Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ne varmış yaşında? Kadınız biz. Evlat istememiz engel teşkil edeceği zaman menapoza giriyoruz zaten. Takılma yaşına o kadar.
4,5 yıl uzun bir süre. Fiziksel bir sorun olmadığından emin misin? HSG çektirdin mi? Kan testi yaptırdın mı? AMH, FSH, tiroid değerleri önemli. Bunları yaptır gel, bakalım durumuna (Doktor numarası yapıyorum da. Oldu mu? )
Latife kısmını ciddiye alma ama sorularım ciddi. Smear sonucun temiz anladığım kadarıyla. Önemli bir konuyu kenara kaldırabiliriz. Eğer rahim filminde ve testlerinde sorun yoksa, kür için bir yol çizeriz. Alternatif çözümler araştırırız. Yeter ki diğer verilerin sağlam olsun...

Sessiz çığlık işe yaramıyor bende. Bir de o stres yapıyor üstüne. Bilardo oynamak, şarkı söylemek, masa tenisi gibi kendimi parçaladığım etkinlikler de etkisini yitirdi artık. Dövünmeyi deneyeceğim bir ara. Yazarım sonucunu

Ahahahah kopardın beni gülmektenn :) sakın parçalama kendini şeker aaaa bize lazımsın :)
Yoga da şöyle bişi yapmıştık eskiden o bana çok iyi gelmişti. ileri doğru hızlı yumruk atarak poh mu bişi diyorduk yalan olmasın şimdi :) Baya güzel teknikler var harbi beden rahatlıyor.. Tekrar gitmek lazım da istanbul da iş çıkışı bir yere gitmek imkansız gibi bazen

Bu aralar meditasyon, olumlama, ibadet, dualar yeterli geliyor..
Yoga yı doğa etkinliklerine erteledim..
Hadi gel kahve içelim

Rahim filmi aklımda dr. um istemedi , kan değerlerine ve yumurta olmayaşına bakarak hiç uğraşma boş ver dedi. Fsh :45 estradiol : 23 hatırladğım değerler bunlar İdil benim de olursa kızıma vermeyi düşündüğüm isim :)

Allqh bagıslasin ne guzel bi cocugun var. Insalalh 2.cisi de yoldadir. Valla biraz rahat ol bacim ne diyim. Goruyorsun kafaya takinca olmuyor. Adetin 2. Veya 3. Gunu yapilan bi takim testler var muhakkak onlari yaptir bi gorelim. Yumurtalar nw durumda sonra troid ve sekere bakmak lazim var mi bi problem diye e her sey temiz cikarsa akiina birakmak lazim madem tup dusunmuyorsun yapacak bir sey yok canim.
Bu arada yas guzel seydir insana yasanmislik katar. Hic sıkma canını

Rabbimin bereketi uzerine olsun canim. Umudunu kaybetme elbet bir yol vardir..

Şekerli olsun benimki

Benden istediler rahim filmini, toplamda 10 doktor gördü, her birisi ayrı bir şey söyledi ama en başından beri orada duran rahim sarkması ve hidrosalpenksi birer doktor farketti. (ikincisi ikisini de gördü ama sarkma o arada giderilmişti)
Yalnız FSH değerin gerçekten çok yüksek. 12 üzerine çıktığında gebelik oluşması zorlaşıyor. 15 üstüne çoğu merkezde tüp bebek denemiyorlar.
Moralini bozma. Doktorlar düşmez dese de düşüyor. İlk aklıma gelen hayıt suyu. Adetin ikinci günü başlayıp sabah akşam aç karına içmek üzere ikinci adete 10 gün kalana kadar devam ediyorsun. 3 ay kullan. Tekrar test yaptır. Duruma göre devam edip etmeyeceğin belli olur. Bu arada hamam- sauna- kaplıca da iyi geliyor ama bir hafta 10 gün zaman ayırman gerek. Endişe, üzüntü, stres hayatında olmamalı. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, kafam biraz dağınık bugün. Kızlar da bir şeyler ekleyecektir eminim. Ben de hatırladıkça yazarım yine.
Dilerim İdil en kısa zamanda kucağına gelir ve her şeyi unutturur sana...

Merhaba, paniğe gerek yok, wishhhDuygu yukarıda ne yapılması gerektiğini çok güzel özetlemiş, ha gayret....

Hoş geldin, eş ile ayrı şehirde bulunma dahil deneyimini geçen yıl yaşadım, geriye dönüp yaptıklarımı gözden geçirince eşime aferin ben bana katlanmazdım diyorum. Şimdi çok streslisindir, tren kaçıyor ne olacak şimdi diye kafandan milyon soru geçiyordur. Öncelikle stresini gidermek için bio enerji, akapunktur desteği alabilirsin, sonra moralini bozmadan arı sürü- vitamin destekleri ile bir yol alırsın, kocanın keyfini çıkar bebiş de dayanamaz gelir...

Hayıta başladım içiyorum, 3 ay kesintisiz diye biliyodum ben adete 10 gün kala bırakmam gerekiyo demek ki Bunun dışında ot çöp ne varsa deneyeceğim bakalım. Endişe, üzüntü stres en önemli kısmı sakin olmaya çalışsam da bazen olmuyor . 2 ay sonra işi bırakıp eşimle birlikte yaşamaya başlayacağım büyük ölçüde rahatlayacağım o zaman. Çok teşekkürler desteğiniz için

Ben olsan bana katlanamazdım diye bende düşündüm şu 10 günlük süreçte. İlk dr muayenesinden sonra öyle çok ağladım zırladım ki telefonda adam çıktı geldi sonradan söylediğine göre daha başka ciddi bir sağlık problemim olup da söylemediğimi düşünmüş. Neyse ki en büyük şansım kocam çok büyük destek. Bebişi de biz çağırıyoruz Allah izin verirse gelecek...

tesekkurler canim guzel dusuncelerin icin onumuzdeki haftaya randevu aldim bakalim sonuclar nasil troid ve sekerim yok yeni tahlil yaptirdim insallah hersey guzel olur

Canim benim ne guzel aciklamissin allah razi olsun troid ve seker disinda bide smear disinda test yaptirmadim apandist ameliyatimda tuplere bakildi bi sorun yokmus dediginiz gibi amh fsh testleri nedir bilmiyorum ama onlara baktiriyim yardiminiz icin cok tesekkurler sonuclar temiz cikarsa sizin kurler hakkinda bilgilerinize ihtiyacim var sizleri cok opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…