- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.741
Kasık ağrısı canım.
Biz kaçırdık arkadaşlarını
Sen de hoşgeldin. Merak etme, aramızda daha 40 yaşını geçmiş kimse yok. Sadece topik adı öyle
Tatlım bende bunu televızyonda trt de gülben ergen ın programında izlemiştim.. Sanırım Gül Kaynak önermişti yanlış olmasın. Evde kendin yetiştiriyorsun sonra o uzadıkca kesip salatalarına ekliyorsun oyle bi kürü yok sanırım.
Büyük ihtimalle ama böyle beklemektense bitkisel falan bir çözümü varsa acaip iyi olur. Bir de sevdiceğim çok fena grip. Yataktan attım onu dün gece, bulaşmasın diye ödüm kopuyor:)
Büyük ihtimalle ama böyle beklemektense bitkisel falan bir çözümü varsa acaip iyi olur. Bir de sevdiceğim çok fena grip. Yataktan attım onu dün gece, bulaşmasın diye ödüm kopuyor:)
Bitkisel çözümler bu ara işe yaramayabilir çünkü bedenin yeni bir duruma alışma sürecinde. Meyve tüketimini artır. Eşin de gerekiyorsa bir kaç gün kanepede yatsın. Hatta doktora gidip iğne falan olsun. Yoldan toplamadın sen o bebekleri. Sen grip oldun diye bir şey olmaz ama seni yorar. Gerek yok. Baksın kendine. Grip olursan da nane, ıhlamur gibi şeylerden uzak dur. Git doktora, durumuna uygun bir ilaç verecektir.
Bitkisel çözümler bu ara işe yaramayabilir çünkü bedenin yeni bir duruma alışma sürecinde. Meyve tüketimini artır. Eşin de gerekiyorsa bir kaç gün kanepede yatsın. Hatta doktora gidip iğne falan olsun. Yoldan toplamadın sen o bebekleri. Sen grip oldun diye bir şey olmaz ama seni yorar. Gerek yok. Baksın kendine. Grip olursan da nane, ıhlamur gibi şeylerden uzak dur. Git doktora, durumuna uygun bir ilaç verecektir.
ohhh o zaman hoş buldum :) Burası baya muhabbetlii :) Muhabbetiniz bol olsun şekerler
Ayagımı sürtiyim de hepinize bereketli geleyim
Evet ya, berekete ihtiyacımız var bu ara... Belki biz de sana iyi geliriz, belli mi olur?
nane tamamda ıhlamurun bir zararı olmaz ki gülüm
ArkadŞlar merhaba. Bugün sabahtan beri sağ kasığımda çekilme tarzında bir ağrı var acaba neden olabilir? Bugün transferi min 9. Günü daha
ArkadŞlar merhaba. Bugün sabahtan beri sağ kasığımda çekilme tarzında bir ağrı var acaba neden olabilir? Bugün transferi min 9. Günü daha
sende gel katıl aramıza burada herkese yer var
öğrenirsen benimlede paylaşırmısın canım bende merak ediyorum Google amcaya sordum ama bişey çıkmadı
canım sen yabancı değilsin seni yaş kriterine sokmayız:)) gel canım bolcana beklerizzaaaaa bizim topikte tanıdıgım kızlar buraya yazıyormuşşş bende diyorum nerde bunlarr
Ben küçüğüm daha aranıza giremem değil mi?
canım sen yabancı değilsin seni yaş kriterine sokmayız:)) gel canım bolcana beklerizz
yaşın küçük ama tecrüben çok:)
Dinleniyorum ama işteyim tabii ne kadar olursa.Onun sebebi belli ki. Yine aynı şeyi söyleyeceğim. Ilık bir duş ve yatak istirahati. Damarlar kan akışından dolayı gerildiği için ağrı yapıyor büyük ihtimalle. Cenin pozisyonunda, zaman zaman yön değiştirerek dinlen bol bol. Ayaklarını ılık tut. Bir kaç gün bir yere çıkma. Dinlen...
İyiye yoralım iyi olsun inşallah yerleşiolardır mis gibiiiArkadŞlar merhaba. Bugün sabahtan beri sağ kasığımda çekilme tarzında bir ağrı var acaba neden olabilir? Bugün transferi min 9. Günü daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?