- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.681
Sorma sorma bir Burcu diyişi var şirkette herkes onun gibi sesleniyor:)
Darısı başınıza olsun inşallah canım.
Çok teşekkürler. Umarım hakkımızda hayırlı olan olur... Yumurtya görüldüğünde mi ilaç variliyor
Merhaba herkese,
Sayfayi gordum,katilmak istedim. Agustos/Eylul ayinda tup bebek yaptiranlar topigindeyim uzun zamandir fakat yas 41 olunca burda da olmam gerektigini dusundum - yaslilarin halinden yaslilar anlar. Biraz tanitayim kendimi. 73 dogumluyum, istanbulda oturuyorum. İkinci evliligim ama İlk bebegim olacak allah kismet ederse. Eylul ayindaki İlk tup bebek denememde kimyasal gebelik yasadim. Bu ikinci denemem. Dun 15. Gun kan testim cok iyi cikti. Doktorum ayin 30 unda yani haftaya Sali gormek istedi beni, zannediyorum kese gormeye cagirdi, insallahhh. Sirasiyla kan testi sonuclarim; 9. Gun 33
11. Gun 130
13. Gun 410
15. Gun 1000.29
Diger topikteki arkadaslarim ikiz olabilecegini soyluyorlar ama ben yuksek artiyor diye endiseliyim biraz. Gerci dr umda cok iyi dedi ama yinede insanin ici rahat olamiyor. Bu arada Dr.um Prof. Dr. Cemil Akgul. Capa tup bebek bolum baskaniydi, ozel muayehanesi var ve su anda ekibi ile Gayrettepe Florans Nightingale hastanesinde, tedavimi orda oluyorum. Hem kisilik olarak hem bilgi -deneyim olarak cok ama cok memnunum. Allah razi olsun. Kilodan dolayi polikistik overlerim vardi. Bu da regl duzensizlikleri yapiyordu. Baska hicbir sorunum yok. Butun heryerde kilo ver oyle gel dendigini biliyoruz. Bu kiloyla hamile kalamazsin, kilo ver oyle baslayalim tedaviye. İste senelerim boyle gecti maalesef. Cemil hocam bunun nekadar sacma oldugunu,diger doktorlarin basarilarini dusurmemek icin riske girmediklerini, bircok kilolu hastasinin hamile kaldigini ve cok saglikli oldugunu soylediginde inancim yeniden geldi. Cok sans eseri ogrenmistim Hocamin varligini. Birgece kotu bir grip olmustum, acile Yesilkoy İnternational hospital a gitmistim. Nasil olduysa konu acilmis annemle dr. arasinda. Doktor, Cemil hocamin ogrecisiymis ve Cemil hocamin ne kadar cok kilolu hastasi oldugunu ve tup bebek konusunda bir numara oldugunu soylemis. Gercekten harika bir insan herkonuda. Birkere hastaya yaklasimi , ilgisi, herseyden onemlisi insanligi bir numara. Bunun yaninda kilolu olarakta hamile kalinabilinecegini, basarili oluruz veya olamayiz ama en azindan denemelere baslanabilecegini gosterdi. Allahim cabalarimi bosa cikarmasin, hepimizin dualarini duysun, hepimizin bebisleri olsun.
İste boyle arkadaslar...simdi haftaya Sali yi bekliyoruz dort gozle, heyecanla... insallah hayirli haberler verebilirim. Yavas yavas sizleri de taniyacagim, ama biraz zamana ihtiyacim varSevgiler..
Hoşgeldin.. Gebeliğin hayırlı olsun, hayırlı evlat getirsin inşallah..
Darısı buradaki herkesin başına..
Kilon ne kadar sormam da sakınca yoksa?
Merhaba herkese,
Sayfayi gordum,katilmak istedim. Agustos/Eylul ayinda tup bebek yaptiranlar topigindeyim uzun zamandir fakat yas 41 olunca burda da olmam gerektigini dusundum - yaslilarin halinden yaslilar anlar. Biraz tanitayim kendimi. 73 dogumluyum, istanbulda oturuyorum. İkinci evliligim ama İlk bebegim olacak allah kismet ederse. Eylul ayindaki İlk tup bebek denememde kimyasal gebelik yasadim. Bu ikinci denemem. Dun 15. Gun kan testim cok iyi cikti. Doktorum ayin 30 unda yani haftaya Sali gormek istedi beni, zannediyorum kese gormeye cagirdi, insallahhh. Sirasiyla kan testi sonuclarim; 9. Gun 33
11. Gun 130
13. Gun 410
15. Gun 1000.29
Diger topikteki arkadaslarim ikiz olabilecegini soyluyorlar ama ben yuksek artiyor diye endiseliyim biraz. Gerci dr umda cok iyi dedi ama yinede insanin ici rahat olamiyor. Bu arada Dr.um Prof. Dr. Cemil Akgul. Capa tup bebek bolum baskaniydi, ozel muayehanesi var ve su anda ekibi ile Gayrettepe Florans Nightingale hastanesinde, tedavimi orda oluyorum. Hem kisilik olarak hem bilgi -deneyim olarak cok ama cok memnunum. Allah razi olsun. Kilodan dolayi polikistik overlerim vardi. Bu da regl duzensizlikleri yapiyordu. Baska hicbir sorunum yok. Butun heryerde kilo ver oyle gel dendigini biliyoruz. Bu kiloyla hamile kalamazsin, kilo ver oyle baslayalim tedaviye. İste senelerim boyle gecti maalesef. Cemil hocam bunun nekadar sacma oldugunu,diger doktorlarin basarilarini dusurmemek icin riske girmediklerini, bircok kilolu hastasinin hamile kaldigini ve cok saglikli oldugunu soylediginde inancim yeniden geldi. Cok sans eseri ogrenmistim Hocamin varligini. Birgece kotu bir grip olmustum, acile Yesilkoy İnternational hospital a gitmistim. Nasil olduysa konu acilmis annemle dr. arasinda. Doktor, Cemil hocamin ogrecisiymis ve Cemil hocamin ne kadar cok kilolu hastasi oldugunu ve tup bebek konusunda bir numara oldugunu soylemis. Gercekten harika bir insan herkonuda. Birkere hastaya yaklasimi , ilgisi, herseyden onemlisi insanligi bir numara. Bunun yaninda kilolu olarakta hamile kalinabilinecegini, basarili oluruz veya olamayiz ama en azindan denemelere baslanabilecegini gosterdi. Allahim cabalarimi bosa cikarmasin, hepimizin dualarini duysun, hepimizin bebisleri olsun.
İste boyle arkadaslar...simdi haftaya Sali yi bekliyoruz dort gozle, heyecanla... insallah hayirli haberler verebilirim. Yavas yavas sizleri de taniyacagim, ama biraz zamana ihtiyacim varSevgiler..
Herkese günaydın:) benim için pek aymadı ama olsun..Dün doktra gitiim. Folikül atkibi için.. Ama yine yoktu. ( Klomen verdi doktor)Hiç inancımız kaybetmemeiştim....Sanırım dün fena tökezledim. Kötü bir gece geçirdim. Sonra bu sayfaya girdim yazdıklarınızı heycanınızı inancınızı gördüm. O kadar iyi geldiniz ki. Hiçbirinizi tanımıyorum. Çok uzun sohbetleimiz olmadı. Ancak şu anda en rahat konuştuğum insanlar sizlersiniz. Sanırım beni en çok anlayan insanlar da sizsiniz. umarım hepimiz dileklerimize kavuşuruz... Varlığınız için sonsuz teşekkürler.
Merhaba herkese,
11. Gun 130
13. Gun 410
15. Gun 1000.29
bır psıkolog zaza yurtsever daha once bahsetmıstım. egoıst beyın ve kılo dıye bı kıtabı var.
Orda da yapılan arastırmalar da sısman toplulugun yogun oldugu nusuflarda gebelık oranının daha cok oldugu gozlenıyormus..
Yani şismanlık buna bı engel degıl elbet. ama malesef tıpkı zencılere oldugu gıbı bazı ınsanlar faşistlik yapıyor.. Herkesi aynı kalıbın içine koyamaz kımse..
Ben kilolu bir bayanım bu durumdan rahatsız olanlar cok ama ben cok mutluyum
Günaydın günaydın günaydın güüüünnnnaaaaaaydııııınnnnnnn
Kilo fazlası, bir sağlık sorununa bağlı olmadığı sürece anne olmaya engel değil. Aslında tamamen bilinçaltımızın bizi nasıl gördüğünde bitiyor iş. "Ben anne olabilirim, bunu hakediyorum" diyen bir bilinçaltı, daha kolay hamile kalmaya yardımcı oluyor. Fazla kilonun kapı açtığı sağlık sorunları, acı çeken ve kendini kurban olarak niteleyen bir ruhun verdiği zararı da vermiyor. Bireysel yaşam enerjimiz ve kendimize pozitif bakışımız bizi adam ediyor kısaca. Böyle işte...
Moral bozmak yok yumurtalar bi bakmışssın pıtır pıtır cıkmışlar klomen sonrası kontrolde belliolur foliküllerin durumu inancını kaybetme sakın..Herkese günaydın:) benim için pek aymadı ama olsun..Dün doktra gitiim. Folikül atkibi için.. Ama yine yoktu. ( Klomen verdi doktor)Hiç inancımız kaybetmemeiştim....Sanırım dün fena tökezledim. Kötü bir gece geçirdim. Sonra bu sayfaya girdim yazdıklarınızı heycanınızı inancınızı gördüm. O kadar iyi geldiniz ki. Hiçbirinizi tanımıyorum. Çok uzun sohbetleimiz olmadı. Ancak şu anda en rahat konuştuğum insanlar sizlersiniz. Sanırım beni en çok anlayan insanlar da sizsiniz. umarım hepimiz dileklerimize kavuşuruz... Varlığınız için sonsuz teşekkürler.
Kocaman yürekten aminnnnnCanımsın. Hepinize Günaydınlar.mübarek cuma gününde hepimizin tüm istekleri gerçek olur inşallah.
Ohhh maşallahhh hoşgeldin bebeğinle ayağını sürdün şimdi sıra bizlerde olsun...artışların gayet güzel inşallah güzel bi kese ve pıtırtılar seni bekliyor hayırlı olsun...Merhaba herkese,
11. Gun 130
13. Gun 410
15. Gun 1000.29
bır psıkolog zaza yurtsever daha once bahsetmıstım. egoıst beyın ve kılo dıye bı kıtabı var.
Orda da yapılan arastırmalar da sısman toplulugun yogun oldugu nusuflarda gebelık oranının daha cok oldugu gozlenıyormus..
Yani şismanlık buna bı engel degıl elbet. ama malesef tıpkı zencılere oldugu gıbı bazı ınsanlar faşistlik yapıyor.. Herkesi aynı kalıbın içine koyamaz kımse..
Ben kilolu bir bayanım bu durumdan rahatsız olanlar cok ama ben cok mutluyum
Hoşgeldin. Ne güzel gelmişsin. Bebekli bebekli
Değer artışına bakınca ikiz olma ihtimali yüksek. Aslında bugün ultrasonda görüntü alabilirdi doktorun. Ama işi şansa bırakmak istememiş anlaşılan.
Hayatımıza giren herkes, bir sebeple giriyor. Aslında hiç bir şey tesadüf değil. Bebeklerine giden yol böyleymiş.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah...
canım günaydın.. biliyorsunki yumurta sayısı her ay değişiyor. bazı aylar hiç olmuyor bazen 2-3 tane dahi olduğu olabiliyor..
bu konuda hiç olumsuz düşünme mutlaka iyi kalite yumurtalarının olduğu aylarda olacak..
daha öncesinde 1-2 ay aralıksız hiç ön hazırlık yapıyormusun cnm.. apitera, saf arı sütü, saf bal, ceviz, fındık, incir hergün düzenli olarak bir iki ay kullanınca çok farkedebiliyor...
bu süreç bazen sıkabiliyor ama ön hazırlıklar çok önemli...
merhaba cnm, değerlerin çok güzel ilerlemiş.. doktorlar biz tedirgin olmayalım diye %60 olsada yeter diyorlar ama tabiki %100 olması çok dahada iyi..
senin değerlerin hep %100 ve üstü şeklinde ilerlemiş.. ikiz gibi gözükmüyor ama bebeğin çok sağlıklı ilerliyor bence..
tedirgin olman için sebep yok.. salı günü kesenide görünce rahatlarsın..
tebrikler cnm..
Kilo fazlası, bir sağlık sorununa bağlı olmadığı sürece anne olmaya engel değil. Aslında tamamen bilinçaltımızın bizi nasıl gördüğünde bitiyor iş. "Ben anne olabilirim, bunu hakediyorum" diyen bir bilinçaltı, daha kolay hamile kalmaya yardımcı oluyor. Fazla kilonun kapı açtığı sağlık sorunları, acı çeken ve kendini kurban olarak niteleyen bir ruhun verdiği zararı da vermiyor. Bireysel yaşam enerjimiz ve kendimize pozitif bakışımız bizi adam ediyor kısaca. Böyle işte...
Harika kadınlar ne güzel yazıyorsunuz.. Hayran olmamak elde değil..
Iyi varsınız ya iyi ki bulmuşum bu sayfayı.. Gerçi hiçbirşey tesadüf değil2220
De dedi ya..attığımız her adımın, karşılaştığımız her olgu, olay, kişi, durum değişikliği, haber ..vs. Hepsi bir zincirin halkası.. Allah devamı çok mutlu olacak zincirleri izlememizi nasip etsin...
Böyle inandığım için bazen müdahele etmem bazı durumlara.. Allah bana doğru yeri, Kişiyi gönderecektir zaten.. :)))
Bu arada yeni ekibim gayet iyi ama benim tedavi durumlarıma eski ekibim gibi Anlayış göstermeyecek gibi sanki
Kim canım yeni ekip?
Nerde yaptırıyorsun?
Çok teşekkür ederim 222o:) Evet böyle düşününce korkunç görünmüyor:)Moral bozmak yok. Bir sonraki kontrolünde durumun belli olur sanırım. Yumurtalar pek te söz dinleyen şeyler değil. Çocuk işte. Yaramazlık yapılarında var
Kanaman varsa, görülemeyecek boyuttaki folikülleri geliştirmek için ilaç kullanılıyor. Folikül görülürse de kontrollü büyümesi belli bir sürede istenen olgunluğa gelmesi sağlanıyor. Yoksa her bünye farklı işlediği için her an gözleyip opuya almaları gerekirdi. Bu da teknik olarak mümkün değil henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?