Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar şimdi aklıma geldi bir şey paylaşım dedim.normalde rüyalar a inanmam.ama bu rüya beni korkuttu.rüyamda siyah bir akrep elimi soktu zehrini dahi gördüm. Şimdi baktım pek te hos değil. Siz ne diyorsunuz bu konuda

Sana bioenerji ve arısütü yeter arkadaşım. Diğerleri isteğe bağlı. Çok yüklenmeye de gerek yok.
Tamamdır zanork cum o zaman arısütü yarın sipariş edilir ensu aracılığıyla eğri çayırdan bioenerji randevusu alınır lulinda sağolsun tel yollamıştı hem dondiriğimede hazırlık olur :)
Ooohhhoooo, sizinkiler iyice yıpratmışlar sizi ayol, benimki beni 18 lik sanıyor
Sanmasına gerek yok bebeğim öylesin sen çıtırrr hatunn

Hayra yoralım gündüz niyetine diyelim canım

benim esimde tuple ilk cocugumuz olsun bi kac yil sonra yine tuple ikinci cocugumuzu yapariz kafasinda.. ben bir tanesine kavussam...
30 yasinda saniyor beni sanirim ikinci bi dokuz on tedaviyi daha kaldiracak kafa kalmadi ne yazikki..
Bitik tükendik ama beli etmiyoruz sekerim
Ooohhhoooo, sizinkiler iyice yıpratmışlar sizi ayol, benimki beni 18 lik sanıyor
Seni citir seni tabi yap her sabah mis gibi kahvalti aaaa adamcaz yaslandirmaz ki seni bizler aslinda 18 liklere taş cikartiriz canikom

ayy kiz gelcem simdi yanina akrebin ne isi var rüyanda canim yaaa yapma ama böyle hayra yor hayirli olsun birak bu zavazingoyu yasa su hamileligini fistik ya bastan beri negatifsin canim birket düsük oldu diye birdaha olacak degil sen söyle bir hahat biraksan kendini bak ozaman herseycokkkkk güzel olacak vallahi birdaha böyle görmek istemiyorum seni neseli tatli bir hamilesin sen anlastikmi...?

Bu maca bitkisinin poşet çayını getirmişti Peru ya giden Arkadaşlarım yıllar evvel..
Etkisi de vücudun su toplamasını, ödemi önlüyor atıyormuş. Oralarda çok yüksek yerlere geziler olduğundan, maca bitkisi çayını içmelerini tavsiye ediyormuş, yükseklikten kötü etkilenmemek için..

Çokkk isterim kendiliğinden ben geldim dese ahhhh arayı nası değerlendireceğim bilemedim arı sütü çörek otu tarçın macunu maca bugday çimi çuha bioenerji o kadar çok sey varki kafa durdu valla

Canim gercekten cok fazla insan ne yapsin sasiriyo ama sana tavsiyem bioenerjiyi öne al orda zaten neye daha cok ihtiyacin var söylerler hepsi birden bünyeyi yorar zaten

Yok canım haddini falan aşmak gibi bi durum görmedim,birbirimize yardımcı. Olmaya çalışıyoruz,yanlış algılamadım ki,çok güzel yazmışşın iyiki varsın,varsınız.

Sen de iyi ki varsın.. Ben de iyi ki bu ekibi bulmuşum:)

Evet, Lulinda' nın uzmanına ben de gitmek istiyorum. Depoyu fullemem lazım. Bu ara her şey üstüste geldi. Midem ağrımaya başladı stresten.

Çıtırlık kalmadı pek ya. Eski halimi biliyorum ya, pörsümüşüm gibi geliyor iyice. Ruhumun selülitleri çıktı. Acilen toparlanmam lazım...

Adam görmüyor ki kahvaltıları. Size özel onlar

Yaaasimartma canim yaaa sonra hep isterimm bak Bende sizleri cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevirem...
Ben de sevgi çok sen istemedende sölerim kiii merak etme
Canim gercekten cok fazla insan ne yapsin sasiriyo ama sana tavsiyem bioenerjiyi öne al orda zaten neye daha cok ihtiyacin var söylerler hepsi birden bünyeyi yorar zaten
Aynen öyle hepsi kaş yaparken göz çıkarmak olur

Aaa cayini duydum harika yaa burda bur arastircam bakalim varmi bulunur mu .?
Getirtirsen yada varsa mutlaka ic canim

Bak ama şimdi. Ödem dedin, beni kalbimden vurdun. Ellerim ayaklarım da şişmeye başladı artık. Ödemi geçirebilirsem 5 kilo veririm en az

Bak şimdi de ben dövücem seni gelirim oraya heee fıstık gibi hatunsun hatta taşşşşş

Adam görmüyor ki kahvaltıları. Size özel onlar
Adamı cok ihmal etme şekerim lazım onlar bize

benimkide emmemek icin neler cekiyorum ben kizimdan neler.
kismet diyelim kiz evi naz evi :)

bu arada kizim biraz hasta grip olmus bugunde asilari var dua edin bize teyzeleri.

Geçmiş olsun canım.. Biraz evvel iyileşsin Iklimya 'muz.. Topic in Gül'ü :)

Aaa cayini duydum harika yaa burda bur arastircam bakalim varmi bulunur mu .?
Getirtirsen yada varsa mutlaka ic canim

Canım bu Bahsettiğim 10 yıl önceydi.. Şimdi giden olursa ancak ısrarlarım. Ama Çayı araştırılabilir satılıyor da olabilir..

Böyle rüyalar gördüğünde hiç kimseyle paylaşmadan akan suya anlat. Dere falan yoksa musluğu açıp anlatsan da olur. Arkasından 3 Kulhüvallahü 1 Elham oku. Sonra da aklına bile getirme. Aslında rüyanın yorumu çok kötü sayılmaz. Birisinin vermek istediği zararı önceden farkedeceğini anlatıyor. Ama daha önemlisi, seni nasıl etkilediği. Uyandığında olumsuz etki hissediyorsan suya anlat gitsin. Bir daha da aklına diline getirme. Bir de çok güzel rüyalar gördüğünde anlatma. İşaretçi rüyalardansa ters etki yapıyor.
Psikolojide de akrep, yılan gibi simgeler, kişilerle ilgili hayal kırıklığı veya kalp kırıklığının derinliğini ifade ediyor...

Bak şimdi de ben dövücem seni gelirim oraya heee fıstık gibi hatunsun hatta taşşşşş

Adamı cok ihmal etme şekerim lazım onlar bize

Senin yanında adım okunmaz ama, dediğin gibi olsun

Adamla bir imzalık işim kaldı anacım. Çözdürürken de imza istiyorlarmış. O da bitsin, başka işi kalmıyor benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…