- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.661
O kısımda problem olduğunu düşünmüyorum. Sadece Alınacak tedbir varsa diye söyledim doktoruma. Düşük genelde genetik değildir dedi ama annemin meme kanserinden vefat ettiğini belirtmem konusunda teşekkür etti.
Benimki hayatta değil ya, çok karışanım yok Şükürler olsun :)
Çooook bunaldım gerçekten,herşeyi düşünüyorum,buradan gelip gitmek mesele,geldiğim zaman aynı gün içinde geri dönmem gerekiyor uçakla,burada Çocuğum var onu yanlız bırakamam,Dr,iki ay yumurta toplaması yapılacak dedi,laproskopi de var,eşim genelde iş seyahatinde çocuğumu yanlız bırakamıyorum belli sebeplerden dolayı,iki üç kere den fazla Gidiş Geliş olur sanırım,bazen bırakmak istiyorum,ilk çocuğumla Arasında çok YAŞ farkı olacak diye,beynim bilğin bi cenderede,Hayırlısı.
Özellikle erkekler hiç anlamıyor.. Kardeşim bizdeydi tedavi Sürecinde. Bireyler sorulur ne oldu falan diye.. Birşeyden de anladığı yok zaten konuyla ilgili..
Biz gerilince; siz de bu konu açılınca geriliyorsunuz ya ne var bunda' diyor.. Hiç anlamasın inşallah ama Kırıcı olabiliyorlar.. Keşke deseydin kardeşine gelinin beynini yiyorsun diye. Ben olsam derdim..
Bu sene izine giderken kendimi tedaviye başlanır şekilde hazırlıklı gittim,plan yapıldığı Şekli almadı,izinde olucam rahat ulaşırım gibi düşündüm,vitamin desteği verdi iki ay yumurta toplanacak,son opu yapılırken de laproskopi yapılır iki ay menopoza sokuculacak,sonrasında Donmuş transferi yapılacağını dedi Dr,Kafa karışıklığı kadar berbat bir şey yok sanırım. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık...
Düşünceleri eleyelim mi biraz. Yaş farkını düşünme. Kardeşinin bakımı konusunda yardımcı olmasını geçtim, sana da yoldaş olur. Az farklı kardeşliklerde anne daha çok yoruluyor. Hem bedenen, hem ruhen.
Çocuğunu yalnız bırakmak konusu düşündürür elbette. Kısa süreli bir tedavi olsa tatil zamanına denk getirebilirsin belki. Hiç değilse laparoskopiyi. Birlikte gelirsiniz hiç değilse gözün arkada kalmaz. iki ay yumurta toplanacaksa ikisi peşpeşe aylarda olmak zorunda da değil sanırım. Evet daha uzun bir zamana yayılacak ama gözün arkada kalmayacak. Tabi benimki, uykusuz halimle gelen bir fikir. Başka çözümler de üretilebilir.
olsun canim nolcak ki yas farki olunca. kac yasinda cocugun? o da mi tup bebek? ben senin yasinida bilmiyorumda yoksa unuttum mu ki
40 yaşındayım,ilk normal oldu,arada olusa 17 belki 18 olabilir,izinden gelince vaz geçtim aslında Kızımın KARDEŞ Duyguları fena halde depreşti,bizde de farklı sorunlar yarışıyor.
Bu tarih meselesi enteresan gerçekten. Ben transferden önce bioenerji uzmanına gitmiştim. Tarihi sormuştu. 21 Kasımdı. Çok iyi dedi, çünkü ayın 21-28 leri yeni ayın doğuşu, yeni hayatın başlangıcıymış.
Aslında yaşı sorun eden birisi Değilim,nedense Düşünceler arasına giriyor,kendimi olsun diye çokmu zorluyorum düşüncesi oluştuğunda,beyin bir anda yorgunlukla beraber olumsuzlaşıyor sanırım.olsun be ya 17 olsun 18 olsun ben yas farkini hic sorun etmeyenlerdenim. senin yine normal bile olur bence. sorun sadece yas faktoru ise.
Burada 6 kez denedim olmadı,son denememde yumurtalar Döllenme yapamadı meğer eşimde de sorun varmış,bunu önceden fark etmediler,isterseniz transfer yapmayalım denildi,ben istemedim Olmasını eşim ısrarlı oldu,kendine konduramadı belki sorunu,sonuç malum cümle olumsuz,birde yazın İstanbul'da gittiğim Dr,şimdiye kadar bulunmayan sebebi buldu adeyomsisim varmış,içerde gizli kanama alanı yaptığı için embiriyolar tutunamıtormuş,tekrar sağ tatafta yapışıklık oluşmuş,bana değişik tedavi uygulayacağını söyledi mantıklıda geldi ama ben karar veremiyorum,burada ise yaptırmayı düşünmüyorum.
Annene Allah' tan rahmet diliyorum. Nur içinde yatsın.
Tedbirli olmak iyidir. Ama düşüğün genetik olmaması konusu farklı fikirlere açık. Pıhtılaşma gibi ya da genetik bir sorundan kaynaklanıyorsa, annende var diye sende de olması şart değil ama ihtimal dahilinde. İnşallah en kısa zamanda gerçek sorun bulunup düzeltilir ve bebeğinle özlem giderirsin...
Aslında yaşı sorun eden birisi Değilim,nedense Düşünceler arasına giriyor,kendimi olsun diye çokmu zorluyorum düşüncesi oluştuğunda,beyin bir anda yorgunlukla beraber olumsuzlaşıyor sanırım.
Günaydın canım..
İşte oralı olmamaları beni deli eder..
Günaydın canım ben Aret'i tv de dinledim. Güzel bilgiler vermesine ve işinin ehli görünmesine rağmen, negatif enerji aldım. O Yüzden ona gitmedim. Istanbul tüp bebek te tedavi oluyorum ama Emre beyde.. Ve Hamd olsun çok memnunum.. Bakalım Herşey nasip kısmet..
Emreyi bende severim canım, iki kez opuma girmişti çok güleryüzlü ve açıklayıcı, nezaman koridorda görse yanıma gelip sohbet ederdi çok şaşırmıştım genelde bilirsin doktorlar dışarı çıkınca hastanın pek yüzüne bakmazlar..
şimdiki aklım olsa bende orada emreye giderdim ama artık geçti tekrar aynı ortama girmek istemiyorum, zaten Aretin gazabından korkuyorum:))
Emreyi bende severim canım, iki kez opuma girmişti çok güleryüzlü ve açıklayıcı, nezaman koridorda görse yanıma gelip sohbet ederdi çok şaşırmıştım genelde bilirsin doktorlar dışarı çıkınca hastanın pek yüzüne bakmazlar..
şimdiki aklım olsa bende orada emreye giderdim ama artık geçti tekrar aynı ortama girmek istemiyorum, zaten Aretin gazabından korkuyorum:))
Bu sene izine giderken kendimi tedaviye başlanır şekilde hazırlıklı gittim,plan yapıldığı Şekli almadı,izinde olucam rahat ulaşırım gibi düşündüm,vitamin desteği verdi iki ay yumurta toplanacak,son opu yapılırken de laproskopi yapılır iki ay menopoza sokuculacak,sonrasında Donmuş transferi yapılacağını dedi Dr,
Kizkar günaydin dun Zonak harika bir kahvalti Menüsü ile yola ciktim doktorlarla kavga gürültü... kendimi bioenerji uzmaninda buldum bir güzel sohbet etik bioerrjiye inanmayan kocam bekleme odasinda gerdi beni kanimi aldi inceleyip öyle bir tedavi uygulanacak birde zamanin olursa Mayar diyebir oruc varmis onun kitabini verdi daha inceliyemedim bile ..yani
Iyi güzelde cok pahali canlarim yaa
Bundan sonra sirada hollanda var ee Alllahin izniyle ben 2015 hamile kalirim insallah
Aret'in gazabı güldürdü beni :) Allah'da seni güldürsün canım..
Seninde mi sperm sorunuydu canım?
Kizkar günaydin dun Zonak harika bir kahvalti Menüsü ile yola ciktim doktorlarla kavga gürültü... kendimi bioenerji uzmaninda buldum bir güzel sohbet etik bioerrjiye inanmayan kocam bekleme odasinda gerdi beni kanimi aldi inceleyip öyle bir tedavi uygulanacak birde zamanin olursa Mayar diyebir oruc varmis onun kitabini verdi daha inceliyemedim bile ..yani
Iyi güzelde cok pahali canlarim yaa
Bundan sonra sirada hollanda var ee Alllahin izniyle ben 2015 hamile kalirim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?