Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İnşallah öyle bir şey olmaz. Bizi böyle ayaklandırıp bırakıp gitmez umarım. Doktorlar konusunda çoğumuzdan şanslısın, mutlaka araştırmanı yapıyorsundur. O yüzden başka bir doktor demeyeceğim. Sen yapılacakları yap, taktir zaten bize ait değil. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
Yine de daha fazla dinlen demezsem içim rahat etmeyecek. Gerekiyorsa çıkma yataktan. Nar suyuyla doğal takviye yapabilirsin belki. Umarım işe yarar ve ufaklık bizimle kalmayı seçer.
Tahmin ettiğin gibi telaşlandım şimdi.
Allah yardımcın olsun arkadaşım...

Canım neden kötü düşünüyorsun hemen.. Kahverengi leke ve karın ağrısı Yerleşme kanaması değilmiydi? Böyle öğrenmedik mi internetten, arkadaşlarımızdan..
Yerleşiyor yerine O.. :)

Ortalama, ayda 4 kiloya geliyor ki bu da normal. Diyetisyenle bir görüş, bilgi bilgidir. Motivasyonunu yükseltir. Umarım başka güzel haberlerini de okuruz buradan. Mesela bir iki ay sonra doğal hamileyim yazabilirsin buraya

Ortalama, ayda 4 kiloya geliyor ki bu da normal. Diyetisyenle bir görüş, bilgi bilgidir. Motivasyonunu yükseltir. Umarım başka güzel haberlerini de okuruz buradan. Mesela bir iki ay sonra doğal hamileyim yazabilirsin buraya

amin canım sağol inşallah hepimiz mutlu haberlerimizi paylaşırız buradan sırada alara14 var sonra sen sonrada ben sonrada isteyen herkes versin müjdeyi

Bende senin gibi baştan korktum leeklenmem oldu hatta kan geldi 3 defa.ama bsk geldi geçti. Korkm a arkadssim

Nar suyu ne işe yarıyor zanorkcugum. BAna birisi hatta yeme dedi

Rahmi kalınlaştırmak için içiyoruz. Tüp bebekte transfer sonrası tutunmayı kolaylaştırsın diye. Bir nevi progesteron görevi görüyor... Günde 1 bardak yeterli...
Bunu biliyorum endometrium inceliğinde.transfer günü en azından 7 üstü olmasi gerekiyor. Benim memorialde ki son negativimde 7di. Ve Murat Bey bana burada adetimin 12 ci günü olcturmemi söylemişti. Benimde aklımda vardı nar suyu icmek Sayet tupe gitseydim. Bana hamile kalinca yeme dediler.dusuge vs sebep oluyormuş diye

Bugun erkenciyim simdi totomu eve soktum :)
Aklim buradayken firsat bulamam dedim iyi ki geldimmmm

Celinaaaaaaaa canim :) bedenimdeki aklimdaki yorgunlugumu aldin bitirdin. Aklimi da aldin "allaa allaaa hangi ara tektasini aldi ben kacirdim drken su ustteki sevgili Eua nin alintisini gordum. Mutlulugumu anlatamam anlatamam. Cokkk ama cok cok tebrikler. Canin olsun can bulsun. İyi dusunelim iyi olsun. Cok guzel olsun. HSG direnisleri surprizler getiriyor galiba :)))) cok tebrikler ooerim gobekten :)

LulindAaaaa seni de o princ taneni de bizzat opecegim insallah :) 25 i firsat yaratacagim umarim. Hep saglikla hep iyi gecsin gunler haftalar.

Alaraaa canim yarin senin gunun olsun e mi. Tum kalbimle diliyorummmm ki yeni yil hediyen gelsin. İnsllah zamani gelmistir. Sansin bol yolun acik olsunn

Ummuu kalbimde senin icin dileklerim de bas kosede. Ne guzel gelismeler olmus. Sonucu bebekli olsun. 9 ay birakmasin seni. Sansin bol oldugu gunlerin mujdeler getirsin.

Sara fiuuu fit fit anne olmak icin azimle ilerliyorsun yasa :) her verdigin kilo hamilelikle geri gelsin insallah :)))

Caps ve tedavideki herkese basarilar diliyorum tum kalbimle. Ve diger yol arkadaslarim canlara da once saglik sonra buyuyen gobekler diliyooorum. En cok pembe umut sana... Yeni yila dair dileklerimin ilk sirasi senin.

Aramiza gec de olsa gelebilen, yolumuzun kesistigi yeni yol arkadaslari hosss geldinizzzzz İnsallah tez vakitte guzel gelismelrinizle cosariz.

Cok guldugumuz cok sevindigimiz bir yil olsunnn simdiden :)))

Bana gelince yatmadan yatmaya ancaaa -ki bazen o da olmadi seyahatler girdi arAya- geldigim evimizde firsat bulursak transfer hazirliklarimiz var. Genelde pertiz :)))) ama takvimler "git git gidak" zamaninda!! kacirmasak bari :) bitmez tukenmez yeni yil hengameleriyle icraat pesindeyiz :)))

Opuyorum hepiniziiii

Kızlar günaydıınnn güzel haber vermek isterdim sabah sabah ama maalesef olmadı dün acil e gittik kese aşagıya inmiş düşük dedi dr ..sağlıksız olduğu için müdahele etmeyelim dedi zaten sabaha doğruda yoğun kanamayla bebegim gitti ümitsizlik yok hepimiz anne olacağız allahın izniyle mücadeleye devam :))) hepinizi seviyorumm ve öpüyorummm

Ah canım, bir taraftan üzüldüm ama dediğin gibi sağlıksız bir bebek olmasındansa bu kadar basında girmesinde vardır bir hayır. Doğal yolla hamile kalabildin buna da şükür. Geliyor az kaldı sağlıklı Bebeğin, bu da habercisi olsun. Öpüyorum.

Cok gecmis olsun arkadasim, dilerim bu yasadigin aciyi bir daha yasamazzsin. kendini toprlamalisin daha cok isimiz var.

Üzdün beni arkadaşım. Geçmiş olsun. Bedenini tanıyorsun ve hazırlamaya çalıştın bizleri de ama gönül kabul etmek istemiyor malesef...
Artık harekete geçmen için bir sebebin daha oldu. En kısa zamanda toparlanıp, gerekeni yapıp yeni bir mutlu haber vermeni diliyorum.

Seviyorum siziii iyi ki varsınız ...lulinda cım dediğin gibi doğal hamile kalabikdiğimi bilmek güzel duovacım çokk işimiz var çalışmaya devam zanork cum aynen dediğin gibi vücudumun tepkisini biliyorum o yüzden şimdi daha rahatım çok yıkılmadım :) sorunum yumurta kalitesinde olduğunu tüm dr lar hem fikir yumurta kalitemi bi tık da olsa artırmalıyım sanırım ihtiyacım olan arı sütü değil mi? A Alara14 hadi güzel haberlerle gel neşemizi bulalımmmm

Cok gecmis olsun arkadasim, dilerim bu yasadigin aciyi bir daha yasamazzsin. kendini toprlamalisin daha cok isimiz var.

Canım çok geçmiş olsun. Hayırlısı böyleymiş demekki!allah hepimizin yardımcısı olsun. En kısa sürede bebişlerimize kavuşmamız dileğiyle...

Arkadaşlar öğlen doktora gidiyorum test yaptırmak için. Çok heyecanlıyım, çok korkuyorum. Inşallah sonuç pozitif olur. Adetimde 5 gün geçti. Ama gecikmesi ilaçlardandır değilmi

Ooooooooo!!! Harika bir haber!! Süper, süper! 41 kere maşşallahhhhhhhh!! Dualarım seninle canım ve tüm topikteki "dava" arkaşlarımla.

Bu arada...Herkese günaydın. Bol mucizeli mutlu huzurlu ve bereketli bir gün olsun hepinize. Gününüz aydın olsun kızlaaaarrrrr...

Yaaaaa... Daha tebrik mesajını yazar yazmaz düşük yaptığını okudum celina1 . Üzüldüm. Ama maalesef elden birşey gelmiyor bu durumlarda. Hayırlısı böyle imiş, kısmet değilmiş demek dışında.. Her şerde bir hayır mutlaka vardır tatlım, çok çok geçmiş olsun. Ben de seni öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…