- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.241
Iyiyim hayatım, sevdiceğimle haftasonu kaçamağı yaptık.. Karadeniz'e geldik
Otel odasından yazıyorum şimdi.. Yorgunluktan bittik, gez gez... Yarın sabah döneceğiz..
Sen nasılsın canım?
Cokkk tesekkur ederim.Hakkında hayırlısı olsun, inş sağlıcakla bebişini de kucağına alırsın....
Çok komik sevdiceğim sizleri sormaya başladı:)
Var mı bir haber diyor, demin :)))
aaaaaa ne güzel hangi şehire geldiniz
Pembemutlu'dan haberi olan var mı arkadaşlar? İnş tedavisi iyi gidiyordur....
Merhaba, dün hediye fuarına uğradım, eğriçayır'ın da standı vardı, aklıma geldin kulaklarını çınlattım. Lulinda'ya da baktım yerinde yoktu.benim eşim kk den nefret ediyordu:))
ben baskın çıkıp ters tepki verince hiç ses çıkartmamaya başladı:))
benim eşim kk den nefret ediyordu:))
ben baskın çıkıp ters tepki verince hiç ses çıkartmamaya başladı:))
Amasya'dayız canım.. Evleri, türbeleri, müzeleri ne kadar çokmuş ve güzelmiş.. Gez gez bitirmedik bile.. Ben bi de adetliyim, dün karın ve bel ağrım olmasına rağmen dün 7 saat Yürüdük:)
Sen Karadeniz'demin?
Merhaba, dün hediye fuarına uğradım, eğriçayır'ın da standı vardı, aklıma geldin kulaklarını çınlattım. Lulinda'ya da baktım yerinde yoktu.
Ben birkaç bişey anlattım.. Bana bişey demiyor.. :)
Bu arada yarın doktor randevumuz var 15:30..
Adetimin 3,5 dan 4. Günü gibi :)
Bakalım Emre bey bu ay transfer için yola çıkacak mı?
Hayırlısı olsun.. Dua edin bana da... Allah Razı olsun..
Bir üste yazdım:) Alıntı eklemeyi unutmuşum..evet canım bende karadenizdeyim ne güzel gezmek insana stres attırıyor amasya güzel şehirdir ferhat ile şirinin memleketi kral kaya mezarlarını gezdinizmi
herşey gönlünce gelişşsin canım benim.
Bir üste yazdım:) Alıntı eklemeyi unutmuşum..
Âmin Sağol Hayatım.. Sen nasılsın ?
Amasya'dayız canım.. Evleri, türbeleri, müzeleri ne kadar çokmuş ve güzelmiş.. Gez gez bitirmedik bile.. Ben bi de adetliyim, dün karın ve bel ağrım olmasına rağmen dün 7 saat Yürüdük:)
Sen Karadeniz'demin?
Arı sütünü kullanıyorum, buradaki balcıdan almıştım, dün elinde yoktu, tüp bebek merkezleri serum şeklindekileri öneriyorlarmış, içinde 1,5 mg arı sütü bulunuyormuş. Bakalım sonucu etkileyecek mi?yaa:)) evet onlarda heryerde fuara katılıyor.. bende yazın Bebek parkındaki panayırlarda çok görüyordum..
sen kullanıyormsun cnm..
Ben birkaç bişey anlattım.. Bana bişey demiyor.. :)
Kral Kaya mezarlarına çıkmadık ama zaten görünüyordu.. Dürbünle falan baktık.. Biz eşimle müze ve açık hava gezilerini seviyoruz.. Ferhat'ın Şirin için açtığı su Kanalı'na gittik bugün.. Müze yapmışlar birde yanına.. Aşıklar müzesi.. Ama bizce müze değil, görsel sanatlar.. Balmumundan yapılmış güzel görsel bir şölen, beğendik; ama müze demek biraz zor bizce :)
Âmin Sağol canım.. Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun..Allah yardımcın olsun canım
Bol şanslar, bebek kavşağında işin rast gitsin, bir ışık sonra bebişine kavuşasın.....AminnnnnnBen birkaç bişey anlattım.. Bana bişey demiyor.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?