- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.581
Hayirlisi olsun canim bol sanslar canimslm canlar nasılsınız bakem ben anı bir kararla merkez değiştirimeye karar verdim..bahçeci fulya erbil beye cuma randevu aldım dün adet oldum canlar..
Arkadaşlar teyze oluyorsunuzzz. Sonuç pozitifi..allahım tüm isteyenlere yaşatsınnnn
Şşşşştttt kıymetli pirinç tanesinin annesi :)Günaydınlar:)
Benim menüde kızarmış ekmek, zeytinyağına banılıp zahterle yenecek. Yanında da peynir ve yumurta.
Tebrikler canimHala olmuşummmmmmmmmmmmmmm
Yok canım benım ben biraz daha bekleyeceğim şu rahim bi dinlensin hsg halledeyim sonrasında şubat mart bulur benimkii siz önden gidin aramızda iki üç ay olacak kucağımıza almak için :)))hazırda bebeğin bekliyor gel sende katıl canım aramıza.
Pipili mi pipisiz mi :))))))))))))))))
Sağlıklı olması en önemlisi ama malum sana çekecek mi onu merak ediyorum :)
Çok çok tebrikler canım, sen ve senin nezdinde tüm aileniz hep güzel haberlerini alasınız :)
Bahtı, şansı, sağlığı çok olsun...
Şu an yaşadığın mutluluk "göbeğinden kucağına aldığında" nirvanaya ulaşsın... Tez vakitte, vaktinde... :)
Ofisten yazmayı özlemişim....
Allaaaaaaaaaaaaah :)))) Merhabaaa yakışıklııı :) dünyaya hoşgeldin...
Mis mis koklasınlar bizim yerimize...! öpmek yok kızıyorum ben :)))))))))
Çok yaşasın "çok" dolu dolu anlamında :)
Emin misin pipili olduğuna tıpkı sen :)
Çok benzettim ben şimdi :)
kırkbir kere maşallah ne tatlı bişey bu maşallah
Sağol arkadaşım. Görmemişin yeğeni olmuş kıvamındayım bugün
Canım benim çok teşekkürler. Allah tazı olsun hepinizden. Zor zamanlarımda yanımda olduğunuz için çok sağolun. Allahım ne duanız, ne isteğiniz varsa versin. Sizleri çok seviyorum. Inşallah hepimiz en kısa sürede anne oluruz.daha olayın şokundayım. Tam anlıyamıyorum. Salı günü keseyi görmeye gidince daha çok anlıyacağımm. Kendinize iyi bakınToplantıdan, yoldan, oradan buradan telefonla tabletle minicik minicik okumaya çalışıp yazarken hissettiğim coşkuyla kutlayamadım kendi adıma :))))))
Sağlıkla devam etsin önce bunu diliyorum sonraaa yine yeniden kocaman tebrik ediyorummmmmmm.... Hep mutluluktan akıt o göz yaşlarını :) Tektaş toplamakla geçen aylarının yerine gün be gün büyüdüğünüz aylarınız olsun. Güzel gönlünden geçirdiğin dileklerin gerçek olsun :)
Hamileliğin tüm keyiflerini sürebilmeni diliyorum can-ı gönülden...
Çok mutluyumhepimizin ki daim olsun
:)) tedavine az kalmış cnm hayırlı olsun güzel haberlerin gelsin..
nekadar mutlusun ya maşallah ne güzel.. senin yazılarını okudukça kendi ruhumun nekadar kararmış olduğunu farkediyorum:)) 18 lik gibisinnn fıstıkk
Standımdayım:)Şşşşştttt kıymetli pirinç tanesinin annesi :)
Buralarda mısın? Kahvaltını bitirdin mi?
Standına gittin mi?
Ses gelmezse sesli iletişime geçeceğim :)))))
Maşallah. Dünya tatlısı. Sağlıklı sıhhatli bir ömür diliyorum. Allahım bundan tüm isteyenlere 1 tane, 2 tane ... Diledikleri kadar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?