Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım benim inşallah bunların tedavisi sana o güzel evladın gelmesine vesile olur.. İnşsllah Allah'ım sana ve hepimize sağlıklı evlâtlara anne Olmayı nasip etsin.. Yeni tedavi sürecin hayırla sonuçlansın inşallah ..

Belki'cim, ben Arkadaşlarımın hamileliğinden bildiğim kadarıyla; böcek rüyaları kan değerlerinin düşük olmasından kaynaklanıyormuş. Hatta Abi'min eşi 3 ünite kan almıştı 7 aylık hamileyken.. Ama erken hamilelik Döneminde de aynımıdır bilemem..

Canim benim haklısın aslında. Ama daha modda n çıkamadım sanirim

Bu da ilginç bir bilgiymiş. Aklımızda olsun...

Bu da ilginç bir bilgiymiş. Aklımızda olsun...

Sadece rüya değil aslında bir arkadaşım hamileyken duvarda böcekler geziyor korkuyorum diyordu. Rüya mı gerçek mI ayırt edemiyordu. Kan sayımı düşük çıkmıştı.
Bu basit birşey, sağlık ocaklarında bile yapılan tam kan Sayımı değerleri..

Totommm yer gordu hopp buradayim...
Su yeni yil hemen gelsin lutfen gelemedi :)
Sifaacimm canim 2220 sizi ozluyorum bir kur var mi? :)

Dolu dolu paylasimlariniza bayiliyorum ama okumaya vaktim yok ya ayiliyorum!
Bir suru sey gordum maca kizi! :) ile ilgili odeme iyi geliyorsa en kotu selulitlere iyi gelir alalim gitsin. :)

Ben herkesi hamile yaptim gecen mesajda :)))) artik siraya gşreriz :) bu alet kelimeleri duzeltiyor sinir ediyor beni.
Neyse reel mevcut hamilelere gelelim Lulinda canim fuar tamam mi dr farkli bir bilgi verdi mi bilmiyorum takip edemedim. 24-25 Aralik musait bir iki saati yaratirsam gobekten oksamaya gelecegim. 27 si hafta sonu oglene kadar da firsatim olabilir gelebilenler varsa baska fuara o zamana da programlarim kendimi... Hepimiz bir araya geliriz :))) medusa76 yazdi mi gormedim gelecek mi. :) mesaj atin bana ozelden veya buradan alintiyla :)
Diger hamilelerimiz iyiydir umarim. Dogum gerrceklesti mi Asya kiz dogdu mu mesela :) magnesya ikinizinde saglikli haberleri olsun..

ArkadŞlar merhaba. Bugün sabahtan beri sağ kasığımda çekilme tarzında bir ağrı var acaba neden olabilir? Bugün transferi min 9. Günü daha
canim yogun donemime denk geldi transferin icin buralardan her transferi olan iyi haberler alsin dileklerime ekledim seni. 9. Gun olmus yuzmus yuzmus sonuna gelmissin cokkkk mutlu olsun sonuc. Belirti aramamayi basarmani diliyorum malum bende tumu vardi :) belirtin olmasin bebeginnnn olsun :)

Her şey olabilir ya da hiç bir şey olmaya bilirde canım.
O yüzden biz iyiye yoralım
Aaaa :) portakalesi soydum bas ucuna koydum.... :) kafa kagidi ne yazarsa yazsin kafasi guzel herkesin bir yeri var yahuu :) gec kaldin, hos geldin... Tedavi basladi mi? Yolunda mi her sey... Oyle olsun... Uzun uzun yazamşyorum, yogun ayimdayim...

@SelcanKerem tututututuuuu kşsmşni sen oradan hallet guzel kizin icin... Masallah her bebek guzel ama İklimya ortak goreceyle cok guzel, nefşs bebek... Bahti da coook guzel olsun, iyi insanlarla kesissin hep yollari...
Beni sormussun tupler tikaliydi :) di li gecmis zaman cunku niye nasil bilmiyoruz seneler sonra yapti guzellik acildi :) ya tutarsa diye kendi transferlerimizi yapiyoruz :) cok memmnunuz bu durumdan :) askbocugu istiyoruz oldu oldu olmadi tupteask olur :)))

Herkesi merak ediyorum yazmaya kalkarsam sonu gelmez... İyisiniz diye var sayiyorum, oyle de olsun...
pembe_umut en cok seni merak ediyorum.... Guzel dusunuyorum istikrarla...

Canim benim haklısın aslında. Ama daha modda n çıkamadım sanirim
Ah ahhhh... Kolay degildir tahmin ediyorum ama yedin bitirdin kendini. Ne olacaksa o olacak oysa ki....
Sihirli degnegim olsa tum evhamlarini pufff yok edecegim.
Ruyalarina sirayet etmesin bir daha insallah. Guzel haberleri aldiginda sevinmeye hacetin olsun diliyorum... Seni oyalayacak bir seyler lazim. Miden bulansin, aserip dur, gobegin kocaman olsun, catlamamk icin ugras guzel haberlerle atacagin kahkahalarin seni cekemeyenlerin kulaklarinda cinlasinnnn.

Benim ruyalarim sevgilimin deyimiyle bosa gidiyor. Academy awards da kacinci Oscar benim hakkimmis :)))) korku filmim pek yok oysa ki isterim, severim cunku, lakin layigi ile korkutan film henuz olmadi... Hayvan mezarligi azicik urpertmisti... Tevellut geregi bizim cocuklugumuzda korku jaws serisiydi, sinema donusu su kesilirse diye genelde su dolu kuvet basinda jaws ne zaman cikacak diye bekleyen anlasilmaz kucuk kisilik bendim, o yaslarimizda bizi jaws a goturen de annem :) tam arizali aileyiz vesselam, iyi ki oyleyiz :)
Neyse ruya filmlerimde Her cesit var +18 den, belgesele :) ustelik yasayarak, ustelik pause opsiyonlu ve hatta arkasi yarinli... Bilahare paylasirim bir İspanyol merdivenli ruyam var ki 3 gun et kesigi olmus bacaklarimdan yuruyememşstim. Gormuyorum yasiyorum :)

Gideyim yarin gece icin hayat kurtarici siyah elbislerden birini daha kiliflarindan cikarayim. Aralik ayi bitmeyen isler, kosturulan davetler, luzumlu luzumsuz insanlarla hediye merasimi ayi! Ekstre yansimalarindan dolayi bankalarin da en sevdigi ay! Bittik ya :)

:)) ne güzel işte sinemaya gitmene gerek yok, kendin yazıp kendin oynuyorsun. Canım işlerinde kolaylık, naturel transferlerinde tutunma başarısı seninle olsun..

Ayy ne tatli yazmisin üstüme aldim bana demisin gibi okudum ohhh iyi geldi
belki37 sanada iyi geldi demi..? Fistik gibiyiz canim harikayiz bizzz

Kizim her eve lazim senden vallahi billahi pek seviyorum seni:)

Tedavi baslamadi henüz 29 Aralık start tarihi.. bana da size de ugur getirsin diye dua ediyorum yeni yilll mucukk

Sagol bitanem ne ugras ne ugras böyle hop diye hamile kalanlara saygi duyuyorum demeki bizde bir eksiklik var cözecez Allahin izniyle .Anin diyorum icten duana Allah hepimize hayirli evlat nasip etsin canim..

Severim filmleri :) mumkun olsa her seyi izleyecegim. Kitap ve film manyakligimi da seviyorum :)) hepimize performanslarimizda kolay gelsin :)

Su ayin 21-28 gunlerşnin hikmeti var midir bilinmez ama benim denk geliyor. İlaclara meydan okuyan vucudum hiccc ritmini bozmadi yine.. Zamaninda tedaviyi uzatsa da iyi bir durum sanirim. Sasma olmadi gecikme olmadi bundurumda 21 i yumurta baslangici fşrsati kacirmayiz :) cok sevgiler

Aaa çözerkendemi imz lazımmış yeni bilgi:))))idare etcez şekerim o zaman :)))
Tutkulu insanın tutkulu rüyası olurmuşşşşş

Gerçi anlattim bir kaç kisiye.ama aklımda olsun bir daha görürsem iyi veya kötü o şekil yaparım. Şimdi muslugu açıp anlatsammi.Teşekkürler ansiklopedi gibi bayansin zanorkcugum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…