Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kasık ağrısı canım.

Onun sebebi belli ki. Yine aynı şeyi söyleyeceğim. Ilık bir duş ve yatak istirahati. Damarlar kan akışından dolayı gerildiği için ağrı yapıyor büyük ihtimalle. Cenin pozisyonunda, zaman zaman yön değiştirerek dinlen bol bol. Ayaklarını ılık tut. Bir kaç gün bir yere çıkma. Dinlen...

Biz kaçırdık arkadaşlarını
Sen de hoşgeldin. Merak etme, aramızda daha 40 yaşını geçmiş kimse yok. Sadece topik adı öyle

ohhh o zaman hoş buldum :) Burası baya muhabbetlii :) Muhabbetiniz bol olsun şekerler
Ayagımı sürtiyim de hepinize bereketli geleyim

Büyük ihtimalle ama böyle beklemektense bitkisel falan bir çözümü varsa acaip iyi olur. Bir de sevdiceğim çok fena grip. Yataktan attım onu dün gece, bulaşmasın diye ödüm kopuyor:)

Aaaaa çabukk otele yerleşsinn cızzzzz
Çok geçmiş olsun canım.
Dilerim bu cuma bütün ağrıların geçecek :) Güzel haberler hepsini alıp götürecek

Büyük ihtimalle ama böyle beklemektense bitkisel falan bir çözümü varsa acaip iyi olur. Bir de sevdiceğim çok fena grip. Yataktan attım onu dün gece, bulaşmasın diye ödüm kopuyor:)

Bitkisel çözümler bu ara işe yaramayabilir çünkü bedenin yeni bir duruma alışma sürecinde. Meyve tüketimini artır. Eşin de gerekiyorsa bir kaç gün kanepede yatsın. Hatta doktora gidip iğne falan olsun. Yoldan toplamadın sen o bebekleri. Sen grip oldun diye bir şey olmaz ama seni yorar. Gerek yok. Baksın kendine. Grip olursan da nane, ıhlamur gibi şeylerden uzak dur. Git doktora, durumuna uygun bir ilaç verecektir.

nane tamamda ıhlamurun bir zararı olmaz ki gülüm

Evett bitkilerin kurumuşundan, maydanozdan uzak durr kuşummm..
Senin bence sebep az çok beklemekten öyle psikolojik olabilir yanıı 2 gün kaldı inşallah :)

nane tamamda ıhlamurun bir zararı olmaz ki gülüm

Malesef oluyor. Damar açıcı, kan dolaşımını hızlandırıcı etkileri gebelikte risk oluşturuyor. Itırlı bitkilerin hepsini dikkatli kullanmak lazım ama her bünyenin de yapısı farklı. Hangi ölçünün az, hangisinin çok olacağı belli değil. O yüzden en iyisi uzak durmak...

ArkadŞlar merhaba. Bugün sabahtan beri sağ kasığımda çekilme tarzında bir ağrı var acaba neden olabilir? Bugün transferi min 9. Günü daha

İlaçlardan olabilir, bebekten olabilir, psikolojik olabilir. Bendeki totomun tek tarafına oturmaktan mesela. Bir kaç gün daha sabret. Sonra öğrenirsin sonucunu.

Dinleniyorum ama işteyim tabii ne kadar olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…