Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canın sağolsun canım mühim olan bu tabii..
Dilerim bu güzellijklerin başlangıcı için vesile olur. Hemen yeniden anne olursun inşallah

Canım çok geçmiş olsun. Hayırlısı böyleymiş demekki!allah hepimizin yardımcısı olsun. En kısa sürede bebişlerimize kavuşmamız dileğiyle...
Senin güzel haberlerini bekliyoruzz canım gecikme ilaçlarsanda olabilir hamileliktende diliyorum b şıkkından dolayıdır :)))
Aynen canım kısmet değilmiş pes etmek yok...

Canın sağolsun canım mühim olan bu tabii..
Dilerim bu güzellijklerin başlangıcı için vesile olur. Hemen yeniden anne olursun inşallah
Amin canım hepimiz bu sene anne olalım inşallahh

cok giremiyorum foruma... ama kalbim sizinle olacak... çok çalışmama lazım... öğretmenim ve lisedeyim. Çocuklara ben lazım şimdilik Allaha emanet canlarımmm
Hoşgeldin arkadaşım. Tedavin boyunca şans ve dualarımız seninle olsun, olacak.. Sonu bebekli bitsin

Sen de iyi ki varsın arkadaşım. Tek sorun yumurta kalitesiyse arı sütü fayda sağlayacaktır. Bir de üşenmezsen eğer bal- çörekotuyağı- yoğurt karışımını düzenli ve taze hazırlanmış olarak tüketebilirsin. Tarçınlı balı da sakızla kullanmanı tavsiye ederim. Yine de şu hsg işini erteleme arkadaşım. Bir şey çıkacağını sanmıyorum, ama yine de baktırmakta fayda var. Bir de Lulinda' nın bahsettiği bio enerji uzmanıyla bir görüş istersen. Hatta önce hsg sonucunu alıp onunla görüş. Benden daha çok fayda göreceğini düşünüyorum o bayandan...

Arkadaşlar öğlen doktora gidiyorum test yaptırmak için. Çok heyecanlıyım, çok korkuyorum. Inşallah sonuç pozitif olur. Adetimde 5 gün geçti. Ama gecikmesi ilaçlardandır değilmi

Hayırlı, mutlu haberlerle gel inşallah. Biz senin için duacıyız, Allah ta yardımcın olsun...

Canım benimde 3 kere böyle oldu gebelik maalesef ilerlemedi. Dr.lar hep yaş ve kalitesiz embriyoya bağladılar sebebini en son gebelığimde yumurta kalıtesinin iyi oldugunu soylediler gebelık olustu fakat bhgc artması sorunlu oldu bazen %60 bazen %40 artıyordu gebelık ılerlemedı yanı anlayacagınız dogal surecıne bırakalım dedı dr. kurban bayramında kendılıgınden kanama ıle dustu. Sonradan dr.ların aklına geldı celınacım esıme genetık test yapmaları dna fragmantasyon testı yapıldı esıme ve kromozon testlerı ıle bırlıkte esımın %45 sprem morfolojisinde yanı genetıgınde hasar cıktı. Sebeb bulunmus oldu boylelıkle hamılelık oluyor fakat ılerlemıyordu bendede. Lutfen arkadaslar bu testlerı yaptırın esımın sayı ve harektlılıgı hep ıyıydı gerek gorulmedı sımdıye kadar fakat sperm dnası cok cıddı hasarlı cıktı.
Bence hamıle kalıyor olman cok guzel esıne kesınlıkle baktır canım. Sebeb dna hasarı olabılır. Bi

Ben de 2 kez erken dönemde düşük yaptım. Eşimin sperm morfolojisi %0 çıktı. Genetik test yaptırmak işe yarar mı ki? Genetiği bozuksa boxuktur. Yapacak bir şey yok ki o konuda. Sadece bebek sahibi olmak için tüp bebek yöntemi denemek gerekiyor demek oluypr sanırım bu. Spermi seçip dölleyecekler. Ben öyle biliyorum.

Sanırım Microtese oneriliyor bu durumda. Dr.um en son konusmada spermı hayalardan direkt operasyonla almak daha sağlıklı demıstı canım. Bosalma yontemıyle kanallardan gecen spermde daha fazla bozukluk oluyormus

Aynen canım şu kafamı bi toparlayayım sırasıyla başlayacağım dediklerini yapmaya o bebekler gelecek arkadaşşş:)birazdan çörekotu yağı almaya cıkacagım şimdiden karışımı kullanmayaya başlayayım nasılsa sağlıgımız içinde iyi ...içimde umutlar taptaze ..üzülmüyorum aksine nedense çok umutluyum..iş bitmemiş daha bizde :))))

Canımm bizde tüm genetik taramalar kromozom testleri vs yapıldı ikimizdede çok şükür birşey cıkmadı ..hatta son tedavimde son care olarak embriyolarada pgt yapıldı ..sağlıklısı transfer edildi yine tutmadı sanırım bi zamanı var ...kaliteli yumurtam olması gerekiyor üç dr lada konustum üçününde ortak fikri bu.tedavilerde ilaçla büyütülen yumurtalarda soru işaretli ..o sebepten benim kendime bir iyilik yapıp yumurtamı kalitelikeştirmek için bişeyler yapmam lazım ...içimde o doğalından hamile kalma umudu var ...:)))

Çok geçmiş olsun adına çokta sevinmistim. Ama nasip.sonuçta spontan hamile kalabiliyorsun. Peki neden böyle olmuş yada oluyor. Önceki pek bilmediğim icin.saglicakla

celinacım çok üzüldüm ama demekki kısmet değilmiş vakti değilmiş sende benim gibi hamile kalabiliyosun ama devam etmiyor gerçi ben bir defa kaldım aman ne bileyim alaraya sevinirken sana üzülüyorum aklım durgun içim buruk bugün günlerden buruk bir gün inşallah doğru zamanda doğru şekilde ve sağlıklı olarak gelir bebeklerimiz hayırlısıyla tüm temennim bu

Aldım cevabimi celinacigim

kızlar kendimden haber vereyim bugün diyetisyene gittim bir buçuk aydır yaptığım diyeti anlatınca bir diyetisyenin tavsiyesi gibi yapmışsın muhteşemsin diye övgüler yağdırdı sonra diyet listemi hazırladık beraber 15 gün sonra görüşmek üzere ayrıldık bu arada tavuk eti yerine hindi etini tercih etmeme bayıldı sütüme nescafe yerine tarçın eklememe bayıldı şekeri bırakmamada bayıldı haftanın üç günü balık iki günü beyaz et iki günüde kırmızı et yiyorum dedim şok olmuş bir şekilde yüzüme baktı yine bayıldı az kalsın ayılmayacaktı baklavayı çok seviyorum dedim ayıldı şimdi yeme ama sonraki menülerine ekleriz az az dedi hoşuma gitti sözün kısası hiç bir şeyden kısmadan ama az az yiyerek ayda 4 kilo vererek zayıflayacakmışım bende böyle yapıyodum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…