- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.481
Arkadaşlar teyze oluyorsunuzzz. Sonuç pozitifi..allahım tüm isteyenlere yaşatsınnnn
Kızlar günaydıınnn güzel haber vermek isterdim sabah sabah ama maalesef olmadı dün acil e gittik kese aşagıya inmiş düşük dedi dr ..sağlıksız olduğu için müdahele etmeyelim dedi zaten sabaha doğruda yoğun kanamayla bebegim gittiümitsizlik yok hepimiz anne olacağız allahın izniyle mücadeleye devam :))) hepinizi seviyorumm ve öpüyorummm
Ya birsey soracağım. Puffy ummuselemeyi duavo ve eski diğer bayanları biliyorumda. Bu sayfayı açan akidecikname yi çok merak ettim
geçmişe baktım bulamadım
oda yurtdisindaydi sanırım. Bileniniz varmi bayanlar. Şu anda ne aşamada.
Yanlis hatirlamiyorsam bu sayfayi acan akideciknane, gecen yil tüp denemesinde yazmisti. test sonucunu buraya yazmasini bekledik.Transfer sonrasi daha gelmedi arada okuyorsa bilmiyorum.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
doğal gebe olamayacakmışım gibi anladım ya bennn şuan ellerime vuruyorum
ahahahhha
tamam hopppp geri çektimm
seniii tabi ki seviyorummm :)
içimdeki burukluk seninle ilgili canım ama seni böyle pozitif görmek beni mutlu etti
o bebekler buraya ya gelecek ya gelecek başka çare yok
Evet bende en son orda kaldım. Transfer sonucunu aradım bulamadım. ÇOKTA merak ettim.belki diğer arkadaşlar biliyordur.oda değerli birisiydiYanlis hatirlamiyorsam bu sayfayi acan akideciknane, gecen yil tüp denemesinde yazmisti. test sonucunu buraya yazmasini bekledik.Transfer sonrasi daha gelmedi arada okuyorsa bilmiyorum.
Ya birsey soracağım. Puffy ummuselemeyi duavo ve eski diğer bayanları biliyorumda. Bu sayfayı açan akidecikname yi çok merak ettim
geçmişe baktım bulamadım
oda yurtdisindaydi sanırım. Bileniniz varmi bayanlar. Şu anda ne aşamada.
hııııım anladım yavaş yavaş yoluna girsin herşey artık dimi ama
deme öyle enişteme kız yazık eminim oda çok düşüncelidir hem o bebelerinin babası nereye atıyosun öyle
Pek düşünceli sorma. En son evlenirken çiçek almıştı; gelin buketi, onu da kendim seçtim. İki kere de karanfil getirdi. Kutlu Doğum Haftasını kutlamak için belediye dağıtmıştı. Bir kere kendiliğinden gidip kaktüs getirse duvara çöp çakacağım... O derece...
ahh bir gelsee, tüm hayatımı değiştireceğim..
hayattaki tek amacım bebeğim olacak..
o zaman şimdiden hayatı değiştirmeye başla ne bekliyorsunn :)
canım nasıl yapacağım bunu:)) kızımı hafta sonları baleye, tiyatroya, kurslara götürerek, üçlü güzel tatiller yaparak yada iyi bir gelecek için hangi okullara göndermeliyim diye kendime bi yön vermekti yapacağım değişiklikler..
artık ikili tatillerden, ikili yaşamdan sıkıldım:)
Aminnn canım 2015 te göbüşlerimiz dolsun 2016 da ellerimiz kollarımız dolsun inşallahhhh( canımm yaaa ne yazıkkii üzüldümmm, çok geçmiş olsun..
rahmin gebeliğe hazırmış demekki ve hamile kalabiliyorsun, bunu bilmek bile güzel aslında..
tekrardan tez zamanda bebişş dilerim..
Kız adama haksızlık etme elbet çiçek getirmiyorsa başka şekilde alıyordur gönlünü ya da aşkını itiraf ediyordur seni gidi gidi gidiiiiPek düşünceli sorma. En son evlenirken çiçek almıştı; gelin buketi, onu da kendim seçtim. İki kere de karanfil getirdi. Kutlu Doğum Haftasını kutlamak için belediye dağıtmıştı. Bir kere kendiliğinden gidip kaktüs getirse duvara çöp çakacağım... O derece...
Öylemi hayirlisi. Bu sayfayı 40 ci sayfasindan bu yana sürekli olmasada okuyorum. Sık sık yazmıyordum. Birde 38 yaş üstü bayanlar vardı ama o çok gerilerde kaldi sanırım. Talep buraya çok oldu.dilerim boylede devam eder.sanırım o artık tedavi olmayı bıraktı cnm bir yerde öyle okumuştum ama sonrasında ne yaptı bilmiyorum.
Arkadaşlar güzel dilekleriniz için. Çok teşekkürler. Allahım tüm isteyenlere en kısa sürede Bebiş nasip etsin. Hepinizden allah razı olsunn
Pek düşünceli sorma. En son evlenirken çiçek almıştı; gelin buketi, onu da kendim seçtim. İki kere de karanfil getirdi. Kutlu Doğum Haftasını kutlamak için belediye dağıtmıştı. Bir kere kendiliğinden gidip kaktüs getirse duvara çöp çakacağım... O derece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?