Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

benimkide emmemek icin neler cekiyorum ben kizimdan neler.
kismet diyelim kiz evi naz evi :)

bu arada kizim biraz hasta grip olmus bugunde asilari var dua edin bize teyzeleri.

Geçsin gitsin biran önce.
Bu arada minik oğlan normal doğumla geldi. O yüzden sütü çok çabuk gelmiş ve hemen emmeye başlamış bizimki.

maçayı ben acilen araştırım canımm çok sağolll...

canım kaç kez tüp bebek denedin ve nerelerde tedavi gördün, doktorların kimdi..
rahim filminiz, genetikler, eşinin sperm teti vs tüm testlerin yapıldımı..

benimde büyük ablamla aram 13 yaş canım, ama en yakın arkadaşım ablam çok uyumluyuz..

Reactions: Eua
Selcanin dedigi bayana gidicem sonradan pisman olmak istemiyorum macera ariyorum yani

canımm heryere git, her yolu dene.. bu süreçte ben hep şuna inanırım içinizden ne geliyorsa sonuna kadar deneyin.. başkasına fayda etmeyen bir şey bile sana fayda edebilir.. herkezin bünyesi, tepkileri, sorunu farklı..
doktor konusundada bu böyle birimizin nefret ettiğinde diğeri bebeğine kavuşuyor o yüzden kendi içimizden gelen şeyleri denemekte fayda var.

yadigaryadş ben konunun başını bulamadım bal ve çörek otu yumurta sayısını mı artırıyor acaba canım yazabilir misin.

canım yumurta kalitesi ve sayısında saf arı sütü çok etkili..
mersindesin sanırım.. sizin oranın bir ürünü var Eğriçayır 40 gr Saf Arı Sütü..
bundan mutlaka temin edip tedavinden önce 2 ay kadar kullan.. Mersin telefonu: 0542 402 59 98 gözde hn
ayrıca eğriçayır.com dan Mersin irtibat numaralarınıda bulabilirsin..
İstanbul telefonuda: 0549 553 41 41 Sultan hn

InşaAllah vakti zamanı gelince dilerim olur,evimiz daire değil müstakil,gece yanlız kalmaya cesaret edemiyor,çözüm bulucam,opuyu iki ay Aralıksız yapılacak çünkü,Hayırlısı.

Anladım. Gece tedirginliği sıkıntı. Bulunur bir yol. Merak etme. Bir süre oluruna bırak.

sağol canım ama nasıl yapılacak kür olarakmı uygulanacak

Tatlım bende bunu televızyonda trt de gülben ergen ın programında izlemiştim.. Sanırım Gül Kaynak önermişti yanlış olmasın. Evde kendin yetiştiriyorsun sonra o uzadıkca kesip salatalarına ekliyorsun oyle bi kürü yok sanırım.

Bu ağrı bebeğin tutunmasından ve gelişmesinden dolayı olabilir mi canım?..
Büyük ihtimalle ama böyle beklemektense bitkisel falan bir çözümü varsa acaip iyi olur. Bir de sevdiceğim çok fena grip. Yataktan attım onu dün gece, bulaşmasın diye ödüm kopuyor:)

aaaaa bizim topikte tanıdıgım kızlar buraya yazıyormuşşş bende diyorum nerde bunlarr

Ben küçüğüm daha aranıza giremem değil mi?

sende gel katıl aramıza burada herkese yer var

maçayı ben acilen araştırım canımm çok sağolll...

öğrenirsen benimlede paylaşırmısın canım bende merak ediyorum Google amcaya sordum ama bişey çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…