- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.401
Arkadaşlar bugün son gün. Yarın tahlil baktıracağım. Çok heyecanlıyım. Allahım inşallah bana ve buradaki herkese anneliği nasip eder. Dualarınız benimle olsun arkadaşlar
İnşallah canım. Bu arada sendende bu ay doğal yoldan Bebiş bekliyoruz. Yeni ev yeni Bebiş olsunAllah yardımcın olsun arkadaşım. Güzel haberler getir inşallah. Bizi merakta bırakma...
Sağol canımm duaya cok cok ıhtıyacımız var hakkımızda hayırlısı..Elbette gönlümüzden geçen, kucağına aldığın günleri görmek. Şüphelerin normal. Kayıplardan sonra olanları kabullenmek te, geride bırakmak ta zor oluyor. Onları gözönüne alırken elindekine de şans ver yeter. Şimdilik yapabileceğim tek şey sizin dua etmek. İnşallah daha güzel gelişmelerle yolunuza devam edersiniz...
Canımmm buyuk gün yarın desene ..bebeğinin sana sıkıca tutunmuş olmasını candan içten diliyorum dualarımız seninle...Arkadaşlar bugün son gün. Yarın tahlil baktıracağım. Çok heyecanlıyım. Allahım inşallah bana ve buradaki herkese anneliği nasip eder. Dualarınız benimle olsun arkadaşlar
kızlar ben bugün biraz çamaşır suyu ile tuvaleti yıkadım
üç dört dakika kapalı alanda kokladım
,genzim biraz yandı ma şimdi de çok pişmanım.
bişley olur mu acaba....çok üzüldüm(((((((((
Arkadaşlar bugün son gün. Yarın tahlil baktıracağım. Çok heyecanlıyım. Allahım inşallah bana ve buradaki herkese anneliği nasip eder. Dualarınız benimle olsun arkadaşlar
sağol canımBende bu hamilelik ten önce çok döküyor dum çamaşır suyu wc mutfak lavabosuna.kokusunda 1 gün boyu başım agriyodu. Ama şimdi sararmis taşlar ben biraktim eşim yapsın. Ama yinede uzak dur .4 dakikalık bir şeyin zarar vereceğini sanmiyorum
Çok güzelll tebrikler az az gitmesi daha iyi saha kalıcı olur geri almazsın giden kiloları tebrıkler saracımmmkızlar toplamda 6 kilo vermişim çok sev,nçliyim az az gitsede gidiyo kilolar bebeklerim için herşeye değer herşey güzel olacak
kızlar toplamda 6 kilo vermişim çok sev,nçliyim az az gitsede gidiyo kilolar bebeklerim için herşeye değer herşey güzel olacak
İnşallah canım. Bu arada sendende bu ay doğal yoldan Bebiş bekliyoruz. Yeni ev yeni Bebiş olsun
kızlar toplamda 6 kilo vermişim çok sev,nçliyim az az gitsede gidiyo kilolar bebeklerim için herşeye değer herşey güzel olacak
Selam herkese, dün akşam istanbula geldim. Zamanlama iyi gitti, bu sabah adet oldum ve yarın sabah Ayşe hanıma gitcem. 12. Lucrinde adetim geldi. Sizce yarın ve sonrası ne olcak, başka ne isterler acaba.Şimdi ne ilacı vercek dersiniz?
Heyooooo! Cok sevindim cok. Bu topikte ne guzel seyler oluyor. Degerin 2-3 gunluk regl gecikmesi icin cok iyi.Kızlar nerden başlayayım bilemedim biliyorsunuzdur ya da hatırlıyorsunuzdur belki bi dondurulmuşum var iki aşılama üç tüp denedim sonuçlar kimyasal gebelik ve negatifti son olarak tekrar hsg çektirmem istendi ben de eylülden beri bi türlü cektiremedim cektirmek istemedim bir buçuk senedir çok çokkk yorulmuştum yılbaşı sonrası diyip durdum...cuma günü regli olmam gerekiyordu 29 günde bir oluyorum cuma olmadım bütün regli belirtileri mevcuttu nasılsa olurum dedim kafaya takmadım malum haftasonuda cok yogunum aklımada gelmedi bu sabah eşim idrarda bak dedi eczacı uyduruk bi test verdi o malum marka yokmuş zaten olsada bu uyduruk testte çıkmaz dedim ammaaaa ikinci çizgi cıktıı tabii ben hemen kan vermeye gittim sonucu şimdi aldım 64 çıktı değer cok fazla sevinemedim açıkçası çünkü kimyasal gebelikler yaşayan biri olarak değer düşük geldi neyse iki gün sonra yine kan vereceğim bildiğiniz rutinler yani..sonuç olarak pozitif umarım sağlıklıdır ve değer katlanır lütfen dua edin mucizem benimle kalsın ...çok şaşkınım
Heyooooo! Cok sevindim cok. Bu topikte ne guzel seyler oluyor. Degerin 2-3 gunluk regl gecikmesi icin cok iyi.
Bundan sonra siradaki kim demek istiyorum. A Alara142220 WishhDuygu ensu ve butun isteyen kizlara 2015 te bebekler diliyorum.
Teşekkür ederim en azından doğal hamile kalabileceğimi gördüm ..bugün hafiften karın agrısı başladı kahverengi lekelenmeler var sanırım düşük olacak dr la görüştüm vücut doğal seleksiyonu yapar problremli bir gebelikse onu ayıklar dedi daha öncekilerdede böyle olmuştu ..yine de çok üzülmüyorum biraz burukluk var ama ümidim yarınlar için koskocamannnnHeyooooo! Cok sevindim cok. Bu topikte ne guzel seyler oluyor. Degerin 2-3 gunluk regl gecikmesi icin cok iyi.
Bundan sonra siradaki kim demek istiyorum. A Alara142220 WishhDuygu ensu ve butun isteyen kizlara 2015 te bebekler diliyorum.
Çok güzelll tebrikler az az gitmesi daha iyi saha kalıcı olur geri almazsın giden kiloları tebrıkler saracımmm
Heyt yürrü be koçummm, kim tutar seni?
Yavaş değil üstelik. İlaçlara ve spora başlayalı ne kadar oldu daha? Merak etme. Beden kendi dengesini buldukça biraz daha hızlanır. Bir ara takılacak. Beden ve hormonlar yeni bir uyum yakalayacak o dönemde. Sakın moralini ve düzenini bozma. İstikrarını korursan yine vermeye devam edeceksin. Sonraaaa: Gelsin bebekleeeeeeeeeerrrrrrrrr
Harikasın canım.. Darısı geri kalan fazlalıklara inşallah
Teşekkür ederim en azından doğal hamile kalabileceğimi gördüm ..bugün hafiften karın agrısı başladı kahverengi lekelenmeler var sanırım düşük olacak dr la görüştüm vücut doğal seleksiyonu yapar problremli bir gebelikse onu ayıklar dedi daha öncekilerdede böyle olmuştu ..yine de çok üzülmüyorum biraz burukluk var ama ümidim yarınlar için koskocamannnn
iyicee tutunuyor canimm.Teşekkür ederim en azından doğal hamile kalabileceğimi gördüm ..bugün hafiften karın agrısı başladı kahverengi lekelenmeler var sanırım düşük olacak dr la görüştüm vücut doğal seleksiyonu yapar problremli bir gebelikse onu ayıklar dedi daha öncekilerdede böyle olmuştu ..yine de çok üzülmüyorum biraz burukluk var ama ümidim yarınlar için koskocamannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?