- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.721
benimkide emmemek icin neler cekiyorum ben kizimdan neler.
kismet diyelim kiz evi naz evi :)
bu arada kizim biraz hasta grip olmus bugunde asilari var dua edin bize teyzeleri.
Bizimkiler nüfusta büyük olabilir ama kafa yaşı 20ler de, sorun değil:)aaaaa bizim topikte tanıdıgım kızlar buraya yazıyormuşşş bende diyorum nerde bunlarr
Ben küçüğüm daha aranıza giremem değil mi?
yok kuzum benim tupbebek fobim var eskiler bilir. acayip tirsiyorum tupbebekten.
valla ben once Allahin sonra o uzmanin birde cuha cicegi yaginin sayesinde hemen hamile kaldim. senin esine macayi siddetle tavsiye ederim.
bugday cimine gelince valla burda bi revansta bi revansta anlatamam. kullanan hamile kaliyor. sasilcak sey.
Söylediklerin çok doğru zaten sebepsiz ne demek, illa ki vardır bir etken ama evet daha tıp fark edemiyor olsa gerek. İyi de ben şimdi ne yapsam kafayı sıyırıcam arkadaşların yaş konusunda yazdıkları gibi doktora gidip yaşım 41 dediğimde umutsuz vaka gibi bakıyorlar. Baştan çökertiyorlar umutlarımı yaw.
ilahi ensucum çok hoşsun canım bari keşkeği yeseydin
buğday çimiyle ne yapılıyor canım benim hiç bilgim yok bu konuda
Merhaba, ablamın biri ile 18 yaş farkımız var, yaş farkı sorunu yaşamıyoruz, gereğinde de birbirimize destek oluyoruz. Kızın da istiyorsa keyifle birlikte büyütürsünüz. Herşey gönlünüzce olsun.....
Selcanin dedigi bayana gidicem sonradan pisman olmak istemiyorum macera ariyorum yani
yadigaryadş ben konunun başını bulamadım bal ve çörek otu yumurta sayısını mı artırıyor acaba canım yazabilir misin.
onu yedim canım:) sıcak olunca bayılırımm
InşaAllah vakti zamanı gelince dilerim olur,evimiz daire değil müstakil,gece yanlız kalmaya cesaret edemiyor,çözüm bulucam,opuyu iki ay Aralıksız yapılacak çünkü,Hayırlısı.
2220 Selam canım, ağrı kesici niyetine ne yiyim, ne içiyim?
İşte dünyaya yeni gelen minik Teo'muz:) Kuzenimin küçük oğlu. 40 yaş mucizesiEki Görüntüle 1339670 Eki Görüntüle 1339670
Kasık ağrısı canım.Ağrı nerende? Genel olarak ılık bir duş, bir kase yoğurt ve yatak istirahati tavsiye ederim. Belli bir bölgedeyse yerine göre bir şeyler söyleyeyim...
aaaaa bizim topikte tanıdıgım kızlar buraya yazıyormuşşş bende diyorum nerde bunlarr
sara_28 Buğday çimi çok faydalı bayanlarr.. Mesala çok fazla klorofil içerir. Buda hücrelerin yenilenmesini canlanmasnı saglar. Çok fazla mineral var... Şimdi tam hatırlamıyorum ama say say bitmez
Kasık ağrısı canım.
sağol canım ama nasıl yapılacak kür olarakmı uygulanacak
Büyük ihtimalle ama böyle beklemektense bitkisel falan bir çözümü varsa acaip iyi olur. Bir de sevdiceğim çok fena grip. Yataktan attım onu dün gece, bulaşmasın diye ödüm kopuyor:)Bu ağrı bebeğin tutunmasından ve gelişmesinden dolayı olabilir mi canım?..
aaaaa bizim topikte tanıdıgım kızlar buraya yazıyormuşşş bende diyorum nerde bunlarr
maçayı ben acilen araştırım canımm çok sağolll...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?