- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.681
Kimseden bir şey beklemiyorum ki. Farkındayım "Empati" yeteneklerinin. Eşim de aynı zihniyette üstelik. Tedavilerime bile tek gidiyorum ben. Geleyim mi bile demez. Bir ilk görüşmede, bir opuda, bir de transferde geldi geçen defa.
canım neden sırada Hollanda var, orada ne var.
InşaAllah vakti zamanı gelince dilerim olur,evimiz daire değil müstakil,gece yanlız kalmaya cesaret edemiyor,çözüm bulucam,opuyu iki ay Aralıksız yapılacak çünkü,Hayırlısı.Plan da belli olmuş ne güzel. Sadece zamanlama kalıyor geriye.
Plan değişiklikleri hepimizin başından geçiyor. Ben güya Mayıs' ta başlayacaktım yeni tedaviye. Değişikliklerle Ocak ayına kadar geldik. Allah büyük, doğru zamanda verecek verecekse. Senin de doğru zamanın geldiğinde bir şeyler kendiliğinden şekillenecektir eminim.
Çocuğum deyince gözümün önüne 6-7 yaşında bir çocuk gelmişti. Kocaman olmuş seninki. Kendini derleyip toplayacak çağda. Artık ara sıra yalnız kalması iyi olmaz mı?
canım sizde sorun tam olarak bellimi.. alternatif tıpımı soruyorsun.. birçok şeyi zaman zaman çoğumuz denedik ama bunlar kür olmakla kaldı..
Bence de yanlız gitmek daha rahat. Benim eşimde, giriş-gelişme-sonuçta geldi sadece. Bazen klinikte görüyordum, anası, kayınvalidesi hatta babasıyla gelenler. Kadıncağızlar ezilip büzülüyor zaten isimleri okununca bile. Doktor odasına girmeye kalkan kayınvalideler falan. Şanslıyız biz. Bu kadar mıç mıç olmaktansa ihtiyacımız olduğunda gelseler yeter.bende son dört tedavime hep yalnız gittim canım, daha huzurlu daha keyifli oluyor.. eşim beni hep geriyormuş aslında onu anladım.. opu günü gelsin yeter.. son tedavide transfer günüde gelme dedim ama geldi:)
Yok canım haddini falan aşmak gibi bi durum görmedim,birbirimize yardımcı. Olmaya çalışıyoruz,yanlış algılamadım ki,çok güzel yazmışşın iyiki varsın,varsınız.Vazgeçme derim .. Allah bir kolaylık yolu açacaktır inşallah..
Bu kadar seni karıştırdığında, önce bir rahatlaman gerekiyor diyor psikoloğlar.
Biraz dinlen.. Kafanı dinlendir yani., bu konuyu Düşünme hatta bu sayfalara da bakma..
Çok uzun süre olması gerekmiyor, 1 ay yeter mesela bence..
Sonra daha dinlenmiş ve önünde açılan Kapıları görebilirsin inşallah diye düşünüyorum..
Ve hep sahip olduklarına şükret.. Akıl vermiş gibi yazdım ama haddimi aştıysam affet
Benimkini sorunlu sanırdım hep,değilmiş meğer hepsi aynıymış,gerginlerrr.bende son dört tedavime hep yalnız gittim canım, daha huzurlu daha keyifli oluyor.. eşim beni hep geriyormuş aslında onu anladım.. opu günü gelsin yeter.. son tedavide transfer günüde gelme dedim ama geldi:)
Merhaba, ablamın biri ile 18 yaş farkımız var, yaş farkı sorunu yaşamıyoruz, gereğinde de birbirimize destek oluyoruz. Kızın da istiyorsa keyifle birlikte büyütürsünüz. Herşey gönlünüzce olsun.....40 yaşındayım,ilk normal oldu,arada olusa 17 belki 18 olabilir,izinden gelince vaz geçtim aslında Kızımın KARDEŞ Duyguları fena halde depreşti,bizde de farklı sorunlar yarışıyor.
bana sorarsan benim en fayda gördüğüm bal+çörekotu, ben tarçın koymadım ama bu ikiliyi sabah ve akşam bir tatlı kaşığı tükettim, hala da devam ediyorum. en azından bağışıklığımı güçlendiriyorum. yumurta sayımı da arttırdığını söyleyebilirim.
Yakın olsaydım kesin gelirdim.alternatif tip uzmani var canim. cok farkli calisiyor. sadece ellerini kullaniyor sorunu buluyor. ben oraya gittigim ayin sonunda hamile kaldim.
acmilada gelsin istiyorum. orda da konustum anlattim kadina. gelsin bakalim dedi eger ki tedaviye alirsa kendisine gosterecek neler yapmasi gerektigini. seanslar icin tekrar tekrar gelmesine gerek yok yani. benim arkadasim artik doktora gitmiyor surekli onda
Selcanin dedigi bayana gidicem sonradan pisman olmak istemiyorum macera ariyorum yanicanım neden sırada Hollanda var, orada ne var.
Ne güzel,son tedavimde inşaAllah olurda keyifle büyütürüz,Sağol,seninde gönlünce Olmasını dilerim,iyiki varsınız.Merhaba, ablamın biri ile 18 yaş farkımız var, yaş farkı sorunu yaşamıyoruz, gereğinde de birbirimize destek oluyoruz. Kızın da istiyorsa keyifle birlikte büyütürsünüz. Herşey gönlünüzce olsun.....
Bioenejiye nereye gittin canım,sana özel mesaj yazmıştım görmedin sanırım.Selcanin dedigi bayana gidicem sonradan pisman olmak istemiyorum macera ariyorum yani
Yakın olsaydım kesin gelirdim.
Hangi şehir.gel canim almanya cokta uzak degil buraya.
Hangi şehir.
alternatif tip uzmani var canim. cok farkli calisiyor. sadece ellerini kullaniyor sorunu buluyor. ben oraya gittigim ayin sonunda hamile kaldim.
acmilada gelsin istiyorum. orda da konustum anlattim kadina. gelsin bakalim dedi eger ki tedaviye alirsa kendisine gosterecek neler yapmasi gerektigini. seanslar icin tekrar tekrar gelmesine gerek yok yani. benim arkadasim artik doktora gitmiyor surekli onda
Bizde iki tarafta da yani eşimde de bende de sorun yok sebepsiz infertilite olduğu söylendi evet alternatif tıp soruyorum diğer forumlarda Bi kaç şey okudum ama ben bizim yaşlarda yapılabilecek farklı kürler vs varmıdırdiye merak ettim. Sağol.
aa çok güzell, inşallah acmilada faydasını görürr..
senin kızın tüp bebekmiydi canım doğal gebelikmiydi.
Sen nerdesin arkadasimBurada 6 kez denedim olmadı,son denememde yumurtalar Döllenme yapamadı meğer eşimde de sorun varmış,bunu önceden fark etmediler,isterseniz transfer yapmayalım denildi,ben istemedim Olmasını eşim ısrarlı oldu,kendine konduramadı belki sorunu,sonuç malum cümle olumsuz,birde yazın İstanbul'da gittiğim Dr,şimdiye kadar bulunmayan sebebi buldu adeyomsisim varmış,içerde gizli kanama alanı yaptığı için embiriyolar tutunamıtormuş,tekrar sağ tatafta yapışıklık oluşmuş,bana değişik tedavi uygulayacağını söyledi mantıklıda geldi ama ben karar veremiyorum,burada ise yaptırmayı düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?