- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.261
Bol şanslar, bebek kavşağında işin rast gitsin, bir ışık sonra bebişine kavuşasın.....Aminnnnnn
bende istanbulda ünlülerin balmumundan yapılan heykellerinin müzesini, gezdim çok güzeldi
Sen hangi sehirdesin canım?
giresun canım
Ne güzel buralar sakin ve huzurlu..
evet doğası havası denizi çok güzel bol oksijen var yeşille mavinin birleştiği yerler buralar
iyiyim canımm bende sizleri takip ediyorum, şu haftayı atlatım eski günlere dönüş yapacağım..
çok severim Amasyayı bizde eşimle oraya bir kaç defa gittik.. özellikle yazın ırmak kenarı harika oluyor..
Eşimle İstanbul'dan kaçıp, yerleşecek yer arıyoruz :)
Ama yine de Ege'de kalacak aklımız.. Ben karasal iklim istiyorum ama benimki deniz de deniz diye tutturuyor.. Bakalım Hakkımızda Hayırlısı neyse onu nasip etsin Allah..
cnm sen istanbulda degilmiydinn..giresun canım
cnm sen istanbulda degilmiydinn..
giresunnn harikaa biryer oraya bayilirim..
karadenizin incisi.. merkezdemisin..
bizde gumushaneliyiz ve nezaman memlekete gitsek iki gunde bir giresuna geceriz..
ah canıım teşekkür ederimGecmis olsun canim hemen igles hasta olmaman lazim bu durumda kocan iyi bakmiyomuu gelem ben bakam sana canim bekleeee
Allah yardımcın olsun,dualar seninle.Arkadaslar yarin transferim var, lutfen dualariniza beni de ekleyin.5.gun embriyosu yuklenecek. insallah bu sefer hayirli saglikli evlatlarima kavusurum da ben de hayirli bir anne olurum.
Inşallah herşey yolunda gider,dualar seninle olsun.Ben birkaç bişey anlattım.. Bana bişey demiyor.. :)
Bu arada yarın doktor randevumuz var 15:30..
Adetimin 3,5 dan 4. Günü gibi :)
Bakalım Emre bey bu ay transfer için yola çıkacak mı?
Hayırlısı olsun.. Dua edin bana da... Allah Razı olsun..
Arkadaslar yarin transferim var, lutfen dualariniza beni de ekleyin.5.gun embriyosu yuklenecek. insallah bu sefer hayirli saglikli evlatlarima kavusurum da ben de hayirli bir anne olurum.
canımm merhaba.. 23 yıl ve ilk tedavinmii çok üzüldüm buna inan..
gerçi herşeyde bir hayır vardır, bu tedavinle bebeğine kavuşmanı gönülden dilerim..
kızlar dadı programnın izliyorum şuan 2 çocuklu bir aile var çocuklar acayip yaramaz annede sabır kalmamış en ufak bir yaramazlıklarında kadın şidet uyguluyor çocuklarına..ve bu kadın ilk çocuğunu 4 buçuk sene beklemiş olmamış bebek..ilk oğlu doğmuş ve sonrası 3 aylıken tekrar hamile olduğunu öğrenmiş kızı doğmuş..oğlumu farklı seviyorum ona 4 buçuk sen sonra kavuştum 3 aylıken hamile kaldığım için oğlumu emziremedim diyor..kızını suçluyor oğlunu biraz daha düşkünüm diyor..bu insanları anlayamıyorum evlat hasretiyle yanıp olduktan sonra değer bilememek ne acı..
aynen canım kadının piskolojisi hiç normal değil bazen pişmanlıklar yaşıyormuş neden şidet uyguluyorum diye diyor..bende çok sabırsız biriyimdir..insanoğlu böyle mallesef canım kış gelir yazı isteriz yaz gelir kışı özleriz..Allah ona okadar beklemiş 1 değil 2 tane mükafat vermiş ne güzel..
canım yanlız şu var uzun yıllar bekledikten sonra bebeğine kavuşan birçok bayan bunu yaşıyormuş.. bebekten sonra çok fazla sinirli olunuyormuş.. galiba bekleye bekleye sabır taşı oluyoruzya, doğuruncada sabır patlaması yaşanıyor:))))
aynen canım kadının piskolojisi hiç normal değil bazen pişmanlıklar yaşıyormuş neden şidet uyguluyorum diye diyor..bende çok sabırsız biriyimdir..insanoğlu böyle mallesef canım kış gelir yazı isteriz yaz gelir kışı özleriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?