Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bebeklerle sorunumuz yok ki. Anneleri, bazen de babalarıyla sıkıntı yaşıyoruz. İnşallah Rabbim yüzümüze baksın, uğraşmayalım böyle boş konular ve yaklaşımlarla...

Ayyyyy bu ne kadar güzel bir haber birkaç gündür giremiyorum şimdi girdim ve gördüm. Gözün aydın. Ne kadar sevindim anlatamam. Bu konuda özlem çekenler bizler bunları duyunca şahsen ben havalara uçuyorum. Çünkü birisi daha muradına eriyor. Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. Darısı bizlere inşallah.

İnan bana sevincini hissedebiliyorummmmm çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıklı gebeliktir devam eder....

Evet az kaldı bakalım Hayırlısı :)
Hamilelerin Duası kabul olurmuş, dua bekliyorum senden :)
Tüm kalbimle can ı gönülden sana ve hepimize dua ediyorum ...Rabbim duyacak sesimizi niyetimizi....

Kesinlikle mucize. Perşembeyi iple çekeceğim. İnşallah daha güzel haberlerle gelir, mutluluğumuzu katlamaya devam edersin. Her şey netleşsin, sonra haber verirsin çevrene. Bizimle birlikte sevenlerimiz de üzülüp harap oluyor çünkü.
Sen de iyi ki varsın arkadaşım. Seni seviyoruz...

Âmin inşallah.. Sen de hemen peşimden gelesin :) sen Ocak sonunda başlayacaksın herhalde bu durumda..

2 Ocakta bir kontrol daha istedi. Tüp bağlandı ama içinde sıvı varmış. Ona bakacak sanırım. Allah yardımcımız olsun...

Reactions: Eua
Bunu saklasalar ne olur saklamasalar ne olur. Kendi içleri karanlık ya herkesi de kendileri gibi sanıyorlar. Kendileri çekemez ya herkesi de öyle sanarlar. Neden değmeyecek insanlar için canını sıkıyorsun ki, onları ve söylediklerini düşündüğün her an kayıp zaman. Bırak kendi kuruntularıyla boğuşsunlar, dengesiz ve hadsiz insanlarla uğraşmak zor. Tıka kulaklarını ve Allah a havale et canım. Eden bulur er yada geç, burada yada orada. Güzel canını hiç sıkma deymez.

Oleyyyyyy maşalllaahhhh valla dört folikül süper ...hiçç endişelenme rekorlara devam edeceğiz inşallah...daha göbüşlerimizi tokuşturaxağız unutma ..senin Moda bebesine anlatacaklarım varr:)))

aaa canimm bunlari dogal tup bebek surecine sokup klomenle gelistirip toplatamazmisin.. harika olurdu..

cnmm haklisinn.. Allahim gun gelecek bizim yuzumuzede gulecek insallah.. sabirla bekliyoruz..

Aynen canım onlar üzülüyor diye ben daha cok üzülüyorum inan..perşembe ola hayrola :)

2 Ocakta bir kontrol daha istedi. Tüp bağlandı ama içinde sıvı varmış. Ona bakacak sanırım. Allah yardımcımız olsun...
Tüp bağlanıncada o sıvıyı kaçırırmıymış ki ?eğer kontrolunde hersey yolunda giderse hemen alıcanmı buz bebişini

Harika giderek haberler güzelleşiyor.. Demek benim transferin olacağı gün ya da öncesi seninde kontrol var.. O zaman senden 1 ay önce doğuracağım tam desene :) inşallah

Oleyyyyyy maşalllaahhhh valla dört folikül süper ...hiçç endişelenme rekorlara devam edeceğiz inşallah...daha göbüşlerimizi tokuşturaxağız unutma ..senin Moda bebesine anlatacaklarım varr:)))

Sorma hala şaşkınlığım geçmedi. O kadar vitamin, kür, ilaçtan sonra kendiliğinden...
Moda bebesi de seni dinlesin istiyorum valla. Az koşturmadı peşinden. E sen şimdi hamilesin de. Duaların kabul olur. Çalış bakayım

canııııım çok sevindim bugün buraya çok gelemedim neler kaçırmışım gözün aydın celinacım Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına aldırsın inşallah

aaa canimm bunlari dogal tup bebek surecine sokup klomenle gelistirip toplatamazmisin.. harika olurdu..

WishDuygu' ya özendim, doğal transfer yapalım diyorum
Aslında aklıma gelmedi değil. Malum bağlanmayan tüp te iyi durumda değil. Ama şimdi çok uygun olmayacak gidip gelmek için. Belki önümüzdeki ay yine böyle olursa yapabilirim. Bir taze bir donmuş transferi olabilir.

Kimseyi üzmeyelim, biz de üzülmeyelim artık. İnşallah...

Tüp bağlanınca sıvıyı kaçırmıyor. Aslında o sıvının karın boşluğuna akması gerekiyor. Bağlamalarının sebebi, akamayan sıvının ileri geri hareketini yavaşlatmak sanırım.
Alma zamanı konusunda bir program yapmadım. Ne çıkarsa bahtıma diyorum. Doktor uygun derse çözdürüp alabilirim. Değil derse çözümüne bakarım. Allah Kerim...

Harika giderek haberler güzelleşiyor.. Demek benim transferin olacağı gün ya da öncesi seninde kontrol var.. O zaman senden 1 ay önce doğuracağım tam desene :) inşallah

İnşallah arkadaşım. Belli olmaz bakarsın aynı gün transferimiz yapılır

Reactions: Eua
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…