- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.041
Herkes kendi inançlarına hayat felsefesine göre olayları değerlendirir. Umudunuzu arttıracak şey her neyse onu yapmanızı dilerim. Ben öyle yapıyorum. Gerisini de hiç takmıyorum. :)desene ocakta kendiliğinden herkez hamile ne güzel bir lutuf olurdu rabbim bilir tabide hadi bakalım neden olmasın benimde tam adet bitimi
Çocuğum doğduğunda kayınvalide kayınpeder görümce kaynım bizimle yaşıyorlardı,ben çocuğumun nasıl büyüdüğünü anlayamadım kalabalıktanHepinize maşallah kızlar :) O kdar küçük anne olmuşsunuz ki birlikte büyümüşsünüz zaten.
Asıl şimdi anne olma zamanı :)
Dilerim hepiniz hepimiz tez vakit meleklerimize kavuşuruz
Çocuğum doğduğunda kayınvalide kayınpeder görümce kaynım bizimle yaşıyorlardı,ben çocuğumun nasıl büyüdüğünü anlayamadım kalabalıktan
Inşallah olur,olursa çok mutlu olucam.İnşallah bu sefer tam olur canım. Hayırlı saglıklı bır evlatla yenilenirsin:)
Inşallah olur,olursa çok mutlu olucam.
@SelcanKerem
Benimki de 10 Ağustos:)
klavye aşçısı güzelmiş
ama ama ben diyetteyim
hamaratsın arkadaşım hemde her konuda eşin çok şanslı çocuklarında şanslı olacaklar
yaaa çok merak ettimm anne olabildinizmii..Puffyyy supersin masallah sana canimmmmmmm insallah 3 ude dollenecek hayirlisiyla buna inaniyorumm bebek haberi alicam senden yarinda hayirli haber gelecek.evet o bahsettigim durum cok ekstrem aama o topicde cok degerli insanlar ar e onlari cok seviyorum.canim senin problemin neydi neden olmuyodu?birde sende ne ilclari kullandilar?
siz anne olabildinizmii..Kizlar yat yat gun gecmiyor arada bir evin icinde dolasiyorum ama alisik degilim boyle bos bos yatmaya.
Birde igneler fena canimi yakiyor siz nerelerdesiniz....
ARI sütünün kapsül olanı da aynı işlevi yaparmı?
Doktor doğru söylemiş canım, morfoloji tek başına bir sebep olmayabilir ama ihtimallerden biri. Genellikle morfoloji sorunu olanlara sperm için genetik test yapılıp dollenme sağlanıyor diye biliyorum. Bu aralar Acıbadem Maslak yeni bir teknoloji uygulamasına başlamış diye duydum. Çipli sperm gibi birşeydi sanırım. Bir araştır istersen.Arkadaşlar, eşimin sperm morfolojisi %0 çıkmış. Doktor çocuğunuzun olmama sebebini doğrudan buna bağlayamayız ama bu normal bir değer de değil dedi. bilmece gibi, sizce ne demek istedi? Bilgisi olan var mı?
Anladım... ben 2 defa düşük yaptım. Bunun sebebi olabilir mi yani? PGT Dediğiniz şey mi bu ayrıca?Doktor doğru söylemiş canım, morfoloji tek başına bir sebep olmayabilir ama ihtimallerden biri. Genellikle morfoloji sorunu olanlara sperm için genetik test yapılıp dollenme sağlanıyor diye biliyorum. Bu aralar Acıbadem Maslak yeni bir teknoloji uygulamasına başlamış diye duydum. Çipli sperm gibi birşeydi sanırım. Bir araştır istersen.
Pgt değil benim bahsettiğim. Buldum bak linke istersen.Anladım... ben 2 defa düşük yaptım. Bunun sebebi olabilir mi yani? PGT Dediğiniz şey mi bu ayrıca?
Anladım... ben 2 defa düşük yaptım. Bunun sebebi olabilir mi yani? PGT Dediğiniz şey mi bu ayrıca?
Canım araştırdım,burada doğum yapılsa vatandaşlık olayı olmuyormuş,kriterleri var hak kazanman için.Avrupa daki kızlara sorum var. Doğumu Almanya, Hollanda ya da AB ülkelerinden birinde yapınca çocuk direk vatandaşlık alabiliyor mu? Yoksa birtek bunu veren Amerika mı biliyor musunuz?
Totommm yer gordu hopp buradayim...Ne yazmışım :)
Ahhh evettt inşallahh gelmek istiyorumm :)
Gelirsen çok sevinirim:) Kahve benden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?