Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Nerden bulunur acep buğday çimi suyuyla bi arada işe yarar mı tek tek farklı zamanlardamı kullanılmı kafamda deli sorularrrrr

:))) canımm mutlaka maça otunun hapı satılıyordur.. tavşancıl otu bile sadece Romanyada var deniliyor ama İstanbulda her yerde eczaneler el altından haplarını satıyor..
canım bu arada sana yazarken buldum satan eczaneyi:))
Aykut Eczanesi : 0212 293 60 30 / Maca Otunun doğal hapını satıyorlarmış..
Fiyatı 68 TL..
çok sorgularlarsa Murat Berksoy hastasıyım derseniz şüphelenmeden kargo ile eve gönderirler.. şimdi konuştum ellerinde varmış..
ben daha karar vermedim cnm önce eşime sorum bakım kullanırmı..

Merhaba, sen bakma onların yaşla ilgili sözlerine işlerini yapsınlar yeter, gençlerde başarı mutlaka elde edilir, maharetleri varsa bizde kullansınlar. Biz yaşımızın ne olduğunu bilmiyoruz mu? Kendimize güveniyoruz ki anne olmak istiyoruz. Dr.a hemen yaşla bağlantılı soyut değil ne sorunu var biliyorsanız onu söyleyin demiştim. Garibanlar kendileri de bilmiyor, yaş demek işlerine geliyor. Sen güçlü ol, cevabını da verirsin, moralin sağlam olsun ki etkileyemesinler, sonra sen onları etkile. Kaybedeceğin bir şey var mı?

Wuuhhuuuuuuuu... Bu tarihler benim bu ayki ovulasyon dönemim. Hamile kalma olasılığımın olduğu günler. Nasıl iyi geldi bunu duymak anlatamam. Oleeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy!!!
desene ocakta kendiliğinden herkez hamile ne güzel bir lutuf olurdu rabbim bilir tabide hadi bakalım neden olmasın benimde tam adet bitimi

Nerden bulunur acep buğday çimi suyuyla bi arada işe yarar mı tek tek farklı zamanlardamı kullanılmı kafamda deli sorularrrrr

İstanbul' da bazı cafelerde vardı bir ara. Şu vitamin cafe tarzı yerlere sorulabilir. Ya da buğday çimi yetiştirip suyunu çıkarmak gerekiyor. Bir de suyunu çıkarmak için makine yapmışlardı bir ara. Pek çok şeye faydası olduğu söyleniyordu. Düzenli kullanım öneriliyor bir de. Yanlış hatırlamıyorsam sabahları açken bir bardak. Süreyi hatırlayamadım.

İzin al istersen bir süre. Hemen kesilemeyecek o ağrı.
Ah canım alabilsem keşke ama patron benim:) Ben olmadan iş dönmüyor. Bir de 10 günlük bir fuara katıldık. Bu cumartesi başlıyor. Onun hazırlıkları, standda da durmam lazım. Uzun oturucam artık.

Tavşancılotunun hapı var her yerde. Tentürü bulunmuyor. Onu Romanya' dan getirtiyorlar. Ben de almıştım. Hatta içiyorum bu ara yine.
Ben de Maca bitkisi diye arama yaptım nette, bir sürü satış ilanı çıktı. Kolay temin edilebilir bir ürün.

Ah canım alabilsem keşke ama patron benim:) Ben olmadan iş dönmüyor. Bir de 10 günlük bir fuara katıldık. Bu cumartesi başlıyor. Onun hazırlıkları, standda da durmam lazım. Uzun oturucam artık.

Kendine izin veremeyen patron mu olur yaw?
Mümkün olduğunca uzun süre dinlenmen gerek. Oturduğun yerden halletmeye çalış bari. Sık sık pozisyon değiştir ki karın ve kasık bölgesindeki damarların sıkışmasın.
Ters zaman denk gelmiş fuar işi. Yorucu olur. İstersen doktoruna vitamin takviyesi sor. Bal- tarçın elinin altında olsun. Arada bir kaşık at ağzına. Enerji verir. Akşamları da çok iyi dinlenmen gerek.
Telaş yaptım senin yerine. Annen miyim ne?

Annelik genlerinde var kuzum:)
Ya işte ben başkası için çalışırken hep özenirdim. Kendi işim olsa da rahat olsam diye ama tam tersiymiş. Sadece biraz daha geç gitme lüksüm oldu o kadar.
Yoksa çok çok daha stresli. Yok ödemeler, yok maaşlar, yok vergiler. Ayy darlandım:)
Bal tarçın çok severek tüketiyorum. Bir de elevit alıyorum hergün. Gece uykusu da yok maalesef. Daha doğrucası 23.00 gibi sızıp 4.30 da uyanıyorum nedense bu da yeni çıktı. Sonra 6-7 gibi uyuyorum tekrar. 8.30 ta kalkıyorum. Kesik kesik garip bir uyku oldu.

canım kaç kez tüp bebek denedin ve nerelerde tedavi gördün, doktorların kimdi..
rahim filminiz, genetikler, eşinin sperm teti vs tüm testlerin yapıldımı..
Tüp bebek daha yeni Kasımda yapıldı. Ama maalesef Mersin de ben burada yaşıyorum. Adana da bir iki merkez araştırmıştım. Eşimi oraya ikna edemedim git gel yapamazsın çalışıyoruz dedi. Daha önce laparoskopi rahim filmi eşimin sperm sayısı hepsine bakıldı her şey normal denmişti bu tüp bebekteki doktor sormadan hiç açıklama yapmıyordu Öncesinde aşılama vs burda en iyisi denilen bir doktordu tedaviye ilk başladığım onlardan sonuç alamayınca tüp bebek dedik ama oda olumsuz. İşte böyle. Ankara ya da İstanbul olsun isterdim ama oralarda ne dost ne akraba kimse yok. Tedavi boyunca otelde vs kalmaya da benim gücüm yetmez.

Ahhh tmm ilk bunları edinicem çok sağol canımsın yaa.

Valla süpersin tatlım cok thank you:)

Var ya korkulur bizdennnn elimizden uçanla kaçan misali...bebeklerimiz çok şanslı olacaklar böyle anneleri olacağı için..

Bi ara eşimde takmıştı kafaya makineyi alalım çok faydalı birşey diye ben de üstünde durmadım dur gündeme getireyim bi daaa

Yorma kendini bak valla kızarım çok fuar işi çok zor iştir lütfen dikkat et size

Aslında Adana ya gidebilirsin eşini ikna etsen. 1 saatlik yol, otoban da açıldı. Ben de Silifkeliyim de oradan biliyorum. Ama inşallah gerek kalmaz, normal yolla hamile kalırsın.

desene ocakta kendiliğinden herkez hamile ne güzel bir lutuf olurdu rabbim bilir tabide hadi bakalım neden olmasın benimde tam adet bitimi
Şahane olur valla nedense ben halen doğal gebe kalacağım diye çok ümitliyim :))hepimiz kalalım hamile bu yıl Allahım ne olur ya hayırlusıysa nasip et AMİNN

anladım canım.. inşallah gönlünce tedavini olursun. öğretmen evlerinde falanda kalabilirsin aslında fiyatları çok uygun yemekte çıkıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…