- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.781
Merhaba, sen bakma onların yaşla ilgili sözlerine işlerini yapsınlar yeter, gençlerde başarı mutlaka elde edilir, maharetleri varsa bizde kullansınlar. Biz yaşımızın ne olduğunu bilmiyoruz mu? Kendimize güveniyoruz ki anne olmak istiyoruz. Dr.a hemen yaşla bağlantılı soyut değil ne sorunu var biliyorsanız onu söyleyin demiştim. Garibanlar kendileri de bilmiyor, yaş demek işlerine geliyor. Sen güçlü ol, cevabını da verirsin, moralin sağlam olsun ki etkileyemesinler, sonra sen onları etkile. Kaybedeceğin bir şey var mı?
işin doğrusu o hiç aklıma gelmedi ama bellki biraz toparlandıktan sonra olur.anladım canım.. inşallah gönlünce tedavini olursun. öğretmen evlerinde falanda kalabilirsin aslında fiyatları çok uygun yemekte çıkıyor..
Evet Adana çok yakın ama benim keçi inatlıyı ikna edemedim. Ben bir şekilde gider gelirim sen sadece opu da gelirsin dedim ıı-ııı-hhhhh ikna olmadı. Yani mecburen burada oldu o da boşa gitti. Güzel dileklerin için teşekkürler canım sağol.Aslında Adana ya gidebilirsin eşini ikna etsen. 1 saatlik yol, otoban da açıldı. Ben de Silifkeliyim de oradan biliyorum. Ama inşallah gerek kalmaz, normal yolla hamile kalırsın.
Bazen onları dinlememek daha doğrucası kalbinin sesini dinlemek en güzeli:)Evet Adana çok yakın ama benim keçi inatlıyı ikna edemedim. Ben bir şekilde gider gelirim sen sadece opu da gelirsin dedim ıı-ııı-hhhhh ikna olmadı. Yani mecburen burada oldu o da boşa gitti. Güzel dileklerin için teşekkürler canım sağol.
Yaniiiii cidden o dönem Bi akıl git orayla görüş girişince o da mecbur kalacak dedi ama, öyle yaptığımda sonuç olumsuz olsaydı başımın etini yerdi. Yoksa bende az inatçı değilim aslında :))Bazen onları dinlememek daha doğrucası kalbinin sesini dinlemek en güzeli:)
Bir de aklıma geldi. Acıbadem Maslak ve Acıbadem Eskişehir tüp bebek hastalarına ücretsiz konaklama sağlıyor diye duymuştum. Apartlar veriyorlarmış. Bir araştır istersen.Evet Adana çok yakın ama benim keçi inatlıyı ikna edemedim. Ben bir şekilde gider gelirim sen sadece opu da gelirsin dedim ıı-ııı-hhhhh ikna olmadı. Yani mecburen burada oldu o da boşa gitti. Güzel dileklerin için teşekkürler canım sağol.
Bak bu da çok güzel akıl akıldan üstünmüş araştırmaya devam. Sağol cnmBir de aklıma geldi. Acıbadem Maslak ve Acıbadem Eskişehir tüp bebek hastalarına ücretsiz konaklama sağlıyor diye duymuştum. Apartlar veriyorlarmış. Bir araştır istersen.
Evet Adana çok yakın ama benim keçi inatlıyı ikna edemedim. Ben bir şekilde gider gelirim sen sadece opu da gelirsin dedim ıı-ııı-hhhhh ikna olmadı. Yani mecburen burada oldu o da boşa gitti. Güzel dileklerin için teşekkürler canım sağol.
Benim uyku düzenimde o şekil. LulindacigimAnnelik genlerinde var kuzum:)
Ya işte ben başkası için çalışırken hep özenirdim. Kendi işim olsa da rahat olsam diye ama tam tersiymiş. Sadece biraz daha geç gitme lüksüm oldu o kadar.
Yoksa çok çok daha stresli. Yok ödemeler, yok maaşlar, yok vergiler. Ayy darlandım:)
Bal tarçın çok severek tüketiyorum. Bir de elevit alıyorum hergün. Gece uykusu da yok maalesef. Daha doğrucası 23.00 gibi sızıp 4.30 da uyanıyorum nedense bu da yeni çıktı. Sonra 6-7 gibi uyuyorum tekrar. 8.30 ta kalkıyorum. Kesik kesik garip bir uyku oldu.
Tamam canım ilgin için teşekkür ederim. İsimden bulabilirsem sorarım.Selam arkadasim, topikte ummugülsüm arkadasimiz var Adana Turan Cetin hastanesinde tüp denemesi oldu, negatif sonuc aldi ama cok memnun hastaneden, eger karar verirsen cevap yazacaktir sorularina.
Opun rast gtsin inşallah kaç folikülün var canım dr un kim bahcecideSlm yarın Bahceci Fulya'da opu'm var , çok stresliyim...
Opun rast gtsin inşallah kaç folikülün var canım dr un kim bahcecide
Maşallah çok güzel bi sayı beş ilk denemen dilerim son denemen olur bebişine kavuşursun gelişmeleri yaz canım tekrar bol şanslarTskkr ederim cnm 5tane....dr'um Mustafa bey ....ilk tüp bebiş denemem
Maşallah çok güzel bi sayı beş ilk denemen dilerim son denemen olur bebişine kavuşursun gelişmeleri yaz canım tekrar bol şanslar
Annelik genlerinde var kuzum:)
Ya işte ben başkası için çalışırken hep özenirdim. Kendi işim olsa da rahat olsam diye ama tam tersiymiş. Sadece biraz daha geç gitme lüksüm oldu o kadar.
Yoksa çok çok daha stresli. Yok ödemeler, yok maaşlar, yok vergiler. Ayy darlandım:)
Bal tarçın çok severek tüketiyorum. Bir de elevit alıyorum hergün. Gece uykusu da yok maalesef. Daha doğrucası 23.00 gibi sızıp 4.30 da uyanıyorum nedense bu da yeni çıktı. Sonra 6-7 gibi uyuyorum tekrar. 8.30 ta kalkıyorum. Kesik kesik garip bir uyku oldu.
Gececek günlük hayata allahın izniyle uykusuz gecelere hazırlanalım bolcana anne olacağız uleeeeennnnnnnGenlerden çıkıp günlük hayata geçse artık...
Kendi işin kesinlikle daha yorucu. Ama sabahları kapıyı açıp akşam kapatırken duyduğun heyecan da başka yaw. Ne kadar yorulursan yorul, öf demeye utanıyor ya insan... Biliyorum, çalışmayı çok özledim.
Uyku düzenin normal. Gebelik için tabi. Hormonlar seni dibine kadar ele geçirmiş, oh ne güzel. Bir de son aylarında böyle garip uyku saatlerin ve hatta pozisyonların olacak. Tadını çıkar.
Slm yarın Bahceci Fulya'da opu'm var , çok stresliyim...
Gececek günlük hayata allahın izniyle uykusuz gecelere hazırlanalım bolcana anne olacağız uleeeeennnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?