Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İlk günden korkutmayalım. Ben gidince Sülük Hala olmayı planlıyorum çünkü
Anne- baba dolu dolu yaşıyor. Onlara uyarsa gezenti olacak kesinlikle.
Bana benzeyenini kendim doğurayım lütfen. Kendimi kokoş olarak yeniden şekillendirmek istiyorum

seni o kadar iyi anlıyorumki sende ben gibi ilk kez hala oluyosun bu hallerimiz çok normal daha önce yeğen görmedik görmemişiz gerçekten

aynı sen az önce duyguya da yazdım görür görmez sana benzettim

Kardeşimle de benzeriz. Aslında babama benziyoruz. Gelinimiz de benim gençliğime benziyor. O yüzden çağrışım normal.
Ben kendi benzerimi kendim üreteyim diyorum. Fırfırlı don ve tütü etek hevesim kendi kızıma kalsın. Güzel olmaz mı?

Maşallah. Dünya tatlısı. Sağlıklı sıhhatli bir ömür diliyorum. Allahım bundan tüm isteyenlere 1 tane, 2 tane ... Diledikleri kadar versin

Sağol arkadaşım. Darısı başımıza. İnşallah senin de böyle nurtopu gibi olacak bebeğin. Seninkine de methiyeler dolduracağız. Hayırla ve sağlıkla inşallah...

Sana bakmaya girmiştim. Çokkkk sevindim çok. Sıra sıra geliyor hamile haberleri. Oh ne güzel. Bu sene herkes güzel haberlerle gelecek, içime doğuyor.
1 ay arayla doğuracağız desene
Lulinda nasipse doğum tarihi kaç. Gerçi ben kalp atışını dahi duymadim ama doğum tarihi 5.8.15 olarak yazıldı.

Bu kızlar seni görmüşş
siz birbirinizi gördünüz mü! aaaaaa ben niye görmedim

Bakalım bizim kızlar kime benzeyecek hihihihi

Bazılarıyla görüşme şansımız oldu. Gülneva' nın bir ricası üzerine resmimi paylaşmıştım. Bazıları da oradan biliyor. Belli olmaz belki birgün bebekleri de alır bir araya geliriz. Güzel olur di mi?

Bu kızlar seni görmüşş
siz birbirinizi gördünüz mü! aaaaaa ben niye görmedim

Bakalım bizim kızlar kime benzeyecek hihihihi

O bazısından biri benim...
Görüşme şansımız oldu diyor hah! Ben neler neler gördüm hahahahaha
Turunculu kadınım o benim :)

Tektaşını almaya OPU'ya gittiniz hanımefendi, dönüşte narkoz kafası ayağıyla mı bilmem artık bir nevi "nüdist" oldunuz :)))))))))))) Pek iyiydiniz...

Lulinda nasipse doğum tarihi kaç. Gerçi ben kalp atışını dahi duymadim ama doğum tarihi 5.8.15 olarak yazıldı.
Benimki de regle göre 9 ağustos. Sen aslında gitsen bu aralar kalp atışını duyarsın. Ama orda randevu sistemi farklı sanırım. Bir de vajinal bakarak ancak duyuluyor bu kadar küçükken. Sen gittiğinde karından ultrasonda duyarsın büyük ihtimalle.

Hadi gittim ben hediyeler var bakınacağım, şahane bir anne adayı ile görüşeceğim, minik bir pirinç tanesini koruyup kollayan göbek okşayacağım....

15.30 da birilerine yetişeceğim...
Offf :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…