- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.701
Kim canım yeni ekip?
Nerde yaptırıyorsun?
Haaa hımmm o zaman olumsuz düşünmeyelim.. Biz olumluya odaklanalım insanların nasıl göründükleri önemli değil.
senin enerjin önemli
Her şey daha güzel olacaktır emin ol..
arı sütü ve bal kullandım.. Kürleri yaptım:) ve yapıyorum...bioenerji dahil deniyorum. Herhalde olacağına çok inandım ...canım günaydın.. biliyorsunki yumurta sayısı her ay değişiyor. bazı aylar hiç olmuyor bazen 2-3 tane dahi olduğu olabiliyor..
bu konuda hiç olumsuz düşünme mutlaka iyi kalite yumurtalarının olduğu aylarda olacak..
daha öncesinde 1-2 ay aralıksız hiç ön hazırlık yapıyormusun cnm.. apitera, saf arı sütü, saf bal, ceviz, fındık, incir hergün düzenli olarak bir iki ay kullanınca çok farkedebiliyor...
bu süreç bazen sıkabiliyor ama ön hazırlıklar çok önemli...
Çok teşekkür ederim 222o:) Evet böyle düşününce korkunç görünmüyor:)
Inşallah canım.
Evet biliyorum benim enerjim önemli..
Geçen gündüz Nöbeti çok keyifliydi ama gece Nöbeti biraz canım sıkıldı. Ilk gece nöbetim.
Ve tanıdığım insanlar ama işte durumlar farklı olunca, farklı davranabiliyorlar..
Ben rapor alacağım da rapor hakkım bittiğinde mecbur gideceğim işte..:)
Aman iş olacağına varır:) nöbetten çıktım da ..
Nöbet çıkışları hep depresif olurum da:)
arı sütü ve bal kullandım.. Kürleri yaptım:) ve yapıyorum...bioenerji dahil deniyorum. Herhalde olacağına çok inandım ...
Hatta denemediğim ne var diye sürekli sağa sola bakıyorum....sadece dün içimden bir şey kırıldı gitti ggibi gelmişti Şimdi iyiyim... Çok kasmışım kendimi sanırım dayak yemiş gibiyim:) Başka yapmam gerekenler var mı:)
Mesajı okur okumaz hemen denemek istedim:) Ancak durum komik oldu.. Çünkü ne diyeceğimi bilemedim.... Sanrım dünden beri idrak yollarım kapandı:) Algı sıfır:)Bio enerji derken!
Canım kendinle konuş rahminle organlarınla kendinin farkına var. Ruhun bedenin organların hepsi hazır ve mutlu olsun.. Zaten giderek enerjin artar eminim..
Mesajı okur okumaz hemen denemek istedim:) Ancak durum komik oldu.. Çünkü ne diyeceğimi bilemedim.... Sanrım dünden beri idrak yollarım kapandı:) Algı sıfır:)
Merhaba arkadaşım, hepimizin aynı kümedeyiz. Moralini bozma, folükül bu ay yoksa bir daha ki ay 3-5 tane çıkabilir, arı sütleri, vitaminler, çörekotuyağı-yoğurt-bal. vs. gibi takviyelere başlarsın, arkadaşların tecrübelerinden faydalanırsın, biz de senin tecrübe sonucunu öğreniriz. Bir nevi labarutuvar çalışması, kendi üzerimizde deney yapıyoruz, sonucunun da bebişli olacağını inanıyorum. Sevgiyle kalın.Herkese günaydın:) benim için pek aymadı ama olsun..Dün doktra gitiim. Folikül atkibi için.. Ama yine yoktu. ( Klomen verdi doktor)Hiç inancımız kaybetmemeiştim....Sanırım dün fena tökezledim. Kötü bir gece geçirdim. Sonra bu sayfaya girdim yazdıklarınızı heycanınızı inancınızı gördüm. O kadar iyi geldiniz ki. Hiçbirinizi tanımıyorum. Çok uzun sohbetleimiz olmadı. Ancak şu anda en rahat konuştuğum insanlar sizlersiniz. Sanırım beni en çok anlayan insanlar da sizsiniz. umarım hepimiz dileklerimize kavuşuruz... Varlığınız için sonsuz teşekkürler.
arı sütü ve bal kullandım.. Kürleri yaptım:) ve yapıyorum...bioenerji dahil deniyorum. Herhalde olacağına çok inandım ...
Hatta denemediğim ne var diye sürekli sağa sola bakıyorum....sadece dün içimden bir şey kırıldı gitti ggibi gelmişti Şimdi iyiyim... Çok kasmışım kendimi sanırım dayak yemiş gibiyim:) Başka yapmam gerekenler var mı:)
Ayyyyyyy antalya dan portakalbahcem den portakal soyledim bugun gelmis. Allahim portakal yemeyeli koklamayali ne cok zaman olmuşş...
Günaydın. Bak sen güzel kokulu portakal yiyiyorsun ama burda gebiş var canı ister ona göre))))))
maşallah hamilelere :) (tükürüklü kısmı kendiniz halledin)
Hey! Hamile olmadan da aşerebilme becerisine sahibiz belki... Canım çektiiiii :)
Önce ikaz lazım "önce avuçlarınız temiz mi kontrol edin öyle okuyun" der insan di mi :)
Yaladım geçti neyse ki :)))))))))))))))
portakales i soydum, baş ucuma koydum :)))))))))))))))
ÇOk teşekkür ederim.... Dediklerinizi aynen ve içten bir şekilde uygulayacağım... İyi ki varsınızSeni çok iyi anlıyorum canım.. Mesela onları sevdıgınle başlaya bilirsin..
Ellerini rahmının ustune koy ve seni cok seviyorum de.. Bedenim ruhum ve rahmim anne olmak için hazır.. En iyi genlerden oluşan embriyom çok sevdigim rahmimde tutunacak. Rahmim embriyomu çok sevecek.. Hayal et yumurtanı gelen spermı ve kavusmalarını sonra bırak döllensinler büyüsünlerr.. 1. ay 2.ay derken hamileigin ilerlesinn saglıklı bır gebelık. bebegının odası her sey yerlı yerınde ... böyle böyle rahatla canımm. İlk başlarda vücut kasıyor ama zamanla alısırsın..
Evet ya kendi labatuarımız ,kendi denemelerimiz, kendi tecrübelerimiz....Uyguladığım şeylerden sonra mutlaka tecrübelerimi paylaşayacağım. teşekkür ederim:)Merhaba arkadaşım, hepimizin aynı kümedeyiz. Moralini bozma, folükül bu ay yoksa bir daha ki ay 3-5 tane çıkabilir, arı sütleri, vitaminler, çörekotuyağı-yoğurt-bal. vs. gibi takviyelere başlarsın, arkadaşların tecrübelerinden faydalanırsın, biz de senin tecrübe sonucunu öğreniriz. Bir nevi labarutuvar çalışması, kendi üzerimizde deney yapıyoruz, sonucunun da bebişli olacağını inanıyorum. Sevgiyle kalın.
ÇOk teşekkür ederim.... Dediklerinizi aynen ve içten bir şekilde uygulayacağım... İyi ki varsınız
Herkese günaydın:) benim için pek aymadı ama olsun..Dün doktra gitiim. Folikül atkibi için.. Ama yine yoktu. ( Klomen verdi doktor)Hiç inancımız kaybetmemeiştim....Sanırım dün fena tökezledim. Kötü bir gece geçirdim. Sonra bu sayfaya girdim yazdıklarınızı heycanınızı inancınızı gördüm. O kadar iyi geldiniz ki. Hiçbirinizi tanımıyorum. Çok uzun sohbetleimiz olmadı. Ancak şu anda en rahat konuştuğum insanlar sizlersiniz. Sanırım beni en çok anlayan insanlar da sizsiniz. umarım hepimiz dileklerimize kavuşuruz... Varlığınız için sonsuz teşekkürler.
Merhaba herkese,
Sayfayi gordum,katilmak istedim. Agustos/Eylul ayinda tup bebek yaptiranlar topigindeyim uzun zamandir fakat yas 41 olunca burda da olmam gerektigini dusundum - yaslilarin halinden yaslilar anlar. Biraz tanitayim kendimi. 73 dogumluyum, istanbulda oturuyorum. İkinci evliligim ama İlk bebegim olacak allah kismet ederse. Eylul ayindaki İlk tup bebek denememde kimyasal gebelik yasadim. Bu ikinci denemem. Dun 15. Gun kan testim cok iyi cikti. Doktorum ayin 30 unda yani haftaya Sali gormek istedi beni, zannediyorum kese gormeye cagirdi, insallahhh. Sirasiyla kan testi sonuclarim; 9. Gun 33
11. Gun 130
13. Gun 410
15. Gun 1000.29
Diger topikteki arkadaslarim ikiz olabilecegini soyluyorlar ama ben yuksek artiyor diye endiseliyim biraz. Gerci dr umda cok iyi dedi ama yinede insanin ici rahat olamiyor. Bu arada Dr.um Prof. Dr. Cemil Akgul. Capa tup bebek bolum baskaniydi, ozel muayehanesi var ve su anda ekibi ile Gayrettepe Florans Nightingale hastanesinde, tedavimi orda oluyorum. Hem kisilik olarak hem bilgi -deneyim olarak cok ama cok memnunum. Allah razi olsun. Kilodan dolayi polikistik overlerim vardi. Bu da regl duzensizlikleri yapiyordu. Baska hicbir sorunum yok. Butun heryerde kilo ver oyle gel dendigini biliyoruz. Bu kiloyla hamile kalamazsin, kilo ver oyle baslayalim tedaviye. İste senelerim boyle gecti maalesef. Cemil hocam bunun nekadar sacma oldugunu,diger doktorlarin basarilarini dusurmemek icin riske girmediklerini, bircok kilolu hastasinin hamile kaldigini ve cok saglikli oldugunu soylediginde inancim yeniden geldi. Cok sans eseri ogrenmistim Hocamin varligini. Birgece kotu bir grip olmustum, acile Yesilkoy İnternational hospital a gitmistim. Nasil olduysa konu acilmis annemle dr. arasinda. Doktor, Cemil hocamin ogrecisiymis ve Cemil hocamin ne kadar cok kilolu hastasi oldugunu ve tup bebek konusunda bir numara oldugunu soylemis. Gercekten harika bir insan herkonuda. Birkere hastaya yaklasimi , ilgisi, herseyden onemlisi insanligi bir numara. Bunun yaninda kilolu olarakta hamile kalinabilinecegini, basarili oluruz veya olamayiz ama en azindan denemelere baslanabilecegini gosterdi. Allahim cabalarimi bosa cikarmasin, hepimizin dualarini duysun, hepimizin bebisleri olsun.
İste boyle arkadaslar...simdi haftaya Sali yi bekliyoruz dort gozle, heyecanla... insallah hayirli haberler verebilirim. Yavas yavas sizleri de taniyacagim, ama biraz zamana ihtiyacim varSevgiler..
Canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Bende senin gibi salı kese görmeye gidecem.ben 2 tane donmuş embiryo transferi edildi. Çarşamba günü 16. Günü bhcg 913 çıktı. Başkada baktırmadım. Senin kaçıncı gün embiryosu , kaç tane ve donmuşmuydu.Merhaba herkese,
Sayfayi gordum,katilmak istedim. Agustos/Eylul ayinda tup bebek yaptiranlar topigindeyim uzun zamandir fakat yas 41 olunca burda da olmam gerektigini dusundum - yaslilarin halinden yaslilar anlar. Biraz tanitayim kendimi. 73 dogumluyum, istanbulda oturuyorum. İkinci evliligim ama İlk bebegim olacak allah kismet ederse. Eylul ayindaki İlk tup bebek denememde kimyasal gebelik yasadim. Bu ikinci denemem. Dun 15. Gun kan testim cok iyi cikti. Doktorum ayin 30 unda yani haftaya Sali gormek istedi beni, zannediyorum kese gormeye cagirdi, insallahhh. Sirasiyla kan testi sonuclarim; 9. Gun 33
11. Gun 130
13. Gun 410
15. Gun 1000.29
Diger topikteki arkadaslarim ikiz olabilecegini soyluyorlar ama ben yuksek artiyor diye endiseliyim biraz. Gerci dr umda cok iyi dedi ama yinede insanin ici rahat olamiyor. Bu arada Dr.um Prof. Dr. Cemil Akgul. Capa tup bebek bolum baskaniydi, ozel muayehanesi var ve su anda ekibi ile Gayrettepe Florans Nightingale hastanesinde, tedavimi orda oluyorum. Hem kisilik olarak hem bilgi -deneyim olarak cok ama cok memnunum. Allah razi olsun. Kilodan dolayi polikistik overlerim vardi. Bu da regl duzensizlikleri yapiyordu. Baska hicbir sorunum yok. Butun heryerde kilo ver oyle gel dendigini biliyoruz. Bu kiloyla hamile kalamazsin, kilo ver oyle baslayalim tedaviye. İste senelerim boyle gecti maalesef. Cemil hocam bunun nekadar sacma oldugunu,diger doktorlarin basarilarini dusurmemek icin riske girmediklerini, bircok kilolu hastasinin hamile kaldigini ve cok saglikli oldugunu soylediginde inancim yeniden geldi. Cok sans eseri ogrenmistim Hocamin varligini. Birgece kotu bir grip olmustum, acile Yesilkoy İnternational hospital a gitmistim. Nasil olduysa konu acilmis annemle dr. arasinda. Doktor, Cemil hocamin ogrecisiymis ve Cemil hocamin ne kadar cok kilolu hastasi oldugunu ve tup bebek konusunda bir numara oldugunu soylemis. Gercekten harika bir insan herkonuda. Birkere hastaya yaklasimi , ilgisi, herseyden onemlisi insanligi bir numara. Bunun yaninda kilolu olarakta hamile kalinabilinecegini, basarili oluruz veya olamayiz ama en azindan denemelere baslanabilecegini gosterdi. Allahim cabalarimi bosa cikarmasin, hepimizin dualarini duysun, hepimizin bebisleri olsun.
İste boyle arkadaslar...simdi haftaya Sali yi bekliyoruz dort gozle, heyecanla... insallah hayirli haberler verebilirim. Yavas yavas sizleri de taniyacagim, ama biraz zamana ihtiyacim varSevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?