Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

amannn ağlattın be yaa

Boşver çuha çiceğini sarıl kendine sıkı sıkı bi sevdiğini söyle yaaa...
Şöyle bi uzan halının,koltugun vs. üzerine kapa gözlerini.. Hayal kur tıpkı çocuklugunda oldugu gibi..
Biraz kendine yönell bırak zamana kuzucummm

Rabbim bana katından tertemiz bir zürriyet ihsan eyle.Al-i Imran 38

Zekeriyya(a.s)'ın duası duamız olsun,Cumamız hayırlara vesile olsun inşaallah.Amin

Kuran mucizelerle dolu.. Oku oku bitmezz.. RAbbimin gücüne güç demek haksızlık olurr..
O yüzden endişeye mahal yok.. Rahatlamak lazım güvenmek lazım...
Bir de bize verdiği emanetleri unutmamak lazımm..
Bedenimizi ruhumuzu organlarımızı sevecegiz..

Muhteşem...
Bayıldım, çok sevdim, umutlandım...
Kısaltmalarla mesaj yazan gençliğe hayıflanan endişeli insan, puluyla "kestane kebabıyla" mektup yazmaya devam eden bir kadın, kartpostalları gördüğü yerde peşine düşen biri olarak onu bu bilinçle yetiştirenleri, emeği olan herkesi nacizane tebrik ediyorum...

Aşkınız hiç bitmesin, "vaktindeki tez zamanda" yeni üyelerle şenlensin :)
Kızım olursa yakışıklıya talip olurum :) Kızımı mutlu eder mi bilmem, anlaşırlar mı bilmem ama bu halleri beni mutlu etti, damadım olamazsa arkadaşım olur :))))))

Herkese günaydın kızlar :)
Yigenim bana yeni yıl kartı yollamış size fotografını gönderiyorum.
Ağlamaktan bi hal oldum bakk

Reactions: Eua

O zaman onun vaktiymiş. Sana bir şey anlatmak için gelmiş.
Çuha çiçeğini (ben tabletini almıştım) adetin ikinci günü kullanmaya başlıyorsun ve sonraki adete 10 gün kala bırakıyorsun. Yağı için ölçü nasıl bilmiyorum ama kullanma süreleri aynı. Tableti günde bir defa alıyorsum. Tok almaya çalışıyordum ama aynı saatte olması daha önemli. Netten Çuha çiçeği yağı diye aratırsan ölçüyü de bulabilirsin sanırım. Ya da belki kızlardan kullanan vardır...

Kızlar selamlar hepinize .Dün doktora gittim malum kırmızılar geldi .Bu ay yine yumurta toplama var kısmet olursa.Baktı Erbil Bey bu ay natural yapıcaz dedi .Bir sefer daha böyle ilaçsız yapmıştık ama yumurtam erken çatlamıştı .Umuyorum böyle bişey olmaz .Bu arada ummuseleme bu gün test yapacaktın mı aklımda öyle kaldı ,hayırlısı inşallah.

Bu arada dr sormadım bile durum ne diye ctesi yine kontrol var bakalım ne olcak .@Alara14 yeğenimize iyi bak canım.

canım kaç aydır böyle, uzun zamandırmı..
biesteron dhea var.. ben bu ilacı çok kullandığım için ve yan etkilerinden dolayı hiç sevmem ama faydasını gören arkadaşlarda oluyor..
iki aylık bir kullanım belki işe yarayabilir ama tabi doktoruna sorarak kullanmanda fayda var..

Deniz'im kimseyi mutsuz etmez inşallah
lakin senin de çocugun mutlu olmak için kimseye ihtiyaç duymaz..
Kızım senin gibi bir annesi oldugu için onun sırtı zaten yere gelmezz.. Elbet arkadaşın, damadın ne istersen o olsunn..
Burcu diyişini buraya yüklemek istedim ama olmadı..

canımm opun hayırlı olsun bolca kaliteli yumurtaların olsun..

Isten eve girince pek dediklerini yapamiyorum aslinda haklisin zorluyacam kiz aksam soz bak miskinlik yok aslinda bide yoga yapip kafaya sokmaya calisiyordum yine deneyim .sende ise yariuormu kuzum bunlar.stresim gitsin yeter panik atak gibi bazen kalp atislarim fazlalasiyo oturdugum yerde 100 genelde stresten

Olur olur sen istersenn dağlar bağ olur :)

Ooo sakinleşmen lazımm..
Valla bunları öğrenmem uzun zaman aldı.. Ama ben değişince insalarda değişti:)
Kocam bile değişti ayol :))

internetten meditasyon şarkıları dinle..
Nefes egzersizleri yap. 4'e kadar sayarak nefes al, 4 sanıye bekle, 4 saniye de ver.. Bu biraz rahatlatır.. bunları yaparken kendini ormanda filan düşün.. Sana ne iyi gelirse.. Düşüncelerini özgür bırak bedenizi ögür bırak canımm...
Meditasyonn her zaman iyidir.. Ruh sıkışırsa hayat bereketsizleşir.. Güzel dua edebilmek için düşüncelerin özgür olması lazım.. Güzel düşler diliyorum akşama sana..

Günaydın. Birisi uykusunu almış, güne mutlu başlamış, işler yolunda keyfi tıkırında maşallah
Karnım tok, altım kuru :)))))))))))))))
Keyfimizin tıkırı olsun, çok olsun olmasın önemli değil tıkırı olsun, hepimizin :)

kızlar hafta sonu Ankaradayım, orada oturan arkadaşlar vardı sanırım.. hava nasıl çok karlı ve soğukmu ona göre giyineceğim.. :))
İstanbul'dan bildiriyorum sırtını, ayağını sağlam tut yeter :)
Ayazı ayaz Ankara :) Alışverişsiz kalma :))))) Karum muhteşem seçeneklere kavuştu mu bilmem illa ki bir şeyler bulursun :)

Bu arada yeni ekibim gayet iyi ama benim tedavi durumlarıma eski ekibim gibi Anlayış göstermeyecek gibi sanki
Dur hemen olumsuzluğu çağırma, bak kendin de söylüyorsun yeniler daha...
Mesafen olsun ama yeni yılı fırsat bil isimlerine etiketlerle minicik şeyler hediye et :) Dinle sen beni :) Ciddi samimi haller en işe yarayan hallerdir :)

"Tatlı dil yılan" taktiği ile başla olmadı başka taktiklerimiz devreye girer...
Yoğururuz, istediğin kıvama getiririz :)

Sagol canim ama adatlemi basliyorsun ben stres icin aldim.yag aldim ben ya zaten ilaclardan biktim dogal olsun dedim .corek otu toz halde iciyorum bir cay kasigi gelmez yumurta olusumuna iyi geliyor diye.alerji var yine kizarik kasinti, ilaclardan tabi 2 ayda endokroniye gidiyorum, ferrum ford ,b12 igne yapiyor.dr bir yildir biktirdi kullaniyorum bende ama 2 dediysem1 iciyorum takviye uzum incir falan yiyorum.

Adigee naturel olsun bizim olsun inşallh güzel gelişir yumoşların ....

Bio enerji derken!
Canım kendinle konuş rahminle organlarınla kendinin farkına var. Ruhun bedenin organların hepsi hazır ve mutlu olsun.. Zaten giderek enerjin artar eminim..

Mesajı okur okumaz hemen denemek istedim:) Ancak durum komik oldu.. Çünkü ne diyeceğimi bilemedim.... Sanrım dünden beri idrak yollarım kapandı:) Algı sıfır:)

Sizden gördüm sadece bir an düşündüm, hemen vazgeçtim... Ofiste olmaz :)))))))))
Malumunuz iki kelimelik şeyi paragraflara dökmemi engelleyemiyorum. (Car car ne çene! diyenleri hep haklı bulmuşumdur)

Edebiyat parçalıyoruz ara ara... Meşhur rüyalarım da var. Enerji de maşallah...! Hepsini birleştirince embriyoları geçtim yaratır, büyütür, doğurtur, okutur, evlendirir üstüne torun sevmeye gidebilirim :)))))))))))))) Tehlikeli, işler yalan olur :)

Yeni yılın takvimlerine şu enerji işinin biolusuyla bir tanışacağım. Acayip merak ediyorum reaksiyonlarımı :))))

Ne hareketlisin maşallah .tv kanali vardi bulamiyorum simdi neyzenmiydi neydi meditasyon yapiyorlar iste gozleri kapat su sesi kus sesi ne guzeldi .tamam senin hatrina deniyecem kuzu,

Hepsine ilaveten yok öyle mi böyle mi olacaktı derken, tedavisiydi derken mekanikleşen, robotlaşan, hatta uzaklaşılan "yakınlıklaşmalar" olabiliyor... O yüzden en etkili kendime tavsiyem her şeyi dışarıda bırakarak;
Sevişmeeek :) Aşkla :) Flört dönemlerindeki gibi "fırsat bulsak da " diye heyecanlı istekle :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/1220985/
bu tedavilere dair neler olacağına dair hepimizin tecrübelerinden derlenmiş bir bilgi tablosu... İşine yarar bir şey görürsün belki, ya da olmayan bir şey varsa paylaşırsın biz de hemen bilgi sahibi oluruz :)

Doğal kürlerle ilgili bir çalışmamız daha var 2220 şifacımız muhteşem :)
Ancak Aralık benim yoğun ayım, yüzdük yüzdük bitirdik neredeyse... İlerleyen günlerde bu bilgileri derleyip toplayacağım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…