- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #25.841
Şahane olur valla nedense ben halen doğal gebe kalacağım diye çok ümitliyim :))hepimiz kalalım hamile bu yıl Allahım ne olur ya hayırlusıysa nasip et AMİNN
Slm yarın Bahceci Fulya'da opu'm var , çok stresliyim...
Fistiklar ben geldim kizlarrrrr kocam ise gitiiii haha yasasin istedigim gibi yazarim ....
Canim haklisin inaki istemedim gelsin yok seni birakayim pahanesi yolda dir dir dir adamin dediklerinide unutum canim ben randevu alirken bioenerji demistik ama hikayemi dinleyince yani bebek olayi ozaman kaninizi tamamen inceleyelim dedi kanda bakacagi
1- alleji gizli allerji
2-parazit
3-nelerden uzak durmam gerekiyo (yiyecek olarak)
4-vitamin düzeyi
Aynen böle anlati birde bana üc ilac siparis verilecek birincisi kan belcikaya gidip incelenip bana mahsus bir ilac simdirim sistemi icin (troid bende cok farkli bir düzeyde
Daha önce doktorlar dememisti ama onemli degerler normal yani öyle bir sistametik anlattiki sindirim sistemi cokmus vede hastalik baslamis ..)
Bu mayar olayi bana tuz verdi hepsini yolucam size bakin diye ocakda izinliyim 3 gün ozaman yapcam
1- gün tuzlu suyu icip yesil cayla o günü gecircem
2-gün bayat ekmek süte batirip her lokmayi 40 defa cigneyip yutucan bu arada aksam karnima masaj yapicam kendi gösterdi bagirsaklari ve karin bölgesini calìstircam
3-gün bütün sebzeleri haslayip yiyicem yada pres yapip icicem bunun yaninda her sabah
Bacen citrate icicem bu arada bana mail atacak bundan sonra nasil bir yol izlenecek diye
189 ,-kan tahlili
160,- doktor ucreti
57×3= üc paket ilac
Eki Görüntüle 1340138 Eki Görüntüle 1340139 Eki Görüntüle 1340140
Bunlar hediye kendisinde varmis verdi kocamda fatura gelsin görürüz diyo
Kızlar şimdi aklıma geldi bir şey paylaşım dedim.normalde rüyalar a inanmam.ama bu rüya beni korkuttu.rüyamda siyah bir akrep elimi soktu zehrini dahi gördüm. Şimdi baktım pek te hos değil. Siz ne diyorsunuz bu konuda
Canim benim haklısın aslında. Ama daha modda n çıkamadım sanirimBitik tükendik ama beli etmiyoruz sekerim
Seni citir seni tabi yap her sabah mis gibi kahvalti aaaa adamcaz yaslandirmaz ki seni bizler aslinda 18 liklere taş cikartiriz canikom
ayy kiz gelcem simdi yanina akrebin ne isi var rüyanda canim yaaa yapma ama böyle hayra yor hayirli olsun birak bu zavazingoyu yasa su hamileligini fistik ya bastan beri negatifsin canim birket düsük oldu diye birdaha olacak degil sen söyle bir hahat biraksan kendini bak ozaman herseycokkkkk güzel olacak vallahi birdaha böyle görmek istemiyorum seni neseli tatli bir hamilesin sen anlastikmi...?
Belki'cim, ben Arkadaşlarımın hamileliğinden bildiğim kadarıyla; böcek rüyaları kan değerlerinin düşük olmasından kaynaklanıyormuş. Hatta Abi'min eşi 3 ünite kan almıştı 7 aylık hamileyken.. Ama erken hamilelik Döneminde de aynımıdır bilemem..
Bak ama şimdi. Ödem dedin, beni kalbimden vurdun. Ellerim ayaklarım da şişmeye başladı artık. Ödemi geçirebilirsem 5 kilo veririm en az
Bu da ilginç bir bilgiymiş. Aklımızda olsun...
canimArkadŞlar merhaba. Bugün sabahtan beri sağ kasığımda çekilme tarzında bir ağrı var acaba neden olabilir? Bugün transferi min 9. Günü daha
Aaaa :) portakalesi soydum bas ucuna koydum.... :) kafa kagidi ne yazarsa yazsin kafasi guzel herkesin bir yeri var yahuu :) gec kaldin, hos geldin... Tedavi basladi mi? Yolunda mi her sey... Oyle olsun... Uzun uzun yazamşyorum, yogun ayimdayim...Her şey olabilir ya da hiç bir şey olmaya bilirde canım.
O yüzden biz iyiye yoralım
Ah ahhhh... Kolay degildir tahmin ediyorum ama yedin bitirdin kendini. Ne olacaksa o olacak oysa ki....Canim benim haklısın aslında. Ama daha modda n çıkamadım sanirim
Benim ruyalarim sevgilimin deyimiyle bosa gidiyor. Academy awards da kacinci Oscar benim hakkimmis :)))) korku filmim pek yok oysa ki isterim, severim cunku, lakin layigi ile korkutan film henuz olmadi... Hayvan mezarligi azicik urpertmisti... Tevellut geregi bizim cocuklugumuzda korku jaws serisiydi, sinema donusu su kesilirse diye genelde su dolu kuvet basinda jaws ne zaman cikacak diye bekleyen anlasilmaz kucuk kisilik bendim, o yaslarimizda bizi jaws a goturen de annem :) tam arizali aileyiz vesselam, iyi ki oyleyiz :)
Neyse ruya filmlerimde Her cesit var +18 den, belgesele :) ustelik yasayarak, ustelik pause opsiyonlu ve hatta arkasi yarinli... Bilahare paylasirim bir İspanyol merdivenli ruyam var ki 3 gun et kesigi olmus bacaklarimdan yuruyememşstim. Gormuyorum yasiyorum :)
Ayy ne tatli yazmisin üstüme aldim bana demisin gibi okudum ohhh iyi geldiAh ahhhh... Kolay degildir tahmin ediyorum ama yedin bitirdin kendini. Ne olacaksa o olacak oysa ki....
Sihirli degnegim olsa tum evhamlarini pufff yok edecegim.
Ruyalarina sirayet etmesin bir daha insallah. Guzel haberleri aldiginda sevinmeye hacetin olsun diliyorum... Seni oyalayacak bir seyler lazim. Miden bulansin, aserip dur, gobegin kocaman olsun, catlamamk icin ugras guzel haberlerle atacagin kahkahalarin seni cekemeyenlerin kulaklarinda cinlasinnnn.
Gideyim yarin gece icin hayat kurtarici siyah elbislerden birini daha kiliflarindan cikarayim. Aralik ayi bitmeyen isler, kosturulan davetler, luzumlu luzumsuz insanlarla hediye merasimi ayi! Ekstre yansimalarindan dolayi bankalarin da en sevdigi ay! Bittik ya :)
Sagol bitanem ne ugras ne ugras böyle hop diye hamile kalanlara saygi duyuyorum demeki bizde bir eksiklik var cözecez Allahin izniyle .Anin diyorum icten duana Allah hepimize hayirli evlat nasip etsin canim..Canım benim inşallah bunların tedavisi sana o güzel evladın gelmesine vesile olur.. İnşsllah Allah'ım sana ve hepimize sağlıklı evlâtlara anne Olmayı nasip etsin.. Yeni tedavi sürecin hayırla sonuçlansın inşallah ..
Aaa çözerkendemi imz lazımmış yeni bilgi:))))idare etcez şekerim o zaman :)))Senin yanında adım okunmaz ama, dediğin gibi olsun
Hepimiz afet i devranız ve koca göbüşlerimizi en kısa zamanda tokuşturmak
Çin sabırsızlanıyorum şu ödem söktürücü maca yı doğum sonrası için bi yere not alıyorum :))
Adamla bir imzalık işim kaldı anacım. Çözdürürken de imza istiyorlarmış. O da bitsin, başka işi kalmıyor benimle
Tutkulu insanın tutkulu rüyası olurmuşşşşşBenim ruyalarim sevgilimin deyimiyle bosa gidiyor. Academy awards da kacinci Oscar benim hakkimmis :)))) korku filmim pek yok oysa ki isterim, severim cunku, lakin layigi ile korkutan film henuz olmadi... Hayvan mezarligi azicik urpertmisti... Tevellut geregi bizim cocuklugumuzda korku jaws serisiydi, sinema donusu su kesilirse diye genelde su dolu kuvet basinda jaws ne zaman cikacak diye bekleyen anlasilmaz kucuk kisilik bendim, o yaslarimizda bizi jaws a goturen de annem :) tam arizali aileyiz vesselam, iyi ki oyleyiz :)
Neyse ruya filmlerimde Her cesit var +18 den, belgesele :) ustelik yasayarak, ustelik pause opsiyonlu ve hatta arkasi yarinli... Bilahare paylasirim bir İspanyol merdivenli ruyam var ki 3 gun et kesigi olmus bacaklarimdan yuruyememşstim. Gormuyorum yasiyorum :)
Gerçi anlattim bir kaç kisiye.ama aklımda olsun bir daha görürsem iyi veya kötü o şekil yaparım. Şimdi muslugu açıp anlatsammi.Teşekkürler ansiklopedi gibi bayansin zanorkcugumBöyle rüyalar gördüğünde hiç kimseyle paylaşmadan akan suya anlat. Dere falan yoksa musluğu açıp anlatsan da olur. Arkasından 3 Kulhüvallahü 1 Elham oku. Sonra da aklına bile getirme. Aslında rüyanın yorumu çok kötü sayılmaz. Birisinin vermek istediği zararı önceden farkedeceğini anlatıyor. Ama daha önemlisi, seni nasıl etkilediği. Uyandığında olumsuz etki hissediyorsan suya anlat gitsin. Bir daha da aklına diline getirme. Bir de çok güzel rüyalar gördüğünde anlatma. İşaretçi rüyalardansa ters etki yapıyor.
Psikolojide de akrep, yılan gibi simgeler, kişilerle ilgili hayal kırıklığı veya kalp kırıklığının derinliğini ifade ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?