Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benim annemde sana hep söyledim doğurmadın bi tane daha der,halbuki detayları anlattım biliyor,eeee olmuyor işte olsa Dükkan senin dedim dedim de sonrada utandım.

Sende mi laproskopi oldun,geçmiş olsun canım,önceki laproskopi lerde hiç bu kadar düşünmemiştim,şimdi neden böyle oldu bilmiyorum.

5 yıl önce gittiğim bir doktor önermişti aslında ama oradan ayrılınca kaldı. Tekrar dile getiren de olmamıştı. Tüplerimden birisi hidrosalpenks oluşumu nedeniyle bağlandı. Umarım işe yaramıştır. Bebek için olanlar dışında da ameliyatlarım var benim. Bazen insana bir tedirginlik geliyor. Sanırım bunalıyoruz bu işlemlerden. Gönlünü ferak tutmaya çalış.

Tersini yaşamakla anlaşılmaz

Evet çok Haklısın:) ben geri aldım isyanımı

Çalıştığım zamanlarda, uyuyanlara ben de isyan ederdim. Herkes uyurken yola düşerdim, gücüme giderdi. Bilmezdim ki hastası mı var, yorgunu mu var, işten yeni döneni mi var? İmrenirdim uyuyanlara. Şimdi evdeyim, sabah en geç 7 ayaktayım. O yüzden biraz geç kalkınca şaşırıyorum

empatiye bakarmisin? en yakinin seni anlamazken baskalarindan ne bekliycen...

Benim anneminde 8-9 tane düşüğü olmuş.. Doktoruma da verdim bu bilgiyi..

Düşük daha kabul edilir bir durum. Elinde olan bir şey değil. Belli ki bir sorun varmış. Belki pıhtılaşma, belki genetik... Yine de sendeki etkisi benzer bir tedirginlik olabilir. Ben de mi düşüreceğim tedirginliği. Beyin öyle değişik algılıyor ve yansıtıyor ki bazı şeyleri. İçeriden bakıp görmemiz çoğu zaman mümkün olmuyor... Dilerim konunun bu yönünü aşmışsındır.

Reactions: Eua
Çooook bunaldım gerçekten,herşeyi düşünüyorum,buradan gelip gitmek mesele,geldiğim zaman aynı gün içinde geri dönmem gerekiyor uçakla,burada Çocuğum var onu yanlız bırakamam,Dr,iki ay yumurta toplaması yapılacak dedi,laproskopi de var,eşim genelde iş seyahatinde çocuğumu yanlız bırakamıyorum belli sebeplerden dolayı,iki üç kere den fazla Gidiş Geliş olur sanırım,bazen bırakmak istiyorum,ilk çocuğumla Arasında çok YAŞ farkı olacak diye,beynim bilğin bi cenderede,Hayırlısı.

Tersini yaşamakla anlaşılmaz

Aaah ah. O özlemi çeken de anlamıyor ki. Kardeşim iki yıl kadar önce evlendi. Onun da yaşı ileri ama eşi genç. Kardeşim hemen çocuk olsun istedi, gelin beklemek istedi. Epey problem yaşadılar aralarında. Ben negatif alınca eşim aileme "gelin, ben başedemiyorum" demiş. Haykıra böğüre ağlıyordum çünkü. Geldiler sağolsunlar. Kardeşim de aradı. İlk cümle "sen neye üzülüyorsun ki?" oldu. Sen niye kızın beynini yiyorsun demedim. Diyemedim.

empatiye bakarmisin? en yakinin seni anlamazken baskalarindan ne bekliycen...

Kimseden bir şey beklemiyorum ki. Farkındayım "Empati" yeteneklerinin. Eşim de aynı zihniyette üstelik. Tedavilerime bile tek gidiyorum ben. Geleyim mi bile demez. Bir ilk görüşmede, bir opuda, bir de transferde geldi geçen defa.

O kısımda problem olduğunu düşünmüyorum. Sadece Alınacak tedbir varsa diye söyledim doktoruma. Düşük genelde genetik değildir dedi ama annemin meme kanserinden vefat ettiğini belirtmem konusunda teşekkür etti.
Bazen çok zorluyorlar yaw...

Benimki hayatta değil ya, çok karışanım yok Şükürler olsun :)

Canım zormuş senin durum.. Orada yaptırsan buraya gelmek bu kadar zorsa?

Özellikle erkekler hiç anlamıyor.. Kardeşim bizdeydi tedavi Sürecinde. Bireyler sorulur ne oldu falan diye.. Birşeyden de anladığı yok zaten konuyla ilgili..
Biz gerilince; siz de bu konu açılınca geriliyorsunuz ya ne var bunda' diyor.. Hiç anlamasın inşallah ama Kırıcı olabiliyorlar.. Keşke deseydin kardeşine gelinin beynini yiyorsun diye. Ben olsam derdim..

Kayınvalidem de isteyerek bebek aldırmış,bi ara anlatmıştım Dr,bebeğimi Aldı kistin arkasında gizlenmiş görmemişti,benim de bunu yaşamış olduğumda aklıma Kayınvalidemim olayı geldi.

Kafa karışıklığı kadar berbat bir şey yok sanırım. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık...
Düşünceleri eleyelim mi biraz. Yaş farkını düşünme. Kardeşinin bakımı konusunda yardımcı olmasını geçtim, sana da yoldaş olur. Az farklı kardeşliklerde anne daha çok yoruluyor. Hem bedenen, hem ruhen.
Çocuğunu yalnız bırakmak konusu düşündürür elbette. Kısa süreli bir tedavi olsa tatil zamanına denk getirebilirsin belki. Hiç değilse laparoskopiyi. Birlikte gelirsiniz hiç değilse gözün arkada kalmaz. iki ay yumurta toplanacaksa ikisi peşpeşe aylarda olmak zorunda da değil sanırım. Evet daha uzun bir zamana yayılacak ama gözün arkada kalmayacak. Tabi benimki, uykusuz halimle gelen bir fikir. Başka çözümler de üretilebilir.

Canım zormuş senin durum.. Orada yaptırsan buraya gelmek bu kadar zorsa?

Burada 6 kez denedim olmadı,son denememde yumurtalar Döllenme yapamadı meğer eşimde de sorun varmış,bunu önceden fark etmediler,isterseniz transfer yapmayalım denildi,ben istemedim Olmasını eşim ısrarlı oldu,kendine konduramadı belki sorunu,sonuç malum cümle olumsuz,birde yazın İstanbul'da gittiğim Dr,şimdiye kadar bulunmayan sebebi buldu adeyomsisim varmış,içerde gizli kanama alanı yaptığı için embiriyolar tutunamıtormuş,tekrar sağ tatafta yapışıklık oluşmuş,bana değişik tedavi uygulayacağını söyledi mantıklıda geldi ama ben karar veremiyorum,burada ise yaptırmayı düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…