Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İnşallah arkadaşım. Bu arada seni de unutmadım. Sesimi çıkarmayayım diyorum ama hani senin HSG? Yaramaz kız seni
İnşallah doğal hamile kal da kendin de şaşır, bizi de şaşırt.
Şimdilik askıda hsg hatta ptesi günü memorialdan aradılar pek şaşırdım Aylin hnm görüşmek istiyor dediler o da sordu çektirdiniz mi hsg yi getirin bakalım diye...yılbaşı sonrası ilk iş diyorumm yaramazlık yapmıcam daha fazla söz annecim :) bebiş dondu buz tuttu valla..

İnşallah arkadaşım. Bu arada seni de unutmadım. Sesimi çıkarmayayım diyorum ama hani senin HSG? Yaramaz kız seni
İnşallah doğal hamile kal da kendin de şaşır, bizi de şaşırt.
Bu arada tek tüple ve yumurta kalitesizliğimle doğal hamilelik şansım biraz zor emme velakin cıkmadık candan umut kesilmez wishduygununda dediği gibi ya tutarsaaaaa..çalışmalara devam :)

Fistiklar ben geldim kizlarrrrr kocam ise gitiiii haha yasasin istedigim gibi yazarim ....
Canim haklisin inaki istemedim gelsin yok seni birakayim pahanesi yolda dir dir dir adamin dediklerinide unutum canim ben randevu alirken bioenerji demistik ama hikayemi dinleyince yani bebek olayi ozaman kaninizi tamamen inceleyelim dedi kanda bakacagi
1- alleji gizli allerji
2-parazit
3-nelerden uzak durmam gerekiyo (yiyecek olarak)
4-vitamin düzeyi
Aynen böle anlati birde bana üc ilac siparis verilecek birincisi kan belcikaya gidip incelenip bana mahsus bir ilac simdirim sistemi icin (troid bende cok farkli bir düzeyde
Daha önce doktorlar dememisti ama onemli degerler normal yani öyle bir sistametik anlattiki sindirim sistemi cokmus vede hastalik baslamis ..)
Bu mayar olayi bana tuz verdi hepsini yolucam size bakin diye ocakda izinliyim 3 gün ozaman yapcam
1- gün tuzlu suyu icip yesil cayla o günü gecircem
2-gün bayat ekmek süte batirip her lokmayi 40 defa cigneyip yutucan bu arada aksam karnima masaj yapicam kendi gösterdi bagirsaklari ve karin bölgesini calìstircam
3-gün bütün sebzeleri haslayip yiyicem yada pres yapip icicem bunun yaninda her sabah
Bacen citrate icicem bu arada bana mail atacak bundan sonra nasil bir yol izlenecek diye

189 ,-kan tahlili
160,- doktor ucreti
57×3= üc paket ilac

Bunlar hediye kendisinde varmis verdi kocamda fatura gelsin görürüz diyo

benimki butun seanslar icin isterse 10 seans olsun 150 euro...
Selcanim gelcem canim inaki orayada gelcem artik bunun sonundada olmasa kismet deyip onsuz yasamaya kendimi alistircam
Simdi sen söyle bakayim sen calisiyomusun evetse niye yaaa kizina kim bakiyo ama bir yasinda degilki niye bukadar erken basladin ise kizzz benim minigimi kime teslim ediyon yuvayami verdin yaaa anam kiyamam ona bennn yaaa gelip ben bakayimmm ay ne güzel olur

Canim sana katiliyorumda niye bu kocalar bukadar gicik halen normal olabilecegine inanan biri benim kocam vede beni 30 saniyo altarnatif bir bitki cayi bile iciremem kacama
Beni öldürcen mi ?,? Der durur

Kizlar ay bende birseyler yazayim bari cim hapi mutlaka vardir türkiyede ben bazen jendimde yapiyorum bio bugday cimleyip kendim ya salataya koyarim yada mikserde cekip icetim cok sert oldugu ucin öylesine yenmiyo malesef Kizlar bunu ve maca yi ara ara yapiyorum bildiginiz gibi sade clomifenle 4 embiryo olnustu bende iki ay yetiyo bulamayana ben yolarim almayada olanlar Reformhaus da bulabilirler

Nası tatlı nası içtensin yaa seviyorum seni...

Reactions: Eua

Bu arada tek tüple ve yumurta kalitesizliğimle doğal hamilelik şansım biraz zor emme velakin cıkmadık candan umut kesilmez wishduygununda dediği gibi ya tutarsaaaaa..çalışmalara devam :)

Tamam, tek tüp işi zorlaştırıyor ama yumurta kalitesi için bir sürü yol var. Arayı değerlendirebilirsin. Bir gün, bir gün. Bir defa, bir defa. Bakarsın gelir kendiliğinden. Rabbimin işini biz bilemeyiz ki... Alt yapıyı sağlam tut, çalışmaları düzenli tekrarla, gerisini bırak Allah' a...

A be, tüp doktorları böyle çalışsa doğurmayan kadın kalmaz ya

Çokkk isterim kendiliğinden ben geldim dese ahhhh arayı nası değerlendireceğim bilemedim arı sütü çörek otu tarçın macunu maca bugday çimi çuha bioenerji o kadar çok sey varki kafa durdu valla

Canim sana katiliyorumda niye bu kocalar bukadar gicik halen normal olabilecegine inanan biri benim kocam vede beni 30 saniyo altarnatif bir bitki cayi bile iciremem kacama
Beni öldürcen mi ?,? Der durur
benim esimde tuple ilk cocugumuz olsun bi kac yil sonra yine tuple ikinci cocugumuzu yapariz kafasinda.. ben bir tanesine kavussam...
30 yasinda saniyor beni sanirim ikinci bi dokuz on tedaviyi daha kaldiracak kafa kalmadi ne yazikki..

Çokkk isterim kendiliğinden ben geldim dese ahhhh arayı nası değerlendireceğim bilemedim arı sütü çörek otu tarçın macunu maca bugday çimi çuha bioenerji o kadar çok sey varki kafa durdu valla

Sana bioenerji ve arısütü yeter arkadaşım. Diğerleri isteğe bağlı. Çok yüklenmeye de gerek yok.

benim esimde tuple ilk cocugumuz olsun bi kac yil sonra yine tuple ikinci cocugumuzu yapariz kafasinda.. ben bir tanesine kavussam...
30 yasinda saniyor beni sanirim ikinci bi dokuz on tedaviyi daha kaldiracak kafa kalmadi ne yazikki..

Ooohhhoooo, sizinkiler iyice yıpratmışlar sizi ayol, benimki beni 18 lik sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…