Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

aaa çok güzell, ben tüp bebek zannediyordum, hamileliğinin ilk dönemlerinde fazla giremiyordunya seni çok takip edememiştim. o detayı farketmemişim demekki.. ne güzell bakarsın bi bebek haberi daha alırız senden canım yakında..
buğday çimini bende duydum canım, annem bana kavanozlar dolusu buğday getirmişti bebek olsun diye.. baktı ben hiç yüzüne bakmıyorum, anneciğim sonunda keşkek yaptı:)

yok kuzum benim tupbebek fobim var eskiler bilir. acayip tirsiyorum tupbebekten.
valla ben once Allahin sonra o uzmanin birde cuha cicegi yaginin sayesinde hemen hamile kaldim. senin esine macayi siddetle tavsiye ederim.
bugday cimine gelince valla burda bi revansta bi revansta anlatamam. kullanan hamile kaliyor. sasilcak sey.

Söylediklerin çok doğru zaten sebepsiz ne demek, illa ki vardır bir etken ama evet daha tıp fark edemiyor olsa gerek. İyi de ben şimdi ne yapsam kafayı sıyırıcam arkadaşların yaş konusunda yazdıkları gibi doktora gidip yaşım 41 dediğimde umutsuz vaka gibi bakıyorlar. Baştan çökertiyorlar umutlarımı yaw.

Afiyet olsun arkadaşım. Bioenerji işlerine kocaları götürmüyoruz. Anlamadıkları şeylere inanmadıkları gibi bir de ayak bağı oluyorlar. Senin uzmanın yöntemi değişikmiş. Kan alma, ön hazırlık... Daha güvende hisseder insan kendini. Mayar orucunu merak ettim. Bakayım neymiş. İstanbul' da seanslar 300- 400 gibi. Bir seans 3 saat kadar sürüyor. Orada nasıl?
İnşallah senin hamilelik haberinle de sevineceğiz arkadaşım. Ufak tefek aksaklıkların seni etkilemesine izin verme yeter...

bende son dört tedavime hep yalnız gittim canım, daha huzurlu daha keyifli oluyor.. eşim beni hep geriyormuş aslında onu anladım.. opu günü gelsin yeter.. son tedavide transfer günüde gelme dedim ama geldi:)

Haklısın valla. Çok daha huzurlu. Ama yüreğimin bir köşesi, zor zamanlarımda destek olmayı bilen, hiç değilse anlamaya çalışan bir eş olsa her şey daha kolay olurdu diyor...

benimki butun seanslar icin isterse 10 seans olsun 150 euro...

İşte dünyaya yeni gelen minik Teo'muz:) Kuzenimin küçük oğlu. 40 yaş mucizesiEki Görüntüle 1339670 Eki Görüntüle 1339670

maşallah barekallah Allah analı babalı büyütsün inşallah

benimkide emmemek icin neler cekiyorum ben kizimdan neler.
kismet diyelim kiz evi naz evi :)

bu arada kizim biraz hasta grip olmus bugunde asilari var dua edin bize teyzeleri.

geçmiş olsun canım Allah şifa versin yeğenimize

ilahi ensucum çok hoşsun canım bari keşkeği yeseydin

buğday çimiyle ne yapılıyor canım benim hiç bilgim yok bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…