- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.701
6 saat mış mesafe,yol Haritasına baktım.sinira cok uzak degiliz biz. uzman Baarn denilen koyde. ben ona yakin bi sehirdeyim.
Almanya dayım.Sen nerdesin arkadasim
dogal tatlim. simdi arastiriyorum bende. bu iki ay istemiyorum. sonra tekrar cuha cicegi kapsulune basliycam o fayda etmezse bugday cimi yagi o da olmadi maca. bu arada maca'nin dogurganligi artirdigi ispatlanmis. hem erkekte hem kadinda. heleki bu bugday ciminden hamile kalan cok burda.
aaa çok güzell, ben tüp bebek zannediyordum, hamileliğinin ilk dönemlerinde fazla giremiyordunya seni çok takip edememiştim. o detayı farketmemişim demekki.. ne güzell bakarsın bi bebek haberi daha alırız senden canım yakında..
buğday çimini bende duydum canım, annem bana kavanozlar dolusu buğday getirmişti bebek olsun diye.. baktı ben hiç yüzüne bakmıyorum, anneciğim sonunda keşkek yaptı:)
canımm aslında sebepsiz infertilite diye bir şey yok diyor bazı doktorlar.. illaki bir sorun var ama tıp şu anda bu sorunu farkedecek düzeyde değil.. yada gittiğimiz doktorlar anlamıyorlar... rahim filmime bakarak 4 tane ayrı hastanede 4 ayrı uzman doktor hiç sorun yok bebeklerin tutunmaması asla bundan kaynaklı olamaz rahmin tertemiz demişti ama son doktorum aynı rahim filmine bakarak tüplerdeki yoğun sorunu farketti laparaskopi yaptı sol tüpüm alındı ilk tedavimde bebek tuttu.. öncekilere göre ben tamamen sorunsuz hiçbir sıkıntısı olmayan hastaydım.. doktorun bakış açısıda çok önemli o yüzden yıllar içinde yaşadıklarımdan sonra sebepsiz infertiliteye çok inanmamaya başladım..
Kizkar günaydin dun Zonak harika bir kahvalti Menüsü ile yola ciktim doktorlarla kavga gürültü... kendimi bioenerji uzmaninda buldum bir güzel sohbet etik bioerrjiye inanmayan kocam bekleme odasinda gerdi beni kanimi aldi inceleyip öyle bir tedavi uygulanacak birde zamanin olursa Mayar diyebir oruc varmis onun kitabini verdi daha inceliyemedim bile ..yani
Iyi güzelde cok pahali canlarim yaa
Bundan sonra sirada hollanda var ee Alllahin izniyle ben 2015 hamile kalirim insallah
6 saat mış mesafe,yol Haritasına baktım.
bende son dört tedavime hep yalnız gittim canım, daha huzurlu daha keyifli oluyor.. eşim beni hep geriyormuş aslında onu anladım.. opu günü gelsin yeter.. son tedavide transfer günüde gelme dedim ama geldi:)
Afiyet olsun arkadaşım. Bioenerji işlerine kocaları götürmüyoruz. Anlamadıkları şeylere inanmadıkları gibi bir de ayak bağı oluyorlar. Senin uzmanın yöntemi değişikmiş. Kan alma, ön hazırlık... Daha güvende hisseder insan kendini. Mayar orucunu merak ettim. Bakayım neymiş. İstanbul' da seanslar 300- 400 gibi. Bir seans 3 saat kadar sürüyor. Orada nasıl?
İnşallah senin hamilelik haberinle de sevineceğiz arkadaşım. Ufak tefek aksaklıkların seni etkilemesine izin verme yeter...
Amin inşallah hepimizin duaları kabul olur. Sağol canım.Hoşgeldin... Devam et arkadaşım.... Vazgeçme.. Allah dualarını kabul eder eminim ben....
İşte dünyaya yeni gelen minik Teo'muz:) Kuzenimin küçük oğlu. 40 yaş mucizesiEki Görüntüle 1339670 Eki Görüntüle 1339670
Doğuştan emmeye hazır gelmiş sıpa:)ay ben bunu yirrriiiiimmm....masallah senin cikin yigenine....dudaklara bak ya...
Doğuştan emmeye hazır gelmiş sıpa:)
İklimya ya talibiz:)
Ayy maşalllah şansı bol olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin mis kokulu süt kokuluuuuu kokladım kocamannnİşte dünyaya yeni gelen minik Teo'muz:) Kuzenimin küçük oğlu. 40 yaş mucizesiEki Görüntüle 1339670 Eki Görüntüle 1339670
Geçmiş olsun kızımıza iyileşsin biran öncebenimkide emmemek icin neler cekiyorum ben kizimdan neler.
kismet diyelim kiz evi naz evi :)
bu arada kizim biraz hasta grip olmus bugunde asilari var dua edin bize teyzeleri.
İşte dünyaya yeni gelen minik Teo'muz:) Kuzenimin küçük oğlu. 40 yaş mucizesiEki Görüntüle 1339670 Eki Görüntüle 1339670
benimkide emmemek icin neler cekiyorum ben kizimdan neler.
kismet diyelim kiz evi naz evi :)
bu arada kizim biraz hasta grip olmus bugunde asilari var dua edin bize teyzeleri.
aaa çok güzell, ben tüp bebek zannediyordum, hamileliğinin ilk dönemlerinde fazla giremiyordunya seni çok takip edememiştim. o detayı farketmemişim demekki.. ne güzell bakarsın bi bebek haberi daha alırız senden canım yakında..
buğday çimini bende duydum canım, annem bana kavanozlar dolusu buğday getirmişti bebek olsun diye.. baktı ben hiç yüzüne bakmıyorum, anneciğim sonunda keşkek yaptı:)
yok kuzum benim tupbebek fobim var eskiler bilir. acayip tirsiyorum tupbebekten.
valla ben once Allahin sonra o uzmanin birde cuha cicegi yaginin sayesinde hemen hamile kaldim. senin esine macayi siddetle tavsiye ederim.
bugday cimine gelince valla burda bi revansta bi revansta anlatamam. kullanan hamile kaliyor. sasilcak sey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?