Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

tesekkurler canim guzel dusuncelerin icin onumuzdeki haftaya randevu aldim bakalim sonuclar nasil troid ve sekerim yok yeni tahlil yaptirdim insallah hersey guzel olur

İnşallah canım gönlüne göre olsun..
Fsh, Lh,E2 bunlar hormon testleri canım. Menapoza yakın mısın üretkenliğin ne durumda onların haberini veriyor.
Adetin 2. veya 3. günü onlarıda yaptırırsan bende tamamdır

Dur, yapma... Her şeyi birden deneme. Bazı şeyler birbiriyle ters etki yapabiliyor. Aman diyeyim... Adım adım. Sırayla. En önemlisi sabırla.
Dilerim her şey seni mutlu edecek şekilde yoluna girer en kısa zamanda.

Allah senden de razı olsun arkadaşım. Hepimiz geçiyoruz bu yollardan. Yıllarca eşimi tedaviye ikna edemedim. Kendi başıma çözüm bulmaya çalıştım. En sonunda boşarım seni dedim, ertesi ay doktordaydık.

Apandisit ameliyatının kendisi de yapışıklık sebebi. Ameliyat sırasında yoksa da sonrasına ne olduğunu bilemiyoruz. İnşallah sorun yoktur. İlk temennimiz bu. Ama baktırmakta fayda var.
AMH yumurta üretme kapasiteni, FSH gebelik şansını gösteriyor diyebiliriz kısaca. Başka testler de var yanında. Tek başlarına yeterli değil tabi. Adetin ikinci günü yapılacak ultrason muayenesi ve aynı gün alınacak kan testi sonuçları yol gösterici oluyor. Bunlar ilk adımlar. Bunların sonuçlarını alınca yine bir rota çizeriz.

iyi eğlenceler canım

Eğlenemeyeceğim sanırım. Yavru kedilerden birisi dışarı çıkmış sanırım. Evin içinde yok. Bahçeyi de aradım. Büyükler kapıyı açmışlar bir ara. O da takıldı sanırım peşlerine. İnşallah bulabilirim. Yarım aklım gitti yemin ederim...

Arkadaşlar merhaba,
Az önce doktorumdan geldim, bismillah diyip başladık tekrar yumurta geliştirmeye :)
Çok mutluyum, niye mi?
Kızlar inanamıyorum bu seferki rezervim beni bile şaşırttı 7 tane yumurta :), inanılır gibi değil, mutluluktan uçuyorum resmen, hayırlısıyla bu akşam ilk puregon iğnemi vurucam, çok güzel haberler var bende, Allahım hepimizin yüzünü güldürsün. Rutin olarak yaptığım tek şey bal+çörekotu. her sabah ve akşam yedim, bunun dışında çok iyi beslendim. Allahın yardımıyla oldu hepsi

Merhaba kizlar idrar testi yaptim negatif cikti kan testi yapmak icimden hic gelmiyor biliyorum negatif iki uc gun onceden ilaclarimida kestim adrt olmayi bekliyorum..hauielisi diyelim adet olunca kismetse uygunsa transfer hazirligina basliycam insallh..yeni yila bereketli girelim insallh bi suru hamilemiz olsun..

Canim erbil beyin rli ugurlu insallh sende yakinda mutlu haberi verirsin natural en guzeli benim bir embriuom o sekilde oldu bal tarcin corekotu adein 2.gunu basladim ama once kist varmi bakyirdim oyle basladim dedigin gibi bu son tedavimdede erken catlama oldu naturalde o sekilde olabiliyor ben bir gun fazladan bekledim o yuzden catkadigini dusunuyorum digerinde 17m de catlatma vurmustum bunda 19da bir gun sonra vurdum kismet diyelim canim insallh hsyirli haberlerini bekliyoruz

Merhaba hoşgeldin, utanılacak ne var anlayamadım? Kadınsın çocuk istemek ve doğurmak senin hakkın, çevre baskısını dikkate alıyorsan hayatını tam olarak yaşayamıyorsun demektir.

Oh! Günün güzel haberi, hadi hayırlısıyla bebişine de en kısa sürede kavuşursun.

Harikasın.. Ve tam olarak buyuz:))

Aynen.. Bu arada söylemimi değiştiriyorum, uyudum da yazdıktan sonra:))
Nöbet çıkışları harika olurum..:)

Bak bu çok iyi fikirmiş.. Içimden gelmiyor ama yapacağım minik hediyeler.. :)
Sağol tatlım ya ...

Rabbim bana katından tertemiz bir zürriyet ihsan eyle.Al-i Imran 38

Zekeriyya(a.s)'ın duası duamız olsun,Cumamız hayırlara vesile olsun inşaallah.Amin

Âmin hepimiz için âmin

Kaliteli sana evladını getirecek sağlıklı yumurtaların olsun canım

sadece iki güne biraz ince biraz kalın ne bulduysam aldım:)) nede olsa eşim taşıyacak

tedavinn hayırlı olsun canımm, bebeğine kavuşmanı dilerimm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…