Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yuhhhhh derim üzülme sakin.O güzel rabbim seni inan unutmaz.Çanları mızı acitmadilarmi bu şekilde. Ben 39 yaşında saklamadim. 29 Dada 19 Dada olsam saklamazdim. Onu veren rabbim korumasinida bilir.bencede gitme.tükür elime derler calayim yüzüne. Sakin üzme kendini.koy mesafeni

zaten çok aramız yok canım, ama eşimle ağbeyinin işyerleri yanyana sabah kahvaltısında ve tüm gün görüşüyorlar aralarıda çok iyi onca ay o neden saklamış kardeşinden en çok ona şaşırdım.. neyse ne halleri varsa görsünler..
zaten eltimle ilk tanışmamız şöyle oldu canım, ben nişanlanmadan önce evlerine kendisi ile tanışmaya gitmiştim.. şimdiki eşim ozamanlardaki erkek arkadaşım götürmüştü:))
eltimin evine girdim daha ayaktayız ve hayatımda ilkkez birbirimizi görmüşüm.. eltimin ilk sözü şu olmuştu, siz evlendikten sonra çocuğunuz olmazsa gelecekte bu ev tamamen bize kalacak.. k.valdemin; eşime ve ağbeyine ortak verdiği evde oturuyorlarya kadın kafasında neler kurmuş..

Ayyy ensucum affına sığınarak kocaman bir oha diyorum yani okurken ağzımdan çıktı yazamadan geçemedim.ne bu ya manyaklaşmış bazıları .ne denir ki takma sen kafana görüşmede mümkünse

Kızlar nerden başlayayım bilemedim biliyorsunuzdur ya da hatırlıyorsunuzdur belki bi dondurulmuşum var iki aşılama üç tüp denedim sonuçlar kimyasal gebelik ve negatifti son olarak tekrar hsg çektirmem istendi ben de eylülden beri bi türlü cektiremedim cektirmek istemedim bir buçuk senedir çok çokkk yorulmuştum yılbaşı sonrası diyip durdum...cuma günü regli olmam gerekiyordu 29 günde bir oluyorum cuma olmadım bütün regli belirtileri mevcuttu nasılsa olurum dedim kafaya takmadım malum haftasonuda cok yogunum aklımada gelmedi bu sabah eşim idrarda bak dedi eczacı uyduruk bi test verdi o malum marka yokmuş zaten olsada bu uyduruk testte çıkmaz dedim ammaaaa ikinci çizgi cıktıı tabii ben hemen kan vermeye gittim sonucu şimdi aldım 64 çıktı değer cok fazla sevinemedim açıkçası çünkü kimyasal gebelikler yaşayan biri olarak değer düşük geldi neyse iki gün sonra yine kan vereceğim bildiğiniz rutinler yani..sonuç olarak pozitif umarım sağlıklıdır ve değer katlanır lütfen dua edin mucizem benimle kalsın ...çok şaşkınım

inanmıyorummmmm maşallahhhhhhhhhhh
canımmm benimmm... değerin harikaa bir değerrr... gebesinnn işte kimyasalı falan düşünmeee..
yeni yıla girerken sürpriz yumurtann sana tutunmuşşş...
canımm çok çok sevindim.. ne güzel haberler alıyoruzz ya sırasıyla doğalından gebelikler geliyor..
ilk iş yarın sabah doktora koş canım.. kan sulandırıcı veya başka bir şey kullanman gerekiyorsa hemen başlatsınlar..
progesteron gereklimi diyede sor tutunmayı sağlamlaştırır belki..
tebrikler hayatım Allahım değerini kat kat artırsın.. çok öptümm..

Onun zihniyetine bakarmisin. Çocuğun olsun olmasin hak hukuk ne diyorsa odur.eşinde buna uyarsa.bole bir insanla bırak görüşmeyi. Mümkünse hiç bir zaman bir araya gelinmemeli. Ben çok ama çok kiziyorum
çocuğunu kaçıran uzak tutan insanlardan.rabbim nasip ederde bebeğim sağ saglim dogarsa asla kimseden kacirmayacagim. Çocuğu olsun olmasın. Bence gorgusuzluk bu ve ayıp. Yazıklar olsun.

Çok sevindim adina dilerim rabbimden artar değerin. Çok sevindim

Canım çok sevindim. Harika bir haber. Hemen yarın Dr a gidiyorsun. Bakalım o ne diyecek. Sen ve bebişin Allah'a emanet olun. Dualarım seninle...

Amin ensucum yaa kafada bitiyormuş bunu anladım çünkü kafamda bi müddet çocuk dülünmek istemiyorum diye şartlamıştım dr umla konuştum iki gün sonraki sonuca bakalım dedi folbiol iç dedi zaten içiyordum onu sürekli şimdilik başka bişeye gerek yok dedi değer iiki üç gün gecikme için normal dedi off şaşkın tavuk gibiyim ...

Çok sevindim adina dilerim rabbimden artar değerin. Çok sevindim
Çok teşekkür edrim sağlıklıysa hakkımda hayırlısıysa artsın inşallah ..

Canım çok sevindim. Harika bir haber. Hemen yarın Dr a gidiyorsun. Bakalım o ne diyecek. Sen ve bebişin Allah'a emanet olun. Dualarım seninle...
Canımm çok teşekkür ederim ne olur dualarınızı esirgemeyin

Maşallah canım,Rabbim tamamına erdirsin,çok sevindim,inşallah değerin katlanır olumsuz Düşünme kötüyü Çekme,sabah bereketli hafta Olmasını dilemiştim ilk bereket senden geldi,bundan sonrasında rastgele olsun senin için.

Çokkkkk sevindim, tebrik ederim, inş sağlıcakla kucağına alırsın, güzel ve umut veren haberler, devamını da bekliyoruz....

Nasıl üzüldüğünü tahmin edebiliyorum arkadaşım,ben de senin durumun gibi eltim Tarafından yaşadım,ki be Çocuğum OLMASINA rahmen ama insanlar çok farklı be tatlım kendileri dizeledi ya çocukları bizleri bu şekilde ezdiklerini sanıyorlar Sıkma o tatlı Can'ını deymez çünkü,bu gibi insanların beyinleri farklı Çalışır farklı işler,Allah kâfidir,Rabbim seni tez vakitte sevindirsin.

Densiz,aklınca bu taht benim mi demek istiyor,söyleyecek çok kelimeler geçiyor içimde fakat buraya yazamıyorum tatlım neyse,Sıkma Can'ını,Rabbim sana daha çok versin.

Inşallah herşey yolunda gider,dualar seninle olsun.
Âmin Allah Razı olsun canım..
Ooo çok hoss amasya.erkek kardeşim orda polis gorevide 6 yıldır. Amasya evliya lar şehri. Hele kral mezarliklari. Her yeri ayrı bir tarih
bir problem yasarsaniz kardeşime bildiririm

Sağol canım ama döndük biz İstanbul'a..

Ya geç öyle insanları boşver.. Tuhaf bunlar tuhaf canım kuzum kendine bak sen.. Gitme

Allah'ım gönlüne göre versin.. Inşallah o tek yumurta seni Dünyalar kadar mutlu edecek bir bebek, Devamında hayırlı evlat olur..

Hoşgeldin. Rabbim seni epey sınamış, inşallah bu evlatla son sınavındır.
Tek yumurta mucizesi istemediğin kadar. En son doktorumun anlattığı var, çok hoşuma gidiyor. KAdın yurt dışından geliyor. Adetin 4. günü. tek folikül var, tedavi tek folikülle ilerliyor. Tek embriyo oluşyor ve transfer ediliyor. Kadın sonuç bildirmek için arıyor: İkiz...
Yumurtalıklara da takılma. Geçen yıl Kasım ayında ilk tedavi için gittiğimde tek folikül vardı bende de. Vitamin takviyesi verdiler, sigarayı bıraktım, ikinci ay iki folikül oldu. Araya histeroskopi girdi, sonraki ay kist çıktı, sonunda bal-yoğurt- çörekotu karıştırdım tedaviden önceki ay, üç folikül göründü. Tek yumurta toplandı ve olmadı. AMH testi yaptırdım 0,01 den küçük diye sonuç geldi. Menapoza girdim gireceğim. Yaş 41. Eylülde ikinci tedaviye başladım. Birisi iyi, diğeri küçük iki folikül vardı, sonra bir tane daha çıktı geldi üç oldular. İki yumurta toplandı, iki embriyo oldu, birisi ilerlemedi, kaldı tek taşım. Dondurduk. Allah izin verirse Ocak ayında alacağım. İşin ilginç tarafı, bugün kontrole gittim durumu görelim diye, geçen ay yine kist vardı. Bugün 4 folikül görüldü. Sadece taşındım bu ara. Ne ilaç, ne kür,.. Üstelik derin üzüntülerim oldu 10 gün içinde. Adetim 1 hafta gecikti. Tamam dedim, denge kaydı, menapoz geliyor. Gelmiyormuş... Tek bildiğim, test sonuçlarını çok ciddiye almaman. O anki değerleri veriyor ama değerlerimiz her ay farklı oluyor. Hem hepimiz kendi mucizelerimizi yaşıyoruz. Sana da en güzel mucizelerinden birisini nasip etsin Rabbim...

Yuh diyorum ya nasıl kadın bunlar.. Gerçekten bu tip insanları (insan da denir mi) anlamıyorum, anlamak da istemiyorum. Anlarsam onlar gibi olurum sanki..
Dünya malına tapan, ölümü unutan insanlar bunlar Zavallılar.. Ay kusura bakma kaptırdım gidiyorum.. Ama nefret ediyorum bu tiplerden..
Hiç birşeyi haketmiyor senden yana.. Ne kendini üz bunun için ne de ayıp olur falan deyip gitmeye kalk.. Bırak kendi fesat yüreğinde boğulsun.. Kendisi nazar edecek demek ki başkasının (ya da senin) hamileliğine, ondan korkup söylemiyor..
Sen hamile kaldığında bu kadın en son duysun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…