Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kim canım yeni ekip?
Nerde yaptırıyorsun?

Haaa hımmm o zaman olumsuz düşünmeyelim.. Biz olumluya odaklanalım insanların nasıl göründükleri önemli değil.
senin enerjin önemli
Her şey daha güzel olacaktır emin ol..

Inşallah canım.
Evet biliyorum benim enerjim önemli..
Geçen gündüz Nöbeti çok keyifliydi ama gece Nöbeti biraz canım sıkıldı. Ilk gece nöbetim.
Ve tanıdığım insanlar ama işte durumlar farklı olunca, farklı davranabiliyorlar..
Ben rapor alacağım da rapor hakkım bittiğinde mecbur gideceğim işte..:)
Aman iş olacağına varır:) nöbetten çıktım da ..
Nöbet çıkışları hep depresif olurum da:)

arı sütü ve bal kullandım.. Kürleri yaptım:) ve yapıyorum...bioenerji dahil deniyorum. Herhalde olacağına çok inandım ...
Hatta denemediğim ne var diye sürekli sağa sola bakıyorum....sadece dün içimden bir şey kırıldı gitti ggibi gelmişti Şimdi iyiyim... Çok kasmışım kendimi sanırım dayak yemiş gibiyim:) Başka yapmam gerekenler var mı:)

Biraz düşüncelerimi değiştirsek canım.. Mesela kendini ben hep nöbet çıkışları depresif olurum demek bir dahaki nöbet çıkışı seni kesin depresip olmaya yönlendirmiş gibi oluyor..
Yani başta biraz cümleleri fark edip onları yumuşatmak sonra yavaş yavaş onları olumluya çevirmek lazım.
Ne dersin biraz denesen mi

Bio enerji derken!
Canım kendinle konuş rahminle organlarınla kendinin farkına var. Ruhun bedenin organların hepsi hazır ve mutlu olsun.. Zaten giderek enerjin artar eminim..

Bio enerji derken!
Canım kendinle konuş rahminle organlarınla kendinin farkına var. Ruhun bedenin organların hepsi hazır ve mutlu olsun.. Zaten giderek enerjin artar eminim..
Mesajı okur okumaz hemen denemek istedim:) Ancak durum komik oldu.. Çünkü ne diyeceğimi bilemedim.... Sanrım dünden beri idrak yollarım kapandı:) Algı sıfır:)

Mesajı okur okumaz hemen denemek istedim:) Ancak durum komik oldu.. Çünkü ne diyeceğimi bilemedim.... Sanrım dünden beri idrak yollarım kapandı:) Algı sıfır:)

Seni çok iyi anlıyorum canım.. Mesela onları sevdıgınle başlaya bilirsin..
Ellerini rahmının ustune koy ve seni cok seviyorum de.. Bedenim ruhum ve rahmim anne olmak için hazır.. En iyi genlerden oluşan embriyom çok sevdigim rahmimde tutunacak. Rahmim embriyomu çok sevecek.. Hayal et yumurtanı gelen spermı ve kavusmalarını sonra bırak döllensinler büyüsünlerr.. 1. ay 2.ay derken hamileigin ilerlesinn saglıklı bır gebelık. bebegının odası her sey yerlı yerınde ... böyle böyle rahatla canımm. İlk başlarda vücut kasıyor ama zamanla alısırsın..

Merhaba arkadaşım, hepimizin aynı kümedeyiz. Moralini bozma, folükül bu ay yoksa bir daha ki ay 3-5 tane çıkabilir, arı sütleri, vitaminler, çörekotuyağı-yoğurt-bal. vs. gibi takviyelere başlarsın, arkadaşların tecrübelerinden faydalanırsın, biz de senin tecrübe sonucunu öğreniriz. Bir nevi labarutuvar çalışması, kendi üzerimizde deney yapıyoruz, sonucunun da bebişli olacağını inanıyorum. Sevgiyle kalın.

İlk yapman gereken sakin olmak. Çok istediğimiz bir şey için çabalıyoruz ve emeklerimizin bir kan testiyle uçup gitmesinden korkuyoruz. Ama her şeyi üstüste doldurup çalışmasına fırsat vermemekle de kendi şansımızı düşürüyoruz.
Bioenerjinin geri dönüşlerini hala yaşıyorum ben. Mayısın ilk haftası gitmiştim. 7 ay mı olmuş? İki gün önce yine kendimdeki gelişmelerle ilgili bir şeyler düşünürken yakaladım kendimi. Ölümü kabullenişim değişmiş mesela. Ya da başkaları için daha yoğun sevinip kendi sorunlarımı kenara bırakabilmeye başlamışım. Eskiden de sevinirdim güzel şeylere ama derdim varsa, etrafımda kimse kalmayınca yüzümü asar derdime odaklanırdım. Şimdi sevincin etkisi daha uzun süreli. Tüm bunların bedenime, sağlığıma hayatıma yansıması zaman alacak. O yüzden aceleye gerek yok.
Tedavini kesme elbette. Ama düşünce akışını serbest bırak. Kendine hiç bir şey düşünmeyeceğin zamanlar ayır. Mesela haftanın bir akşamı eşini dışarı gönder, ılık bir duş al, aç müziği, kendine bir çay, meyve suyu, koy ister uzan, ister danset. Bırak hayat içinde aksın. Ya da bir gün iş çıkışı bir çiçekçiye uğra, kendine sevdiğin bir çiçek al, git bir cafeye, aç gazeteni, söyle çayını kahveni. Kendinle mutlu olduğunu hisset. İnan bana bir kaç kere tekrarladığında içindeki enerjinin arttığını, ufak sıkıntıların aslında sıkıntı olmadığını görmeye başlayacaksın. Fikirler senin yaşantına ve durumuna uygun hale getirilebilir elbette. Ama ne demek istediğimi anladın sen. Arasıra kendinle başbaşa, romantik kaçamaklar yap. Çok faydasını göreceksin.

Ayyyyyyy antalya dan portakalbahcem den portakal soyledim bugun gelmis. Allahim portakal yemeyeli koklamayali ne cok zaman olmuşş...

Günaydın. Bak sen güzel kokulu portakal yiyiyorsun ama burda gebiş var canı ister ona göre))))))

maşallah hamilelere :) (tükürüklü kısmı kendiniz halledin)

Hey! Hamile olmadan da aşerebilme becerisine sahibiz belki... Canım çektiiiii :)
Önce ikaz lazım "önce avuçlarınız temiz mi kontrol edin öyle okuyun" der insan di mi :)
Yaladım geçti neyse ki :)))))))))))))))

portakales i soydum, baş ucuma koydum :)))))))))))))))

Ahahahah valla aşere aşere bi hal oldum benn.. Herkes uçak biletlerini hazırladı malum hamile kalırsam kaçacaklar ahahaha

ÇOk teşekkür ederim.... Dediklerinizi aynen ve içten bir şekilde uygulayacağım... İyi ki varsınız

Evet ya kendi labatuarımız ,kendi denemelerimiz, kendi tecrübelerimiz....Uyguladığım şeylerden sonra mutlaka tecrübelerimi paylaşayacağım. teşekkür ederim:)

ÇOk teşekkür ederim.... Dediklerinizi aynen ve içten bir şekilde uygulayacağım... İyi ki varsınız

Sende iyi ki varsın canım:) Enerjimiz hep yüksek olsun.
Rabbim bereketimizi arttırsın inşallah..
Düşünceler ve cümleler dularımızdır hep oyüzden farkında olmak lazım..

Hoş geldiniz

E eyno :) Haklısın endişelenmişsindir ama bunun sana faydası yok... Aydan aya her şey değişebilir (sabahtan akşama ruh halimiz bile değişiyorken :) ) Bir sonraki ay bu aykilerle beraber yumurtlarsın belli mi olur... bugün yüzün düşssün, canın sıkılsın tamam. Yarına sarkıtma yeter :) Destek lazım olursa "seslen" algını bir karıştırırız neye üzüldüğünü unuttururuz :)))))
NukteK can-ı gönülden tebrikler Değerlerle endişelenmediğin, acabalarla evhamlanmadığın sağlıkla geçireceğin, mutlulukla sürdüreceğin bir hamilelik diliyorum.

Topiğin adını, yaşını da boş verin gitsin :) O belirleyici olması için var... Daha önce bahsi geçtiği üzere her yaşımız var bizim... Çoğunlukla daha aklı başında kadınlar olduğumuz söylenebilir, daha bilinçli yazdığımız, daha tecrübeli yaklaştığımız, yorumladığımız da... Tam da bu yüzden bir aradayız :) Yol arkadaşıyız...
(istisna zamanlarımız kaideyi bozmaz :) )

Tanımak bilmek demek... Biz en çok birbirimizi bileniz, bu nedenle de çok tanıdığız birbirimize...
Ne güzel ki yolunuz kesişmiş. Daha önce yazmıştım yinelemek istedim;

"Her yaşa bürünsek de buradaki bir çok kadın olgun yetişkinlerden... Yani her şeyi düşünüyoruz, kurguluyoruz, araştırıyoruz direniyoruz bazen süngümüz düşüyor ağlıyoruz, bazen öyle dik duruyoruz ki gücümüzden güç dağıtıyoruz. Moralimiz düştükçe elimizden tutan, ümit veren, destekleyen, omuz olan, anlayan, anlatan birileri hep olsun inşallah. Her şey; yaştan tutun, sağlıkla ilgili her detaya kadar 4-4'lük de olsa, tüm hazırlıklarımızı tetkiklerimizi yapsak da, olacağı ne varsa o oluyor, zamanı değilse olmuyor... Bunu bilerek ama umudu hiç kaybetmeyerek yola devam ediyoruz... Umarım hepimiz için zaman "tez" gelir.. Gelmezse birlikte çok daha güçlü, her gün yeni bir bilgiyle ama hep ilk günden kalan heyecanımızla, şevkle ilerleriz... Tökezleriz ama düşmeyiz bir aradayken, siz de hoş geldiniz"

Canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Bende senin gibi salı kese görmeye gidecem.ben 2 tane donmuş embiryo transferi edildi. Çarşamba günü 16. Günü bhcg 913 çıktı. Başkada baktırmadım. Senin kaçıncı gün embiryosu , kaç tane ve donmuşmuydu.

Arkadaslar valla hersey stresimizden kaynaklaniyor ben kendiligimden hamile kaldigim donemi hatirliyorumda ne kadar relaks ve kabullenmistim birakmistim artik zayif degildim ictim sigarayi kendime kisitlama koymadim bide Rabbimden bana tup bebekmis gibi tedavi diledim malum para yok onlarin verdigi ilaclari kullandim tamda yumurta catlamasini hesapladim alerii hapinida ictim 3 gun kendimce ilk defa izledigim spermle yumurtaninbulusmasi klibinden etkilendim hatta esimde bir büyü gibiydi.sonra biraktim dusunmeyi.simdi yapamıyorum bunlari hep bisey hepbisey zamanini tutturmusum ozaman insallah yine hamile kalirim bu bebisimi kucagima alırım. Simdi cuha çiçeği yağı aldim ama nası kullanacağım bilmiyorum.bilen varsa söylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…