Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Herkese günaydın:) benim için pek aymadı ama olsun..Dün doktra gitiim. Folikül atkibi için.. Ama yine yoktu. ( Klomen verdi doktor)Hiç inancımız kaybetmemeiştim....Sanırım dün fena tökezledim. Kötü bir gece geçirdim. Sonra bu sayfaya girdim yazdıklarınızı heycanınızı inancınızı gördüm. O kadar iyi geldiniz ki. Hiçbirinizi tanımıyorum. Çok uzun sohbetleimiz olmadı. Ancak şu anda en rahat konuştuğum insanlar sizlersiniz. Sanırım beni en çok anlayan insanlar da sizsiniz. umarım hepimiz dileklerimize kavuşuruz... Varlığınız için sonsuz teşekkürler.

Merhaba herkese,
Sayfayi gordum,katilmak istedim. Agustos/Eylul ayinda tup bebek yaptiranlar topigindeyim uzun zamandir fakat yas 41 olunca burda da olmam gerektigini dusundum - yaslilarin halinden yaslilar anlar . Biraz tanitayim kendimi. 73 dogumluyum, istanbulda oturuyorum. İkinci evliligim ama İlk bebegim olacak allah kismet ederse. Eylul ayindaki İlk tup bebek denememde kimyasal gebelik yasadim. Bu ikinci denemem. Dun 15. Gun kan testim cok iyi cikti. Doktorum ayin 30 unda yani haftaya Sali gormek istedi beni, zannediyorum kese gormeye cagirdi, insallahhh. Sirasiyla kan testi sonuclarim; 9. Gun 33
11. Gun 130
13. Gun 410
15. Gun 1000.29
Diger topikteki arkadaslarim ikiz olabilecegini soyluyorlar ama ben yuksek artiyor diye endiseliyim biraz. Gerci dr umda cok iyi dedi ama yinede insanin ici rahat olamiyor. Bu arada Dr.um Prof. Dr. Cemil Akgul. Capa tup bebek bolum baskaniydi, ozel muayehanesi var ve su anda ekibi ile Gayrettepe Florans Nightingale hastanesinde, tedavimi orda oluyorum. Hem kisilik olarak hem bilgi -deneyim olarak cok ama cok memnunum. Allah razi olsun. Kilodan dolayi polikistik overlerim vardi. Bu da regl duzensizlikleri yapiyordu. Baska hicbir sorunum yok. Butun heryerde kilo ver oyle gel dendigini biliyoruz. Bu kiloyla hamile kalamazsin, kilo ver oyle baslayalim tedaviye. İste senelerim boyle gecti maalesef. Cemil hocam bunun nekadar sacma oldugunu,diger doktorlarin basarilarini dusurmemek icin riske girmediklerini, bircok kilolu hastasinin hamile kaldigini ve cok saglikli oldugunu soylediginde inancim yeniden geldi. Cok sans eseri ogrenmistim Hocamin varligini. Birgece kotu bir grip olmustum, acile Yesilkoy İnternational hospital a gitmistim. Nasil olduysa konu acilmis annemle dr. arasinda. Doktor, Cemil hocamin ogrecisiymis ve Cemil hocamin ne kadar cok kilolu hastasi oldugunu ve tup bebek konusunda bir numara oldugunu soylemis. Gercekten harika bir insan herkonuda. Birkere hastaya yaklasimi , ilgisi, herseyden onemlisi insanligi bir numara. Bunun yaninda kilolu olarakta hamile kalinabilinecegini, basarili oluruz veya olamayiz ama en azindan denemelere baslanabilecegini gosterdi. Allahim cabalarimi bosa cikarmasin, hepimizin dualarini duysun, hepimizin bebisleri olsun.
İste boyle arkadaslar...simdi haftaya Sali yi bekliyoruz dort gozle, heyecanla... insallah hayirli haberler verebilirim. Yavas yavas sizleri de taniyacagim, ama biraz zamana ihtiyacim varSevgiler..

Günaydın.... :)
Mutluluk dolu, geleceği mutlulukla dolduracak haberler, kararlar, bilgiler dolu hayırlı bir cuma olsun hepimize..

Tebrik ederim 2220 harika bir bebek maşallah.. Allah analı babalı büyütsün.. Bahtı açık Rızkı bol olsun.. Allah bu bebişe en kısa zamanda bir hala kızı :) versin...kuzenler arkadaş KARDEŞ olarak büyüsün.. :) inşallah

Canım ne yaşlısı yaa daha gencecik kadınsın.. Hoş geldin aramıza muhtemel bu grubun en küçüğüyüm ama hiç önemli değil.. Burda herkes çok sevecen, pozitif ve en önemlisi yardımsever ve güçlü...
O yüzden sana da kocaman sarılıyoruzz ve bebeğinle mutlu bir hayat diliyoruzz:)
Boşver sen bizi bebişlerinin tadını çıkar şimdiii..

Günaydın canım..
Buraya önce destek bulmaya giriyorsun. Bir bakıyorsun hem destek alıyor hem de destek oluyorsun.. Bizi biz anlıyoruz.. En iyi tedavi birine yardım etmek bence..
Senin için de dua ediyorum.. En başta Hayırlısı Hakkımızda..
Tökezleyip tökezleyip ayağa kalkmış kadınlarız burada.. Bunun da üstesinden gelip, bebeğine ulaşma çabaların devam etsin canım..

Hoşgeldin.. Gebeliğin hayırlı olsun, hayırlı evlat getirsin inşallah..
Darısı buradaki herkesin başına..
Kilon ne kadar sormam da sakınca yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…