Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

benim eşim kk den nefret ediyordu:))
ben baskın çıkıp ters tepki verince hiç ses çıkartmamaya başladı:))
Merhaba, dün hediye fuarına uğradım, eğriçayır'ın da standı vardı, aklıma geldin kulaklarını çınlattım. Lulinda'ya da baktım yerinde yoktu.

benim eşim kk den nefret ediyordu:))
ben baskın çıkıp ters tepki verince hiç ses çıkartmamaya başladı:))

Ben birkaç bişey anlattım.. Bana bişey demiyor.. :)
Bu arada yarın doktor randevumuz var 15:30..
Adetimin 3,5 dan 4. Günü gibi :)
Bakalım Emre bey bu ay transfer için yola çıkacak mı?
Hayırlısı olsun.. Dua edin bana da... Allah Razı olsun..

evet canım bende karadenizdeyim ne güzel gezmek insana stres attırıyor amasya güzel şehirdir ferhat ile şirinin memleketi kral kaya mezarlarını gezdinizmi

Merhaba, dün hediye fuarına uğradım, eğriçayır'ın da standı vardı, aklıma geldin kulaklarını çınlattım. Lulinda'ya da baktım yerinde yoktu.

yaa:)) evet onlarda heryerde fuara katılıyor.. bende yazın Bebek parkındaki panayırlarda çok görüyordum..
sen kullanıyormsun cnm..

herşey gönlünce gelişşsin canım benim.

Reactions: Eua
Kral Kaya mezarlarına çıkmadık ama zaten görünüyordu.. Dürbünle falan baktık.. Biz eşimle müze ve açık hava gezilerini seviyoruz.. Ferhat'ın Şirin için açtığı su Kanalı'na gittik bugün.. Müze yapmışlar birde yanına.. Aşıklar müzesi.. Ama bizce müze değil, görsel sanatlar.. Balmumundan yapılmış güzel görsel bir şölen, beğendik; ama müze demek biraz zor bizce :)

evet canım bende karadenizdeyim ne güzel gezmek insana stres attırıyor amasya güzel şehirdir ferhat ile şirinin memleketi kral kaya mezarlarını gezdinizmi
Bir üste yazdım:) Alıntı eklemeyi unutmuşum..

herşey gönlünce gelişşsin canım benim.

Âmin Sağol Hayatım.. Sen nasılsın ?

çok severim Amasyayı bizde eşimle oraya bir kaç defa gittik.. özellikle yazın ırmak kenarı harika oluyor..

yaa:)) evet onlarda heryerde fuara katılıyor.. bende yazın Bebek parkındaki panayırlarda çok görüyordum..
sen kullanıyormsun cnm..
Arı sütünü kullanıyorum, buradaki balcıdan almıştım, dün elinde yoktu, tüp bebek merkezleri serum şeklindekileri öneriyorlarmış, içinde 1,5 mg arı sütü bulunuyormuş. Bakalım sonucu etkileyecek mi?

Allah yardımcın olsun canım

bende istanbulda ünlülerin balmumundan yapılan heykellerinin müzesini, gezdim çok güzeldi

Bol şanslar, bebek kavşağında işin rast gitsin, bir ışık sonra bebişine kavuşasın.....Aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…