- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.501
Boşverr kımsenin sana çiçek almasına ihtiyacın yok çok şükür sen bir çıceksın zaten arkadaşım
@sara_28
Canımsın benim ben gayet iyiyimm pozitifi aldığımdada değerden şüphelenmiştim benim vücut programlı şekerim gebe kaldığım zamanlar belirtiler ve sonrası aşağı yukarı aynıydı o yüzden hazırlıklıydım.şimdiye kadar kalite için çalışma yapmamıştım şimdiden sonra daha planlı çalışacağım ...düşünce kalkmalıyız daha anne olacağız tatlımmmm
Aminnn canım 2015 te göbüşlerimiz dolsun 2016 da ellerimiz kollarımız dolsun inşallahhhh
Kız adama haksızlık etme elbet çiçek getirmiyorsa başka şekilde alıyordur gönlünü ya da aşkını itiraf ediyordur seni gidi gidi gidiiii
ensu canım bu arada sormayı unuttum sınavın vardı yanılmıyorsam oldun mu nasıldı
:)) benim eşimde aynı canımm senede 1-2 defa ancak çiçek getirir oda özell günleri üstüne bastıra bastıra ben on kez hatırlatırsam..
hatta bizde eşim hiçbir özel günü asla hatırlamaz banada hep 1-2 gün kala hatırlat der..
ben artık o konuları takmıyorum bile.. şu gün özel gün şuradaki şu hediyeyi beğendim falan diyorum.. tabi almak zorunda, almazsa takarım fazlasıyla çok mutsuz olurum..
Arkadaşlar güzel dilekleriniz için. Çok teşekkürler. Allahım tüm isteyenlere en kısa sürede Bebiş nasip etsin. Hepinizden allah razı olsunn
Canımsın benimmm ben de kendimi dinlenmeye tabiri caizse nadasa çekiyorum iki ay kadar ...yapmam gereknleri yapacağım hsg bioenerji gibi ...ve tabii ki bitkisel takviye sonra denemeye devamBu arada afrodizyakk oooo yeahhh babyyyy diyorumm
Aaaah ah. Ne sen sor, ne ben söyleyeyim. Boşuna mı aylarca perhiz yapıyorum ben. Yemedi çöreotuyağlı yoğurtları körolmayasıca
Yaaaaa sesli gürültülü kahkahalı güldüm sen çok yaşa emi gittim sevgilimi kocaman öptüm o da şaşırdı bakıyor iyi misin dedi dayanamadı ahahahahaaaaaaaa ay halen gülüyorum götürürüm ormana bırakırım....Ben hatırlatmayı da bıraktım. Anlamsız oluyor öyle. Amaaan, çok sıkılırsam bırakırım ormana, yalnızlık çekmez hiç değilse
Teşekkürler tatlım düşe kalka düşmeyeceğimiz günlere diyorum...hepimiz anne olacağız allahın izniyle ...Celina cok gecmis olsun bir dahakine kucagina almani diliuorum..
Hatırlatmammmm aslaaaaa...küçük cep ajandasında tanıştığımız ilk buluştuğumuz koklaştığımız bilumum gün mevcuttur sağolsun ajandadan kopya çeksede hiç atlamaz..gebertirim valla ...Ben hatırlatmayı da bıraktım. Anlamsız oluyor öyle. Amaaan, çok sıkılırsam bırakırım ormana, yalnızlık çekmez hiç değilse
Hoşgeldin. Gerçekten zamanlama güzel olmuş. Dondurulmuş tedavisi miydi? Kusura bakma kafamda bir dolu şey olunca karıştırıyorum. Dondurulmuşsa muhtemelen femera ya da türevilerinden birisiyle başlarsın. Yanına folik asit ve kan sulandırıcı verebilir. Gelişmelerine göre de takviye yapacaktır. Dilerim bu tedaviden karnında bebeğinle dönersin...
Gunlerdir heyecanla bekliyordum sonucunuzu,cok cok sevindim
rt[/QUOT]
Yumurtalar tek tek toplandigInda da guzel sonuc aliniyor
Çok teşekkürler canım. Cumada pozitif sonucu senden bekliyoruz. Allahım tüm isteyenlere Bebiş nasip eder inşallahAlara cok tebrikler ALlh tamamina erdirsin ..ne mutlu sana canim..darisi bizlere olsun kizlar..sanada saglikli gebelikler alara
Moral bozmaca yok, hayırlısı böyleymiş demekki...Doğalından sağlıklısı da gelecek inş...Kızlar günaydıınnn güzel haber vermek isterdim sabah sabah ama maalesef olmadı dün acil e gittik kese aşagıya inmiş düşük dedi dr ..sağlıksız olduğu için müdahele etmeyelim dedi zaten sabaha doğruda yoğun kanamayla bebegim gittiümitsizlik yok hepimiz anne olacağız allahın izniyle mücadeleye devam :))) hepinizi seviyorumm ve öpüyorummm
Aynen canım...güzel haberler gelsin peşpeşeeeMoral bozmaca yok, hayırlısı böyleymiş demekki...Doğalından sağlıklısı da gelecek inş...
canim ya sen nekadar pozitifsin..:))Boşverr kımsenin sana çiçek almasına ihtiyacın yok çok şükür sen bir çıceksın zaten arkadaşım
Tebriklerrrrr.....çok sevindimmmmm. İnş sağlıcakla, nitelikli bir evlat yetiştirirsin.Arkadaşlar teyze oluyorsunuzzz. Sonuç pozitifi..allahım tüm isteyenlere yaşatsınnnn
Alara kutlarım,hayırlı olsun canım maşallah.Çok teşekkürler canım. Cumada pozitif sonucu senden bekliyoruz. Allahım tüm isteyenlere Bebiş nasip eder inşallah
canim ya sen nekadar pozitifsin..:))
Celina geçmiş olsun,üzüldüm.Canımsın benimmm ben de kendimi dinlenmeye tabiri caizse nadasa çekiyorum iki ay kadar ...yapmam gereknleri yapacağım hsg bioenerji gibi ...ve tabii ki bitkisel takviye sonra denemeye devamBu arada afrodizyakk oooo yeahhh babyyyy diyorumm
merciii canimmm.. birdee cogalabilsekkEvet ama canim sende bi ciceksin emin ol:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?