Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Annene Allah' tan rahmet diliyorum. Nur içinde yatsın.
Tedbirli olmak iyidir. Ama düşüğün genetik olmaması konusu farklı fikirlere açık. Pıhtılaşma gibi ya da genetik bir sorundan kaynaklanıyorsa, annende var diye sende de olması şart değil ama ihtimal dahilinde. İnşallah en kısa zamanda gerçek sorun bulunup düzeltilir ve bebeğinle özlem giderirsin...

olsun canim nolcak ki yas farki olunca. kac yasinda cocugun? o da mi tup bebek? ben senin yasinida bilmiyorumda yoksa unuttum mu ki

Ben doğum sonrasına saklıyorum kendimi. Bebeğine kavuşsun, "neye üzüldüğümü anladın mı?" diyeceğim yoksa bir on kilo daha alırım. O konuşma sırasında eşi hamileymiş aslında, daha haberleri yoktu. 15 gün sonra öğrendiler.
Bir de annemle babamın arasındaki sorun yüzünden biz de 4 yıl görüşmedik kardeşimle. Zaten çok parlak bir ilişkimiz yoktu, hepten yabancılaştık. Söyledikleri yerine aramış olmasına odaklanmak işime geldi açıkçası. Annem ve eşim yetiyordu, bir de onu takmak istemedim. Ama içimde kalmayacak o kesin.

Bu sene izine giderken kendimi tedaviye başlanır şekilde hazırlıklı gittim,plan yapıldığı Şekli almadı,izinde olucam rahat ulaşırım gibi düşündüm,vitamin desteği verdi iki ay yumurta toplanacak,son opu yapılırken de laproskopi yapılır iki ay menopoza sokuculacak,sonrasında Donmuş transferi yapılacağını dedi Dr,

Herkese günaydın... :) Çok takip edemedim bu aralar, yaklaşık 50 sayfa yazmışsınız benden sonra. Okumaya fırsat bulunca okuyacağım. Umarım güzel haberler verenler olmuştur.
Herkesin gönlünce bir "şimdi" diliyorum. Yarın yok çünkü. Var olan sonsuz bir "şimdi". Umarım bunu bilerek yaşarız hepimiz. Hakkını vere vere.. Hepinizi seviyorum.

olsun canim nolcak ki yas farki olunca. kac yasinda cocugun? o da mi tup bebek? ben senin yasinida bilmiyorumda yoksa unuttum mu ki

40 yaşındayım,ilk normal oldu,arada olusa 17 belki 18 olabilir,izinden gelince vaz geçtim aslında Kızımın KARDEŞ Duyguları fena halde depreşti,bizde de farklı sorunlar yarışıyor.

40 yaşındayım,ilk normal oldu,arada olusa 17 belki 18 olabilir,izinden gelince vaz geçtim aslında Kızımın KARDEŞ Duyguları fena halde depreşti,bizde de farklı sorunlar yarışıyor.

olsun be ya 17 olsun 18 olsun ben yas farkini hic sorun etmeyenlerdenim. senin yine normal bile olur bence. sorun sadece yas faktoru ise.

Wuuhhuuuuuuuu... Bu tarihler benim bu ayki ovulasyon dönemim. Hamile kalma olasılığımın olduğu günler. Nasıl iyi geldi bunu duymak anlatamam. Oleeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy!!!

olsun be ya 17 olsun 18 olsun ben yas farkini hic sorun etmeyenlerdenim. senin yine normal bile olur bence. sorun sadece yas faktoru ise.
Aslında yaşı sorun eden birisi Değilim,nedense Düşünceler arasına giriyor,kendimi olsun diye çokmu zorluyorum düşüncesi oluştuğunda,beyin bir anda yorgunlukla beraber olumsuzlaşıyor sanırım.

Vazgeçme derim .. Allah bir kolaylık yolu açacaktır inşallah..
Bu kadar seni karıştırdığında, önce bir rahatlaman gerekiyor diyor psikoloğlar.
Biraz dinlen.. Kafanı dinlendir yani., bu konuyu Düşünme hatta bu sayfalara da bakma..
Çok uzun süre olması gerekmiyor, 1 ay yeter mesela bence..
Sonra daha dinlenmiş ve önünde açılan Kapıları görebilirsin inşallah diye düşünüyorum..
Ve hep sahip olduklarına şükret.. Akıl vermiş gibi yazdım ama haddimi aştıysam affet

Sağol, Allah Razı olsun.. Âmin..

Bizim sorunumuz erkek infertilesi canım belli .. Tane ile sperm bulunuyor.. Hamd olsun Allah'ıma benim yumurtalıklar iyi, PCOS luyum ben.. Yıllarca bu hastalık Yüzünden sıkıntı çektim.. Şimdi de işime yarıyor işte. Allah herşeyi yerli yerince yaratıyor. Ve zamanı gelince hepsinin nedeni çıkıyor ortaya.. O Yüzden her işte bir hayır vardır..

Aslında yaşı sorun eden birisi Değilim,nedense Düşünceler arasına giriyor,kendimi olsun diye çokmu zorluyorum düşüncesi oluştuğunda,beyin bir anda yorgunlukla beraber olumsuzlaşıyor sanırım.

Benim dahiliye doktorumun dediği gibi ;

NE VARMIŞ YAŞINDA...

Biz hala genciz ve zateb ömürler uzadı, eskisi gibi değil.

Emreyi bende severim canım, iki kez opuma girmişti çok güleryüzlü ve açıklayıcı, nezaman koridorda görse yanıma gelip sohbet ederdi çok şaşırmıştım genelde bilirsin doktorlar dışarı çıkınca hastanın pek yüzüne bakmazlar..
şimdiki aklım olsa bende orada emreye giderdim ama artık geçti tekrar aynı ortama girmek istemiyorum, zaten Aretin gazabından korkuyorum:))

Aret'in gazabı güldürdü beni :) Allah'da seni güldürsün canım..
Seninde mi sperm sorunuydu canım?

Evet Emre bey gerçekten çok iyi bir insan ve işini iyi biliyor.
Beni en çok onda devam etme konusunda ikna eden şey muhabbeti olmuştur. Ve muhabbet esnasında fikirlerini Öğrenmek, aynı benim gibi.. Dedi ki;
''Biz elimizden geleni yapacağız ama ancak Allah OL derse olur. Arasıra Kuran'ı açar okurum, geçen bir ayet okudum Furkan Suresi sanırım. Orada 'hiçbir kadın Allah 'ın izni olmadan ne hamile kalabilir ne de doğurabilir', yazıyordu. Gerçekten öyle hiç sorun olmayan çift geliyor, yok tutmuyor. Her sorunun olduğu çift geliyor hemen tedaviye Yanıt alıyoruz. O Yüzden biz elimizden gelenin en iyisini yapacağız, takdiri Yaradan'a bırakacağız. ''

Aynen bu Cümleler olmayabilir, Hatırladığım kadarıyla yazdım.. Aynen benim gibi düşündüğü için çok sevdim. Sevdiceğim de bir çok şeyi açık açık anlatınca beğendi ; ki kendisi öyle her doktoru beğenmez.. Emre beyin bir derdi olduğunu hissettik ikimizde. Dua ediyoruz O'nun için.. Derdini çözsün rahatlasın diye.. Inşallah çözmüştür..

Plan da belli olmuş ne güzel. Sadece zamanlama kalıyor geriye.
Plan değişiklikleri hepimizin başından geçiyor. Ben güya Mayıs' ta başlayacaktım yeni tedaviye. Değişikliklerle Ocak ayına kadar geldik. Allah büyük, doğru zamanda verecek verecekse. Senin de doğru zamanın geldiğinde bir şeyler kendiliğinden şekillenecektir eminim.
Çocuğum deyince gözümün önüne 6-7 yaşında bir çocuk gelmişti. Kocaman olmuş seninki. Kendini derleyip toplayacak çağda. Artık ara sıra yalnız kalması iyi olmaz mı?

Kizkar günaydin dun Zonak harika bir kahvalti Menüsü ile yola ciktim doktorlarla kavga gürültü... kendimi bioenerji uzmaninda buldum bir güzel sohbet etik bioerrjiye inanmayan kocam bekleme odasinda gerdi beni kanimi aldi inceleyip öyle bir tedavi uygulanacak birde zamanin olursa Mayar diyebir oruc varmis onun kitabini verdi daha inceliyemedim bile ..yani
Iyi güzelde cok pahali canlarim yaa
Bundan sonra sirada hollanda var ee Alllahin izniyle ben 2015 hamile kalirim insallah

Günaydın canım.. Hadi inşallah 2015 hamilesi :)

Aret'in gazabı güldürdü beni :) Allah'da seni güldürsün canım..
Seninde mi sperm sorunuydu canım?

aslında Areti çok severim ona karşı içimde tuhaf bi sevgi oluşmuştu.. belkide çok sürtüşmeli, bol tartışmalı geçti iki tedavimde o yüzden sevdim:)) ama çok bilgili bi doktor Aret canım.. bu güne kadar gittiklerim arasında Semra Kahraman hariç, bence mesleğinde en iyi potansiyele sahip tek doktor Aret bey.. ama çok çok inatcıı ve kafasının dikine gidiyor..
orta noktayı yakalasak devam ederdim ona..
evet canım erkek infertilitesi var.

canım neden sırada Hollanda var, orada ne var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…