- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.421
Teşekkür ederim en azından doğal hamile kalabileceğimi gördüm ..bugün hafiften karın agrısı başladı kahverengi lekelenmeler var sanırım düşük olacak dr la görüştüm vücut doğal seleksiyonu yapar problremli bir gebelikse onu ayıklar dedi daha öncekilerdede böyle olmuştu ..yine de çok üzülmüyorum biraz burukluk var ama ümidim yarınlar için koskocamannnn
Teşekkür ederim en azından doğal hamile kalabileceğimi gördüm ..bugün hafiften karın agrısı başladı kahverengi lekelenmeler var sanırım düşük olacak dr la görüştüm vücut doğal seleksiyonu yapar problremli bir gebelikse onu ayıklar dedi daha öncekilerdede böyle olmuştu ..yine de çok üzülmüyorum biraz burukluk var ama ümidim yarınlar için koskocamannnn
sağol canım inşallah kurtulurum bir an önce
bir buçuk ay oldu canım diyet ilaç ve spora başlayalı yarında diyetisyene gideyim diyorum uzman kontrolünde belki daha düzenli diyet yaparım aslında diyetisyene gitmeyecektim ama bu diyetisyeni spor hocam önerdi çok iyiymiş yarın gidip görecez
Ortalama, ayda 4 kiloya geliyor ki bu da normal. Diyetisyenle bir görüş, bilgi bilgidir. Motivasyonunu yükseltir. Umarım başka güzel haberlerini de okuruz buradan. Mesela bir iki ay sonra doğal hamileyim yazabilirsin buraya
İnşallah öyledir canım ...:))Canım neden kötü düşünüyorsun hemen.. Kahverengi leke ve karın ağrısı Yerleşme kanaması değilmiydi? Böyle öğrenmedik mi internetten, arkadaşlarımızdan..
Yerleşiyor yerine O.. :)
Bende senin gibi baştan korktum leeklenmem oldu hatta kan geldi 3 defa.ama bsk geldi geçti. Korkm a arkadssimTeşekkür ederim en azından doğal hamile kalabileceğimi gördüm ..bugün hafiften karın agrısı başladı kahverengi lekelenmeler var sanırım düşük olacak dr la görüştüm vücut doğal seleksiyonu yapar problremli bir gebelikse onu ayıklar dedi daha öncekilerdede böyle olmuştu ..yine de çok üzülmüyorum biraz burukluk var ama ümidim yarınlar için koskocamannnn
Nar suyu ne işe yarıyor zanorkcugum. BAna birisi hatta yeme dediİnşallah öyle bir şey olmaz. Bizi böyle ayaklandırıp bırakıp gitmez umarım. Doktorlar konusunda çoğumuzdan şanslısın, mutlaka araştırmanı yapıyorsundur. O yüzden başka bir doktor demeyeceğim. Sen yapılacakları yap, taktir zaten bize ait değil. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
Yine de daha fazla dinlen demezsem içim rahat etmeyecek. Gerekiyorsa çıkma yataktan. Nar suyuyla doğal takviye yapabilirsin belki. Umarım işe yarar ve ufaklık bizimle kalmayı seçer.
Tahmin ettiğin gibi telaşlandım şimdi.
Allah yardımcın olsun arkadaşım...
Nar suyu ne işe yarıyor zanorkcugum. BAna birisi hatta yeme dedi
Bunu biliyorum endometrium inceliğinde.transfer günü en azından 7 üstü olmasi gerekiyor. Benim memorialde ki son negativimde 7di. Ve Murat Bey bana burada adetimin 12 ci günü olcturmemi söylemişti. Benimde aklımda vardı nar suyu icmek Sayet tupe gitseydim. Bana hamile kalinca yeme dediler.dusuge vs sebep oluyormuş diyeRahmi kalınlaştırmak için içiyoruz. Tüp bebekte transfer sonrası tutunmayı kolaylaştırsın diye. Bir nevi progesteron görevi görüyor... Günde 1 bardak yeterli...
Ah canım, bir taraftan üzüldüm ama dediğin gibi sağlıksız bir bebek olmasındansa bu kadar basında girmesinde vardır bir hayır. Doğal yolla hamile kalabildin buna da şükür. Geliyor az kaldı sağlıklı Bebeğin, bu da habercisi olsun. Öpüyorum.Kızlar günaydıınnn güzel haber vermek isterdim sabah sabah ama maalesef olmadı dün acil e gittik kese aşagıya inmiş düşük dedi dr ..sağlıksız olduğu için müdahele etmeyelim dedi zaten sabaha doğruda yoğun kanamayla bebegim gittiümitsizlik yok hepimiz anne olacağız allahın izniyle mücadeleye devam :))) hepinizi seviyorumm ve öpüyorummm
Kızlar günaydıınnn güzel haber vermek isterdim sabah sabah ama maalesef olmadı dün acil e gittik kese aşagıya inmiş düşük dedi dr ..sağlıksız olduğu için müdahele etmeyelim dedi zaten sabaha doğruda yoğun kanamayla bebegim gittiümitsizlik yok hepimiz anne olacağız allahın izniyle mücadeleye devam :))) hepinizi seviyorumm ve öpüyorummm
Kızlar günaydıınnn güzel haber vermek isterdim sabah sabah ama maalesef olmadı dün acil e gittik kese aşagıya inmiş düşük dedi dr ..sağlıksız olduğu için müdahele etmeyelim dedi zaten sabaha doğruda yoğun kanamayla bebegim gittiümitsizlik yok hepimiz anne olacağız allahın izniyle mücadeleye devam :))) hepinizi seviyorumm ve öpüyorummm
Ah canım, bir taraftan üzüldüm ama dediğin gibi sağlıksız bir bebek olmasındansa bu kadar basında girmesinde vardır bir hayır. Doğal yolla hamile kalabildin buna da şükür. Geliyor az kaldı sağlıklı Bebeğin, bu da habercisi olsun. Öpüyorum.
Cok gecmis olsun arkadasim, dilerim bu yasadigin aciyi bir daha yasamazzsin. kendini toprlamalisin daha cok isimiz var.
Üzdün beni arkadaşım. Geçmiş olsun. Bedenini tanıyorsun ve hazırlamaya çalıştın bizleri de ama gönül kabul etmek istemiyor malesef...
Artık harekete geçmen için bir sebebin daha oldu. En kısa zamanda toparlanıp, gerekeni yapıp yeni bir mutlu haber vermeni diliyorum.
Canım çok geçmiş olsun. Hayırlısı böyleymiş demekki!allah hepimizin yardımcısı olsun. En kısa sürede bebişlerimize kavuşmamız dileğiyle...Kızlar günaydıınnn güzel haber vermek isterdim sabah sabah ama maalesef olmadı dün acil e gittik kese aşagıya inmiş düşük dedi dr ..sağlıksız olduğu için müdahele etmeyelim dedi zaten sabaha doğruda yoğun kanamayla bebegim gittiümitsizlik yok hepimiz anne olacağız allahın izniyle mücadeleye devam :))) hepinizi seviyorumm ve öpüyorummm
Ooooooooo!!! Harika bir haber!! Süper, süper!Kızlar nerden başlayayım bilemedim biliyorsunuzdur ya da hatırlıyorsunuzdur belki bi dondurulmuşum var iki aşılama üç tüp denedim sonuçlar kimyasal gebelik ve negatifti son olarak tekrar hsg çektirmem istendi ben de eylülden beri bi türlü cektiremedim cektirmek istemedim bir buçuk senedir çok çokkk yorulmuştum yılbaşı sonrası diyip durdum...cuma günü regli olmam gerekiyordu 29 günde bir oluyorum cuma olmadım bütün regli belirtileri mevcuttu nasılsa olurum dedim kafaya takmadım malum haftasonuda cok yogunum aklımada gelmedi bu sabah eşim idrarda bak dedi eczacı uyduruk bi test verdi o malum marka yokmuş zaten olsada bu uyduruk testte çıkmaz dedim ammaaaa ikinci çizgi cıktıı tabii ben hemen kan vermeye gittim sonucu şimdi aldım 64 çıktı değer cok fazla sevinemedim açıkçası çünkü kimyasal gebelikler yaşayan biri olarak değer düşük geldi neyse iki gün sonra yine kan vereceğim bildiğiniz rutinler yani..sonuç olarak pozitif umarım sağlıklıdır ve değer katlanır lütfen dua edin mucizem benimle kalsın ...çok şaşkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?