- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.541
Günaydın kızlarrrrr
Kızarmış ekmek kokusu gönderiyorum sizlereeee
üstüne tereyağ sümeyi unutmayın ama :)
Sana bakmaya girmiştim. Çokkkk sevindim çok. Sıra sıra geliyor hamile haberleri. Oh ne güzel. Bu sene herkes güzel haberlerle gelecek, içime doğuyor.Arkadaşlar teyze oluyorsunuzzz. Sonuç pozitifi..allahım tüm isteyenlere yaşatsınnnn
Arkadaşlar teyze oluyorsunuzzz. Sonuç pozitifi..allahım tüm isteyenlere yaşatsınnnn
Günaydınlar:)
Benim menüde kızarmış ekmek, zeytinyağına banılıp zahterle yenecek. Yanında da peynir ve yumurta.
Hala olmuşummmmmmmmmmmmmmm
Offfff ben fırına atıyorum hatta kasar üstü domates kimine kiminede zeytin koyuyorum biraz zeytinyağı ohhh misssskarabiber tuz hiç denemedim canım..
sadece kızarmış ekmek ve tereyağ bile bana yeter:))
Bide benim mikrodalga fantazim var ahahahha
ekmegin üstüne kaşarı koyup ısıtırm sonra hoppp mideyee..
Yumuşacık ve sıcak ekmegin üstünde o kaşar bi uzar ki allahhh ...
Valla yanına güzel demli bi çayyyyyYapalım arkadaşım. Bugün canım tahin pekmez çekti. Nereden aklıma geldiyse... Kreple iyi gider. Başka ne yapsak ki?
Günümüz güneşli bu hava kadar süperrr olsunn ben de yürüyüşe cıktım geldim hava misssssHemen sabah oldu yineee :))) Gunaydin gunaydinnnn...
Pastirmayi da gecmis biryaz gunu var bugun isil isil gunesli :)
123 hepsiyimmmm2220 :))) tembelligim de sirayet ederse acayip pistir :)))
Tekerleme icinportakales i soydum bas ucuma koydum sectim bugune :)))))
celina1 bendensin taze ekmek kizarir miymissss derler kizarir pek guzel kizarirr :))) agzinin tadi daim olsun tek yedigim tatli sey o recel ya da bal... Karabiber tuz ise muhhhtesemmm
Optum uyuttum, uyanin operimmm :)))
Sıra sana geldi artıkk allah analı babalı büyütsün şansı bol olsun minik kuzunun ...Hala olmuşummmmmmmmmmmmmmm
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bahtı güzel ömrü uzun ve sağlıklı olsun
Tebrikler. Darısı senin anne olmana:)Hala olmuşummmmmmmmmmmmmmm
Offfff ben fırına atıyorum hatta kasar üstü domates kimine kiminede zeytin koyuyorum biraz zeytinyağı ohhh missss
Valla yanına güzel demli bi çayyyyy
Günümüz güneşli bu hava kadar süperrr olsunn ben de yürüyüşe cıktım geldim hava misssss
Sıra sana geldi artıkk allah analı babalı büyütsün şansı bol olsun minik kuzunun ...
Tebrikler. Darısı senin anne olmana:)
Canım gözünaydın. Darısı başına. Sıra şimdi sana geldi. Bekliyoruz hadi...Hala olmuşummmmmmmmmmmmmmm
Canım gözünaydın. Darısı başına. Sıra şimdi sana geldi. Bekliyoruz hadi...
Ohhh, yıl bereketiyle gidiyor, gelen yılla daha da çoğalacağız... Halasından birazcık huy geçmişse bile afacan sevimli bir çocuk hayal ediyorum.İnşallah arkadaşım. Ayağını sürüyüp gelmiştir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?