Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım moralini bozma nolur.. Her işte bir hayır vardır.. Sen de 2220 şifacımızın önerisi yoğurt+çörekotuyağı +bal yap.. Ya da 2220 başka öneride de bulunur sana..
Portakal kardeş ruhunu iyileştirme teknikleri yazıyor.. Ben çok faydalanıyorum hepsinden Allah Razı olsun..

hoş geldin cnm, zaman kaybetmeden tedavi için yön vermeye başlamışsın ne güzel..
ilk öğrenildiğinde 1-2 ay şok şeklinde çötüntüyle dolaşıyor insan sonrasında alışıyorsun herşey sıradanlaşıyor..
doktorun kim nerede tedavi oluyorsun.. neden bukadar vahim dedi doktorun onu merak ettim..
çift taraflı ileri derece infertilite durumlarında bile bukadar karamsar yaklaşmıyor doktorlar.. tek sorunun yumurta rezerviyse ve eşinde sorun yoksa bebeğine tez zamanda kavuşursun cnm.

Insallah sonuclar iyi cikar sali gunu doktor randevum var bakalim kismet artik en kisa zamanda sizde guzel meleginize kavusursunuz insallah dualarimda sizlerde varsiniz artik birbirimize umut isigi oluruz bu iyi yureginizle inaniyorumki yuce yaradan size anneligi tattiracajtir

Hoşgeldiniz :)

canım merhaba, bebek istemekten ve oğluna kardeş istemekten daha doğal nasıl bir isteğin olabilirki.. bundan neden utanacaksın.. yaşınsa gayet güzel bir yaş.. daha önceden bebeğinde olduğuna göre belki tüp bebek uygulamasına gerek kalmadan aşılama yöntemiylede gebe kalabilirsin bunu hiç denedinizmi..

bende bu tedavimden hiçbirşey beklemiyorum canım.. ne ön hazırlık yapıyorum nede farklı bir şey..
buzdolabı arı sütüyle apiterayla dolu, tonlada hazırlık ilacı var bense bolcana sigara içerek günlerimi gayet keyifli geçiriyorum:)) döllenme olmazsa hiç şaşmayacağım..

Merhaba hoşgeldin, utanılacak ne var anlayamadım? Kadınsın çocuk istemek ve doğurmak senin hakkın, çevre baskısını dikkate alıyorsan hayatını tam olarak yaşayamıyorsun demektir.
Evet haklisiniz cevremdeki insanlar bu yasta cocukmu olur diyerek benide korelttiler bu ne cesaret sakat olur felan filan beni korkuttular doktora gitmeyide hep erteledim bu insanlar yuzunden ama burdaki sizler bana umut oldu sali gune randevu aldim bakalim kismet artik tesekurler yorumunuz icin

Ben bu Çığlık terapisini yıllardır Yaparım. Bunu ben keşfettim sanıyordum
Işim Gereği ortam müsait, gece Nöbeti Aşağıya inip bağırıyordum.. Sonra ağladığım çok az olmuştur..
Bir de yıllardır yaptığım bişey var. Bunu da ben keşfettim sanıyorum ama biliniyordur belki :)
Banyoda duşun altına girip, yoğun su akışı ile dışarı sesleri duyamıyorum, sadece akan su sesi.. Kulakları da su akışı kapatıyor çünkü.. 1-2 ek ya da daha uzun süre, kendimi bir şelale ya da Irmak kenarında hayal ederim. Çok iyi gelir.. Tavsiye ederim..
Bunu yapma nedenim, TÜBİTAK Yayınları'ndan bir kitapta okumuştum;
Insanların kendilerini en mutlu hissettikleri yerler; negatif iyonların pozitif iyonlardan fazla olduğu yerlerdir. Negatif iyonların pozitif iyonlardan fazla olduğu yerlerde;
Suyun sert bir zemine çarmasıyla oluştuğundan, şelale ve Irmak kenarlarıdır.

Bu da benim yöntemim:)

Benden de bir bilgi olsun:)

ne oldu canım kedin geri geldimi merak ettim dışarı çıkabildinizmi çok yoruldun gerildin bu gece dışarı çıksan rahatlasan iyi olacaktı inşallah olmuştur

gözün aydın canım inşallah sonu bebekli olur

denizi suyu bende çok severim en stresli olduğum zamanlarda bile deniz kenarında oturup denizi izlesem bütün stresimi alır götürür sanki

slm canlar nasılsınız bakem ben anı bir kararla merkez değiştirimeye karar verdim..bahçeci fulya erbil beye cuma randevu aldım dün adet oldum canlar..

canımm seni bekliyorum merakla.. erbil beyle görüşmen nasıl geçti, tedaviye başladınmı:))
inşallah herşeyy gönlünce gelişmiştir güzel haberlerini bekliyoruz.. öptümm hayatım...

Guzel dilekleriniz icin tesekkurler siz beni tanimasanizda ben sizi taniyorum sizleri hep okudum sali gunu randevum var birbirimize dualarimizi eksik etmeyelimbakalim doktorum ne yol izleyecek gelismeleri sizlerle paylasmak istiyorum tekrar tesekkurler yorumunuz icin

doktora gitmeye başlamak demek tedavide yolu yarılamak demek cnm, güzel haberlerini bekliyoruz..

Harika çok mutlu oldum.. Bu artık bebeği getirsin sana inşallah sağlık ve hayırla..

Ne oldu kediyi buldun mu canım?

ensucum tatile mi gidiyosun

yok canım benim..
pazar günü Ankara ünv. de gümrük müş. yard. sınavım var bakalım artık hayırlısı diyorum..
siz kahveleri içmişsiniz bende şu anda fırına kabuklu patates attım beklerim hayatım.. soba gözünde yapardı annem biz küçükken aynı tadda olmasada idare edeceğiz..

hııım anladım canım sana bol şans ve başarı diliyorum inşallah sınavın istediğin gibi geçer

fırında patatese bayılırım patatesin her türlüsünü çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…