- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #26.781
tesekkurler canim guzel dusuncelerin icin onumuzdeki haftaya randevu aldim bakalim sonuclar nasil troid ve sekerim yok yeni tahlil yaptirdim insallah hersey guzel olur
Bana müsade kızlar. Akşama dışarıdayız nihayet. Hazırlanayım. Neler yapıldığını unuttuğum için işim uzun sürecek
canım çok yoğunum bu günlerde ama bi kahve molası verebilirim şekersiz olsun benimkide malum diyetteyim
Hayıta başladım içiyorum, 3 ay kesintisiz diye biliyodum ben adete 10 gün kala bırakmam gerekiyo demek ki Bunun dışında ot çöp ne varsa deneyeceğim bakalım. Endişe, üzüntü stres en önemli kısmı sakin olmaya çalışsam da bazen olmuyor . 2 ay sonra işi bırakıp eşimle birlikte yaşamaya başlayacağım büyük ölçüde rahatlayacağım o zaman. Çok teşekkürler desteğiniz için
Canim benim ne guzel aciklamissin allah razi olsun troid ve seker disinda bide smear disinda test yaptirmadim apandist ameliyatimda tuplere bakildi bi sorun yokmus dediginiz gibi amh fsh testleri nedir bilmiyorum ama onlara baktiriyim yardiminiz icin cok tesekkurler sonuclar temiz cikarsa sizin kurler hakkinda bilgilerinize ihtiyacim var sizleri cok opuyorum
iyi eğlenceler canım
Umarim çıkıp gelirEğlenemeyeceğim sanırım. Yavru kedilerden birisi dışarı çıkmış sanırım. Evin içinde yok. Bahçeyi de aradım. Büyükler kapıyı açmışlar bir ara. O da takıldı sanırım peşlerine. İnşallah bulabilirim. Yarım aklım gitti yemin ederim...
Müjdeli olsunnn :) Eskiyi eskide bırak @adigee1 cim. Unut çağırma :) İhtimali olsa da umutlu olmakla başla... Sana iyi gelecek :) Natural oldukça revaçta şu aralar... İleride bence en çok uygulanacak yöntem olacak. Ben o dönemde koca kadın kendime gülecek şeyler yarattığımı hatırlıyorum "gıt gıt gıdak yumurtam sıcak" diye diye... Daha sık ultrason kontrollerine gidersin, LH düzenli ölçülür yumurtanın durumu an be an takip edilir erken merken çatlamaz de :)
Öyle de olsun... Hayırlı olsun... Zamanı gelmiş olsun :)
Çok sevgiler,ummuseleme yi hatırlattığın iyi oldu... @40Asistani ni da çalıştıramadım bu ay malum atlamalayım...
Kızlar selamlar hepinize .Dün doktora gittim malum kırmızılar geldi .Bu ay yine yumurta toplama var kısmet olursa.Baktı Erbil Bey bu ay natural yapıcaz dedi .Bir sefer daha böyle ilaçsız yapmıştık ama yumurtam erken çatlamıştı .Umuyorum böyle bişey olmaz .Bu aradaummuseleme bu gün test yapacaktın mı aklımda öyle kaldı ,hayırlısı inşallah.
Bu arada dr sormadım bile durum ne diye ctesi yine kontrol var bakalım ne olcak .@Alara14 yeğenimize iyi bak canım.
Merhaba hoşgeldin, utanılacak ne var anlayamadım? Kadınsın çocuk istemek ve doğurmak senin hakkın, çevre baskısını dikkate alıyorsan hayatını tam olarak yaşayamıyorsun demektir.Bende sizi uzaktan takip edenlerdenim kendimden bahsedeyim biraz 1973 dogumluyu 14 yasinda bir oglum var 4.5 senedir korunmuyorum bi evladimin daha olmasini cok istedim ama olmadi sizden ricam bilginiz varsa yardimci olmaniz tup dusunmuyorum esim istemiyo normal olursa olur dedi bu zaman zarfinda ancak 2 kere doktora gittim yumurtalarimin iyi oldugunu soyledi 3 senedirde gitmiyorum gittim ancak smear testi yaptirmistim daha yeni acikcasi utaniyorum bu yasta cocuk dusunuyorum demeyi sizce ne gibi bi yol izlemeliyim simdiden tesekkurler
Oh! Günün güzel haberi, hadi hayırlısıyla bebişine de en kısa sürede kavuşursun.Arkadaşlar merhaba,
Az önce doktorumdan geldim, bismillah diyip başladık tekrar yumurta geliştirmeye :)
Çok mutluyum, niye mi?
Kızlar inanamıyorum bu seferki rezervim beni bile şaşırttı 7 tane yumurta :), inanılır gibi değil, mutluluktan uçuyorum resmen, hayırlısıyla bu akşam ilk puregon iğnemi vurucam, çok güzel haberler var bende, Allahım hepimizin yüzünü güldürsün. Rutin olarak yaptığım tek şey bal+çörekotu. her sabah ve akşam yedim, bunun dışında çok iyi beslendim. Allahın yardımıyla oldu hepsi
Hoş geldiniz
@eyno :) Haklısın endişelenmişsindir ama bunun sana faydası yok... Aydan aya her şey değişebilir (sabahtan akşama ruh halimiz bile değişiyorken :) ) Bir sonraki ay bu aykilerle beraber yumurtlarsın belli mi olur... bugün yüzün düşssün, canın sıkılsın tamam. Yarına sarkıtma yeter :) Destek lazım olursa "seslen" algını bir karıştırırız neye üzüldüğünü unuttururuz :)))))
@NukteK can-ı gönülden tebriklerDeğerlerle endişelenmediğin, acabalarla evhamlanmadığın sağlıkla geçireceğin, mutlulukla sürdüreceğin bir hamilelik diliyorum.
Topiğin adını, yaşını da boş verin gitsin :) O belirleyici olması için var... Daha önce bahsi geçtiği üzere her yaşımız var bizim... Çoğunlukla daha aklı başında kadınlar olduğumuz söylenebilir, daha bilinçli yazdığımız, daha tecrübeli yaklaştığımız, yorumladığımız da... Tam da bu yüzden bir aradayız :) Yol arkadaşıyız...
(istisna zamanlarımız kaideyi bozmaz :) )
Tanımak bilmek demek... Biz en çok birbirimizi bileniz, bu nedenle de çok tanıdığız birbirimize...
Ne güzel ki yolunuz kesişmiş. Daha önce yazmıştım yinelemek istedim;
"Her yaşa bürünsek de buradaki bir çok kadın olgun yetişkinlerden... Yani her şeyi düşünüyoruz, kurguluyoruz, araştırıyoruz direniyoruz bazen süngümüz düşüyor ağlıyoruz, bazen öyle dik duruyoruz ki gücümüzden güç dağıtıyoruz. Moralimiz düştükçe elimizden tutan, ümit veren, destekleyen, omuz olan, anlayan, anlatan birileri hep olsun inşallah. Her şey; yaştan tutun, sağlıkla ilgili her detaya kadar 4-4'lük de olsa, tüm hazırlıklarımızı tetkiklerimizi yapsak da, olacağı ne varsa o oluyor, zamanı değilse olmuyor... Bunu bilerek ama umudu hiç kaybetmeyerek yola devam ediyoruz... Umarım hepimiz için zaman "tez" gelir.. Gelmezse birlikte çok daha güçlü, her gün yeni bir bilgiyle ama hep ilk günden kalan heyecanımızla, şevkle ilerleriz... Tökezleriz ama düşmeyiz bir aradayken, siz de hoş geldiniz"
Kuran mucizelerle dolu.. Oku oku bitmezz.. RAbbimin gücüne güç demek haksızlık olurr..
O yüzden endişeye mahal yok.. Rahatlamak lazım güvenmek lazım...
Bir de bize verdiği emanetleri unutmamak lazımm..
Bedenimizi ruhumuzu organlarımızı sevecegiz..
Karnım tok, altım kuru :)))))))))))))))
Keyfimizin tıkırı olsun, çok olsun olmasın önemli değil tıkırı olsun, hepimizin :)
İstanbul'dan bildiriyorum sırtını, ayağını sağlam tut yeter :)
Ayazı ayaz Ankara :) Alışverişsiz kalma :))))) Karum muhteşem seçeneklere kavuştu mu bilmem illa ki bir şeyler bulursun :)
Dur hemen olumsuzluğu çağırma, bak kendin de söylüyorsun yeniler daha...
Mesafen olsun ama yeni yılı fırsat bil isimlerine etiketlerle minicik şeyler hediye et :) Dinle sen beni :) Ciddi samimi haller en işe yarayan hallerdir :)
"Tatlı dil yılan" taktiği ile başla olmadı başka taktiklerimiz devreye girer...
Yoğururuz, istediğin kıvama getiririz :)
Rabbim bana katından tertemiz bir zürriyet ihsan eyle.Al-i Imran 38
Zekeriyya(a.s)'ın duası duamız olsun,Cumamız hayırlara vesile olsun inşaallah.Amin
Kızlar selamlar hepinize .Dün doktora gittim malum kırmızılar geldi .Bu ay yine yumurta toplama var kısmet olursa.Baktı Erbil Bey bu ay natural yapıcaz dedi .Bir sefer daha böyle ilaçsız yapmıştık ama yumurtam erken çatlamıştı .Umuyorum böyle bişey olmaz .Bu aradaummuseleme bu gün test yapacaktın mı aklımda öyle kaldı ,hayırlısı inşallah.
Bu arada dr sormadım bile durum ne diye ctesi yine kontrol var bakalım ne olcak .@Alara14 yeğenimize iyi bak canım.
Karnım tok, altım kuru :)))))))))))))))
Keyfimizin tıkırı olsun, çok olsun olmasın önemli değil tıkırı olsun, hepimizin :)
İstanbul'dan bildiriyorum sırtını, ayağını sağlam tut yeter :)
Ayazı ayaz Ankara :) Alışverişsiz kalma :))))) Karum muhteşem seçeneklere kavuştu mu bilmem illa ki bir şeyler bulursun :)
Dur hemen olumsuzluğu çağırma, bak kendin de söylüyorsun yeniler daha...
Mesafen olsun ama yeni yılı fırsat bil isimlerine etiketlerle minicik şeyler hediye et :) Dinle sen beni :) Ciddi samimi haller en işe yarayan hallerdir :)
"Tatlı dil yılan" taktiği ile başla olmadı başka taktiklerimiz devreye girer...
Yoğururuz, istediğin kıvama getiririz :)
Arkadaşlar merhaba,
Az önce doktorumdan geldim, bismillah diyip başladık tekrar yumurta geliştirmeye :)
Çok mutluyum, niye mi?
Kızlar inanamıyorum bu seferki rezervim beni bile şaşırttı 7 tane yumurta :), inanılır gibi değil, mutluluktan uçuyorum resmen, hayırlısıyla bu akşam ilk puregon iğnemi vurucam, çok güzel haberler var bende, Allahım hepimizin yüzünü güldürsün. Rutin olarak yaptığım tek şey bal+çörekotu. her sabah ve akşam yedim, bunun dışında çok iyi beslendim. Allahın yardımıyla oldu hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?