Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hemen sabah oldu yineee :))) Gunaydin gunaydinnnn...
Pastirmayi da gecmis biryaz gunu var bugun isil isil gunesli :)

123 hepsiyimmmm 2220 :))) tembelligim de sirayet ederse acayip pistir :)))
Tekerleme icin portakales i soydum bas ucuma koydum sectim bugune :)))))

celina1 bendensin taze ekmek kizarir miymissss derler kizarir pek guzel kizarirr :))) agzinin tadi daim olsun tek yedigim tatli sey o recel ya da bal... Karabiber tuz ise muhhhtesemmm

Optum uyuttum, uyanin operimmm :)))

Arkadaşlar teyze oluyorsunuzzz. Sonuç pozitifi..allahım tüm isteyenlere yaşatsınnnn
Sana bakmaya girmiştim. Çokkkk sevindim çok. Sıra sıra geliyor hamile haberleri. Oh ne güzel. Bu sene herkes güzel haberlerle gelecek, içime doğuyor.
1 ay arayla doğuracağız desene

Offfff ben fırına atıyorum hatta kasar üstü domates kimine kiminede zeytin koyuyorum biraz zeytinyağı ohhh missss

Yapalım arkadaşım. Bugün canım tahin pekmez çekti. Nereden aklıma geldiyse... Kreple iyi gider. Başka ne yapsak ki?
Valla yanına güzel demli bi çayyyyy
Günümüz güneşli bu hava kadar süperrr olsunn ben de yürüyüşe cıktım geldim hava misssss

Hala olmuşummmmmmmmmmmmmmm
Sıra sana geldi artıkk allah analı babalı büyütsün şansı bol olsun minik kuzunun ...

Amin arkadaşım. Darısı hepimizin başına

Kızlar merhaba,
bende Wishduygu gibi fazla yazamıyorum, ama gönlüm sizlerle :)
Beklediğim adet günüm geldi, Allahın izniyle yine başlıyorum kızlar.
Öncelikle ameliyat sonrası yumurtalık rezervine bakacak doktorum. Herşeyin hayırlısı, yeni yıl bizler için hayırlı uğurlu olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…