Dilerim yükün hafiftir özlemin en kısa zamanda kolaylıkla gelir
Evet ablamin kızı aradi.eve forNe alakasi var ya ben tekrar oraya sorcam canim bana bugün öylebirsey demedi sen en iysi doktoruna git o mutlaka biliyodur vede Überweisung alirsan bakmak zorundalar ay simdi sinir oldum
İlk arattirdigimda eve form gondereceklerini artı 200 euro istediklerini söylediler. Sonra kendi jinekologum dan uberweisungla gelirsem bir şey farkeder mi diye soracaktikki bu seferde benim durumum onların alanına girmediklerini belirttiler. Dedigim gibi ya direk kendim gorusucem yasemin hanim ile.çünkü ortada net birsey yokNe alakasi var ya ben tekrar oraya sorcam canim bana bugün öylebirsey demedi sen en iysi doktoruna git o mutlaka biliyodur vede Überweisung alirsan bakmak zorundalar ay simdi sinir oldum
Kan tahlili şeker yüklemesi genetik araştırması rahim filmi histereskopi hepsi yapıldı canım ama olmuyo artık hamile kaldığımda sevinemiyorum bile doktorum Embriyonun sağlıklı olmasına rağmen yinede %90 embriyodan kaynaklandığını söyledi
Geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah güzel sonuçlar alır, bebeğine kavuşmak için çalışmalara bir an önce başlarsın...
günaydın kızlar
Selam canim, TEE yapildi korktugum gibi degildi iyi gecti uyudum uyandim.Baska doktor yaptigi icin sonucu söylemedi. Kendi doktorumun sonuca bakip degerlendirmesi icin randevu aldim. En yakin tarih 22 Ocak malesef daha yakin yoktu, kontrol gününe kadar beklemeye devam.
Günaydıngunaydinlar gunaydinlar,
sizinle bisey paylasmak istiyorum. benim bi arkadasim var 35 veya 36 yasinda unuttum su an
mayis dogum yapmisti kizi oldu 7 aylik olucak. ilk evliligindende bi kizi var 11 yasinda. bu bebekten oncede defalarca bebek aldirmis. heleki birtanesi 5 aylikmis nerdeyse galiba. erkek bebekmis. turkiyede merdiven alti tabiri varya oyle olmus.. dun telefonda konustuk yine hamileymis. mubarek havada kapiyor sanki. birde evli degil bebeginin babasiyla. dunden beri bi tuhafim valla ya.
Aynen tatlım,bende hiç sevmiyorum Avrupa'nın bu yönlerini.avrupanin begenmedigim tek yonu. randevular boyle oluyor hep. sinir bozucu. neyse gec olsun guc olmasin canim. iyi gectigine sevindim.
Geçmiş olsun,yeni tedavinde sorunsuz kucağına alırsın.İyi akşamlar kızlar bişey sorucam 2hafta önce düşük yaptım yazmıştım buraya da bilen biliyodur doktorum tekrardan şubat adetinin 18. Günü falan gel dedi yani benim yeni deneme marta hatta nisana sarkıcak bu uzun bi müddet değil mi
Günaydın canım..evet cnm bunu bende cok duydum.. istanbul tupdeki iki tedavimdede arete bunu cok anlatmaya calistim ama adam beni dinlemedi bile illaki 2. gun transferi yapacagim diye tutturdu.. negatifi goruncede orali bile olmadi eeee bu yastan sonra ne bekliyordun kac yasindasin farkindamisin dedi 37 yasindayken:)))
Nasıl masaj ki,linki varmı?Ben cevap yazmıştım ama ya gönderemedim ya da düşmedi. Açabiliyorsa açsın. Ya da bağlasın. İçeride sıvı birikmese bile, geri dönüş olduğu için tutunmaya engel. En azından son doktorum öyle açıklama yaptı. Ya da WishDuygu' nun masajını dene. Biraz zaman alır ama hem eğlenceli, hem maliyeti yok.
Günaydın
Arkadaşın oldukça verimliymişrabbim verdimi veriyor oluyor işte her halukârda,darısı Başımıza cümleten.
Amin arkadaşım. Yeni yumurta derdinde değilim pek. Rabbim yazdıysa tek embriyom gelir kucağıma Allah' ın izniyle. Yanına bir tane daha koyarsak belki şansımız artar
Rahim Bölgesi'ne çok müdahale edildiği için endişelendim,teşekkür canım.canım tutunmada tüplerdeki yapışıklık çok büyük rol oynuyor.. mutlaka başka doktorlarada göster gerçi her kafadanda ayrı ses çıkıyor bu durumlarda... doktorun doğru bir yöntem söylemiş bence..
bende yapışıklık varmış laparaskopi + histereskopi oldum ve ilk kez bu tedavimde tutunma oluşmuştu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?