Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Haklısın zaten yılmış değilim mücadeleye devam. Ama hem psikolojik etkenlerden bahsedip hem de moral bozan onlar. Yeni Bi doktor bulup baştan muayeneye devam. Çok teşekkürler arkadaşım.

Aslında Adana ya gidebilirsin eşini ikna etsen. 1 saatlik yol, otoban da açıldı. Ben de Silifkeliyim de oradan biliyorum. Ama inşallah gerek kalmaz, normal yolla hamile kalırsın.
Evet Adana çok yakın ama benim keçi inatlıyı ikna edemedim. Ben bir şekilde gider gelirim sen sadece opu da gelirsin dedim ıı-ııı-hhhhh ikna olmadı. Yani mecburen burada oldu o da boşa gitti. Güzel dileklerin için teşekkürler canım sağol.

Bazen onları dinlememek daha doğrucası kalbinin sesini dinlemek en güzeli:)

Bazen onları dinlememek daha doğrucası kalbinin sesini dinlemek en güzeli:)
Yaniiiii cidden o dönem Bi akıl git orayla görüş girişince o da mecbur kalacak dedi ama, öyle yaptığımda sonuç olumsuz olsaydı başımın etini yerdi. Yoksa bende az inatçı değilim aslında :))

Bir de aklıma geldi. Acıbadem Maslak ve Acıbadem Eskişehir tüp bebek hastalarına ücretsiz konaklama sağlıyor diye duymuştum. Apartlar veriyorlarmış. Bir araştır istersen.

Selam arkadasim, topikte ummugülsüm arkadasimiz var Adana Turan Cetin hastanesinde tüp denemesi oldu, negatif sonuc aldi ama cok memnun hastaneden, eger karar verirsen cevap yazacaktir sorularina.

Benim uyku düzenimde o şekil. Lulindacigim

Genlerden çıkıp günlük hayata geçse artık...
Kendi işin kesinlikle daha yorucu. Ama sabahları kapıyı açıp akşam kapatırken duyduğun heyecan da başka yaw. Ne kadar yorulursan yorul, öf demeye utanıyor ya insan... Biliyorum, çalışmayı çok özledim.
Uyku düzenin normal. Gebelik için tabi. Hormonlar seni dibine kadar ele geçirmiş, oh ne güzel. Bir de son aylarında böyle garip uyku saatlerin ve hatta pozisyonların olacak. Tadını çıkar.

Reactions: Eua
Gececek günlük hayata allahın izniyle uykusuz gecelere hazırlanalım bolcana anne olacağız uleeeeennnnnnn

Gececek günlük hayata allahın izniyle uykusuz gecelere hazırlanalım bolcana anne olacağız uleeeeennnnnnn

İnşallah arkadaşım. Bu arada seni de unutmadım. Sesimi çıkarmayayım diyorum ama hani senin HSG? Yaramaz kız seni
İnşallah doğal hamile kal da kendin de şaşır, bizi de şaşırt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…