Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım yumurtası az olan bayanlarda bi kaç sefer yumurta toplama işlemi yapılıyor. her işlem sonrası emrıyolar donduruluyor sonra toplananlardan çözdürülüp transfer işlemi oluyor :)

selaaam aranıza yeni katıldım ben de tam 41 oldum ve bugün başlıyorum tedavime :) iyi dileklerim hepinize ve lütfen siz de benden esirgemeyin kızlar

Hoş geldin
Burda bütün niyetler,dilekler toplu ediliyoru canım endişen olmasın..
Hatta bu siteden haberi olmayan nice cocuk ısteyen kadınlar içinde dualarımız

Tedavin hayırlı olsun umarım gönlündekini kucağına alırsın en kısa zamanda..

selaaam aranıza yeni katıldım ben de tam 41 oldum ve bugün başlıyorum tedavime :) iyi dileklerim hepinize ve lütfen siz de benden esirgemeyin kızlar
Hoşgeldin arkadasımm tedavin hayırlı olsun gelişmeleri burdan paylaşmanı bekliyoruz pozitif düşün ...

Bırak şimdi işi. Yat dinlen. Kızarım bak
Kızma yaaa tamam dınleneceğim ama unutuyorum teyzesi ya daa kafam basmıyor sanırsam :)

Günaydın ... Ben de kahvaltı ediyorum şimdi..
Bebekler olunca böyle yatak keyfi, kahvaltı keyfi olmayacak..
Bol bol keyif yapalım :)
Şimdi tadını çıkaralım sonra başımızı koyacak yer arayacağız :))))

Canım yumurtası az olan bayanlarda bi kaç sefer yumurta toplama işlemi yapılıyor. her işlem sonrası emrıyolar donduruluyor sonra toplananlardan çözdürülüp transfer işlemi oluyor :)

Şimdi anladım

Tedavi yöntemleri de farklı olabiliyor ya bakalım bizimkisi nasıl seyredecek? Hayırlısı...

Hoşgeldin ...
portakal kardeşin dediği gibi burada dualar toplu ediliyor..
Ama ben bazen bazılarına torpil yaptım ve direk nickleri ile dua ettim:) itiraf.com

cok giremiyorum foruma... ama kalbim sizinle olacak... çok çalışmama lazım... öğretmenim ve lisedeyim. Çocuklara ben lazım şimdilik Allaha emanet canlarımmm

cok giremiyorum foruma... ama kalbim sizinle olacak... çok çalışmama lazım... öğretmenim ve lisedeyim. Çocuklara ben lazım şimdilik Allaha emanet canlarımmm

sende allah'a emanet ol. Rabbimin bereketi hep üstünde olsun. Bol bol elini rahmının üsütne koy ısıt orayı ve hep hayal et ve hep gül canım.. Eminim gelecektir :)

Kızma yaaa tamam dınleneceğim ama unutuyorum teyzesi ya daa kafam basmıyor sanırsam :)

Ay bi de unutuyorum diyo, şimdi düşüp bayılacam
Şüpheci düşünüyorsun, o yüzden umursamıyorsun. Elbette kötü anıları silip atmak kolay değil. Ama bebeğine bir şans tanı. O seninle olmayı seçti, sen de ona yardımcı ol. Bizim için değil, sevenlerin için. Senin anne olduğunu görmek isteyenler için...

Bayılma canımın içi ya aynen dediğin gibi acabalar şüpheler var tam olarak umursamıyorum denmez ama çok üstüne düşmüyorum bebeğimle konusuyorum ona teşekkür ediyorum dünden beri umarım devamı gelir..

Elbette gönlümüzden geçen, kucağına aldığın günleri görmek. Şüphelerin normal. Kayıplardan sonra olanları kabullenmek te, geride bırakmak ta zor oluyor. Onları gözönüne alırken elindekine de şans ver yeter. Şimdilik yapabileceğim tek şey sizin dua etmek. İnşallah daha güzel gelişmelerle yolunuza devam edersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…