- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.641
Benim annemde sana hep söyledim doğurmadın bi tane daha der,halbuki detayları anlattım biliyor,eeee olmuyor işte olsa Dükkan senin dedim dedim de sonrada utandım.Sadece bu bile bizdeki problemlerin çıkış noktası olabiliyor. Onların bebeklerini böyle kolay bırakması, bilinçaltımızda kendini koruma yöntemi geliştiriyor.
Benim annem de söylemezdi. Ben evlenip anne olamayınca bahsetti. Ama başkalarından duyardım. En kötüsü de karşıma geçip "seni anlıyorum, ben de tersini yaşadım" demesiydi. Anlamışsın da bir yerinden anlamışsın diyemedim.
Sende mi laproskopi oldun,geçmiş olsun canım,önceki laproskopi lerde hiç bu kadar düşünmemiştim,şimdi neden böyle oldu bilmiyorum.
Sadece bu bile bizdeki problemlerin çıkış noktası olabiliyor. Onların bebeklerini böyle kolay bırakması, bilinçaltımızda kendini koruma yöntemi geliştiriyor.
Benim annem de söylemezdi. Ben evlenip anne olamayınca bahsetti. Ama başkalarından duyardım. En kötüsü de karşıma geçip "seni anlıyorum, ben de tersini yaşadım" demesiydi. Anlamışsın da bir yerinden anlamışsın diyemedim.
Evet çok Haklısın:) ben geri aldım isyanımı
Sadece bu bile bizdeki problemlerin çıkış noktası olabiliyor. Onların bebeklerini böyle kolay bırakması, bilinçaltımızda kendini koruma yöntemi geliştiriyor.
Benim anneminde 8-9 tane düşüğü olmuş.. Doktoruma da verdim bu bilgiyi..
Benim annemde sana hep söyledim doğurmadın bi tane daha der,halbuki detayları anlattım biliyor,eeee olmuyor işte olsa Dükkan senin dedim dedim de sonrada utandım.
Çooook bunaldım gerçekten,herşeyi düşünüyorum,buradan gelip gitmek mesele,geldiğim zaman aynı gün içinde geri dönmem gerekiyor uçakla,burada Çocuğum var onu yanlız bırakamam,Dr,iki ay yumurta toplaması yapılacak dedi,laproskopi de var,eşim genelde iş seyahatinde çocuğumu yanlız bırakamıyorum belli sebeplerden dolayı,iki üç kere den fazla Gidiş Geliş olur sanırım,bazen bırakmak istiyorum,ilk çocuğumla Arasında çok YAŞ farkı olacak diye,beynim bilğin bi cenderede,Hayırlısı.5 yıl önce gittiğim bir doktor önermişti aslında ama oradan ayrılınca kaldı. Tekrar dile getiren de olmamıştı. Tüplerimden birisi hidrosalpenks oluşumu nedeniyle bağlandı. Umarım işe yaramıştır. Bebek için olanlar dışında da ameliyatlarım var benim. Bazen insana bir tedirginlik geliyor. Sanırım bunalıyoruz bu işlemlerden. Gönlünü ferak tutmaya çalış.
Malesef,istem dışı durumlar yaşıyoruz bizde.Bazen çok zorluyorlar yaw...
Tersini yaşamakla anlaşılmaz
Tam depresiflik şekildeymiş,inşallah bebiş gelince değişir.Vardiyalı usulü çalışıyorum canım, 1 gündüz 1 gece 2 off şeklinde..
empatiye bakarmisin? en yakinin seni anlamazken baskalarindan ne bekliycen...
Düşük daha kabul edilir bir durum. Elinde olan bir şey değil. Belli ki bir sorun varmış. Belki pıhtılaşma, belki genetik... Yine de sendeki etkisi benzer bir tedirginlik olabilir. Ben de mi düşüreceğim tedirginliği. Beyin öyle değişik algılıyor ve yansıtıyor ki bazı şeyleri. İçeriden bakıp görmemiz çoğu zaman mümkün olmuyor... Dilerim konunun bu yönünü aşmışsındır.
Bazen çok zorluyorlar yaw...
Çooook bunaldım gerçekten,herşeyi düşünüyorum,buradan gelip gitmek mesele,geldiğim zaman aynı gün içinde geri dönmem gerekiyor uçakla,burada Çocuğum var onu yanlız bırakamam,Dr,iki ay yumurta toplaması yapılacak dedi,laproskopi de var,eşim genelde iş seyahatinde çocuğumu yanlız bırakamıyorum belli sebeplerden dolayı,iki üç kere den fazla Gidiş Geliş olur sanırım,bazen bırakmak istiyorum,ilk çocuğumla Arasında çok YAŞ farkı olacak diye,beynim bilğin bi cenderede,Hayırlısı.
Aaah ah. O özlemi çeken de anlamıyor ki. Kardeşim iki yıl kadar önce evlendi. Onun da yaşı ileri ama eşi genç. Kardeşim hemen çocuk olsun istedi, gelin beklemek istedi. Epey problem yaşadılar aralarında. Ben negatif alınca eşim aileme "gelin, ben başedemiyorum" demiş. Haykıra böğüre ağlıyordum çünkü. Geldiler sağolsunlar. Kardeşim de aradı. İlk cümle "sen neye üzülüyorsun ki?" oldu. Sen niye kızın beynini yiyorsun demedim. Diyemedim.
Kayınvalidem de isteyerek bebek aldırmış,bi ara anlatmıştım Dr,bebeğimi Aldı kistin arkasında gizlenmiş görmemişti,benim de bunu yaşamış olduğumda aklıma Kayınvalidemim olayı geldi.Sadece bu bile bizdeki problemlerin çıkış noktası olabiliyor. Onların bebeklerini böyle kolay bırakması, bilinçaltımızda kendini koruma yöntemi geliştiriyor.
Tam depresiflik şekildeymiş,inşallah bebiş gelince değişir.
Çooook bunaldım gerçekten,herşeyi düşünüyorum,buradan gelip gitmek mesele,geldiğim zaman aynı gün içinde geri dönmem gerekiyor uçakla,burada Çocuğum var onu yanlız bırakamam,Dr,iki ay yumurta toplaması yapılacak dedi,laproskopi de var,eşim genelde iş seyahatinde çocuğumu yanlız bırakamıyorum belli sebeplerden dolayı,iki üç kere den fazla Gidiş Geliş olur sanırım,bazen bırakmak istiyorum,ilk çocuğumla Arasında çok YAŞ farkı olacak diye,beynim bilğin bi cenderede,Hayırlısı.
Canım zormuş senin durum.. Orada yaptırsan buraya gelmek bu kadar zorsa?
En hoş tarafı bul Olmalı,ilk beş tedavimde bende çalışıyordum,Başlarda iyiydi sonra dişlerini gösterdiler,şuan evdeyim ayrıldım işten.Öyle.. Ama benim durumumu bildiklerinden hoşgörülü davranacaklarını düşünüyorum inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?