- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.641
Canim sana cok yakisacagina inaniyorum araya sevginide katip giyersin zaten harikaydin muhteşem hatun olacaksin vallahide bayildim güzele ne yakismazGöbek sevmeye, göbek sahibini görmeye gittim iyi ki gittimmmmKendimi de ödüllendirmeliydim, ödüllendirdiiiim.
Kim sevmez alış verişi : ) Ama, amaa bu harika oldu… Çok güzel oldu
@Lulinda etiketiyle, etiketin sahibini tanıyarak aldığım her şey çok ama çok kıymetli… Üstüne bir de hamile sahip muhteşem.
Siyah ve beyazın dışında nadirdir diğer renklerim ama senin ya, yakıştı dedin ya severek giyeceğim.
Giydiğimde de resmedeceğim sana
Göbüşü büyümemiş henüz hamileliğini unutuyor oraya buraya uzanıyor
Yanında kalıp “kaynanalık” yapmaya vaktim olsun isterdim
Bitmiştin iyi ki yok…! Daha uzun soluklu görüşmelere kadar idare edelim bununla.
Eki Görüntüle 1350287
Tamamm acmilacigim. Jinekologuma sorarım. Öptüm. Ayrıca iyiyim uzaniyorum yatiyorum dinleniyorumNaber canim nasil oldun sana bir bilgidaha canim sen acile UKE gitmeliymisin egerki tüp bebekle hamile kalmis olsaydin Amedes bakmak zorundaymis bana dedikleri Uke gitsin orda bu konunun uzmani varnis sen 5/1 Doktoruna sor tavsiye edecegi biryer varmi diye
Göbek sevmeye, göbek sahibini görmeye gittim iyi ki gittimmmmKendimi de ödüllendirmeliydim, ödüllendirdiiiim.
Kim sevmez alış verişi : ) Ama, amaa bu harika oldu… Çok güzel oldu
@Lulinda etiketiyle, etiketin sahibini tanıyarak aldığım her şey çok ama çok kıymetli… Üstüne bir de hamile sahip muhteşem.
Siyah ve beyazın dışında nadirdir diğer renklerim ama senin ya, yakıştı dedin ya severek giyeceğim.
Giydiğimde de resmedeceğim sana
Göbüşü büyümemiş henüz hamileliğini unutuyor oraya buraya uzanıyor
Yanında kalıp “kaynanalık” yapmaya vaktim olsun isterdim
Bitmiştin iyi ki yok…! Daha uzun soluklu görüşmelere kadar idare edelim bununla.
Eki Görüntüle 1350287
Şşşşşşşş cancağızım elin sürçmüş "yüz" yazmışsın
Anlaşıldı kıdemli hasta olarak rica edeyim, transfere ben de gireyim :)E ama yüzünü gördün ki sadece
Anlaşıldı kıdemli hasta olarak rica edeyim, transfere ben de gireyim :)
Olmuşken tam olsun "yüzüyle" yetinmeyelim hahahahahaha
Hem Derya hariç diğerlerinden daha iyi yönlendiririm ultrasonu mesaneni zorlamadan :)
İş teklifleri geçerliyse hala idari kısımdan medikal bölüme kaydırsınlar sen ilk hastam ol :) Yüzü içi-dışı diye bir şey kalmasın :))))))))))))
İnternetteki genel kurallarla birlikte forumun kuralları nedeniyle yazılan mesajlar da, resimler de silinemiyor... Bunu tekrar hatırlatmak istedim hanımlar :)))
Zanork canım burada mısın çıkmadan bir şey deniyorum da :) Bir bak gelen kutuna :)
2015'de topumuz için yeni yıl hediyesi dileğim :))))))))))
Çatlaksız hamilelikler
Yaa Masallah ne tatli bir bebek MasallahMinak burnu dukalari Masallah yavrum sana hayirli bir evlat ol annene babana vede hayirli bir yegen bizim tatli zonagimiza Allah bahtini acik etsin Hoşgeldin Dünyamiza
Günaydin, Tünaydin, Iyiaksamlar hepsi size canim iyi tembelik etim bugün benim canim arkadasim Almanya artik gurbet degil bana yaa
Inşallah ,âmin.Sağol arkadaşım. Hala oldum da bu sabah
Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Darısı başımıza inşallah...
Hala şaşkınımAyyy cani yokk hamile olsam haykirirdim oralardanda duyardiniz mutlaka burda hem belki hemde Mee7 var bende yanliz degilim yanii
İlk günden korkutmayalım. Ben gidince Sülük Hala olmayı planlıyorum çünkü
Anne- baba dolu dolu yaşıyor. Onlara uyarsa gezenti olacak kesinlikle.
Bana benzeyenini kendim doğurayım lütfen. Kendimi kokoş olarak yeniden şekillendirmek istiyorum
Ayyy cani yokk hamile olsam haykirirdim oralardanda duyardiniz mutlaka burda hem belki hemde Mee7 var bende yanliz degilim yanii
canımm resimdeki bebek yeğeninmiii
doğdumuuu
maşallah Allah anneli babalı büyütsünnn, çok tatlı..
bende bu akşam eltimin bebğini görmeye gittim.. bebek çok güzelldiii
inşallah tez zamanda bizimde olur..
Günaydın. Bak sen güzel kokulu portakal yiyiyorsun ama burda gebiş var canı ister ona göre))))))Ayyyyyyy antalya dan portakalbahcem den portakal soyledim bugun gelmis.
Allahim portakal yemeyeli koklamayali ne cok zaman olmuşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?