- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.361
İnşallah arkadaşım. Belli olmaz bakarsın aynı gün transferimiz yapılır
Çoookkkk çalısıyorummmm sonucu aldığımdan beri dolu dolu kalpten dua ediyorummSorma hala şaşkınlığım geçmedi. O kadar vitamin, kür, ilaçtan sonra kendiliğinden...
Moda bebesi de seni dinlesin istiyorum valla. Az koşturmadı peşinden. E sen şimdi hamilesin de. Duaların kabul olur. Çalış bakayım
Aminnn canımmmm ...dualarınızı esirgemeyin lütfen...canııııım çok sevindim bugün buraya çok gelemedim neler kaçırmışım gözün aydın celinacım Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına aldırsın inşallah
Aynen yüreğinin götürdüğü yere git arkadaşım akışa göre hareket en iyisi en hayırlısı..,Kimseyi üzmeyelim, biz de üzülmeyelim artık. İnşallah...
Tüp bağlanınca sıvıyı kaçırmıyor. Aslında o sıvının karın boşluğuna akması gerekiyor. Bağlamalarının sebebi, akamayan sıvının ileri geri hareketini yavaşlatmak sanırım.
Alma zamanı konusunda bir program yapmadım. Ne çıkarsa bahtıma diyorum. Doktor uygun derse çözdürüp alabilirim. Değil derse çözümüne bakarım. Allah Kerim...
Hayırlısı olsun Hakkımızda .. :)))
Mucizeler sonsuz yeter ki inan canım..neden olmasın ????Ödevim için biraz zaman var. Uzun sürüyor benimki. Doğal olur mu ki diye düşünmüyor da değilim hani
Mucizeler sonsuz yeter ki inan canım..neden olmasın ????
4 folikule sevindim zanorkHoşgeldin. Rabbim seni epey sınamış, inşallah bu evlatla son sınavındır.
Tek yumurta mucizesi istemediğin kadar. En son doktorumun anlattığı var, çok hoşuma gidiyor. KAdın yurt dışından geliyor. Adetin 4. günü. tek folikül var, tedavi tek folikülle ilerliyor. Tek embriyo oluşyor ve transfer ediliyor. Kadın sonuç bildirmek için arıyor: İkiz...
Yumurtalıklara da takılma. Geçen yıl Kasım ayında ilk tedavi için gittiğimde tek folikül vardı bende de. Vitamin takviyesi verdiler, sigarayı bıraktım, ikinci ay iki folikül oldu. Araya histeroskopi girdi, sonraki ay kist çıktı, sonunda bal-yoğurt- çörekotu karıştırdım tedaviden önceki ay, üç folikül göründü. Tek yumurta toplandı ve olmadı. AMH testi yaptırdım 0,01 den küçük diye sonuç geldi. Menapoza girdim gireceğim. Yaş 41. Eylülde ikinci tedaviye başladım. Birisi iyi, diğeri küçük iki folikül vardı, sonra bir tane daha çıktı geldi üç oldular. İki yumurta toplandı, iki embriyo oldu, birisi ilerlemedi, kaldı tek taşım. Dondurduk. Allah izin verirse Ocak ayında alacağım. İşin ilginç tarafı, bugün kontrole gittim durumu görelim diye, geçen ay yine kist vardı. Bugün 4 folikül görüldü. Sadece taşındım bu ara. Ne ilaç, ne kür,.. Üstelik derin üzüntülerim oldu 10 gün içinde. Adetim 1 hafta gecikti. Tamam dedim, denge kaydı, menapoz geliyor. Gelmiyormuş... Tek bildiğim, test sonuçlarını çok ciddiye almaman. O anki değerleri veriyor ama değerlerimiz her ay farklı oluyor. Hem hepimiz kendi mucizelerimizi yaşıyoruz. Sana da en güzel mucizelerinden birisini nasip etsin Rabbim...
Günaydın canımmm ben burdayım:))) kahvaltı vaktii..Hıııı, kimsecikler yok. Gideyim o zaman
Ben de...daa cıkamadım yataktan miskinlik yapıyorum desem yeridirOooh, afiyet olsun. Bugün aç uyandım nihayet. Özlemişim bu duyguyu
Ben de...daa cıkamadım yataktan miskinlik yapıyorum desem yeridir
Yok canım yaa ben severim yatak keyfini evveliyatım var anlayacağın...kalktım artık ..yapılacak bi sürü iş varMiskinlik değil o, bebek dinlenmeni istiyor. Artık ona göre yaşaman gerekecek
kızlar eltim doğuma gitmiş, çok çok şaşırdım
iki ay önce bize hamile olduğunu söylemişti kendilerininde yeni öğrendiğini belirtmiştiler..
9. ayda doğum yaptığına göre 7 ay boyunca saklamış.. nazar edeceğimizi düşündü kesin..
hamileliğini geç anladığını söylemişti, ikinci çocuğu olan biri bunu 7 ayda anlamıyorsa aklına şaşarım..
bunca zaman benden dahada önemlisi eşimden sakladıklarına göre bende doğuma gitmeyeceğim..
çevremde bu tarzdaki insanların sayısı her geçen gün arttı bıktım ya insanların saklamasından..
teyzemin kızıda geçen yıl bize geldiğinde 2,5 aylık hamile olduğunu söylemiş cinsiyet belli değil demişti ama ondan 3 ay sonra doğum yapmıştı.. ne yani 5,5 aylıkmı doğum yaptı..
Kızlar nerden başlayayım bilemedim biliyorsunuzdur ya da hatırlıyorsunuzdur belki bi dondurulmuşum var iki aşılama üç tüp denedim sonuçlar kimyasal gebelik ve negatifti son olarak tekrar hsg çektirmem istendi ben de eylülden beri bi türlü cektiremedim cektirmek istemedim bir buçuk senedir çok çokkk yorulmuştum yılbaşı sonrası diyip durdum...cuma günü regli olmam gerekiyordu 29 günde bir oluyorum cuma olmadım bütün regli belirtileri mevcuttu nasılsa olurum dedim kafaya takmadım malum haftasonuda cok yogunum aklımada gelmedi bu sabah eşim idrarda bak dedi eczacı uyduruk bi test verdi o malum marka yokmuş zaten olsada bu uyduruk testte çıkmaz dedim ammaaaa ikinci çizgi cıktıı tabii ben hemen kan vermeye gittim sonucu şimdi aldım 64 çıktı değer cok fazla sevinemedim açıkçası çünkü kimyasal gebelikler yaşayan biri olarak değer düşük geldi neyse iki gün sonra yine kan vereceğim bildiğiniz rutinler yani..sonuç olarak pozitif umarım sağlıklıdır ve değer katlanır lütfen dua edin mucizem benimle kalsın ...çok şaşkınım
Canım bizim burda çoğu arkadaşlarımızın az yumurtası oluyor. Benimde öyle . Benim hep 1 folikülüm oldu.opudan sonra dondurulduuuu.böyle 2 3 işlem yapıldı. Böylece 2 donmuş embiryo transferi yapıldı.çarşamba test günüm. Biliyorsunki önemli olan sayısı değil kalitesi. Hangi kliniktesinnn. Yaşın kaç canım
Yok canım yaa ben severim yatak keyfini evveliyatım var anlayacağın...kalktım artık ..yapılacak bi sürü iş var
selaaam aranıza yeni katıldım ben de tam 41 oldum ve bugün başlıyorum tedavime :) iyi dileklerim hepinize ve lütfen siz de benden esirgemeyin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?