- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.621
gunaydinlar gunaydinlar,
sizinle bisey paylasmak istiyorum. benim bi arkadasim var 35 veya 36 yasinda unuttum su an
mayis dogum yapmisti kizi oldu 7 aylik olucak. ilk evliligindende bi kizi var 11 yasinda. bu bebekten oncede defalarca bebek aldirmis. heleki birtanesi 5 aylikmis nerdeyse galiba. erkek bebekmis. turkiyede merdiven alti tabiri varya oyle olmus.. dun telefonda konustuk yine hamileymis. mubarek havada kapiyor sanki. birde evli degil bebeginin babasiyla. dunden beri bi tuhafim valla ya.
Hayırlısı olsun,eskisinden daha iyi olur inşallah dualar seninle.Canım ne istiyorsan en iyisi olsun, çok temiz kalplisin.. 2 haftaya ne var bilmem ama her ne ise Allah işini kolaylaştırsın..
Evet canım bu adetimle gideceğim, dondurulmuş transferim olacak Allah nasip ederse.. Hayırlısı..
Bugün biraz gerginim, iş yerimde ekibim değişmiş
Inşallah böylesi hayırlıdır.. Bu dönemde biraz zor olursa diye endişeliyim.. Dua edin kızlar böylesi iyi ki olmuş diyeyim.. Aslında iyi olur da bakalım.. Hayırlısı ..
Nasıl masaj ki,linki varmı?
Ben de aynı şeyleri yaşadım. Her yeni doktorun karşısına çıkarken özür dilemek istiyordum. "Özür dilerim bu yaş da çocuk sahibi olmak istediğim için", "özür dilerim geç yaş da evlendiğim için", "özür dilerim karşınıza geldiğim için" diyerek oturduğum sandalyede giderek küçülüyordum. Tüm bunları söylerken kalbim ağrıyordu. Hiç yaş sıkıntım yoktu artık yaş konsuunda süper komplkesli bir insan oldum. Ne yaparsam yapayım geçmiyor bu duygum:)
Teşekkür ederim,bakıcam.Infertility massage diye aratırsan bulursun sanırım. Paylaşmıştı bir ara ama zaman geçti üstünden gerilerde kalmıştır...
Hayırlısı olsun,eskisinden daha iyi olur inşallah dualar seninle.
Günaydınsız daldım sohbete kusura bakmayın. Herkese günaydın. Uyanamadım hala yaw. Ayakta uyuyorum bugün. Hava da kapalı. Kim beni canlandıracak? Kim güzel haberler verecek?
Aaa, Magnesya' nın doğumu vardı di mi bugün? Allah kurtarsın ikisini de, sağlıkla gelsin Asya Bebek
Almanya dayım evet,düşünceside farklıymış enterasan biri sanırım,âmin canım hepimize nasip etsin.ben boyle verimlilik gormedim hayatimda bi keresinde kendide soylemisti ben bu dunyaya hamile kalmak cocuk dogurmak icin gelmisim diye.
Rabbim isteyen olmayan herkese nasip etsin.
sen nerdeydin arkadasim almanya galiba degil mi?
Sen şanslısın, arkadaşınmış. O kadar kolay hamile kalan bir annenin kızı, öyle bir anneannenin torunuyum ben. Düşünsene psikolojik baskıyı.Kimse ağzını açmasa da kötü hissediyor insan. Nihayetinde herkes kendi sınavını veriyor. Onunki de bir sınav. Öyle bakmak lazım...
Ne kusuru yaw,burada kusurmu aranır,seviyoz seniGünaydınsız daldım sohbete kusura bakmayın. Herkese günaydın. Uyanamadım hala yaw. Ayakta uyuyorum bugün. Hava da kapalı. Kim beni canlandıracak? Kim güzel haberler verecek?
Aaa, Magnesya' nın doğumu vardı di mi bugün? Allah kurtarsın ikisini de, sağlıkla gelsin Asya Bebek
Genelde gecemi çalışıyorsun?Oo biz nöbetten çıkalım hala uyutmayalım, hanfendiler yeni uyansınlar :) hak mı:))))))) isyaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn:)))
Oo biz nöbetten çıkalım hala uyutmayalım, hanfendiler yeni uyansınlar :) hak mı:))))))) isyaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn:)))
Sende mi laproskopi oldun,geçmiş olsun canım,önceki laproskopi lerde hiç bu kadar düşünmemiştim,şimdi neden böyle oldu bilmiyorum.14 Ekim' de laparoskopiye giderken tayin haberini aldık. Operasyon çıkışı ve aynı gün Edirne' ye dönerken otobüste uyuduğum bir kaç saat dışında hiç dinlenmedim çünkü kedilerin maması, suyu, temizliği, ev bulunması, toplanması, taşınması, yerleşmesi derken bugüne kadar geldim. Bu arada hava değişikliklerine karşı savunmasız kaldım, taşınacağız diye soba kurmadık (diğer evim sobaliydı) koca ev buz gibi, ufo eşliğinde ev topladık... Üstelik gece birkaç kere uyandım, kedimin birisi pencere telini yırtmak suretiyle evden kaçmış, gece 1 e kadar bekledim, uyur uyanık saati 6 ettim ki geldi hatun. Ondan sonra gönül rahatlığıyla uyudum. Dolayısıyla isyan benim hakkım
14 Ekim' de laparoskopiye giderken tayin haberini aldık. Operasyon çıkışı ve aynı gün Edirne' ye dönerken otobüste uyuduğum bir kaç saat dışında hiç dinlenmedim çünkü kedilerin maması, suyu, temizliği, ev bulunması, toplanması, taşınması, yerleşmesi derken bugüne kadar geldim. Bu arada hava değişikliklerine karşı savunmasız kaldım, taşınacağız diye soba kurmadık (diğer evim sobaliydı) koca ev buz gibi, ufo eşliğinde ev topladık... Üstelik gece birkaç kere uyandım, kedimin birisi pencere telini yırtmak suretiyle evden kaçmış, gece 1 e kadar bekledim, uyur uyanık saati 6 ettim ki geldi hatun. Ondan sonra gönül rahatlığıyla uyudum. Dolayısıyla isyan benim hakkım
benim annemde pek verimliydi canim. kac kere bebek aldirdi sayisini ben bilmiyorum birde cocuktum bize aciklama yapilmazdi konusmalardan anlardim. buyuyup yetiskin oldugumda soylemisti annem kendisi bile bilmiyormus sayisini. ne kadar icler acisi dimi..
Genelde gecemi çalışıyorsun?
Ne kusuru yaw,burada kusurmu aranır,seviyoz seni
ben boyle verimlilik gormedim hayatimda bi keresinde kendide soylemisti ben bu dunyaya hamile kalmak cocuk dogurmak icin gelmisim diye.
Rabbim isteyen olmayan herkese nasip etsin.
sen nerdeydin arkadasim almanya galiba degil mi?
Sadece bu bile bizdeki problemlerin çıkış noktası olabiliyor. Onların bebeklerini böyle kolay bırakması, bilinçaltımızda kendini koruma yöntemi geliştiriyor.
Benim annem de söylemezdi. Ben evlenip anne olamayınca bahsetti. Ama başkalarından duyardım. En kötüsü de karşıma geçip "seni anlıyorum, ben de tersini yaşadım" demesiydi. Anlamışsın da bir yerinden anlamışsın diyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?