- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.721
Hoş geldiniz
E eyno :) Haklısın endişelenmişsindir ama bunun sana faydası yok... Aydan aya her şey değişebilir (sabahtan akşama ruh halimiz bile değişiyorken :) ) Bir sonraki ay bu aykilerle beraber yumurtlarsın belli mi olur... bugün yüzün düşssün, canın sıkılsın tamam. Yarına sarkıtma yeter :) Destek lazım olursa "seslen" algını bir karıştırırız neye üzüldüğünü unuttururuz :)))))
@NukteK can-ı gönülden tebriklerDeğerlerle endişelenmediğin, acabalarla evhamlanmadığın sağlıkla geçireceğin, mutlulukla sürdüreceğin bir hamilelik diliyorum.
Topiğin adını, yaşını da boş verin gitsin :) O belirleyici olması için var... Daha önce bahsi geçtiği üzere her yaşımız var bizim... Çoğunlukla daha aklı başında kadınlar olduğumuz söylenebilir, daha bilinçli yazdığımız, daha tecrübeli yaklaştığımız, yorumladığımız da... Tam da bu yüzden bir aradayız :) Yol arkadaşıyız...
(istisna zamanlarımız kaideyi bozmaz :) )
Tanımak bilmek demek... Biz en çok birbirimizi bileniz, bu nedenle de çok tanıdığız birbirimize...
Ne güzel ki yolunuz kesişmiş. Daha önce yazmıştım yinelemek istedim;
"Her yaşa bürünsek de buradaki bir çok kadın olgun yetişkinlerden... Yani her şeyi düşünüyoruz, kurguluyoruz, araştırıyoruz direniyoruz bazen süngümüz düşüyor ağlıyoruz, bazen öyle dik duruyoruz ki gücümüzden güç dağıtıyoruz. Moralimiz düştükçe elimizden tutan, ümit veren, destekleyen, omuz olan, anlayan, anlatan birileri hep olsun inşallah. Her şey; yaştan tutun, sağlıkla ilgili her detaya kadar 4-4'lük de olsa, tüm hazırlıklarımızı tetkiklerimizi yapsak da, olacağı ne varsa o oluyor, zamanı değilse olmuyor... Bunu bilerek ama umudu hiç kaybetmeyerek yola devam ediyoruz... Umarım hepimiz için zaman "tez" gelir.. Gelmezse birlikte çok daha güçlü, her gün yeni bir bilgiyle ama hep ilk günden kalan heyecanımızla, şevkle ilerleriz... Tökezleriz ama düşmeyiz bir aradayken, siz de hoş geldiniz"
Arkadaslar valla hersey stresimizden kaynaklaniyor ben kendiligimden hamile kaldigim donemi hatirliyorumda ne kadar relaks ve kabullenmistim birakmistim artik zayif degildim ictim sigarayi kendime kisitlama koymadim bide Rabbimden bana tup bebekmis gibi tedavi diledim malum para yok onlarin verdigi ilaclari kullandim tamda yumurta catlamasini hesapladim alerii hapinida ictim 3 gun kendimce ilk defa izledigim spermle yumurtaninbulusmasi klibinden etkilendim hatta esimde bir büyü gibiydi.sonra biraktim dusunmeyi.simdi yapamıyorum bunlari hep bisey hepbisey zamanini tutturmusum ozaman insallah yine hamile kalirim bu bebisimi kucagima alırım. Simdi cuha çiçeği yağı aldim ama nası kullanacağım bilmiyorum.bilen varsa söylesin
Rabbim bana katından tertemiz bir zürriyet ihsan eyle.Al-i Imran 38
Zekeriyya(a.s)'ın duası duamız olsun,Cumamız hayırlara vesile olsun inşaallah.Amin
Herkese günaydın kızlar :)
Yigenim bana yeni yıl kartı yollamış size fotografını gönderiyorum.
Ağlamaktan bi hal oldum bakk
Arkadaslar valla hersey stresimizden kaynaklaniyor ben kendiligimden hamile kaldigim donemi hatirliyorumda ne kadar relaks ve kabullenmistim birakmistim artik zayif degildim ictim sigarayi kendime kisitlama koymadim bide Rabbimden bana tup bebekmis gibi tedavi diledim malum para yok onlarin verdigi ilaclari kullandim tamda yumurta catlamasini hesapladim alerii hapinida ictim 3 gun kendimce ilk defa izledigim spermle yumurtaninbulusmasi klibinden etkilendim hatta esimde bir büyü gibiydi.sonra biraktim dusunmeyi.simdi yapamıyorum bunlari hep bisey hepbisey zamanini tutturmusum ozaman insallah yine hamile kalirim bu bebisimi kucagima alırım. Simdi cuha çiçeği yağı aldim ama nası kullanacağım bilmiyorum.bilen varsa söylesin
beni de:)amannn ağlattın be yaa
arı sütü ve bal kullandım.. Kürleri yaptım:) ve yapıyorum...bioenerji dahil deniyorum. Herhalde olacağına çok inandım ...
Hatta denemediğim ne var diye sürekli sağa sola bakıyorum....sadece dün içimden bir şey kırıldı gitti ggibi gelmişti Şimdi iyiyim... Çok kasmışım kendimi sanırım dayak yemiş gibiyim:) Başka yapmam gerekenler var mı:)
Muhteşem...
Bayıldım, çok sevdim, umutlandım...
Kısaltmalarla mesaj yazan gençliğe hayıflanan endişeli insan, puluyla "kestane kebabıyla" mektup yazmaya devam eden bir kadın, kartpostalları gördüğü yerde peşine düşen biri olarak onu bu bilinçle yetiştirenleri, emeği olan herkesi nacizane tebrik ediyorum...
Aşkınız hiç bitmesin, "vaktindeki tez zamanda" yeni üyelerle şenlensin :)
Kızım olursa yakışıklıya talip olurum :) Kızımı mutlu eder mi bilmem, anlaşırlar mı bilmem ama bu halleri beni mutlu etti, damadım olamazsa arkadaşım olur :))))))
Kızlar selamlar hepinize .Dün doktora gittim malum kırmızılar geldi .Bu ay yine yumurta toplama var kısmet olursa.Baktı Erbil Bey bu ay natural yapıcaz dedi .Bir sefer daha böyle ilaçsız yapmıştık ama yumurtam erken çatlamıştı .Umuyorum böyle bişey olmaz .Bu aradaummuseleme bu gün test yapacaktın mı aklımda öyle kaldı ,hayırlısı inşallah.
Bu arada dr sormadım bile durum ne diye ctesi yine kontrol var bakalım ne olcak .@Alara14 yeğenimize iyi bak canım.
Isten eve girince pek dediklerini yapamiyorum aslinda haklisin zorluyacam kiz aksam soz bak miskinlik yok aslinda bide yoga yapip kafaya sokmaya calisiyordum yine deneyim .sende ise yariuormu kuzum bunlar.stresim gitsin yeter panik atak gibi bazen kalp atislarim fazlalasiyo oturdugum yerde 100 genelde strestenBoşver çuha çiceğini sarıl kendine sıkı sıkı bi sevdiğini söyle yaaa...
Şöyle bi uzan halının,koltugun vs. üzerine kapa gözlerini.. Hayal kur tıpkı çocuklugunda oldugu gibi..
Biraz kendine yönell bırak zamana kuzucummm
Kızlar selamlar hepinize .Dün doktora gittim malum kırmızılar geldi .Bu ay yine yumurta toplama var kısmet olursa.Baktı Erbil Bey bu ay natural yapıcaz dedi .Bir sefer daha böyle ilaçsız yapmıştık ama yumurtam erken çatlamıştı .Umuyorum böyle bişey olmaz .Bu aradaummuseleme bu gün test yapacaktın mı aklımda öyle kaldı ,hayırlısı inşallah.
Bu arada dr sormadım bile durum ne diye ctesi yine kontrol var bakalım ne olcak .@Alara14 yeğenimize iyi bak canım.
Isten eve girince pek dediklerini yapamiyorum aslinda haklisin zorluyacam kiz aksam soz bak miskinlik yok aslinda bide yoga yapip kafaya sokmaya calisiyordum yine deneyim .sende ise yariuormu kuzum bunlar.stresim gitsin yeter panik atak gibi bazen kalp atislarim fazlalasiyo oturdugum yerde 100 genelde stresten
Karnım tok, altım kuru :)))))))))))))))Günaydın. Birisi uykusunu almış, güne mutlu başlamış, işler yolunda keyfi tıkırında maşallah
İstanbul'dan bildiriyorum sırtını, ayağını sağlam tut yeter :)kızlar hafta sonu Ankaradayım, orada oturan arkadaşlar vardı sanırım.. hava nasıl çok karlı ve soğukmu ona göre giyineceğim.. :))
Dur hemen olumsuzluğu çağırma, bak kendin de söylüyorsun yeniler daha...Bu arada yeni ekibim gayet iyi ama benim tedavi durumlarıma eski ekibim gibi Anlayış göstermeyecek gibi sanki
Sagol canim ama adatlemi basliyorsun ben stres icin aldim.yag aldim ben ya zaten ilaclardan biktim dogal olsun dedim .corek otu toz halde iciyorum bir cay kasigi gelmez yumurta olusumuna iyi geliyor diye.alerji var yine kizarik kasinti, ilaclardan tabi 2 ayda endokroniye gidiyorum, ferrum ford ,b12 igne yapiyor.dr bir yildir biktirdi kullaniyorum bende ama 2 dediysem1 iciyorum takviye uzum incir falan yiyorum.O zamaaldim.vaktiymiş. Sana bir şey anlatmak için gelmiş.
Çuha çiçeğini (ben tabletini almıştım) adetin ikinci günü kullanmaya başlıyorsun ve sonraki adete 10 gün kala bırakıyorsun. Yağı için ölçü nasıl bilmiyorum ama kullanma süreleri aynı. Tableti günde bir defa alıyorsum. Tok almaya çalışıyordum ama aynı saatte olması daha önemli. Netten Çuha çiçeği yağı diye aratırsan ölçüyü de bulabilirsin sanırım. Ya da belki kızlardan kullanan vardır...
Adigee naturel olsun bizim olsun inşallh güzel gelişir yumoşların ....Kızlar selamlar hepinize .Dün doktora gittim malum kırmızılar geldi .Bu ay yine yumurta toplama var kısmet olursa.Baktı Erbil Bey bu ay natural yapıcaz dedi .Bir sefer daha böyle ilaçsız yapmıştık ama yumurtam erken çatlamıştı .Umuyorum böyle bişey olmaz .Bu aradaummuseleme bu gün test yapacaktın mı aklımda öyle kaldı ,hayırlısı inşallah.
Bio enerji derken!
Canım kendinle konuş rahminle organlarınla kendinin farkına var. Ruhun bedenin organların hepsi hazır ve mutlu olsun.. Zaten giderek enerjin artar eminim..
Mesajı okur okumaz hemen denemek istedim:) Ancak durum komik oldu.. Çünkü ne diyeceğimi bilemedim.... Sanrım dünden beri idrak yollarım kapandı:) Algı sıfır:)
Seni çok iyi anlıyorum canım.. Mesela onları sevdıgınle başlaya bilirsin..
Ellerini rahmının ustune koy ve seni cok seviyorum de.. Bedenim ruhum ve rahmim anne olmak için hazır.. En iyi genlerden oluşan embriyom çok sevdigim rahmimde tutunacak. Rahmim embriyomu çok sevecek.. Hayal et yumurtanı gelen spermı ve kavusmalarını sonra bırak döllensinler büyüsünlerr.. 1. ay 2.ay derken hamileigin ilerlesinn saglıklı bır gebelık. bebegının odası her sey yerlı yerınde ... böyle böyle rahatla canımm. İlk başlarda vücut kasıyor ama zamanla alısırsın..
Ne hareketlisin maşallah .tv kanali vardi bulamiyorum simdi neyzenmiydi neydi meditasyon yapiyorlar iste gozleri kapat su sesi kus sesi ne guzeldi .tamam senin hatrina deniyecem kuzu,portakost: 38532530 .!.:Ooo sakinleşmen lazımm..
Valla bunları öğrenmem uzun zaman aldı.. Ama ben değişince insalarda değişti:)
Kocam bile değişti ayol :))
internetten meditasyon şarkıları dinle..
Nefes egzersizleri yap. 4'e kadar sayarak nefes al, 4 sanıye bekle, 4 saniye de ver.. Bu biraz rahatlatır.. bunları yaparken kendini ormanda filan düşün.. Sana ne iyi gelirse.. Düşüncelerini özgür bırak bedenizi ögür bırak canımm...
Meditasyonn her zaman iyidir.. Ruh sıkışırsa hayat bereketsizleşir.. Güzel dua edebilmek için düşüncelerin özgür olması lazım.. Güzel düşler diliyorum akşama sana..
arı sütü ve bal kullandım.. Kürleri yaptım:) ve yapıyorum...bioenerji dahil deniyorum. Herhalde olacağına çok inandım ...
Hatta denemediğim ne var diye sürekli sağa sola bakıyorum....sadece dün içimden bir şey kırıldı gitti ggibi gelmişti Şimdi iyiyim... Çok kasmışım kendimi sanırım dayak yemiş gibiyim:) Başka yapmam gerekenler var mı:)
İlk yapman gereken sakin olmak. Çok istediğimiz bir şey için çabalıyoruz ve emeklerimizin bir kan testiyle uçup gitmesinden korkuyoruz. Ama her şeyi üstüste doldurup çalışmasına fırsat vermemekle de kendi şansımızı düşürüyoruz.
Bioenerjinin geri dönüşlerini hala yaşıyorum ben. Mayısın ilk haftası gitmiştim. 7 ay mı olmuş? İki gün önce yine kendimdeki gelişmelerle ilgili bir şeyler düşünürken yakaladım kendimi. Ölümü kabullenişim değişmiş mesela. Ya da başkaları için daha yoğun sevinip kendi sorunlarımı kenara bırakabilmeye başlamışım. Eskiden de sevinirdim güzel şeylere ama derdim varsa, etrafımda kimse kalmayınca yüzümü asar derdime odaklanırdım. Şimdi sevincin etkisi daha uzun süreli. Tüm bunların bedenime, sağlığıma hayatıma yansıması zaman alacak. O yüzden aceleye gerek yok.
Tedavini kesme elbette. Ama düşünce akışını serbest bırak. Kendine hiç bir şey düşünmeyeceğin zamanlar ayır. Mesela haftanın bir akşamı eşini dışarı gönder, ılık bir duş al, aç müziği, kendine bir çay, meyve suyu, koy ister uzan, ister danset. Bırak hayat içinde aksın. Ya da bir gün iş çıkışı bir çiçekçiye uğra, kendine sevdiğin bir çiçek al, git bir cafeye, aç gazeteni, söyle çayını kahveni. Kendinle mutlu olduğunu hisset. İnan bana bir kaç kere tekrarladığında içindeki enerjinin arttığını, ufak sıkıntıların aslında sıkıntı olmadığını görmeye başlayacaksın. Fikirler senin yaşantına ve durumuna uygun hale getirilebilir elbette. Ama ne demek istediğimi anladın sen. Arasıra kendinle başbaşa, romantik kaçamaklar yap. Çok faydasını göreceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?