Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar teyze oluyorsunuzzz. Sonuç pozitifi..allahım tüm isteyenlere yaşatsınnnn

canımm benim tekrardan maşallahh maşallahh
Allahımm kucağına aldırsınnn, çok sevindimm harika bi haber..
Allahım emeklerini karşılıksız bırakmadı şükürler olsun..
çok öptüm

( canımm yaaa ne yazıkkii üzüldümmm, çok geçmiş olsun..
rahmin gebeliğe hazırmış demekki ve hamile kalabiliyorsun, bunu bilmek bile güzel aslında..
tekrardan tez zamanda bebişş dilerim..

Yanlis hatirlamiyorsam bu sayfayi acan akideciknane, gecen yil tüp denemesinde yazmisti. test sonucunu buraya yazmasini bekledik.Transfer sonrasi daha gelmedi arada okuyorsa bilmiyorum.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
doğal gebe olamayacakmışım gibi anladım ya bennn şuan ellerime vuruyorum
ahahahhha
tamam hopppp geri çektimm
seniii tabi ki seviyorummm :)

öyle okuduğunu tahmin ettim

bende seni seviyorum güzel yürekli arkadaşım

Yanlis hatirlamiyorsam bu sayfayi acan akideciknane, gecen yil tüp denemesinde yazmisti. test sonucunu buraya yazmasini bekledik.Transfer sonrasi daha gelmedi arada okuyorsa bilmiyorum.
Evet bende en son orda kaldım. Transfer sonucunu aradım bulamadım. ÇOKTA merak ettim.belki diğer arkadaşlar biliyordur.oda değerli birisiydi

sanırım o artık tedavi olmayı bıraktı cnm bir yerde öyle okumuştum ama sonrasında ne yaptı bilmiyorum.

hııııım anladım yavaş yavaş yoluna girsin herşey artık dimi ama

deme öyle enişteme kız yazık eminim oda çok düşüncelidir hem o bebelerinin babası nereye atıyosun öyle

Pek düşünceli sorma. En son evlenirken çiçek almıştı; gelin buketi, onu da kendim seçtim. İki kere de karanfil getirdi. Kutlu Doğum Haftasını kutlamak için belediye dağıtmıştı. Bir kere kendiliğinden gidip kaktüs getirse duvara çöp çakacağım... O derece...

Boşverr kımsenin sana çiçek almasına ihtiyacın yok çok şükür sen bir çıceksın zaten arkadaşım

o zaman şimdiden hayatı değiştirmeye başla ne bekliyorsunn :)

canım nasıl yapacağım bunu:)) kızımı hafta sonları baleye, tiyatroya, kurslara götürerek, üçlü güzel tatiller yaparak yada iyi bir gelecek için hangi okullara göndermeliyim diye kendime bi yön vermekti yapacağım değişiklikler..
artık ikili tatillerden, ikili yaşamdan sıkıldım:)

Ne güzel işte kapa gözlerini bunların hayalini kur karnını rahmini oksa :) ona onu özledigini söyle artık gelmesi gerektigini her şeyi hayal et ama her şeyi ee oda gelir canım seni mi kıracakk

sara_28
Canımsın benim ben gayet iyiyimm pozitifi aldığımdada değerden şüphelenmiştim benim vücut programlı şekerim gebe kaldığım zamanlar belirtiler ve sonrası aşağı yukarı aynıydı o yüzden hazırlıklıydım.şimdiye kadar kalite için çalışma yapmamıştım şimdiden sonra daha planlı çalışacağım ...düşünce kalkmalıyız daha anne olacağız tatlımmmm

( canımm yaaa ne yazıkkii üzüldümmm, çok geçmiş olsun..
rahmin gebeliğe hazırmış demekki ve hamile kalabiliyorsun, bunu bilmek bile güzel aslında..
tekrardan tez zamanda bebişş dilerim..
Aminnn canım 2015 te göbüşlerimiz dolsun 2016 da ellerimiz kollarımız dolsun inşallahhhh

Kız adama haksızlık etme elbet çiçek getirmiyorsa başka şekilde alıyordur gönlünü ya da aşkını itiraf ediyordur seni gidi gidi gidiiii

ensu canım bu arada sormayı unuttum sınavın vardı yanılmıyorsam oldun mu nasıldı

sanırım o artık tedavi olmayı bıraktı cnm bir yerde öyle okumuştum ama sonrasında ne yaptı bilmiyorum.
Öylemi hayirlisi. Bu sayfayı 40 ci sayfasindan bu yana sürekli olmasada okuyorum. Sık sık yazmıyordum. Birde 38 yaş üstü bayanlar vardı ama o çok gerilerde kaldi sanırım. Talep buraya çok oldu.dilerim boylede devam eder.

:)) benim eşimde aynı canımm senede 1-2 defa ancak çiçek getirir oda özell günleri üstüne bastıra bastıra ben on kez hatırlatırsam..
hatta bizde eşim hiçbir özel günü asla hatırlamaz banada hep 1-2 gün kala hatırlat der..
ben artık o konuları takmıyorum bile.. şu gün özel gün şuradaki şu hediyeyi beğendim falan diyorum.. tabi almak zorunda, almazsa takarım fazlasıyla çok mutsuz olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…