Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim sana cok yakisacagina inaniyorum araya sevginide katip giyersin zaten harikaydin muhteşem hatun olacaksin vallahide bayildim güzele ne yakismaz

Tamamm acmilacigim. Jinekologuma sorarım. Öptüm. Ayrıca iyiyim uzaniyorum yatiyorum dinleniyorum

Mavişler kesinlikle çok yakışacak. İlk fırsatta resim bekliyoruz.
Sitesindeki ürünleri de çok güzeldi. Taşınma telaşımın arasında uzun uzun inceleyemedim ama beğendiğim çok şey vardı. Bir gelişimde birlikte gider başını döndürürüz Lulinda' nın

E ama yüzünü gördün ki sadece
Anlaşıldı kıdemli hasta olarak rica edeyim, transfere ben de gireyim :)
Olmuşken tam olsun "yüzüyle" yetinmeyelim hahahahahaha
Hem Derya hariç diğerlerinden daha iyi yönlendiririm ultrasonu mesaneni zorlamadan :)

İş teklifleri geçerliyse hala idari kısımdan medikal bölüme kaydırsınlar sen ilk hastam ol :) Yüzü içi-dışı diye bir şey kalmasın :))))))))))))

Ama hayıflandım şimdi. Bunu ilk muayenede düşünseydim hastaneden de "yüz görümlüğü" indirimi isterdim
O kadar doktor gördü birşey olmadı. Bu transferi sen yap, elin ayağın uğurlu senin. Opuda bir beklerken iki gelmişti. Bakarsın bebek te bir beklerken yine iki gelir.

İnternetteki genel kurallarla birlikte forumun kuralları nedeniyle yazılan mesajlar da, resimler de silinemiyor... Bunu tekrar hatırlatmak istedim hanımlar :)))

Zanork canım burada mısın çıkmadan bir şey deniyorum da :) Bir bak gelen kutuna :)

canımm resimdeki bebek yeğeninmiii
doğdumuuu
maşallah Allah anneli babalı büyütsünnn, çok tatlı..
bende bu akşam eltimin bebğini görmeye gittim.. bebek çok güzelldiii
inşallah tez zamanda bizimde olur..

canımm resimdeki bebek yeğeninmiii
doğdumuuu
maşallah Allah anneli babalı büyütsünnn, çok tatlı..
bende bu akşam eltimin bebğini görmeye gittim.. bebek çok güzelldiii
inşallah tez zamanda bizimde olur..

Evet arkadaşım, bu sabah doğmuş. Topaç gibi maşallah. 50 cm. boy, 3,850 gr.
Darısı hepimizin başına inşallah. Bebeklerin hepsi çok tatlı oluyor. Masumiyetleri yeter. Rabbim hepsine uzun, sağlıklı, hayırlı ömür nasip etsin. Bize de en kısa zamanda evlat nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…