- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.521
Sağol arkadaşım geçti bitti....Celina geçmiş olsun,üzüldüm.
Çoğalabileceğiz çoğalacağız sırası geliyor allahın izniyle olacak :))ne zaman başlıyor tedavin canımmerciii canimmm.. birdee cogalabilsekk
Bebeğin seni Arıyor demekki,tekrar gelecek demek ki.Sağol arkadaşım geçti bitti....
Umarım çok aramaz ve bulur çünkü ben de onu bekliyorum ve çookk seviyorum....Bebeğin seni Arıyor demekki,tekrar gelecek demek ki.
Resimden anlasilacagi uzere gecenin sabaha donmeye hazirlanacagi saatte ancak koltuga ilistim firsat buldum vecelina1 canim seni okudum.. Kendini hazirlarken bizi de ihtimallere hazirlamissin ama ben bu aralar kaytariyorum ya tam hazirlanamamisim... Ben yine de mutluuu kalmayii seciyorumm mutlulugumuzu saglikla buyuyecek yegen ile taclandiracagiz bilahare... Gonlundeki gobegine yine yeniden saglikla konsun :)))
Hic eksilmeyelim, olursa cogalalim :))))
A Alara14 azimli tektasci arkadasim gonulden tebrikler,:)))) cok mutlu haberlerin daim olsun bizi de mest et :)))) mujdeler olsun kutlu olsun saglikla dogsunnn. Teyzelerinden opucukleri icinden icinden fisilda ona, bize mutlu umut olsun :)))) bugun duydugun heyecanin katlanirken korkularin hic olmasinnn insallah :))) olsun furyasi yazmisşm
ummuseleme yineliyorum dileklerimi.... Cok sansli olmani diliyorum, bu kez zamani gelmis olur ve ozlemle bekledigin gunler heycanli mutlu hafta sayimlarina donusur... Umut ve heyecanla bekliyoruz bizi de mutlu edersin insallah..
2220 sen var ya! Sahanesin... Gozumden yas geldi :)))))))) Ormana birakma yaziktir :) seni beklerken ki halini biliyorum kiyma :))))) hem sayesinde sahane mizah yaratiyorsun, tek uzuldugum senden mahrum kalanlar :)))) gizli kalmis hazine mubarek :))))) sara ya gonderme operasyonuna da bittim hahahahaha, hey allahim ya :))))) sara_28 alkislarim sana diyetisyeni dumura ugratmaya devam :))))
Diger sahane kadinlar sizlerin neselerine nese katacak gelşsmelere ve hatta bebeklere gebe olmaniz dilegiyle hepinizi opuyorummm.
Eki Görüntüle 1349718
Günaydın, sabah enerjisi kaynağım olduğunuzu biliyormuydunuz? İyi ki varsınız, sizin mutlaka bebişiniz olacak, çünkü yaradan özendiğini boş bırakmaz....kocan da çok şanslı olduğunu bilir bilir bilir bilmeli bilmek zorunda.Bir zamanlar şiir gibi, tekerleme gibi bir şey vardı: Mini mini birler, çalışkandır ikiler, tembeldir üçler... Seni okurken o geldi aklıma. Sen çalışkan iki oluyorsun burada
Ormanda odun çok ya, sıkılmaz diye şeyettimdi. Sen diyorsan vardır bir bildiğin diyorum. Bambu odunu demek benimki. Malum bambunun tohumdan filize dönüşmesi 7 yıl sürüyor. Neyse, biraz daha sulayalım bakalım. Belki tutar
Mizah konusunda şimdilerde daha sıkıntılıyım. Rezerv azlığı oluştu yaşa bağlı. Yoksa bende daha ne cevherler var
Günaydın kızlar. Umut, huzur, sürpriz dolu bir gün olsun...
Günaydın, sabah enerjisi kaynağım olduğunuzu biliyormuydunuz? İyi ki varsınız, sizin mutlaka bebişiniz olacak, çünkü yaradan özendiğini boş bırakmaz....kocan da çok şanslı olduğunu bilir bilir bilir bilmeli bilmek zorunda.
Bol bol sevineliimm üzülmek yok su akar yolunu bulur misali ..hayırlı zamanda önce göbüşümüz sonrada kucagımız dolacak inşallahhhBir üzüldüm , bir sevindim canlarim
Celina1 canim her duamda hayirli saglikli evlatlar diliyorum hepimize hayirli zamanda gelecek arkadasim buna canı gonülden inaniyorum yol devam arkadasim
Alara canim gözün aydin olsun cokkkkkkkk sevindim Allah kucagina almayi nasip etsin canim
ayyy bugün tatil sözde buralar tatil misafir üstüne misafir totomun üstüne yeni oturdum canim cikti yani
Kahvaltı yapıyor muyuz:)Günaydın kızlar. Umut, huzur, sürpriz dolu bir gün olsun...
Bayılırım kızarmmış ekmeğe hatta taze ekmeği bile zaman zaman kızartırım üstüne tereyağ ve sonra karabiber tuz.....bazende tereyağ ve reçel kombinasyonu offfff acıktımmm ..Günaydın kızlarrrrr
Kızarmış ekmek kokusu gönderiyorum sizlereeee
üstüne tereyağ sümeyi unutmayın ama :)
Bayılırım kızarmmış ekmeğe hatta taze ekmeği bile zaman zaman kızartırım üstüne tereyağ ve sonra karabiber tuz.....bazende tereyağ ve reçel kombinasyonu offfff acıktımmm ..
Günaydın, sabah enerjisi kaynağım olduğunuzu biliyormuydunuz? İyi ki varsınız, sizin mutlaka bebişiniz olacak, çünkü yaradan özendiğini boş bırakmaz....kocan da çok şanslı olduğunu bilir bilir bilir bilmeli bilmek zorunda.
Kahvaltı yapıyor muyuz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?