Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar herkese merhaba, bir toslama da benden adetim 5 gün gecikince epey Bi umutlanmıştım ama maalesef iki gün önce başladı. Çuha çiçeği için aktara gittim son kullanma tarihine 1 ay kalmış etkisi olmaz diye vermedi, bir başkasının da elinde yokmuş sipariş vermek lazım dedi. Yani alamadım, adetle birlikte başlayamadım. Zaten moralim çok bozuk ruh gibiyim. Ne yapsam bilemedim.

Müjdeli olsunnn :) Eskiyi eskide bırak adigee1 cim. Unut çağırma :) İhtimali olsa da umutlu olmakla başla... Sana iyi gelecek :) Natural oldukça revaçta şu aralar... İleride bence en çok uygulanacak yöntem olacak. Ben o dönemde koca kadın kendime gülecek şeyler yarattığımı hatırlıyorum "gıt gıt gıdak yumurtam sıcak" diye diye... Daha sık ultrason kontrollerine gidersin, LH düzenli ölçülür yumurtanın durumu an be an takip edilir erken merken çatlamaz de :)
Öyle de olsun... Hayırlı olsun... Zamanı gelmiş olsun :)

Çok sevgiler, ummuseleme yi hatırlattığın iyi oldu... 40Asistani ni da çalıştıramadım bu ay malum atlamalayım...

Deniz için hiç endişem yokkk :))))))))
7'si 70'i durumu, adam olacak çocuk belli! :)
Mutlu eder mi? derken muhtemel arızalı kızdan şüpheliyim :)
Her anlamda her anne baba mutlu eder evladını, sırtını yere getirmez...
Ama gönül işleri var ya gönül işleri o işte kendi tercihleri hahahaha

Sadece vücud değil bu hayat bize emanet.Sevginin göstergesi de emanetleri zayi etmemekle,bize bu ruhu, bedeni, ömrü veren Yaratıcına iyi bir kul olmakla gösterilebilir.Şükür sadece dil,vücud,kalben değil amellerle bütünleşirse amacına ulaşacaktır.Rabbin kadim kuralıdır:
Siz Allah'a yaklaşırsanız o da size yaklaşır.Ve hiç akla hayale gelmeyecek yerden sizi rızıklandırır.Yeter ki güven ve üstüne düşeni yap. Talak 2

Selam ve dualarımla....

Cuha cicegi kapsülünü, SelcanKerem arkadas önermisti. Yagin nasil kullanilacaginida tarif etti diye hatirliyorum.Selcan su siralar tatilde internete giremiyor. Ise 1 hafta sonra baslayacak topikte rastlarsan, sorarsan yardimci olacaktir. Dilerim faydasini görür bebegini kavusursun.

Bu arada celina dün okudum ve çok üzüldüm Rabbim inşallah hepimize yeniden nasip eder.
Canım benim geçmiş olsun ilk bi çöküş oluyor doğal olarak ama biliyorsun ki toparlanıp kalkmalı ve devam etmelşyiz cok şükür ki sağlımız yerinde pozitif düşünelim bu arada 2220 önerdiği çörekotu bal karışımı var onu deneyebilirsin ...moraller hemen yukarıya hadi toparlan bakalım....

Canım çok sağ ol peki o karışımı tam olarak nasıl kullanıcam. Sen biliyor musun? Veya 2220 ye nasıl sorabilirim?

Uzun süreden beri izliyorum burayı, yazmak bugüne kısmetmiş. 43 yaşında, 3 aylık evli ve dr.un tanımıyla olurda hamile kalırsam madalya takacağı kadar vahim durumdayım. Düğün, evlilik telaşı v.s. ertelediğim kan testini 10 gün kadar önce adetimin 3. günü yaptırdım ve sonuçlarla çöktüm. 5 günlük klomen tedavisi sonrası oluşan tek yumurta oluştu. Eşimle ayrı şehirlerdeyiz . Benim işim nedeniyle 2 ay sonra biraraya gelebileceğiz. O zamana kadar kafamdan bu konuyu silip sonrasında ne yapacağımıza bakmayı düşünüyorum. Ama hiç iyi hissetmiyorum, duvara toslamış, çökmüş bi haldeyim...

Bende sizi uzaktan takip edenlerdenim kendimden bahsedeyim biraz 1973 dogumluyu 14 yasinda bir oglum var 4.5 senedir korunmuyorum bi evladimin daha olmasini cok istedim ama olmadi sizden ricam bilginiz varsa yardimci olmaniz tup dusunmuyorum esim istemiyo normal olursa olur dedi bu zaman zarfinda ancak 2 kere doktora gittim yumurtalarimin iyi oldugunu soyledi 3 senedirde gitmiyorum gittim ancak smear testi yaptirmistim daha yeni acikcasi utaniyorum bu yasta cocuk dusunuyorum demeyi sizce ne gibi bi yol izlemeliyim simdiden tesekkurler

Hamdolsun güveniyorum ve üstüme düşeni yapiyorum. Ama ibadet çok mahrem bi alan o yüzden kimseye şunu yap bunu yap diyemem.. Allah'ı anarken ona hakkını verememekten de korkarım..
Rabbimin bereketi uzerimize olsun sevgiler.

[QUOTE="duova, post: 38533576, member: 425030 cicegi kapsülünü, SelcanKerem arkadas önermisti. Yagin nasil kullanilacaginida tarif etti diye hatirliyorum.Selcan su siralar tatilde internete giremiyor. Ise 1 hafta sonra baslayacak topikte rastlarsan, sorarsan yardimci olacaktir. Dilerim faydasini görür bebegini kavusursun.[/QUOTE]
Canim insallah hepimize mucize olurda rabbim kısmet eder.

Çuha çiçeği, yumurta gelişimi için de kullanılıyor. Kullandığın dönemde hamile kalırsan düşüğe neden olabiliyor. O yüzden adete 10 gün kala kesmek gerekiyor. Stres için tavsiyem, çığlık terapisi. Al eşini de çıkın şehir dışına, dağ başına. Avazın çıktığı kadar bağır, haykır. Eşin de eşlik edebilir isterse. Arkasından muhtemelen ağlayacaksın. Hiç tutmaya çalışma, sal gitsin. Çok hafifleyeceksin inan ki. Bir de bağrını yumruklamayı deneyebilirsin. Hani şu ağlarken dövünenlerin yaptığı gibi. Boynunun altında çukur bir yer oluyor ya, kemiklerin birleştiği yer. Orasıyla göğüs çatalı arasında kalan bölge. Saniyede bir vuruş. Tüm gücünle. O bölgedeki bir bez (yine adını unuttum) düğümlendiğinde ya da tıkandığında stres katsayısı normalin üzerine çıkıyormuş. Dövünmek stresi ve acı hissini azaltıp rahatlamayı sağlıyormuş. Henüz uzun süreli denemedim. Ama bilgi olarak bulunsun

Enteresan birbilgi benim icin.sessiz ciglik deniyorum genelde agzimi acabildigim kadar acip sessiz haykiris yapiyorum.dovunmek isi degisik bilgi bilmem ama aklimda olsun.bilgilerin icin sagol.....kizlar valla bomba gibisiniz araniza yeni katildim ama sanki hep burdaydim izledim sizi ve aranizdayim

Cok rahatlatici bir öneri zanork, bende yapsam diye düsündüm.Beyni uyararak konuşmayı İlgili sinirleri, kasları ve hücreleri harekete geçiriyormus timüs bezi diye biliyorum.

Topige hos geldin arkadasim, hayirli ugurlu olsun evliligin bebekle dahada güzellesin dilerim.

Canım çok sağ ol peki o karışımı tam olarak nasıl kullanıcam. Sen biliyor musun? Veya 2220 ye nasıl sorabilirim?

Aynen böyle yazınca, cevaplıyorum
Geç olabiliyor bazen kusura bakma.
Tarif: 1 kase yoğurt (mümkünse ev yapımı) 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı, damak zevkine göre 2-3 tatlı kaşığı bal.
Yemeklerden yarım saat önce aç olarak tüketiyorsun. Önemli noktalar: Yoğurdun yeşil suyunu da kullan. Bir de çörekotunun kapağını hemen kapat. Uçuucu bir yağ. O yüzden zeytinyağıyla karıştırlıyor satış için. Ağzı açık kalırsa etkisi azalıyor.
Rezervin çok düşükse bir ay hiç ara vermeden günde üç defa ye. Sonra 15 gün günde 2, 15 gün günde 1, 15 gün iki günde 1 ve sonrasında üç günde bir olarak devam et. Bu karışım için zaman sınırlaması yok. Besleyici özelliği de var. Bir çok konuda faydalı.
Bir de günde iki defa sabah 10:00 ve öğleden sonra 15:00 te iki tatlı kaşığı balla çeyrek çay kaşığı tarçın karıştırıp sakız batırarak çiğniyorsun. Tarçın dişetlerinden emilecek. Sakız pütürlenir hemen. Çürüme değildir, değiştirme. Günde bir sakız kullanabilirsin. Bu da rahmi kuvvetlendiriyor. Enerji veriyor. Ayrıca kalp damar için de etkili olduğunu öğrendim. Yine zaman sıkıntısı yok. İstediğin zaman başla, istediğin kadar devam et.
Şifa olsun şimdiden...

Hoşgeldin. Merak etme o çöküşleri çoğumuz iyi biliriz. Sonrasında ayağa kalkıp koşma zamanı geliyor. Bekleme döneminde belki kürlerle destek yapabilirsin. Doktorun istemiştir muhtemelen. Rahim filmi, kan testi sonuçların, doktorunun engel olarak gördüğü (yaş hariç) sebepleri paylaşır mısın? En önemlisi, stres yapma. Nasipte bir evlat varsa o seni bulacak nasıl olsa. Ayrıca yaşında bir şey yok. Senden daha ileri yaşlarda anne olan arkadaşlarımız var. Hiç bir konuda yalnız değilsin. Bu arada, biz doktorların olumsuz yorumlarını hiç üzerimize alınmıyoruz. Olmaz dedikleri neler gerçek oldu. Bilgi kısmını al, gerisini odasında bırak.
Bir de söylemezsem çatlarım; İdil, eğer olursa kızıma vermek istediğim isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…