Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok teşekkürler. Umarım hakkımızda hayırlı olan olur... Yumurtya görüldüğünde mi ilaç variliyor

Moral bozmak yok. Bir sonraki kontrolünde durumun belli olur sanırım. Yumurtalar pek te söz dinleyen şeyler değil. Çocuk işte. Yaramazlık yapılarında var
Kanaman varsa, görülemeyecek boyuttaki folikülleri geliştirmek için ilaç kullanılıyor. Folikül görülürse de kontrollü büyümesi belli bir sürede istenen olgunluğa gelmesi sağlanıyor. Yoksa her bünye farklı işlediği için her an gözleyip opuya almaları gerekirdi. Bu da teknik olarak mümkün değil henüz.

Hoşgeldin.. Gebeliğin hayırlı olsun, hayırlı evlat getirsin inşallah..
Darısı buradaki herkesin başına..
Kilon ne kadar sormam da sakınca yoksa?

bır psıkolog zaza yurtsever daha once bahsetmıstım. egoıst beyın ve kılo dıye bı kıtabı var.
Orda da yapılan arastırmalar da sısman toplulugun yogun oldugu nusuflarda gebelık oranının daha cok oldugu gozlenıyormus..
Yani şismanlık buna bı engel degıl elbet. ama malesef tıpkı zencılere oldugu gıbı bazı ınsanlar faşistlik yapıyor.. Herkesi aynı kalıbın içine koyamaz kımse..
Ben kilolu bir bayanım bu durumdan rahatsız olanlar cok ama ben cok mutluyum

Hoşgeldin. Ne güzel gelmişsin. Bebekli bebekli
Değer artışına bakınca ikiz olma ihtimali yüksek. Aslında bugün ultrasonda görüntü alabilirdi doktorun. Ama işi şansa bırakmak istememiş anlaşılan.
Hayatımıza giren herkes, bir sebeple giriyor. Aslında hiç bir şey tesadüf değil. Bebeklerine giden yol böyleymiş.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah...

canım günaydın.. biliyorsunki yumurta sayısı her ay değişiyor. bazı aylar hiç olmuyor bazen 2-3 tane dahi olduğu olabiliyor..
bu konuda hiç olumsuz düşünme mutlaka iyi kalite yumurtalarının olduğu aylarda olacak..
daha öncesinde 1-2 ay aralıksız hiç ön hazırlık yapıyormusun cnm.. apitera, saf arı sütü, saf bal, ceviz, fındık, incir hergün düzenli olarak bir iki ay kullanınca çok farkedebiliyor...
bu süreç bazen sıkabiliyor ama ön hazırlıklar çok önemli...

merhaba cnm, değerlerin çok güzel ilerlemiş.. doktorlar biz tedirgin olmayalım diye %60 olsada yeter diyorlar ama tabiki %100 olması çok dahada iyi..
senin değerlerin hep %100 ve üstü şeklinde ilerlemiş.. ikiz gibi gözükmüyor ama bebeğin çok sağlıklı ilerliyor bence..
tedirgin olman için sebep yok.. salı günü kesenide görünce rahatlarsın..
tebrikler cnm..

Kilo fazlası, bir sağlık sorununa bağlı olmadığı sürece anne olmaya engel değil. Aslında tamamen bilinçaltımızın bizi nasıl gördüğünde bitiyor iş. "Ben anne olabilirim, bunu hakediyorum" diyen bir bilinçaltı, daha kolay hamile kalmaya yardımcı oluyor. Fazla kilonun kapı açtığı sağlık sorunları, acı çeken ve kendini kurban olarak niteleyen bir ruhun verdiği zararı da vermiyor. Bireysel yaşam enerjimiz ve kendimize pozitif bakışımız bizi adam ediyor kısaca. Böyle işte...

[QUOTEno, post: 38529222, member: 597465"]Çok teşekkürler. Umarım hakkımızda hayırlı olan olur... Yumurtya görüldüğünde mi ilaç variliyor[/QUOTE]
3 gun bakilir yumurta olsun olmasin veriliyor genelde yumurta gecde gelisebilir kafana takma ilac iyi gelsin sifa olsun diye düşün.klomen yumurtayi gelistirir

Evet canım bu aralar bence öyleyim enerji toplayıp kendime aktarıyorum ahahah :)

Moral bozmak yok yumurtalar bi bakmışssın pıtır pıtır cıkmışlar klomen sonrası kontrolde belliolur foliküllerin durumu inancını kaybetme sakın..
Canımsın. Hepinize Günaydınlar.mübarek cuma gününde hepimizin tüm istekleri gerçek olur inşallah.
Kocaman yürekten aminnnnn
Ohhh maşallahhh hoşgeldin bebeğinle ayağını sürdün şimdi sıra bizlerde olsun...artışların gayet güzel inşallah güzel bi kese ve pıtırtılar seni bekliyor hayırlı olsun...

kızlar hafta sonu Ankaradayım, orada oturan arkadaşlar vardı sanırım.. hava nasıl çok karlı ve soğukmu ona göre giyineceğim.. :))

Harika kadınlar ne güzel yazıyorsunuz.. Hayran olmamak elde değil..
Iyi varsınız ya iyi ki bulmuşum bu sayfayı.. Gerçi hiçbirşey tesadüf değil 2220
De dedi ya..attığımız her adımın, karşılaştığımız her olgu, olay, kişi, durum değişikliği, haber ..vs. Hepsi bir zincirin halkası.. Allah devamı çok mutlu olacak zincirleri izlememizi nasip etsin...
Böyle inandığım için bazen müdahele etmem bazı durumlara.. Allah bana doğru yeri, Kişiyi gönderecektir zaten.. :)))

Bu arada yeni ekibim gayet iyi ama benim tedavi durumlarıma eski ekibim gibi Anlayış göstermeyecek gibi sanki

Her şey bir şeye sebep elbet tatlımm..
O yüzden bereketlenerek büyüyelimm:)
İnsan kalbini dinlediği müddetçe hata yapmaz ve hep mutlu olurr :))

Çok teşekkür ederim 222o:) Evet böyle düşününce korkunç görünmüyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…