Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar teyze oluyorsunuzzz. Sonuç pozitifi..allahım tüm isteyenlere yaşatsınnnn
Toplantıdan, yoldan, oradan buradan telefonla tabletle minicik minicik okumaya çalışıp yazarken hissettiğim coşkuyla kutlayamadım kendi adıma :))))))

Sağlıkla devam etsin önce bunu diliyorum sonraaa yine yeniden kocaman tebrik ediyorummmmmmm.... Hep mutluluktan akıt o göz yaşlarını :) Tektaş toplamakla geçen aylarının yerine gün be gün büyüdüğünüz aylarınız olsun. Güzel gönlünden geçirdiğin dileklerin gerçek olsun :)

Hamileliğin tüm keyiflerini sürebilmeni diliyorum can-ı gönülden...

Çok mutluyum
hepimizin ki daim olsun

hazırda bebeğin bekliyor gel sende katıl canım aramıza.
Yok canım benım ben biraz daha bekleyeceğim şu rahim bi dinlensin hsg halledeyim sonrasında şubat mart bulur benimkii siz önden gidin aramızda iki üç ay olacak kucağımıza almak için :)))

Pipili oldu teyzesi
Çok teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için...
Resmini yüklemek istedim ama olmadı. Biraz daha deneyeyim.
Darısı hepimizin başına inşallah. Dedin gibi tez vakitte, vaktinde...

Allaaaaaaaaaaaaah :)))) Merhabaaa yakışıklııı :) dünyaya hoşgeldin...

Mis mis koklasınlar bizim yerimize...! öpmek yok kızıyorum ben :)))))))))
Çok yaşasın "çok" dolu dolu anlamında :)

Emin misin pipili olduğuna tıpkı sen :)
Çok benzettim ben şimdi :)

bende bebeklerin öpülmesine kızıyorum koklanmalı bencede

vee bende halasına çok benzettim

Ben bir yemeğe gideyim... 2 saat bir boşluğum var...
Lulinda ile sesli iletişime geçeyim.
Fuara uğrayacaktım, eğer yerindeyse bu zamanı değerlendirebilirim.
Malum Aralık ayı zaman kıtlığı ayı :)

Eğer Cumartesi orada olacaksa daha rahat rahat giderim. Gelen olursa 10.30-12.00 arası uygun...
Fuar bahane bir arada olmak şahane :)

Canım benim çok teşekkürler. Allah tazı olsun hepinizden. Zor zamanlarımda yanımda olduğunuz için çok sağolun. Allahım ne duanız, ne isteğiniz varsa versin. Sizleri çok seviyorum. Inşallah hepimiz en kısa sürede anne oluruz.daha olayın şokundayım. Tam anlıyamıyorum. Salı günü keseyi görmeye gidince daha çok anlıyacağımm. Kendinize iyi bakın

ahahaha canım benim önemli olan hissettin yaa öyle olmaya çalıyorumm...
Sende iyi ol kuzu niye kararsın için..
Karanlık odalardan bebekler korkar unutma
Hemen yak ışıkları hemennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…