- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.741
amannn ağlattın be yaa
Ağlatırız güldürürüz :) İhtiyaçlara göre hizmette sınır yoktur :))))))))))))))beni de:)
Kızlar selamlar hepinize .Dün doktora gittim malum kırmızılar geldi .Bu ay yine yumurta toplama var kısmet olursa.Baktı Erbil Bey bu ay natural yapıcaz dedi .Bir sefer daha böyle ilaçsız yapmıştık ama yumurtam erken çatlamıştı .Umuyorum böyle bişey olmaz .Bu aradaummuseleme bu gün test yapacaktın mı aklımda öyle kaldı ,hayırlısı inşallah.
Bu arada dr sormadım bile durum ne diye ctesi yine kontrol var bakalım ne olcak .@Alara14 yeğenimize iyi bak canım.
Deniz için hiç endişem yokkk :))))))))Deniz'im kimseyi mutsuz etmez inşallah
lakin senin de çocugun mutlu olmak için kimseye ihtiyaç duymaz..
Kızım senin gibi bir annesi oldugu için onun sırtı zaten yere gelmezz.. Elbet arkadaşın, damadın ne istersen o olsunn..
Burcu diyişini buraya yüklemek istedim ama olmadı..
Kuran mucizelerle dolu.. Oku oku bitmezz.. RAbbimin gücüne güç demek haksızlık olurr..
O yüzden endişeye mahal yok.. Rahatlamak lazım güvenmek lazım...
Bir de bize verdiği emanetleri unutmamak lazımm..
Bedenimizi ruhumuzu organlarımızı sevecegiz..
Arkadaslar valla hersey stresimizden kaynaklaniyor ben kendiligimden hamile kaldigim donemi hatirliyorumda ne kadar relaks ve kabullenmistim birakmistim artik zayif degildim ictim sigarayi kendime kisitlama koymadim bide Rabbimden bana tup bebekmis gibi tedavi diledim malum para yok onlarin verdigi ilaclari kullandim tamda yumurta catlamasini hesapladim alerii hapinida ictim 3 gun kendimce ilk defa izledigim spermle yumurtaninbulusmasi klibinden etkilendim hatta esimde bir büyü gibiydi.sonra biraktim dusunmeyi.simdi yapamıyorum bunlari hep bisey hepbisey zamanini tutturmusum ozaman insallah yine hamile kalirim bu bebisimi kucagima alırım. Simdi cuha çiçeği yağı aldim ama nası kullanacağım bilmiyorum.bilen varsa söylesin
Arkadaşlar herkese merhaba, bir toslama da benden adetim 5 gün gecikince epey Bi umutlanmıştım ama maalesef iki gün önce başladı. Çuha çiçeği için aktara gittim son kullanma tarihine 1 ay kalmış etkisi olmaz diye vermedi, bir başkasının da elinde yokmuş sipariş vermek lazım dedi. Yani alamadım, adetle birlikte başlayamadım. Zaten moralim çok bozuk ruh gibiyim. Ne yapsam bilemedim.
Canım benim geçmiş olsun ilk bi çöküş oluyor doğal olarak ama biliyorsun ki toparlanıp kalkmalı ve devam etmelşyiz cok şükür ki sağlımız yerinde pozitif düşünelim bu aradaBu arada celina dün okudum ve çok üzüldüm Rabbim inşallah hepimize yeniden nasip eder.
Canım çok sağ ol peki o karışımı tam olarak nasıl kullanıcam. Sen biliyor musun? VeyaCanım benim geçmiş olsun ilk bi çöküş oluyor doğal olarak ama biliyorsun ki toparlanıp kalkmalı ve devam etmelşyiz cok şükür ki sağlımız yerinde pozitif düşünelim bu arada2220 önerdiği çörekotu bal karışımı var onu deneyebilirsin ...moraller hemen yukarıya hadi toparlan bakalım....
Sadece vücud değil bu hayat bize emanet.Sevginin göstergesi de emanetleri zayi etmemekle,bize bu ruhu, bedeni, ömrü veren Yaratıcına iyi bir kul olmakla gösterilebilir.Şükür sadece dil,vücud,kalben değil amellerle bütünleşirse amacına ulaşacaktır.Rabbin kadim kuralıdır:
Siz Allah'a yaklaşırsanız o da size yaklaşır.Ve hiç akla hayale gelmeyecek yerden sizi rızıklandırır.Yeter ki güven ve üstüne düşeni yap. Talak 2
Selam ve dualarımla....
Sagol canim ama adatlemi basliyorsun ben stres icin aldim.yag aldim ben ya zaten ilaclardan biktim dogal olsun dedim .corek otu toz halde iciyorum bir cay kasigi gelmez yumurta olusumuna iyi geliyor diye.alerji var yine kizarik kasinti, ilaclardan tabi 2 ayda endokroniye gidiyorum, ferrum ford ,b12 igne yapiyor.dr bir yildir biktirdi kullaniyorum bende ama 2 dediysem1 iciyorum takviye uzum incir falan yiyorum.
Enteresan birbilgi benim icin.sessiz ciglik deniyorum genelde agzimi acabildigim kadar acip sessiz haykiris yapiyorum.dovunmek isi degisik bilgi bilmem ama aklimda olsun.bilgilerin icin sagol.....kizlar valla bomba gibisiniz araniza yeni katildim ama sanki hep burdaydim izledim sizi ve aranizdayimÇuha çiçeği, yumurta gelişimi için de kullanılıyor. Kullandığın dönemde hamile kalırsan düşüğe neden olabiliyor. O yüzden adete 10 gün kala kesmek gerekiyor. Stres için tavsiyem, çığlık terapisi. Al eşini de çıkın şehir dışına, dağ başına. Avazın çıktığı kadar bağır, haykır. Eşin de eşlik edebilir isterse. Arkasından muhtemelen ağlayacaksın. Hiç tutmaya çalışma, sal gitsin. Çok hafifleyeceksin inan ki. Bir de bağrını yumruklamayı deneyebilirsin. Hani şu ağlarken dövünenlerin yaptığı gibi. Boynunun altında çukur bir yer oluyor ya, kemiklerin birleştiği yer. Orasıyla göğüs çatalı arasında kalan bölge. Saniyede bir vuruş. Tüm gücünle. O bölgedeki bir bez (yine adını unuttum) düğümlendiğinde ya da tıkandığında stres katsayısı normalin üzerine çıkıyormuş. Dövünmek stresi ve acı hissini azaltıp rahatlamayı sağlıyormuş. Henüz uzun süreli denemedim. Ama bilgi olarak bulunsun
Çuha çiçeği, yumurta gelişimi için de kullanılıyor. Kullandığın dönemde hamile kalırsan düşüğe neden olabiliyor. O yüzden adete 10 gün kala kesmek gerekiyor. Stres için tavsiyem, çığlık terapisi. Al eşini de çıkın şehir dışına, dağ başına. Avazın çıktığı kadar bağır, haykır. Eşin de eşlik edebilir isterse. Arkasından muhtemelen ağlayacaksın. Hiç tutmaya çalışma, sal gitsin. Çok hafifleyeceksin inan ki. Bir de bağrını yumruklamayı deneyebilirsin. Hani şu ağlarken dövünenlerin yaptığı gibi. Boynunun altında çukur bir yer oluyor ya, kemiklerin birleştiği yer. Orasıyla göğüs çatalı arasında kalan bölge. Saniyede bir vuruş. Tüm gücünle. O bölgedeki bir bez (yine adını unuttum) düğümlendiğinde ya da tıkandığında stres katsayısı normalin üzerine çıkıyormuş. Dövünmek stresi ve acı hissini azaltıp rahatlamayı sağlıyormuş. Henüz uzun süreli denemedim. Ama bilgi olaak bulunsun
Uzun süreden beri izliyorum burayı, yazmak bugüne kısmetmiş. 43 yaşında, 3 aylık evli ve dr.un tanımıyla olurda hamile kalırsam madalya takacağı kadar vahim durumdayım. Düğün, evlilik telaşı v.s. ertelediğim kan testini 10 gün kadar önce adetimin 3. günü yaptırdım ve sonuçlarla çöktüm. 5 günlük klomen tedavisi sonrası oluşan tek yumurta oluştu. Eşimle ayrı şehirlerdeyiz . Benim işim nedeniyle 2 ay sonra biraraya gelebileceğiz. O zamana kadar kafamdan bu konuyu silip sonrasında ne yapacağımıza bakmayı düşünüyorum. Ama hiç iyi hissetmiyorum, duvara toslamış, çökmüş bi haldeyim...
Canım çok sağ ol peki o karışımı tam olarak nasıl kullanıcam. Sen biliyor musun? Veya2220 ye nasıl sorabilirim?
Uzun süreden beri izliyorum burayı, yazmak bugüne kısmetmiş. 43 yaşında, 3 aylık evli ve dr.un tanımıyla olurda hamile kalırsam madalya takacağı kadar vahim durumdayım. Düğün, evlilik telaşı v.s. ertelediğim kan testini 10 gün kadar önce adetimin 3. günü yaptırdım ve sonuçlarla çöktüm. 5 günlük klomen tedavisi sonrası oluşan tek yumurta oluştu. Eşimle ayrı şehirlerdeyiz . Benim işim nedeniyle 2 ay sonra biraraya gelebileceğiz. O zamana kadar kafamdan bu konuyu silip sonrasında ne yapacağımıza bakmayı düşünüyorum. Ama hiç iyi hissetmiyorum, duvara toslamış, çökmüş bi haldeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?