Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bende son dört tedavime hep yalnız gittim canım, daha huzurlu daha keyifli oluyor.. eşim beni hep geriyormuş aslında onu anladım.. opu günü gelsin yeter.. son tedavide transfer günüde gelme dedim ama geldi:)

canım neden sırada Hollanda var, orada ne var.

alternatif tip uzmani var canim. cok farkli calisiyor. sadece ellerini kullaniyor sorunu buluyor. ben oraya gittigim ayin sonunda hamile kaldim.
acmilada gelsin istiyorum. orda da konustum anlattim kadina. gelsin bakalim dedi eger ki tedaviye alirsa kendisine gosterecek neler yapmasi gerektigini. seanslar icin tekrar tekrar gelmesine gerek yok yani. benim arkadasim artik doktora gitmiyor surekli onda

InşaAllah vakti zamanı gelince dilerim olur,evimiz daire değil müstakil,gece yanlız kalmaya cesaret edemiyor,çözüm bulucam,opuyu iki ay Aralıksız yapılacak çünkü,Hayırlısı.

canım sizde sorun tam olarak bellimi.. alternatif tıpımı soruyorsun.. birçok şeyi zaman zaman çoğumuz denedik ama bunlar kür olmakla kaldı..

Bizde iki tarafta da yani eşimde de bende de sorun yok sebepsiz infertilite olduğu söylendi evet alternatif tıp soruyorum diğer forumlarda Bi kaç şey okudum ama ben bizim yaşlarda yapılabilecek farklı kürler vs varmıdırdiye merak ettim. Sağol.

bende son dört tedavime hep yalnız gittim canım, daha huzurlu daha keyifli oluyor.. eşim beni hep geriyormuş aslında onu anladım.. opu günü gelsin yeter.. son tedavide transfer günüde gelme dedim ama geldi:)
Bence de yanlız gitmek daha rahat. Benim eşimde, giriş-gelişme-sonuçta geldi sadece. Bazen klinikte görüyordum, anası, kayınvalidesi hatta babasıyla gelenler. Kadıncağızlar ezilip büzülüyor zaten isimleri okununca bile. Doktor odasına girmeye kalkan kayınvalideler falan. Şanslıyız biz. Bu kadar mıç mıç olmaktansa ihtiyacımız olduğunda gelseler yeter.

Yok canım haddini falan aşmak gibi bi durum görmedim,birbirimize yardımcı. Olmaya çalışıyoruz,yanlış algılamadım ki,çok güzel yazmışşın iyiki varsın,varsınız.

Reactions: Eua
40 yaşındayım,ilk normal oldu,arada olusa 17 belki 18 olabilir,izinden gelince vaz geçtim aslında Kızımın KARDEŞ Duyguları fena halde depreşti,bizde de farklı sorunlar yarışıyor.
Merhaba, ablamın biri ile 18 yaş farkımız var, yaş farkı sorunu yaşamıyoruz, gereğinde de birbirimize destek oluyoruz. Kızın da istiyorsa keyifle birlikte büyütürsünüz. Herşey gönlünüzce olsun.....

yadigaryadş ben konunun başını bulamadım bal ve çörek otu yumurta sayısını mı artırıyor acaba canım yazabilir misin.

Yakın olsaydım kesin gelirdim.

Ne güzel,son tedavimde inşaAllah olurda keyifle büyütürüz,Sağol,seninde gönlünce Olmasını dilerim,iyiki varsınız.

aa çok güzell, inşallah acmilada faydasını görürr..
senin kızın tüp bebekmiydi canım doğal gebelikmiydi.

canımm aslında sebepsiz infertilite diye bir şey yok diyor bazı doktorlar.. illaki bir sorun var ama tıp şu anda bu sorunu farkedecek düzeyde değil.. yada gittiğimiz doktorlar anlamıyorlar... rahim filmime bakarak 4 tane ayrı hastanede 4 ayrı uzman doktor hiç sorun yok bebeklerin tutunmaması asla bundan kaynaklı olamaz rahmin tertemiz demişti ama son doktorum aynı rahim filmine bakarak tüplerdeki yoğun sorunu farketti laparaskopi yaptı sol tüpüm alındı ilk tedavimde bebek tuttu.. öncekilere göre ben tamamen sorunsuz hiçbir sıkıntısı olmayan hastaydım.. doktorun bakış açısıda çok önemli o yüzden yıllar içinde yaşadıklarımdan sonra sebepsiz infertiliteye çok inanmamaya başladım..

aa çok güzell, inşallah acmilada faydasını görürr..
senin kızın tüp bebekmiydi canım doğal gebelikmiydi.

dogal tatlim. simdi arastiriyorum bende. bu iki ay istemiyorum. sonra tekrar cuha cicegi kapsulune basliycam o fayda etmezse bugday cimi yagi o da olmadi maca. bu arada maca'nin dogurganligi artirdigi ispatlanmis. hem erkekte hem kadinda. heleki bu bugday ciminden hamile kalan cok burda.

Sen nerdesin arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…