Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sen istisnasın. Seninle olayımız "görülme" boyutunda daha çok. Aklıma gelseydi "yüz görümlüğü" isterdim senden

6+5 gitmiştik acile kan gelince.bırak kalp atışını görmeyi embriyo zor gördüler. 5.1 randevum var jinekologumda kalp atim ini o zaman dinliycez. Burda surekli alttan ultrasal yapiyorlar saten.saten şu anda heryer kapalı aciller hariç
eşimde tutup beni acile goturmez saten ortada bir sorun yoksa.yani duyulabilir ama 5.1 kadar kapalı ancak acile gidersem

Allah'ım bu ne böyle maşallah bon bon şekeri,sağlıklı uzun Ömürlü olsun,gözünüz Aydın canım,ay kokusu geldi sanki.
Yaa Masallah ne tatli bir bebek Masallah Minak burnu dukalari Masallah yavrum sana hayirli bir evlat ol annene babana vede hayirli bir yegen bizim tatli zonagimiza Allah bahtini acik etsin Hoşgeldin Dünyamiza
Günaydin, Tünaydin, Iyiaksamlar hepsi size canim iyi tembelik etim bugün benim canim arkadasim Almanya artik gurbet degil bana yaa

hayırdır bu ne sevinç hamilemisin yoksa

Bayanlar

Tebrik ederim zanotkcugum
Naber canim nasil oldun sana bir bilgidaha canim sen acile UKE gitmeliymisin egerki tüp bebekle hamile kalmis olsaydin Amedes bakmak zorundaymis bana dedikleri Uke gitsin orda bu konunun uzmani varnis sen 5/1 Doktoruna sor tavsiye edecegi biryer varmi diye

Göbek sevmeye, göbek sahibini görmeye gittim iyi ki gittimmmm Kendimi de ödüllendirmeliydim, ödüllendirdiiiim.
Kim sevmez alış verişi : ) Ama, amaa bu harika oldu… Çok güzel oldu
Lulinda etiketiyle, etiketin sahibini tanıyarak aldığım her şey çok ama çok kıymetli… Üstüne bir de hamile sahip muhteşem.

Siyah ve beyazın dışında nadirdir diğer renklerim ama senin ya, yakıştı dedin ya severek giyeceğim.
Giydiğimde de resmedeceğim sana
Göbüşü büyümemiş henüz hamileliğini unutuyor oraya buraya uzanıyor
Yanında kalıp “kaynanalık” yapmaya vaktim olsun isterdim
Bitmiştin iyi ki yok…! Daha uzun soluklu görüşmelere kadar idare edelim bununla.

AYYY o siyah beyazı pek beğendim eminim çok yakışmıştır.. Cumartesi gitmek için sabırsızlanıyorum bende..
Ayyy çok heyecanlıyım bakk

Cumartesi 10.30-12.00 arası fırsat yaratmaya imkanım olacak gibi... Öğleden sonra bir görüşmem var... Akşamına bütün kızlar toplandık vaziyetinde sevgililerin evde bırakıldığı pijamalı yeni yıl partimiz var :) Yeni eve yeni yıl kutlaması mahiyetinde :)

Oradan ayrılırken (penguen manyaklığımı detaylı bilahare anlatırım) penguen porselen kumbara gördüm... Hemen atladım 2 tane aldım adam ücretini bile sormadınız dedi... Bayıldım ki! alacağım nasıl olsa :) diyerek adamı dumura uğrattım :)

Ben uğramışım dumura niye 1'er tane alıyorsun alsana bir sürü... Bir daha nereden bulacaksın...
İşte bu sebeple tekrar gitmeye meyilliyim :)

Teşekkür ederim arkadaşım. Her doğan bebeğe sevinirim ben. Hepsi güzel. Ama yeğen başka bir tatmış. Hala sırıtıyorum yazarken. İnşallah bizler de kardeşlerimize, ailelerimize böyle güzel hediyeler verebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…