- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.821
Tamamdır zanork cum o zaman arısütü yarın sipariş edilir ensu aracılığıyla eğri çayırdan bioenerji randevusu alınır lulinda sağolsun tel yollamıştı hem dondiriğimede hazırlık olur :)Sana bioenerji ve arısütü yeter arkadaşım. Diğerleri isteğe bağlı. Çok yüklenmeye de gerek yok.
Sanmasına gerek yok bebeğim öylesin sen çıtırrr hatunnOoohhhoooo, sizinkiler iyice yıpratmışlar sizi ayol, benimki beni 18 lik sanıyor
Hayra yoralım gündüz niyetine diyelim canımKızlar şimdi aklıma geldi bir şey paylaşım dedim.normalde rüyalar a inanmam.ama bu rüya beni korkuttu.rüyamda siyah bir akrep elimi soktu zehrini dahi gördüm. Şimdi baktım pek te hos değil. Siz ne diyorsunuz bu konuda
Bitik tükendik ama beli etmiyoruz sekerimbenim esimde tuple ilk cocugumuz olsun bi kac yil sonra yine tuple ikinci cocugumuzu yapariz kafasinda.. ben bir tanesine kavussam...
30 yasinda saniyor beni sanirim ikinci bi dokuz on tedaviyi daha kaldiracak kafa kalmadi ne yazikki..
Seni citir seni tabi yap her sabah mis gibi kahvalti aaaa adamcaz yaslandirmaz ki seni bizler aslinda 18 liklere taş cikartiriz canikomOoohhhoooo, sizinkiler iyice yıpratmışlar sizi ayol, benimki beni 18 lik sanıyor
Kızlar şimdi aklıma geldi bir şey paylaşım dedim.normalde rüyalar a inanmam.ama bu rüya beni korkuttu.rüyamda siyah bir akrep elimi soktu zehrini dahi
gördüm. Şimdi baktım pek te hos değil. Siz ne
diyorsunuz bu konuda
YaaaNası tatlı nası içtensin yaa seviyorum seni...
Tavşancılotunun hapı var her yerde. Tentürü bulunmuyor. Onu Romanya' dan getirtiyorlar. Ben de almıştım. Hatta içiyorum bu ara yine.
Ben de Maca bitkisi diye arama yaptım nette, bir sürü satış ilanı çıktı. Kolay temin edilebilir bir ürün.
Çokkk isterim kendiliğinden ben geldim dese ahhhh arayı nası değerlendireceğim bilemedim arı sütü çörek otu tarçın macunu maca bugday çimi çuha bioenerji o kadar çok sey varki kafa durdu valla
Yok canım haddini falan aşmak gibi bi durum görmedim,birbirimize yardımcı. Olmaya çalışıyoruz,yanlış algılamadım ki,çok güzel yazmışşın iyiki varsın,varsınız.
Tamamdır zanork cum o zaman arısütü yarın sipariş edilir ensu aracılığıyla eğri çayırdan bioenerji randevusu alınır lulinda sağolsun tel yollamıştı hem dondiriğimede hazırlık olur :)
Sanmasına gerek yok bebeğim öylesin sen çıtırrr hatunn
Hayra yoralım gündüz niyetine diyelim canım
Bitik tükendik ama beli etmiyoruz sekerim
Seni citir seni tabi yap her sabah mis gibi kahvalti aaaa adamcaz yaslandirmaz ki seni bizler aslinda 18 liklere taş cikartiriz canikom
ayy kiz gelcem simdi yanina akrebin ne isi var rüyanda canim yaaa yapma ama böyle hayra yor hayirli olsun birak bu zavazingoyu yasa su hamileligini fistik ya bastan beri negatifsin canim birket düsük oldu diye birdaha olacak degil sen söyle bir hahat biraksan kendini bak ozaman herseycokkkkk güzel olacak vallahi birdaha böyle görmek istemiyorum seni neseli tatli bir hamilesin sen anlastikmi...?
Ben de sevgi çok sen istemedende sölerim kiii merak etmeYaaasimartma canim yaaa sonra hep isterimm bak Bende sizleri cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevirem...
Aynen öyle hepsi kaş yaparken göz çıkarmak olurCanim gercekten cok fazla insan ne yapsin sasiriyo ama sana tavsiyem bioenerjiyi öne al orda zaten neye daha cok ihtiyacin var söylerler hepsi birden bünyeyi yorar zaten
Aaa cayini duydum harika yaa burda bur arastircam bakalim varmi bulunur mu .?Bu maca bitkisinin poşet çayını getirmişti Peru ya giden Arkadaşlarım yıllar evvel..
Etkisi de vücudun su toplamasını, ödemi önlüyor atıyormuş. Oralarda çok yüksek yerlere geziler olduğundan, maca bitkisi çayını içmelerini tavsiye ediyormuş, yükseklikten kötü etkilenmemek için..
Bu maca bitkisinin poşet çayını getirmişti Peru ya giden Arkadaşlarım yıllar evvel..
Etkisi de vücudun su toplamasını, ödemi önlüyor atıyormuş. Oralarda çok yüksek yerlere geziler olduğundan, maca bitkisi çayını içmelerini tavsiye ediyormuş, yükseklikten kötü etkilenmemek için..
Maşallah Allah analı babalı büyütsün Teo'yu.. Bahtı açık olsun..İşte dünyaya yeni gelen minik Teo'muz:) Kuzenimin küçük oğlu. 40 yaş mucizesiEki Görüntüle 1339670 Eki Görüntüle 1339670
Bak şimdi de ben dövücem seni gelirim oraya heee fıstık gibi hatunsun hatta taşşşşşEvet, Lulinda' nın uzmanına ben de gitmek istiyorum. Depoyu fullemem lazım. Bu ara her şey üstüste geldi. Midem ağrımaya başladı stresten.
Çıtırlık kalmadı pek ya. Eski halimi biliyorum ya, pörsümüşüm gibi geliyor iyice. Ruhumun selülitleri çıktı. Acilen toparlanmam lazım...
Adamı cok ihmal etme şekerim lazım onlar bizeAdam görmüyor ki kahvaltıları. Size özel onlar
benimkide emmemek icin neler cekiyorum ben kizimdan neler.
kismet diyelim kiz evi naz evi :)
bu arada kizim biraz hasta grip olmus bugunde asilari var dua edin bize teyzeleri.
Aaa cayini duydum harika yaa burda bur arastircam bakalim varmi bulunur mu .?
Getirtirsen yada varsa mutlaka ic canim
İnşallahh hepimiz bereketlenelim
Kızlar şimdi aklıma geldi bir şey paylaşım dedim.normalde rüyalar a inanmam.ama bu rüya beni korkuttu.rüyamda siyah bir akrep elimi soktu zehrini dahi gördüm. Şimdi baktım pek te hos değil. Siz ne diyorsunuz bu konuda
desene ocakta kendiliğinden herkez hamile ne güzel bir lutuf olurdu rabbim bilir tabide hadi bakalım neden olmasın benimde tam adet bitimi
Bak şimdi de ben dövücem seni gelirim oraya heee fıstık gibi hatunsun hatta taşşşşş
Adamı cok ihmal etme şekerim lazım onlar bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?