Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aaaah ah. Ne sen sor, ne ben söyleyeyim. Boşuna mı aylarca perhiz yapıyorum ben. Yemedi çöreotuyağlı yoğurtları körolmayasıca

Ben hatırlatmayı da bıraktım. Anlamsız oluyor öyle. Amaaan, çok sıkılırsam bırakırım ormana, yalnızlık çekmez hiç değilse

Arkadaşlar güzel dilekleriniz için. Çok teşekkürler. Allahım tüm isteyenlere en kısa sürede Bebiş nasip etsin. Hepinizden allah razı olsunn

Alara cok tebrikler ALlh tamamina erdirsin ..ne mutlu sana canim..darisi bizlere olsun kizlar..sanada saglikli gebelikler alara

Celina cok gecmis olsun bir dahakine kucagina almani diliuorum..

Aaaah ah. Ne sen sor, ne ben söyleyeyim. Boşuna mı aylarca perhiz yapıyorum ben. Yemedi çöreotuyağlı yoğurtları körolmayasıca

Ben hatırlatmayı da bıraktım. Anlamsız oluyor öyle. Amaaan, çok sıkılırsam bırakırım ormana, yalnızlık çekmez hiç değilse
Yaaaaa sesli gürültülü kahkahalı güldüm sen çok yaşa emi gittim sevgilimi kocaman öptüm o da şaşırdı bakıyor iyi misin dedi dayanamadı ahahahahaaaaaaaa ay halen gülüyorum götürürüm ormana bırakırım....

Hatırlatmammmm aslaaaaa...küçük cep ajandasında tanıştığımız ilk buluştuğumuz koklaştığımız bilumum gün mevcuttur sağolsun ajandadan kopya çeksede hiç atlamaz..gebertirim valla ...

Yok canim, uzun protokoll uyguluyorlar. Bugün gittim. Gonal F 237,5 dozunta. 27.sinde tekrar kan vercem. Lucrin i birak dediler. Bakalim ne olcak. Tedavi farki dedikleri gibi varmis. Yani türkiyede daha yorucu bir sureç geçiyor, fakat daha detaylı kesinlikle. Bide sonuçda olumlu olursa, yoruculuğu çabucak unuturum. Yurtdışındaki herkese tavsiye ederim, vakitleri varsa, denesinler.

Moral bozmaca yok, hayırlısı böyleymiş demekki...Doğalından sağlıklısı da gelecek inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…