- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.561
Güna
Ohhh, yıl bereketiyle gidiyor, gelen yılla daha da çoğalacağız... Halasından birazcık huy geçmişse bile afacan sevimli bir çocuk hayal ediyorum.
Kızlar merhaba,
bende Wishduygu gibi fazla yazamıyorum, ama gönlüm sizlerle :)
Beklediğim adet günüm geldi, Allahın izniyle yine başlıyorum kızlar.
Öncelikle ameliyat sonrası yumurtalık rezervine bakacak doktorum. Herşeyin hayırlısı, yeni yıl bizler için hayırlı uğurlu olur inşallah.
Kızlar merhaba,
Öncelikle ameliyat sonrası yumurtalık rezervine bakacak doktorum. Herşeyin hayırlısı, yeni yıl bizler için hayırlı uğurlu olur inşallah.
Amin arkadaşım. Darısı başımıza inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah bebeğine kavuşturacak son tedavin olur..Kızlar merhaba,
Offff ne güzelll bi tablo allahım duy sesimizi yarabbim en kısa zamanda nadip et bizlere bu duyguyu yaşamayı...celina1 Sanırım onu da pek severim çok severim canım :))
Şuan hayal ettim hepimizi...
Kocaman bir kırda ahşap masanın etrafında toplanmışız masanın üstü bir sürü yiyecek doluu... Herkes beyaz giymiş uçuş uçuş hele güneş öyle güzel parlıyor ki..
Gülücüklerrr şahanee... Koşan cocuklarr...
Allah'ım çok mutluyuzz
Hadi hayırlısı canım inşallah bu tedavin sana bebeğini getirir bol şanslar...slm canlar nasılsınız bakem ben anı bir kararla merkez değiştirimeye karar verdim..bahçeci fulya erbil beye cuma randevu aldım dün adet oldum canlar..
Canım merhaba. Bol şans. Doğru bir seçim yapmışsın.inşallah en kısa sürede bebişine kavuşursunslm canlar nasılsınız bakem ben anı bir kararla merkez değiştirimeye karar verdim..bahçeci fulya erbil beye cuma randevu aldım dün adet oldum canlar..
Çoğalabileceğiz çoğalacağız sırası geliyor allahın izniyle olacak :))ne zaman başlıyor tedavin canım
slm canlar nasılsınız bakem ben anı bir kararla merkez değiştirimeye karar verdim..bahçeci fulya erbil beye cuma randevu aldım dün adet oldum canlar..
slm canlar nasılsınız bakem ben anı bir kararla merkez değiştirimeye karar verdim..bahçeci fulya erbil beye cuma randevu aldım dün adet oldum canlar..
ocak ayında başlayacağım cnm yumurta varsa tabi..
Kızlar folik asit tavsiyeniz var mı? Daha önce Elevit kullanıyordum, ancak bitti, yenisini almadan önce tavsiye ettiğiniz markayı alabilirim.
ocak ayında başlayacağım cnm yumurta varsa tabi..
Ocak ayı güzel br ay olacak kızlarrr kaliteli yumurtalı güzel embriyolu inşallahhhVardır elbet..
Biz olacak diye umut edip hayal kuralım.. 2015 bizim bereket yılımız olacak hep öyle hayal ediyorum..
E ozaman seninde bol bol yumurtan olmasa da 1 tane yumurtan bereketli olacak
Ben de pazartesi başlayacağım inşallah..
El ele tututşup ocak ayını gülücüklerle atlatacağız inşallah canım
Pipili mi pipisiz mi :))))))))))))))))Hala olmuşummmmmmmmmmmmmmm
Vardır elbet..
Biz olacak diye umut edip hayal kuralım.. 2015 bizim bereket yılımız olacak hep öyle hayal ediyorum..
E ozaman seninde bol bol yumurtan olmasa da 1 tane yumurtan bereketli olacak
Ben de pazartesi başlayacağım inşallah..
El ele tututşup ocak ayını gülücüklerle atlatacağız inşallah canım
Ocak ayı güzel br ay olacak kızlarrr kaliteli yumurtalı güzel embriyolu inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?