- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.381
Dediğini yapacağım canım :)))çok teşekkür ederimohhh ohhhh süpperrr maşallahh:) elini hep oraya koy ve konuş. Gözlerini kapa ve ona sarıl canım seni bırakmayacagım de
40 yaşındayım izmir kent hastahanesinde yapılacak işlemlerim.Kontrolller doktorumun muayehanesinde yapılıyor.Yaş ve yaşanmışlıklar yumurta sayısı ve de kalitesini etkiliyor tabi.Yalnız senin işlemi ben anlayamadım.Bir yumurta,iki üç işlem ve nasıl iki donmuş embriyo?
Tesekkürler bu arada
Allah'ım gönlüne göre versin.. Inşallah o tek yumurta seni Dünyalar kadar mutlu edecek bir bebek, Devamında hayırlı evlat olur..
selaaam aranıza yeni katıldım ben de tam 41 oldum ve bugün başlıyorum tedavime :) iyi dileklerim hepinize ve lütfen siz de benden esirgemeyin kızlar
Dediğini yapacağım canım :)))çok teşekkür ederim
Tedavin hayırlı olsun umarım gönlündekini kucağına alırsın en kısa zamanda..40 yaşındayım izmir kent hastahanesinde yapılacak işlemlerim.Kontrolller doktorumun muayehanesinde yapılıyor.Yaş ve yaşanmışlıklar yumurta sayısı ve de kalitesini etkiliyor tabi.Yalnız senin işlemi ben anlayamadım.Bir yumurta,iki üç işlem ve nasıl iki donmuş embriyo?
Tesekkürler bu arada
Hoşgeldin arkadasımm tedavin hayırlı olsun gelişmeleri burdan paylaşmanı bekliyoruz pozitif düşün ...selaaam aranıza yeni katıldım ben de tam 41 oldum ve bugün başlıyorum tedavime :) iyi dileklerim hepinize ve lütfen siz de benden esirgemeyin kızlar
Kızma yaaa tamam dınleneceğim ama unutuyorum teyzesi ya daa kafam basmıyor sanırsam :)Bırak şimdi işi. Yat dinlen. Kızarım bak
Şimdi tadını çıkaralım sonra başımızı koyacak yer arayacağız :))))Günaydın ... Ben de kahvaltı ediyorum şimdi..
Bebekler olunca böyle yatak keyfi, kahvaltı keyfi olmayacak..
Bol bol keyif yapalım :)
Canım yumurtası az olan bayanlarda bi kaç sefer yumurta toplama işlemi yapılıyor. her işlem sonrası emrıyolar donduruluyor sonra toplananlardan çözdürülüp transfer işlemi oluyor :)
selaaam aranıza yeni katıldım ben de tam 41 oldum ve bugün başlıyorum tedavime :) iyi dileklerim hepinize ve lütfen siz de benden esirgemeyin kızlar
Şimdi anladım
Tedavi yöntemleri de farklı olabiliyor ya bakalım bizimkisi nasıl seyredecek? Hayırlısı...
cok giremiyorum foruma... ama kalbim sizinle olacak... çok çalışmama lazım... öğretmenim ve lisedeyim. Çocuklara ben lazım şimdilik Allaha emanet canlarımmm
Kızma yaaa tamam dınleneceğim ama unutuyorum teyzesi ya daa kafam basmıyor sanırsam :)
Bayılma canımın içi ya aynen dediğin gibi acabalar şüpheler var tam olarak umursamıyorum denmez ama çok üstüne düşmüyorum bebeğimle konusuyorum ona teşekkür ediyorum dünden beri umarım devamı gelir..Ay bi de unutuyorum diyo, şimdi düşüp bayılacam
Şüpheci düşünüyorsun, o yüzden umursamıyorsun. Elbette kötü anıları silip atmak kolay değil. Ama bebeğine bir şans tanı. O seninle olmayı seçti, sen de ona yardımcı ol. Bizim için değil, sevenlerin için. Senin anne olduğunu görmek isteyenler için...
Bayılma canımın içi ya aynen dediğin gibi acabalar şüpheler var tam olarak umursamıyorum denmez ama çok üstüne düşmüyorum bebeğimle konusuyorum ona teşekkür ediyorum dünden beri umarım devamı gelir..
Hoşgeldin umarım tedavin başarılı geçer dualarımız seninleselaaam aranıza yeni katıldım ben de tam 41 oldum ve bugün başlıyorum tedavime :) iyi dileklerim hepinize ve lütfen siz de benden esirgemeyin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?