Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

evet doğası havası denizi çok güzel bol oksijen var yeşille mavinin birleştiği yerler buralar

Eşimle İstanbul'dan kaçıp, yerleşecek yer arıyoruz :)
Ama yine de Ege'de kalacak aklımız.. Ben karasal iklim istiyorum ama benimki deniz de deniz diye tutturuyor.. Bakalım Hakkımızda Hayırlısı neyse onu nasip etsin Allah..

iyiyim canımm bende sizleri takip ediyorum, şu haftayı atlatım eski günlere dönüş yapacağım..

çok severim Amasyayı bizde eşimle oraya bir kaç defa gittik.. özellikle yazın ırmak kenarı harika oluyor..

Kaçırmışım bu mesajlarını..
Sınavı'n inşallah iyi geçecek ve amacına ulaşacaksın Allah'ın izni ile..
Allah zihin açıklığı versin..

Amasya'ya biz ilk defa geldik ama yine geliriz sanırım, çok sevdik..

egede en sevdiğim şehir izmir hele karşıyaka bostanlı sahili muhteşemdir özledim oraları yaaaaaa

cnm sen istanbulda degilmiydinn..
giresunnn harikaa biryer oraya bayilirim..
karadenizin incisi.. merkezdemisin..
bizde gumushaneliyiz ve nezaman memlekete gitsek iki gunde bir giresuna geceriz..

istanbula tedavi için geliyorum canım merkezdeyim gumuşhaneye bi kaç sefer gittim küçük ama şirin bir yer

Slm arkadaşlar,dondurulmuş embriyo transferi yaptıran varmı acaba? Benım ilk denemem,opu'm yapıldı cuma gunu...dr'um Ocak Ayında transferımı yapalım,hem vücudun dınlensın,adet'le başlayalım dedı bakalım..

Inşallah herşey yolunda gider,dualar seninle olsun.

canımm merhaba.. 23 yıl ve ilk tedavinmii çok üzüldüm buna inan..
gerçi herşeyde bir hayır vardır, bu tedavinle bebeğine kavuşmanı gönülden dilerim..

Ilk tüp bebek denemem.Fazlaca talihsizlikler yaşadım diyelim...Mutlaka bir hayır vardır dedik,sabrettik.Bundan sonrası için yine hakkımızda hayırlısı.
Allah razı olsun.Dualar da dileklerde karsılıklı.Yarın kontrol var bakalım, göreceğiz halimiz nicedir

kızlar dadı programnın izliyorum şuan 2 çocuklu bir aile var çocuklar acayip yaramaz annede sabır kalmamış en ufak bir yaramazlıklarında kadın şidet uyguluyor çocuklarına..ve bu kadın ilk çocuğunu 4 buçuk sene beklemiş olmamış bebek..ilk oğlu doğmuş ve sonrası 3 aylıken tekrar hamile olduğunu öğrenmiş kızı doğmuş..oğlumu farklı seviyorum ona 4 buçuk sen sonra kavuştum 3 aylıken hamile kaldığım için oğlumu emziremedim diyor..kızını suçluyor oğlunu biraz daha düşkünüm diyor..bu insanları anlayamıyorum evlat hasretiyle yanıp olduktan sonra değer bilememek ne acı..

Allah ona okadar beklemiş 1 değil 2 tane mükafat vermiş ne güzel..
canım yanlız şu var uzun yıllar bekledikten sonra bebeğine kavuşan birçok bayan bunu yaşıyormuş.. bebekten sonra çok fazla sinirli olunuyormuş.. galiba bekleye bekleye sabır taşı oluyoruzya, doğuruncada sabır patlaması yaşanıyor:))))

aynen canım kadının piskolojisi hiç normal değil bazen pişmanlıklar yaşıyormuş neden şidet uyguluyorum diye diyor..bende çok sabırsız biriyimdir..insanoğlu böyle mallesef canım kış gelir yazı isteriz yaz gelir kışı özleriz..

ablamda yıllar sonra kaçıncı denemeyle bebekler olduktan sonra aylarca cinnet geçirdi canım tedavilerde çok etkilemiş olabilir.. sinir patlamaları yaşadı.. bebekleri 3-4 yaşına kadar çok ağır bi hakimiyet altına almıştı..
şimdilerde rahatladılar herşeyi ancak oturttular.. çok tedavi gören yada uzun süre bekleyenlerde olabiliyormuş ne yazıkki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…