- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.621
Günaydın.Gununuz güzel olmasi dilegiyle herkese GünaydinnnnEki Görüntüle 1349947
Göbek te bebek de seni bekliyor:)Çalışkan kadın :)))))
Şimdi geldim ofise kahvemi içip bir yarım saate azıcık da olsa göbek okşamaya geliyorum :)
Dar vakitlerin insanı olmaktan hazzetmiyorum
Üstte sol koridorda, arabayla girebilirsin.Lulinda ust kattasın değil mi?
Genelde öyle yerleşim yapıyorlardı fuarda ama... Neyse bulurum seni ben :)
Hayırlı olsun,Rabbim tamamına erdirsin.slm canlar nasılsınız bakem ben anı bir kararla merkez değiştirimeye karar verdim..bahçeci fulya erbil beye cuma randevu aldım dün adet oldum canlar..
O bazısından biri benim...
Görüşme şansımız oldu diyor hah! Ben neler neler gördüm hahahahaha
Turunculu kadınım o benim :)
Tektaşını almaya OPU'ya gittiniz hanımefendi, dönüşte narkoz kafası ayağıyla mı bilmem artık bir nevi "nüdist" oldunuz :)))))))))))) Pek iyiydiniz...
Allah'ım bu ne böyle maşallah bon bon şekeri,sağlıklı uzun Ömürlü olsun,gözünüz Aydın canım,ay kokusu geldi sanki.
6+5 gitmiştik acile kan gelince.bırak kalp atışını görmeyi embriyo zor gördüler. 5.1 randevum var jinekologumda kalp atim ini o zaman dinliycez. Burda surekli alttan ultrasal yapiyorlar saten.saten şu anda heryer kapalı aciller hariçBenimki de regle göre 9 ağustos. Sen aslında gitsen bu aralar kalp atışını duyarsın. Ama orda randevu sistemi farklı sanırım. Bir de vajinal bakarak ancak duyuluyor bu kadar küçükken. Sen gittiğinde karından ultrasonda duyarsın büyük ihtimalle.
Canım 2220 hayırlı uğurlu olsun yiğenin. Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyümeyi nasip etsin. Ailesine ve insanlığa hayırı dokunsun:)
Canım 2220 hayırlı uğurlu olsun yiğenin. Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyümeyi nasip etsin. Ailesine ve insanlığa hayırı dokunsun:)
Tebrik ederim zanotkcugumSağol arkadaşım. Hala oldum da bu sabah
Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Darısı başımıza inşallah...
Yaa Masallah ne tatli bir bebek MasallahAllah'ım bu ne böyle maşallah bon bon şekeri,sağlıklı uzun Ömürlü olsun,gözünüz Aydın canım,ay kokusu geldi sanki.
Günaydin, Tünaydin, Iyiaksamlar hepsi size canim iyi tembelik etim bugün benim canim arkadasim Almanya artik gurbet degil bana yaaGünaydın.
Yaa Masallah ne tatli bir bebek MasallahMinak burnu dukalari Masallah yavrum sana hayirli bir evlat ol annene babana vede hayirli bir yegen bizim tatli zonagimiza Allah bahtini acik etsin Hoşgeldin Dünyamiza
Günaydin, Tünaydin, Iyiaksamlar hepsi size canim iyi tembelik etim bugün benim canim arkadasim Almanya artik gurbet degil bana yaa
Naber canim nasil oldun sana bir bilgidaha canim sen acile UKE gitmeliymisin egerki tüp bebekle hamile kalmis olsaydin Amedes bakmak zorundaymis bana dedikleri Uke gitsin orda bu konunun uzmani varnis sen 5/1 Doktoruna sor tavsiye edecegi biryer varmi diyeBayanlar
Tebrik ederim zanotkcugum
Ayyy cani yokk hamile olsam haykirirdim oralardanda duyardiniz mutlaka burda hem belki hemde Mee7 var bende yanliz degilim yaniihayırdır bu ne sevinç hamilemisin yoksa
Göbek sevmeye, göbek sahibini görmeye gittim iyi ki gittimmmmKendimi de ödüllendirmeliydim, ödüllendirdiiiim.
Kim sevmez alış verişi : ) Ama, amaa bu harika oldu… Çok güzel oldu
Etiketin sahibini tanıyarak aldığım her şey çok ama çok kıymetli… Üstüne bir de hamile sahip muhteşem.
Siyah ve beyazın dışında nadirdir diğer renklerim ama senin ya, yakıştı dedin ya severek giyeceğim.
Giydiğimde de resmedeceğim sana
Göbüşü büyümemiş henüz hamileliğini unutuyor oraya buraya uzanıyor
Yanında kalıp “kaynanalık” yapmaya vaktim olsun isterdim
Bitmiştin iyi ki yok…! Daha uzun soluklu görüşmelere kadar idare edelim bununla.
Eki Görüntüle 1350287
Bayanlar
Tebrik ederim zanotkcugum
Yaa Masallah ne tatli bir bebek MasallahMinak burnu dukalari Masallah yavrum sana hayirli bir evlat ol annene babana vede hayirli bir yegen bizim tatli zonagimiza Allah bahtini acik etsin Hoşgeldin Dünyamiza
Günaydin, Tünaydin, Iyiaksamlar hepsi size canim iyi tembelik etim bugün benim canim arkadasim Almanya artik gurbet degil bana yaa
Sen istisnasın. Seninle olayımız "görülme" boyutunda daha çok. Aklıma gelseydi "yüz görümlüğü" isterdim senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?