- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.461
2220 bu bal çörekotu karışımı ne kadar tüketiliyor günde ?
Arkadaşlar teyze oluyorsunuzzz. Sonuç pozitifi..allahım tüm isteyenlere yaşatsınnnn
kızlar kendimden haber vereyim bugün diyetisyene gittim bir buçuk aydır yaptığım diyeti anlatınca bir diyetisyenin tavsiyesi gibi yapmışsın muhteşemsin diye övgüler yağdırdısonra diyet listemi hazırladık beraber 15 gün sonra görüşmek üzere ayrıldık bu arada tavuk eti yerine hindi etini tercih etmeme bayıldı sütüme nescafe yerine tarçın eklememe bayıldı şekeri bırakmamada bayıldı haftanın üç günü balık iki günü beyaz et iki günüde kırmızı et yiyorum dedim şok olmuş bir şekilde yüzüme baktı yine bayıldı az kalsın ayılmayacaktı baklavayı çok seviyorum dedim ayıldı şimdi yeme ama sonraki menülerine ekleriz az az dedi hoşuma gitti sözün kısası hiç bir şeyden kısmadan ama az az yiyerek ayda 4 kilo vererek zayıflayacakmışım bende böyle yapıyodum zaten
haaa bu arada aerobikle beraber step yapmayada başlıyorum nasıl iyi değilmi
Ben aslında diyetisyenim deseydin kalpten gidecekmiş
Şaka bir yana, kelimelerine bir ferahlık gelmiş. İçine de geldiyse sorun yok. Sebebi buldun ya, çaba da gösteriyorsun. Sonuçlarını alman yakındır. Baharda bir bebek haberi de senden alabiliriz o zaman
Step çok güzel form veriyor. Azmine bayıldım. Bu enerjini hep koru. Her şey çok güzel olacak
Kızlar günaydıınnn güzel haber vermek isterdim sabah sabah ama maalesef olmadı dün acil e gittik kese aşagıya inmiş düşük dedi dr ..sağlıksız olduğu için müdahele etmeyelim dedi zaten sabaha doğruda yoğun kanamayla bebegim gittiümitsizlik yok hepimiz anne olacağız allahın izniyle mücadeleye devam :))) hepinizi seviyorumm ve öpüyorummm
Arkadaşlar teyze oluyorsunuzzz. Sonuç pozitifi..allahım tüm isteyenlere yaşatsınnnn
kızlar kendimden haber vereyim bugün diyetisyene gittim bir buçuk aydır yaptığım diyeti anlatınca bir diyetisyenin tavsiyesi gibi yapmışsın muhteşemsin diye övgüler yağdırdısonra diyet listemi hazırladık beraber 15 gün sonra görüşmek üzere ayrıldık bu arada tavuk eti yerine hindi etini tercih etmeme bayıldı sütüme nescafe yerine tarçın eklememe bayıldı şekeri bırakmamada bayıldı haftanın üç günü balık iki günü beyaz et iki günüde kırmızı et yiyorum dedim şok olmuş bir şekilde yüzüme baktı yine bayıldı az kalsın ayılmayacaktı baklavayı çok seviyorum dedim ayıldı şimdi yeme ama sonraki menülerine ekleriz az az dedi hoşuma gitti sözün kısası hiç bir şeyden kısmadan ama az az yiyerek ayda 4 kilo vererek zayıflayacakmışım bende böyle yapıyodum zaten
ayyyyy inşallah canım hayırlısıyla olur inşallah nedense ben doğal gebe olacakmışım gibi bir his var içimde
kelimelerim çokmu sıkıcıydıaslında biliyomusun bugünlerde eskisi kadar sinirli agresif değilim çok sakinim olaylara eskisi gibi sinirle tepki vermiyorum insanları olduğu gibi kabullenmek diye düşünüp kendimi sinir edeceğime mutlu etmeyi seçiyorum huzurluyum belki ve kesinlikle bunda sporun çok etkisi var enerjimi orada atıp rahatlıyorum
evet spor hocam da öyle dedi stepte daha fazla ter atacaksın dedi
bugün eşim bana çok güzel spor kıyafetleriyle ayakabısı almış çok mutlu oldum geçenlerde ben beğenmiş ama almamıştım bugün bana sürpriz yapmış canım yaaaaa eeee bende bugece onu ödüllendiririm
ayyyyy inşallah canım hayırlısıyla olur inşallah nedense ben doğal gebe olacakmışım gibi bir his var içimde
kelimelerim çokmu sıkıcıydıaslında biliyomusun bugünlerde eskisi kadar sinirli agresif değilim çok sakinim olaylara eskisi gibi sinirle tepki vermiyorum insanları olduğu gibi kabullenmek diye düşünüp kendimi sinir edeceğime mutlu etmeyi seçiyorum huzurluyum belki ve kesinlikle bunda sporun çok etkisi var enerjimi orada atıp rahatlıyorum
evet spor hocam da öyle dedi stepte daha fazla ter atacaksın dedi
bugün eşim bana çok güzel spor kıyafetleriyle ayakabısı almış çok mutlu oldum geçenlerde ben beğenmiş ama almamıştım bugün bana sürpriz yapmış canım yaaaaa eeee bende bugece onu ödüllendiririm
Inandin ve basaracaksin pozitif enerjin yansidi arkadasim, dilerim bu pozitif enerjin, bebekle dahada artarak devam etsin.
Yumurta kalitesizliği tatlım..Çok geçmiş olsun adına çokta sevinmistim. Ama nasip.sonuçta spontan hamile kalabiliyorsun. Peki neden böyle olmuş yada oluyor. Önceki pek bilmediğim icin.saglicakla
Oleyyyyyyy oleyyyyy çok çokkk sevindim canım Allah kucagına almayı nasip etsin maşallahhh....Arkadaşlar teyze oluyorsunuzzz. Sonuç pozitifi..allahım tüm isteyenlere yaşatsınnnn
Aynen canım doğal olabildiğini bilmek bile güzel hedef belli yumurta kalitesini artırmak zamanı geldiğindede inşallah allahın izniyle hooop hamişim ....içindeki burukluk sebebi ben olmayayım ne olur...üzülürüm çok..mutlu olalım neşeli olalım daha güzel günler biZi bekliyorcelinacım çok üzüldüm ama demekki kısmet değilmiş vakti değilmiş sende benim gibi hamile kalabiliyosun ama devam etmiyor gerçi ben bir defa kaldım aman ne bileyim alaraya sevinirken sana üzülüyorum aklım durgun içim buruk bugün günlerden buruk bir gün inşallah doğru zamanda doğru şekilde ve sağlıklı olarak gelir bebeklerimiz hayırlısıyla tüm temennim bu
Süperrrrrsin tek kelimeyle kim tutar seni beeeehaaa bu arada aerobikle beraber step yapmayada başlıyorum nasıl iyi değilmi
Canımsın benimmm ben de kendimi dinlenmeye tabiri caizse nadasa çekiyorum iki ay kadar ...yapmam gereknleri yapacağım hsg bioenerji gibi ...ve tabii ki bitkisel takviye sonra denemeye devamGünde 3 kase. Kase dediysem çerez kasesi yeterli. Bir kase yoğurt, 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı, damak zevkine göre 2-3 tatlı kaşığı bal. Yoğurt ev yapımı olursa daha etkili. Belki yazdım önceden hatırlamıyorum. Çörekotuyağı uçucu bir yağ. O yüzden zeytinyağıyla karıştırılarak satılıyor. Kapağını açık bırakmazsan uzun süre etkisini koruyor. Her öğün taze hazırlama gereği de buradan çıkıyor. Şifa olsun arkadaşım. Bir iki ay zaten bir gebelik beklemiyoruz senden. O yüzden bir ay boyunca günde 3 kase tüket. Sonra iki hafta günde iki, iki hafta günde bir şeklinde azaltabilirsin. Bu şekilde haftada ikiye kadar düşür. Bu arada gebelikte de kullanabilirsin bu karışımı. Bebeği de besler. Kontrollerini aksatma. Folikül gelişimini kendin de takip edebilirsin o zaman. Eşine de yedirebilirsin. Genel sağlık için de faydalı. Sperm üzerinde de olumlu etkileri var. Ayrıca hoş bir afrodizyaktır. En az bir konuda teşekkür bekliyorum ona göre
Sıkıcıydın demedim kız, kelimelerine ferahlık gelmiş dedim. Kış güneşiyle yaz güneşi gibi. Birşeylerin yoluna girmesi yaramış iyice anlamında. Gelme üstüme yaw
Eşimi yolluyorum eşinin yanına. Biraz nezaket öğrensin. Bi kontrol et, olmuşsa paketlersin geri. Olmamışsa at gitsin
Ya beni kızdırma
Olacagına ınanmak varken neden senı mutsuz edecek seye yonelıyorsun.. Bunları muhakkak düşünmen lazım. Bilinç altı temızlik şart sana dediğim seyleri yap. Youtube de bilinç altı temizlik meditasyonlarını yap.
spor zihin açar bu da işine yarar. Olumlu düşünmeni saglar.. protein ile beslenmekte öyle. Güzel ve sıcak günlere daha yakınsın bırak olmamıs seylerı hissetmeyi..
OLumlu ve güzel şeylerin hayalini kur. tıpkı çocuklar gibi küçük şeyler düşlee..
Nasıl bakarsan öyle olur.. Bunu asla unutmaa tamam mıı aaaaaa hadi bakim
1 2 1 2 12 enerjiii derin nefessss alllll 1 2 3 4 sımdı tut 1 2 3 4 sımdı ver 1 2 3 4
tekrar misss
Yumurta kalitesizliği tatlım..
Oleyyyyyyy oleyyyyy çok çokkk sevindim canım Allah kucagına almayı nasip etsin maşallahhh....
Aynen canım doğal olabildiğini bilmek bile güzel hedef belli yumurta kalitesini artırmak zamanı geldiğindede inşallah allahın izniyle hooop hamişim ....içindeki burukluk sebebi ben olmayayım ne olur...üzülürüm çok..mutlu olalım neşeli olalım daha güzel günler biZi bekliyor
Süperrrrrsin tek kelimeyle kim tutar seni beeee
kız benim mesajım da seni bukadar kızdıracak ne var anlamadım ben kötü bir şey yazmadımki akıllım doğru okusana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?