Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Telefonu elime aldım, eşim geç oldu deyince bıraktım. Ne güzel haber bu böyle. Allah' ım tamamına erdirsin. Çok sevindim senin adına. İnşallah korktuğun gibi olmaz. İnşallah bu defa kucağına almayı nasip eder Rabbim. Ağlıyorum yazarken o kadar sevindim... Eşimin de selamı var. O da tebrik ediyor

Densiz,aklınca bu taht benim mi demek istiyor,söyleyecek çok kelimeler geçiyor içimde fakat buraya yazamıyorum tatlım neyse,Sıkma Can'ını,Rabbim sana daha çok versin.

sağol canımm benim.. Allahtan eşim çok anlayışlı, nasıl mutlu olacaksan öyle yap diyor.. ben gitmedim hastaneye evinede artık bir aya kadar 10 dk girer çıkarım..

Zonark neredesin? Kaç gündür yoksun, iyisin değil mi?

Buradayım arkadaşım. Cumartesi alışveriş işi epey yordu. Bir de geciken kırmızılarım buyurdu, uyumuşum. Bugün kontrole gideceğim için de dün sıkıştırdım işleri. Yazamadım. Okumaya çalıştım ama baktım bir göz yatağa bakıyor, onu da bıraktım. Ama maşallah bugün ne güzel bir haber geldi. Çok mutlu oldum. Celina' yı gördüm, tanıdım. Rabbim ona kendisi gibi sıcacık, içi ışıl ışıl bir evlat nasip etsin. Hepimize de elbette. Sen neler yapıyorsun bu ara?

Son düzenleme:
Cok teşekkür ederim canım henüz temkini elden bırakmıyorum dr um perşembe gününe çağırdı inşallh hayırlısıysa bebeğim benimle kalır ..
İnş. Olumlu düşün, endişelenmemeye çalış, olacağın önüne geçilmez. Bir gün bir gündür keyfini çıkar bence....

Bugün arkadaşla da konuştuk aynı konuyu. Hayatta birey olarak bir başarısı olmayan insanlar bizi çocuk konusuyla ezmeye çalışıyorlar. Ciddiye bile almamak lazım. Üste çıkmaya çalışıyorsa, altta kaldığını düşündüğü içindir. Bizimle değil kendisiyle sorunu var demektir. O yüzden hiç düşünüp üzülmeye gerek yok. Allah yardımcıları olsun, kendi kamburlarından kurtulsunlar ki bizlere de yük olmasınlar...

Bu normal yolla hamile kalanlar hepiniz çok tatlısınız.. Nasıl mutlu bir haber bu..
Inşallah zamanı gelmiştir evladınızın .. Allah tamamına erdirsin.. Çok mutlu oldum, zateb dua ediyorum hepinize.. Arttırarak dua edicem...

ahh bir hamile kalsamm, çocuğum olsaa inan hiçbirşey umrumda olmayacak..
gerçi şimdide pek bağlantımız yok.. eşlerimiz çok bağlantılı..
tek korkum kızının adını ela koymasıydı Allahtan onu duymamıştı başka bir şey koymuş..
ne yazıkki yıllar ve tedaviler üst üste negatiflerle geçtikçe bu tarzda sorunlar dahada artıyor canım..

Celinanın haberi umut oldu, çok sevindim, yeni ev başta yorucu olur, sonra inş bebişle keyif çıkarılır. Benim krmzlar henüz teşrif etmediler sanırım kist oluştu, beklemedeyim. Hepimiz için hayırlısı olsun....

Sorun değil aslında, sıkıntı sadece. İnsanların kendilerini ne hale getirdiklerini, bunu nasıl bir yarış haline dönüştürdüklerini gördükçe, bunun aslında bir lütuf olduğunu bilince sıkılıyor insan. Bir değerin var ki, seni hala bununla yaralamaya çalışıyorlar. Allah' ım izin versin, sen de al kucağına inşallah...

Ben de bugün doktora gittim.. İlaç başladı.
Bizim dondurulmuş bebek adaylarımız, bize sağlıklı ve hayırlı evlat olmak üzere geliyorlar..
2 ya da 3 Ocak transfer günü Allah nasip ederse..
Allah'tan Herşeyin en hayırlısını diliyorum, dualarınız da Olmayı isterim..

Ben geçen ay şişesi boşalsın atayım diye Tavşancılotu tentürü içmiştim. 20 gün gecikmenin ardından geldi. Bu ay da baktım 4 gün geçmiş, yine içtim. 3. gün geldi. Çok şükür kist te erimiş.
Ev yorucu değil aslında ama kedileri içeri aldım mecburen, onlar yoruyor valla. Günün yarısı onların işiyle geçiyor

Cok teşekkür ederim canım henüz temkini elden bırakmıyorum dr um perşembe gününe çağırdı inşallh hayırlısıysa bebeğim benimle kalır ..

Cok tebrikler canim ins.Allah tamamina erdirsin..ne guzel arka arkaya hamilelik haberleri geliyor..alara ins.poziyiftir senden umutluyum..celina saglikli hamilelik diliyorum canim..

cnm bizler için lütuf oluyor, onun gibiler içinse güçlü olma yarışı sanırım.. herşeye rağmen Hayal bebeğin anneli babalı ve sağlıklı büyümesini dilerim çünkü oda bi annenin hayaliymişki bukadar saklamış...

Canımsın benim mucize denen şey bu olsa gerek Allahım sen çok büyüksün diyorum bu forumda olan olmayan isteyen herkesin bebeklerini kucaklarına almasını nasip et yarabbimmm .doğal hamile kalabildiğimi görmek bile umut oldu umarım hayırlısıysa devam eder persembe daha netleşecek zaten bütün gelişmeleri yazarım burdan daha kimseler bilmio bir eşim bir de kader arkadaslarım yani sizler iyi ki varsınız yaa ...eşine bizden de selamlar..öpüyoruz sizi...

Birinin seni yaralama gücü seninle ilgili aslında biliyorsun..
Herşey Allah'tan canım.. Allah henüz sana çocuk vermemiz olabilir ama bir Sürü güzellik vermiş. En başta Şahane bir Yürek vermiş canım, ona vermediği..
Sen hiç üzme kendini ne olur.. Elbette Allah herşeyi yerli yerince yaratır, vakti var zamanı var. Bak üst üste normal yoldan hamile haberleri gelmeye başladı; bunlardan biri de neden sen olmayasın..
Vedduha'yı oku.. Bak Türkçe'sini de oku.. Çok etkileneceksin..
Ve hergün İnşirah süresini hergün oku ve dua et. Sana çok çok iyi gelecek inşallah..

Ne güzel. Az kalmış büyük randevuya. Rabbim önce hamilelik, sonra annelikle taçlandırsın seni. İnşallah bebeğine kavuşur, bizlere hamile duaları edersin...

Cok tebrikler canim ins.Allah tamamina erdirsin..ne guzel arka arkaya hamilelik haberleri geliyor..alara ins.poziyiftir senden umutluyum..celina saglikli hamilelik diliyorum canim..
Amin canımm herkes sırayla hamile kalıp doğursun bu sene bizlerin senesi olsun .dua ediyorum yüreğimin en derinlerinden
Ensu sen güçlü bir kadınsın insanların densizliği onların karakteridir zira 43 yaşında doğal hamike kalan arkadasım ılk arayıp müjdeyi bana vemişti.tedavi süreclerimi negatiflerimi biliyordu,yaşadıklarımın birebir şahidiydi..kişilerin fesatlıkları herkesi kendileri gibi düşünmelerinden kaynaklanıyor .onun için bu tip insanlar hayatımızda olmamalı sen mesafeni korumayı bilirsin nasılsa seni üzmesine sakın izin verme gül geç..

Büyük güne az kalmış inşallah güzel olacak hersey...

Reactions: Eua
Ne güzel. Az kalmış büyük randevuya. Rabbim önce hamilelik, sonra annelikle taçlandırsın seni. İnşallah bebeğine kavuşur, bizlere hamile duaları edersin...

Âmin inşallah.. Sen de hemen peşimden gelesin :) sen Ocak sonunda başlayacaksın herhalde bu durumda..

Kontrole istanbula mı geldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…