- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.601
Maşallah. Dünya tatlısı. Sağlıklı sıhhatli bir ömür diliyorum. Allahım bundan tüm isteyenlere 1 tane, 2 tane ... Diledikleri kadar versin
Allaaaaaaaaaaaaah :)))) Merhabaaa yakışıklııı :) dünyaya hoşgeldin...
Mis mis koklasınlar bizim yerimize...! öpmek yok kızıyorum ben :)))))))))
Çok yaşasın "çok" dolu dolu anlamında :)
Emin misin pipili olduğuna tıpkı sen :)
Çok benzettim ben şimdi :)
seni o kadar iyi anlıyorumki sende ben gibi ilk kez hala oluyosun bu hallerimiz çok normal daha önce yeğen görmedik görmemişiz gerçekten
aynı sen az önce duyguya da yazdım görür görmez sana benzettim
Maşallah. Dünya tatlısı. Sağlıklı sıhhatli bir ömür diliyorum. Allahım bundan tüm isteyenlere 1 tane, 2 tane ... Diledikleri kadar versin
kuzucukkk maşallahh.. NE yakışıklısın sen.. Uzun saglıklı mutlu bereketli bir ömrün olsun inşallah.
Amin arkadaşım. Darısı tez zamanda hepimize inşallah...
Lulinda nasipse doğum tarihi kaç. Gerçi ben kalp atışını dahi duymadim ama doğum tarihi 5.8.15 olarak yazıldı.Sana bakmaya girmiştim. Çokkkk sevindim çok. Sıra sıra geliyor hamile haberleri. Oh ne güzel. Bu sene herkes güzel haberlerle gelecek, içime doğuyor.
1 ay arayla doğuracağız desene
Bu kızlar seni görmüşş
siz birbirinizi gördünüz mü! aaaaaa ben niye görmedim
Bakalım bizim kızlar kime benzeyecek hihihihi
Kesinlikle bunu yapmalıyızBazılarıyla görüşme şansımız oldu. Gülneva' nın bir ricası üzerine resmimi paylaşmıştım. Bazıları da oradan biliyor. Belli olmaz belki birgün bebekleri de alır bir araya geliriz. Güzel olur di mi?
Çalışkan kadın :)))))Standımdayım:)
Gelecek gelecek tatlım,hepiniz dualarımdasınız,Rabbim hepimizi sevindirsin,sen hamile kalabiliyorsun,belli bi sıkıntı var oda çözülünce neden Olmasın ki.Umarım çok aramaz ve bulur çünkü ben de onu bekliyorum ve çookk seviyorum....
Aminnnnnnnnnn.Günaydın kızlar. Umut, huzur, sürpriz dolu bir gün olsun...
Kesinlikle bunu yapmalıyız
Bazılarıyla görüşme şansımız oldu. Gülneva' nın bir ricası üzerine resmimi paylaşmıştım. Bazıları da oradan biliyor. Belli olmaz belki birgün bebekleri de alır bir araya geliriz. Güzel olur di mi?
Bu kızlar seni görmüşş
siz birbirinizi gördünüz mü! aaaaaa ben niye görmedim
Bakalım bizim kızlar kime benzeyecek hihihihi
Bazılarıyla görüşme şansımız oldu. Gülneva' nın bir ricası üzerine resmimi paylaşmıştım. Bazıları da oradan biliyor. Belli olmaz belki birgün bebekleri de alır bir araya geliriz. Güzel olur di mi?
Benimki de regle göre 9 ağustos. Sen aslında gitsen bu aralar kalp atışını duyarsın. Ama orda randevu sistemi farklı sanırım. Bir de vajinal bakarak ancak duyuluyor bu kadar küçükken. Sen gittiğinde karından ultrasonda duyarsın büyük ihtimalle.Lulinda nasipse doğum tarihi kaç. Gerçi ben kalp atışını dahi duymadim ama doğum tarihi 5.8.15 olarak yazıldı.
Allah'ım bu ne böyle maşallah bon bon şekeri,sağlıklı uzun Ömürlü olsun,gözünüz Aydın canım,ay kokusu geldi sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?