- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.321
Kızlar nerden başlayayım bilemedim biliyorsunuzdur ya da hatırlıyorsunuzdur belki bi dondurulmuşum var iki aşılama üç tüp denedim sonuçlar kimyasal gebelik ve negatifti son olarak tekrar hsg çektirmem istendi ben de eylülden beri bi türlü cektiremedim cektirmek istemedim bir buçuk senedir çok çokkk yorulmuştum yılbaşı sonrası diyip durdum...cuma günü regli olmam gerekiyordu 29 günde bir oluyorum cuma olmadım bütün regli belirtileri mevcuttu nasılsa olurum dedim kafaya takmadım malum haftasonuda cok yogunum aklımada gelmedi bu sabah eşim idrarda bak dedi eczacı uyduruk bi test verdi o malum marka yokmuş zaten olsada bu uyduruk testte çıkmaz dedim ammaaaa ikinci çizgi cıktıı tabii ben hemen kan vermeye gittim sonucu şimdi aldım 64 çıktı değer cok fazla sevinemedim açıkçası çünkü kimyasal gebelikler yaşayan biri olarak değer düşük geldi neyse iki gün sonra yine kan vereceğim bildiğiniz rutinler yani..sonuç olarak pozitif umarım sağlıklıdır ve değer katlanır lütfen dua edin mucizem benimle kalsın ...çok şaşkınım
Densiz,aklınca bu taht benim mi demek istiyor,söyleyecek çok kelimeler geçiyor içimde fakat buraya yazamıyorum tatlım neyse,Sıkma Can'ını,Rabbim sana daha çok versin.
Zonark neredesin? Kaç gündür yoksun, iyisin değil mi?
İnş. Olumlu düşün, endişelenmemeye çalış, olacağın önüne geçilmez. Bir gün bir gündür keyfini çıkar bence....Cok teşekkür ederim canım henüz temkini elden bırakmıyorum dr um perşembe gününe çağırdı inşallh hayırlısıysa bebeğim benimle kalır ..
Nasıl üzüldüğünü tahmin edebiliyorum arkadaşım,ben de senin durumun gibi eltim Tarafından yaşadım,ki be Çocuğum OLMASINA rahmen ama insanlar çok farklı be tatlım kendileri dizeledi ya çocukları bizleri bu şekilde ezdiklerini sanıyorlar Sıkma o tatlı Can'ını deymez çünkü,bu gibi insanların beyinleri farklı Çalışır farklı işler,Allah kâfidir,Rabbim seni tez vakitte sevindirsin.
Kızlar nerden başlayayım bilemedim biliyorsunuzdur ya da hatırlıyorsunuzdur belki bi dondurulmuşum var iki aşılama üç tüp denedim sonuçlar kimyasal gebelik ve negatifti son olarak tekrar hsg çektirmem istendi ben de eylülden beri bi türlü cektiremedim cektirmek istemedim bir buçuk senedir çok çokkk yorulmuştum yılbaşı sonrası diyip durdum...cuma günü regli olmam gerekiyordu 29 günde bir oluyorum cuma olmadım bütün regli belirtileri mevcuttu nasılsa olurum dedim kafaya takmadım malum haftasonuda cok yogunum aklımada gelmedi bu sabah eşim idrarda bak dedi eczacı uyduruk bi test verdi o malum marka yokmuş zaten olsada bu uyduruk testte çıkmaz dedim ammaaaa ikinci çizgi cıktıı tabii ben hemen kan vermeye gittim sonucu şimdi aldım 64 çıktı değer cok fazla sevinemedim açıkçası çünkü kimyasal gebelikler yaşayan biri olarak değer düşük geldi neyse iki gün sonra yine kan vereceğim bildiğiniz rutinler yani..sonuç olarak pozitif umarım sağlıklıdır ve değer katlanır lütfen dua edin mucizem benimle kalsın ...çok şaşkınım
Yuh diyorum ya nasıl kadın bunlar.. Gerçekten bu tip insanları (insan da denir mi) anlamıyorum, anlamak da istemiyorum. Anlarsam onlar gibi olurum sanki..
Dünya malına tapan, ölümü unutan insanlar bunlar Zavallılar.. Ay kusura bakma kaptırdım gidiyorum.. Ama nefret ediyorum bu tiplerden..
Hiç birşeyi haketmiyor senden yana.. Ne kendini üz bunun için ne de ayıp olur falan deyip gitmeye kalk.. Bırak kendi fesat yüreğinde boğulsun.. Kendisi nazar edecek demek ki başkasının (ya da senin) hamileliğine, ondan korkup söylemiyor..
Sen hamile kaldığında bu kadın en son duysun..
Celinanın haberi umut oldu, çok sevindim, yeni ev başta yorucu olur, sonra inş bebişle keyif çıkarılır. Benim krmzlar henüz teşrif etmediler sanırım kist oluştu, beklemedeyim. Hepimiz için hayırlısı olsun....Buradayım arkadaşım. Cumartesi alışveriş işi epey yordu. Bir de geciken kırmızılarım buyurdu, uyumuşum. Bugün kontrole gideceğ,m için de dün sıkıştırdım işleri. Yazamadım. Okumaya çalıştım ama baktım bir göz yatağa bakıyor, onu da bıraktım. Ama maşallah bugün ne güzel bir haber geldi. Çok mutlu oldum. Celina' yı gördüm, tanıdım. Rabbim ona kendisi gibi sıcacık, içi ışıl ışıl bir evlat nasip etsin. Hepimize de elbette. Sen neler yapıyorsun bu ara?
ahh bir hamile kalsamm, çocuğum olsaa inan hiçbirşey umrumda olmayacak..
gerçi şimdide pek bağlantımız yok.. eşlerimiz çok bağlantılı..
tek korkum kızının adını ela koymasıydı Allahtan onu duymamıştı başka bir şey koymuş..
ne yazıkki yıllar ve tedaviler üst üste negatiflerle geçtikçe bu tarzda sorunlar dahada artıyor canım..
Celinanın haberi umut oldu, çok sevindim, yeni ev başta yorucu olur, sonra inş bebişle keyif çıkarılır. Benim krmzlar henüz teşrif etmediler sanırım kist oluştu, beklemedeyim. Hepimiz için hayırlısı olsun....
Cok teşekkür ederim canım henüz temkini elden bırakmıyorum dr um perşembe gününe çağırdı inşallh hayırlısıysa bebeğim benimle kalır ..
Sorun değil aslında, sıkıntı sadece. İnsanların kendilerini ne hale getirdiklerini, bunu nasıl bir yarış haline dönüştürdüklerini gördükçe, bunun aslında bir lütuf olduğunu bilince sıkılıyor insan. Bir değerin var ki, seni hala bununla yaralamaya çalışıyorlar. Allah' ım izin versin, sen de al kucağına inşallah...
Canımsın benim mucize denen şey bu olsa gerek Allahım sen çok büyüksün diyorum bu forumda olan olmayan isteyen herkesin bebeklerini kucaklarına almasını nasip et yarabbimmm .doğal hamile kalabildiğimi görmek bile umut oldu umarım hayırlısıysa devam eder persembe daha netleşecek zaten bütün gelişmeleri yazarım burdan daha kimseler bilmio bir eşim bir de kader arkadaslarım yani sizler iyi ki varsınız yaa ...eşine bizden de selamlar..öpüyoruz sizi...Telefonu elime aldım, eşim geç oldu deyince bıraktım. Ne güzel haber bu böyle. Allah' ım tamamına erdirsin. Çok sevindim senin adına. İnşallah korktuğun gibi olmaz. İnşallah bu defa kucağına almayı nasip eder Rabbim. Ağlıyorum yazarken o kadar sevindim... Eşimin de selamı var. O da tebrik ediyor
İnş. Olumlu düşün, endişelenmemeye çalış, olacağın önüne geçilmez. Bir gün bir gündür keyfini çıkar bence....[/QUOTE
Aynen canım bu sefer hiç stres yok gayet rahatım olacağına varacak neticede bana düşen dua etmek ...aksi ispatlanana kadar hamileyim ...:))))
Aminnn çok teşekkür ederim umarım hepimizin duaları kabul olur ve kuzularımıza kavuşuruz..Bu normal yolla hamile kalanlar hepiniz çok tatlısınız.. Nasıl mutlu bir haber bu..
Inşallah zamanı gelmiştir evladınızın .. Allah tamamına erdirsin.. Çok mutlu oldum, zateb dua ediyorum hepinize.. Arttırarak dua edicem...
Birinin seni yaralama gücü seninle ilgili aslında biliyorsun..ahh bir hamile kalsamm, çocuğum olsaa inan hiçbirşey umrumda olmayacak..
gerçi şimdide pek bağlantımız yok.. eşlerimiz çok bağlantılı..
tek korkum kızının adını ela koymasıydı Allahtan onu duymamıştı başka bir şey koymuş..
ne yazıkki yıllar ve tedaviler üst üste negatiflerle geçtikçe bu tarzda sorunlar dahada artıyor canım..
Ben de bugün doktora gittim.. İlaç başladı.
Bizim dondurulmuş bebek adaylarımız, bize sağlıklı ve hayırlı evlat olmak üzere geliyorlar..
2 ya da 3 Ocak transfer günü Allah nasip ederse..
Allah'tan Herşeyin en hayırlısını diliyorum, dualarınız da Olmayı isterim..
Amin canımm herkes sırayla hamile kalıp doğursun bu sene bizlerin senesi olsun .dua ediyorum yüreğimin en derinlerindenCok tebrikler canim ins.Allah tamamina erdirsin..ne guzel arka arkaya hamilelik haberleri geliyor..alara ins.poziyiftir senden umutluyum..celina saglikli hamilelik diliyorum canim..
Ensu sen güçlü bir kadınsın insanların densizliği onların karakteridir zira 43 yaşında doğal hamike kalan arkadasım ılk arayıp müjdeyi bana vemişti.tedavi süreclerimi negatiflerimi biliyordu,yaşadıklarımın birebir şahidiydi..kişilerin fesatlıkları herkesi kendileri gibi düşünmelerinden kaynaklanıyor .onun için bu tip insanlar hayatımızda olmamalı sen mesafeni korumayı bilirsin nasılsa seni üzmesine sakın izin verme gül geç..cnm bizler için lütuf oluyor, onun gibiler içinse güçlü olma yarışı sanırım.. herşeye rağmen Hayal bebeğin anneli babalı ve sağlıklı büyümesini dilerim çünkü oda bi annenin hayaliymişki bukadar saklamış...
Büyük güne az kalmış inşallah güzel olacak hersey...Birinin seni yaralama gücü seninle ilgili aslında biliyorsun..
Herşey Allah'tan canım.. Allah henüz sana çocuk vermemiz olabilir ama bir Sürü güzellik vermiş. En başta Şahane bir Yürek vermiş canım, ona vermediği..
Sen hiç üzme kendini ne olur.. Elbette Allah herşeyi yerli yerince yaratır, vakti var zamanı var. Bak üst üste normal yoldan hamile haberleri gelmeye başladı; bunlardan biri de neden sen olmayasın..
Vedduha'yı oku.. Bak Türkçe'sini de oku.. Çok etkileneceksin..
Ve hergün İnşirah süresini hergün oku ve dua et. Sana çok çok iyi gelecek inşallah..
Ne güzel. Az kalmış büyük randevuya. Rabbim önce hamilelik, sonra annelikle taçlandırsın seni. İnşallah bebeğine kavuşur, bizlere hamile duaları edersin...
Kontrole istanbula mı geldin canımBuradayım arkadaşım. Cumartesi alışveriş işi epey yordu. Bir de geciken kırmızılarım buyurdu, uyumuşum. Bugün kontrole gideceğim için de dün sıkıştırdım işleri. Yazamadım. Okumaya çalıştım ama baktım bir göz yatağa bakıyor, onu da bıraktım. Ama maşallah bugün ne güzel bir haber geldi. Çok mutlu oldum. Celina' yı gördüm, tanıdım. Rabbim ona kendisi gibi sıcacık, içi ışıl ışıl bir evlat nasip etsin. Hepimize de elbette. Sen neler yapıyorsun bu ara?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?