- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.341
cnm bizler için lütuf oluyor, onun gibiler içinse güçlü olma yarışı sanırım.. herşeye rağmen Hayal bebeğin anneli babalı ve sağlıklı büyümesini dilerim çünkü oda bi annenin hayaliymişki bukadar saklamış...
Ayyyyy bu ne kadar güzel bir haber birkaç gündür giremiyorum şimdi girdim ve gördüm. Gözün aydın. Ne kadar sevindim anlatamam. Bu konuda özlem çekenler bizler bunları duyunca şahsen ben havalara uçuyorum. Çünkü birisi daha muradına eriyor. Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. Darısı bizlere inşallah.Kızlar nerden başlayayım bilemedim biliyorsunuzdur ya da hatırlıyorsunuzdur belki bi dondurulmuşum var iki aşılama üç tüp denedim sonuçlar kimyasal gebelik ve negatifti son olarak tekrar hsg çektirmem istendi ben de eylülden beri bi türlü cektiremedim cektirmek istemedim bir buçuk senedir çok çokkk yorulmuştum yılbaşı sonrası diyip durdum...cuma günü regli olmam gerekiyordu 29 günde bir oluyorum cuma olmadım bütün regli belirtileri mevcuttu nasılsa olurum dedim kafaya takmadım malum haftasonuda cok yogunum aklımada gelmedi bu sabah eşim idrarda bak dedi eczacı uyduruk bi test verdi o malum marka yokmuş zaten olsada bu uyduruk testte çıkmaz dedim ammaaaa ikinci çizgi cıktıı tabii ben hemen kan vermeye gittim sonucu şimdi aldım 64 çıktı değer cok fazla sevinemedim açıkçası çünkü kimyasal gebelikler yaşayan biri olarak değer düşük geldi neyse iki gün sonra yine kan vereceğim bildiğiniz rutinler yani..sonuç olarak pozitif umarım sağlıklıdır ve değer katlanır lütfen dua edin mucizem benimle kalsın ...çok şaşkınım
Büyük güne az kalmış inşallah güzel olacak hersey...
İnan bana sevincini hissedebiliyorummmmm çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıklı gebeliktir devam eder....Ayyyyy bu ne kadar güzel bir haber birkaç gündür giremiyorum şimdi girdim ve gördüm. Gözün aydın. Ne kadar sevindim anlatamam. Bu konuda özlem çekenler bizler bunları duyunca şahsen ben havalara uçuyorum. Çünkü birisi daha muradına eriyor. Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. Darısı bizlere inşallah.
Tüm kalbimle can ı gönülden sana ve hepimize dua ediyorum ...Rabbim duyacak sesimizi niyetimizi....Evet az kaldı bakalım Hayırlısı :)
Hamilelerin Duası kabul olurmuş, dua bekliyorum senden :)
Canımsın benim mucize denen şey bu olsa gerek Allahım sen çok büyüksün diyorum bu forumda olan olmayan isteyen herkesin bebeklerini kucaklarına almasını nasip et yarabbimmm .doğal hamile kalabildiğimi görmek bile umut oldu umarım hayırlısıysa devam eder persembe daha netleşecek zaten bütün gelişmeleri yazarım burdan daha kimseler bilmio bir eşim bir de kader arkadaslarım yani sizler iyi ki varsınız yaa ...eşine bizden de selamlar..öpüyoruz sizi...
Âmin inşallah.. Sen de hemen peşimden gelesin :) sen Ocak sonunda başlayacaksın herhalde bu durumda..
Bunu saklasalar ne olur saklamasalar ne olur. Kendi içleri karanlık ya herkesi de kendileri gibi sanıyorlar. Kendileri çekemez ya herkesi de öyle sanarlar. Neden değmeyecek insanlar için canını sıkıyorsun ki, onları ve söylediklerini düşündüğün her an kayıp zaman. Bırak kendi kuruntularıyla boğuşsunlar, dengesiz ve hadsiz insanlarla uğraşmak zor. Tıka kulaklarını ve Allah a havale et canım. Eden bulur er yada geç, burada yada orada. Güzel canını hiç sıkma deymez.kızlar eltim doğuma gitmiş, çok çok şaşırdım
iki ay önce bize hamile olduğunu söylemişti kendilerininde yeni öğrendiğini belirtmiştiler..
9. ayda doğum yaptığına göre 7 ay boyunca saklamış.. nazar edeceğimizi düşündü kesin..
hamileliğini geç anladığını söylemişti, ikinci çocuğu olan biri bunu 7 ayda anlamıyorsa aklına şaşarım..
bunca zaman benden dahada önemlisi eşimden sakladıklarına göre bende doğuma gitmeyeceğim..
çevremde bu tarzdaki insanların sayısı her geçen gün arttı bıktım ya insanların saklamasından..
teyzemin kızıda geçen yıl bize geldiğinde 2,5 aylık hamile olduğunu söylemiş cinsiyet belli değil demişti ama ondan 3 ay sonra doğum yapmıştı.. ne yani 5,5 aylıkmı doğum yaptı..
Kontrole istanbula mı geldin canım
Oleyyyyyy maşalllaahhhh valla dört folikül süper ...hiçç endişelenme rekorlara devam edeceğiz inşallah...daha göbüşlerimizi tokuşturaxağız unutma ..senin Moda bebesine anlatacaklarım varr:)))Evet arkadaşım. Transfer öncesi bir kontrol daha yaptırayım istedim. Geçen ay kist vardı. Bu ay da gecikince endişelenmeye başlamıştım. Neyse ki 4 folikülle son 13 ayın rekorunu kırdım, içim rahatladı
aaa canimm bunlari dogal tup bebek surecine sokup klomenle gelistirip toplatamazmisin.. harika olurdu..Evet arkadaşım. Transfer öncesi bir kontrol daha yaptırayım istedim. Geçen ay kist vardı. Bu ay da gecikince endişelenmeye başlamıştım. Neyse ki 4 folikülle son 13 ayın rekorunu kırdım, içim rahatladı
cnmm haklisinn.. Allahim gun gelecek bizim yuzumuzede gulecek insallah.. sabirla bekliyoruz..Bunu saklasalar ne olur saklamasalar ne olur. Kendi içleri karanlık ya herkesi de kendileri gibi sanıyorlar. Kendileri çekemez ya herkesi de öyle sanarlar. Neden değmeyecek insanlar için canını sıkıyorsun ki, onları ve söylediklerini düşündüğün her an kayıp zaman. Bırak kendi kuruntularıyla boğuşsunlar, dengesiz ve hadsiz insanlarla uğraşmak zor. Tıka kulaklarını ve Allah a havale et canım. Eden bulur er yada geç, burada yada orada. Güzel canını hiç sıkma deymez.
Aynen canım onlar üzülüyor diye ben daha cok üzülüyorum inan..perşembe ola hayrola :)Kesinlikle mucize. Perşembeyi iple çekeceğim. İnşallah daha güzel haberlerle gelir, mutluluğumuzu katlamaya devam edersin. Her şey netleşsin, sonra haber verirsin çevrene. Bizimle birlikte sevenlerimiz de üzülüp harap oluyor çünkü.
Sen de iyi ki varsın arkadaşım. Seni seviyoruz...
Tüp bağlanıncada o sıvıyı kaçırırmıymış ki ?eğer kontrolunde hersey yolunda giderse hemen alıcanmı buz bebişini2 Ocakta bir kontrol daha istedi. Tüp bağlandı ama içinde sıvı varmış. Ona bakacak sanırım. Allah yardımcımız olsun...
2 Ocakta bir kontrol daha istedi. Tüp bağlandı ama içinde sıvı varmış. Ona bakacak sanırım. Allah yardımcımız olsun...
Evet arkadaşım. Transfer öncesi bir kontrol daha yaptırayım istedim. Geçen ay kist vardı. Bu ay da gecikince endişelenmeye başlamıştım. Neyse ki 4 folikülle son 13 ayın rekorunu kırdım, içim rahatladı
Ya da toplatmayıp çatlatmayla deneseydin?aaa canimm bunlari dogal tup bebek surecine sokup klomenle gelistirip toplatamazmisin.. harika olurdu..
Oleyyyyyy maşalllaahhhh valla dört folikül süper ...hiçç endişelenme rekorlara devam edeceğiz inşallah...daha göbüşlerimizi tokuşturaxağız unutma ..senin Moda bebesine anlatacaklarım varr:)))
Kızlar nerden başlayayım bilemedim biliyorsunuzdur ya da hatırlıyorsunuzdur belki bi dondurulmuşum var iki aşılama üç tüp denedim sonuçlar kimyasal gebelik ve negatifti son olarak tekrar hsg çektirmem istendi ben de eylülden beri bi türlü cektiremedim cektirmek istemedim bir buçuk senedir çok çokkk yorulmuştum yılbaşı sonrası diyip durdum...cuma günü regli olmam gerekiyordu 29 günde bir oluyorum cuma olmadım bütün regli belirtileri mevcuttu nasılsa olurum dedim kafaya takmadım malum haftasonuda cok yogunum aklımada gelmedi bu sabah eşim idrarda bak dedi eczacı uyduruk bi test verdi o malum marka yokmuş zaten olsada bu uyduruk testte çıkmaz dedim ammaaaa ikinci çizgi cıktıı tabii ben hemen kan vermeye gittim sonucu şimdi aldım 64 çıktı değer cok fazla sevinemedim açıkçası çünkü kimyasal gebelikler yaşayan biri olarak değer düşük geldi neyse iki gün sonra yine kan vereceğim bildiğiniz rutinler yani..sonuç olarak pozitif umarım sağlıklıdır ve değer katlanır lütfen dua edin mucizem benimle kalsın ...çok şaşkınım
aaa canimm bunlari dogal tup bebek surecine sokup klomenle gelistirip toplatamazmisin.. harika olurdu..
Aynen canım onlar üzülüyor diye ben daha cok üzülüyorum inan..perşembe ola hayrola :)
Tüp bağlanıncada o sıvıyı kaçırırmıymış ki ?eğer kontrolunde hersey yolunda giderse hemen alıcanmı buz bebişini
Harika giderek haberler güzelleşiyor.. Demek benim transferin olacağı gün ya da öncesi seninde kontrol var.. O zaman senden 1 ay önce doğuracağım tam desene :) inşallah
Ya da toplatmayıp çatlatmayla deneseydin?2220 folikülleri boşa harcamasaydık ..umarım sen bunların yerine ev ödevini yapmışındır foliküllerin için :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?