Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sağol canımm duaya cok cok ıhtıyacımız var hakkımızda hayırlısı..

Arkadaşlar bugün son gün. Yarın tahlil baktıracağım. Çok heyecanlıyım. Allahım inşallah bana ve buradaki herkese anneliği nasip eder. Dualarınız benimle olsun arkadaşlar
Canımmm buyuk gün yarın desene ..bebeğinin sana sıkıca tutunmuş olmasını candan içten diliyorum dualarımız seninle...

Bende bu hamilelik ten önce çok döküyor dum çamaşır suyu wc mutfak lavabosuna.kokusunda 1 gün boyu başım agriyodu. Ama şimdi sararmis taşlar ben biraktim eşim yapsın. Ama yinede uzak dur .4 dakikalık bir şeyin zarar vereceğini sanmiyorum

Arkadaşlar bugün son gün. Yarın tahlil baktıracağım. Çok heyecanlıyım. Allahım inşallah bana ve buradaki herkese anneliği nasip eder. Dualarınız benimle olsun arkadaşlar

canımm benimm herşey güzell olacak.. bizde senin kadar heyecanlıyız..
dularımız seninle.

sağol canım
inşallah dediğin gibidir.....
bir daha elimi sürersem...

kızlar toplamda 6 kilo vermişim çok sev,nçliyim az az gitsede gidiyo kilolar bebeklerim için herşeye değer herşey güzel olacak

Heyt yürrü be koçummm, kim tutar seni?
Yavaş değil üstelik. İlaçlara ve spora başlayalı ne kadar oldu daha? Merak etme. Beden kendi dengesini buldukça biraz daha hızlanır. Bir ara takılacak. Beden ve hormonlar yeni bir uyum yakalayacak o dönemde. Sakın moralini ve düzenini bozma. İstikrarını korursan yine vermeye devam edeceksin. Sonraaaa: Gelsin bebekleeeeeeeeeerrrrrrrrr

Selam herkese, dün akşam istanbula geldim. Zamanlama iyi gitti, bu sabah adet oldum ve yarın sabah Ayşe hanıma gitcem. 12. Lucrinde adetim geldi. Sizce yarın ve sonrası ne olcak, başka ne isterler acaba.Şimdi ne ilacı vercek dersiniz?

Hoşgeldin. Gerçekten zamanlama güzel olmuş. Dondurulmuş tedavisi miydi? Kusura bakma kafamda bir dolu şey olunca karıştırıyorum. Dondurulmuşsa muhtemelen femera ya da türevilerinden birisiyle başlarsın. Yanına folik asit ve kan sulandırıcı verebilir. Gelişmelerine göre de takviye yapacaktır. Dilerim bu tedaviden karnında bebeğinle dönersin...

Heyooooo! Cok sevindim cok. Bu topikte ne guzel seyler oluyor. Degerin 2-3 gunluk regl gecikmesi icin cok iyi.
Bundan sonra siradaki kim demek istiyorum. A Alara14 2220 WishhDuygu ensu ve butun isteyen kizlara 2015 te bebekler diliyorum.

Teşekkür ederim en azından doğal hamile kalabileceğimi gördüm ..bugün hafiften karın agrısı başladı kahverengi lekelenmeler var sanırım düşük olacak dr la görüştüm vücut doğal seleksiyonu yapar problremli bir gebelikse onu ayıklar dedi daha öncekilerdede böyle olmuştu ..yine de çok üzülmüyorum biraz burukluk var ama ümidim yarınlar için koskocamannnn

Çok güzelll tebrikler az az gitmesi daha iyi saha kalıcı olur geri almazsın giden kiloları tebrıkler saracımmm

sağol canım inşallah kurtulurum bir an önce

bir buçuk ay oldu canım diyet ilaç ve spora başlayalı yarında diyetisyene gideyim diyorum uzman kontrolünde belki daha düzenli diyet yaparım aslında diyetisyene gitmeyecektim ama bu diyetisyeni spor hocam önerdi çok iyiymiş yarın gidip görecez

Harikasın canım.. Darısı geri kalan fazlalıklara inşallah

amin inşallah

heeeey kötü düşünmek yok bebeğin seninle bunun tadını çıkar olumszlukları düşünüp hayatına çekme şu anın tadına bak gerisi Allah ne yazmışsa öyle olur zaten değiştirmeye gücümüz yetmez

iyicee tutunuyor canimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…