Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hamiş kalıp doğurduktan sonra destek almak şart o zaman canım..inş bizde bebeişlerimizin sağlıklı doğdu günleride görürüz..benim iki ablam var canım ikiside hamiş kalmada sorun yaşamadılar..tabi onlar biri 20 yaşında doğurdu diğer ablam ,küçük yeğnimi 29 yaşında doğurdu..ben 32 yaşımdan sonra evlendim erken evlilik yapsaydım böyle sorun yaşamazdım büyük ihtimale..ama bunları yaşamam gerekmiş bence yaşadığımız hiçbişey sebepsiz değil Rabim sabrımızı ölçüyor..ben çok sabırsız biriyim sabrım şuan bile hiç yok..bebiş olursa neler yaşıycaz Allah bilir..

birde şu var canım yıllarca bekleyip bekleyip, çocuğu ceza paspasında dakikalarca bekletmeye kıyamam ben..
bazı annelerde karanlık odaya kilitliyormuş Allahım kabus gibi..
kendine ve çevreye zarar vermediği sürece şımarık olsun ne yapalım..

32 yaş bu zamanın şartlarında artık erken evlilikler arasına giriyor canım..:) bizde geç ama bilinçli anneler olacağızzz

canım eşim çok sakindir benim..Allahım peygamber sabrı vermiş eşime.. çok güzel yetiştirmiş kızını eşime diyorum bebeğimiz olursa eğitimi için sana havale edicem..aynen canım çevreye zarar vermedikten sonra çocuk sonuçta yaramazlıklarıda olucak..canım biz çok bilinçli anne olucaz araştırmaya alıştık onu halederiz evel ALLAH..

Ooo çok hoss amasya.erkek kardeşim orda polis gorevide 6 yıldır. Amasya evliya lar şehri. Hele kral mezarliklari. Her yeri ayrı bir tarih
bir problem yasarsaniz kardeşime bildiririm

Reactions: Eua

simaycim okuduklarima inanamiyorum tuylerim diken diken okudum yazini. nasil bi mutluluk yasadigimi anlatamam. yaninda olup sarilmak istedim sanki en yakinim verdi bu haberi bana.
belki inanmiycaksin ama gecen hafta aklimdaydin napti acaba diye. Allahim nazarlardan korusun sizi kucagina almayida nasip etsin. sen bana hep yakin gelmissindir cogu seyimiz ortak oldugu icin.
simdi sana senin bebeginin olmasi zor diyen doktorlara nannik yapmak lazim. o olmaz diyen doktorlara karsilik rabbim iki tane birden verdi masallah subhanallah. senin amh cok dusuktu hatirladigim kadariyla.
topik arkadaslarima sesleniyorum simay en guzel ornek tup bebek tahliller amh testler hepsi bos. veren Allah veriyo.
sizde lutfen inancinizi kaybetmeyin. Rabbim hepinizin gonlune gore versin insallah.

sende benim gibi agustos annesi olacaksin. umarim bu yazimi gorursun canim. noel tatiline girdim kizimla ugrasmaktan firsat bulamiyorum hic birseye. ne yalan soyleyim senin yazini tlfonda gorunce girdim hemen.
bize gelismeleri mutlaka yaz olurmu. kendine ve minnaklarimiza dikkat et. kocaman sariliyorum sana.

kızlar eltim doğuma gitmiş, çok çok şaşırdım
iki ay önce bize hamile olduğunu söylemişti kendilerininde yeni öğrendiğini belirtmiştiler..
9. ayda doğum yaptığına göre 7 ay boyunca saklamış.. nazar edeceğimizi düşündü kesin..
hamileliğini geç anladığını söylemişti, ikinci çocuğu olan biri bunu 7 ayda anlamıyorsa aklına şaşarım..
bunca zaman benden dahada önemlisi eşimden sakladıklarına göre bende doğuma gitmeyeceğim..

çevremde bu tarzdaki insanların sayısı her geçen gün arttı bıktım ya insanların saklamasından..
teyzemin kızıda geçen yıl bize geldiğinde 2,5 aylık hamile olduğunu söylemiş cinsiyet belli değil demişti ama ondan 3 ay sonra doğum yapmıştı.. ne yani 5,5 aylıkmı doğum yaptı..

canımcığım öyle insanlarla fazla muhatap olmıycaksin burda konuşmaya bile deymezler bence..insanlar o kadar gadar ve acımasız olmuşki inan işe başlayınca daha iyi anladım..o yüzden iş hayatından nefret ediyorum..işinle değil insanlarla uraşıyorsun..böyleleri Allaha havale et canım..hata yüzüne vurcaksın yalanlarını ama inan ağzını yormaya bile deymez..üzülme canımcığım bizi bizden daha iyi anlayan yok maalesef..

Ilk kontrolümde sadece iki yumurta oluştugunu söyledi bugün doktor.Muhtemelen tek yumurtayla tranfere gideceğimizi,benim gibi yumurta sorunu olan bir bünye için bunun bile iyi olduğunu falan söyledi.%30 gibi de tek yumurtayla hamilelik şansı verdi.Tek bile olsa sağlıklı yumurta çok önemliymiş.Hatta beş tane orta halliye bedelmiş.Tek yumurta tek şans! Allah'tan asla ümit kesmememe rağmen kendimi üzgün ve durumuma rağmen hayal kırıklığına uğramış hissediyorum. Ignelere devam ediyoruz ya artmaz mı artık bu yumurtalar?
Dua edin lütfen benim için.Ve bildiğiniz tek yumurta mucizeleri varsa beni de şahit tutun.Bir teselli ver şarkısı şu an şarkımdır, halimdir

Son düzenleme:
Canım bizim burda çoğu arkadaşlarımızın az yumurtası oluyor. Benimde öyle . Benim hep 1 folikülüm oldu.opudan sonra dondurulduuuu.böyle 2 3 işlem yapıldı. Böylece 2 donmuş embiryo transferi yapıldı.çarşamba test günüm. Biliyorsunki önemli olan sayısı değil kalitesi. Hangi kliniktesinnn. Yaşın kaç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…