- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #27.281
Çok teşekkür ederim zanorkcugum. Sende olmasan.
canım bu tedavimde hiç stres yapmıyorum hata yumoş büyüdü büyümedi düşünmye fırsat yok çalışıyorum biliyorsun canımcığım..ama işim biraz stresli büyk bir ihtimale üç transfer etmez alara iki emriyo transfer etmiş erbil bey..senin doktorun kimdi canım..erbil bey başka birinin yumurtaları takip etmesini kabul et
medi..seninde yeni tedavin hakında hayırlsıs olsun belki birgün karşılaşırız bahçecide..
Ensu lütfen rahatla biraz...Sonuçta hepimiz biliyoruz ki bizim sürecimiz böyle işleyecek..kolay olmadığını ancak biz biliyoruz.birbirimizi bu yüzden iyi anlıyoruz..şimdi doktordan çıktım..klomen kullanıyorum beş gündür...doktor sadece hareketlenme var dedi.. bendeki sevinci görmeliydiniz. Benim için bunun ne anlama geldiğini ancak siz anlarsınız.ne yapalım baxen ağlayarak bazen sevinecek sabırla aşacağız bu günleri
Canım evet vardı istanbulda kar yağıyordu. Bütün dualarım seninle . Inşallah yarın çok güzel olur senin için. Yumilerin büyümüş hatta sayıları bile artmıştır inşallaherbil beyim hemşiresi bıkmıştır bizden hergün arıyoruz..canım bakalım iki folüküle başladık ikisi büyüse dölense süper olur..şuana kadar bir opuda bir emriyom oldu..istanbulda kar varmıydı canım sen nerelsin..sen hamişsin canımcığım dua et benim için yarın güzel haberlerle geliyim bende..
cnm belki37 yemi yazacaktin..:)Ensu lütfen rahatla biraz...Sonuçta hepimiz biliyoruz ki bizim sürecimiz böyle işleyecek..kolay olmadığını ancak biz biliyoruz.birbirimizi bu yüzden iyi anlıyoruz..şimdi doktordan çıktım..klomen kullanıyorum beş gündür...doktor sadece hareketlenme var dedi.. bendeki sevinci görmeliydiniz. Benim için bunun ne anlama geldiğini ancak siz anlarsınız.ne yapalım baxen ağlayarak bazen sevinecek sabırla aşacağız bu günleri
Canlar merhabaaaa... Dr a biraz gec gidebildik, haliyle gec ciktik. Simdi eve varabildik. Hamileyimmmmmm Bir kesem olusmus. Tek bebecik gelecek. Allahim herkezin dualarini duysun. Oldu sonunda. Kilolu ve 41 yasinda da hamile kalinabiliyormus. Herkese umut olsun. Allahim insallah hayirlisiyla bebecigimi kucagima da almayi nasip eder tabii ki. Hep iyi dusunmek istiyorum. 2015 hepimize saglik mutluluk huzur bolluk bereket veeeee bebis getirsin insallah. Sevgiler, opucukler herkese
Maalesef
cnm belki37 yemi yazacaktin..:)
Gözünaydın arkadaşım, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı başımıza
Arkadaşlar merhaba. Allah'ın izniyle bugün kesemizi gördük. 1 tane bebişimiz olacakmış. 2015 yılında allahım bütün isteyenlere ne istekleri, arzuları, muratları varsa versin. Tüm topikteki arkadaşlarında 2015 yılında evleri Bebiş sesleriyle şenlensin
Geçmiş olsun canım,Bebeğin en yakın zamanda gelsin tekrar seni bulsun sevindirsin,kendine iyi bak,keşkelerle geriye dönülmüyor Malesef.
Canım gözünüz aydın yeni yıla süper bir başlangıç.
saglıkla huzurla kucagına al inşh.
Kızlar Orgalutran kullananız var mı acaba?
Ben mi beceriksiz vurmaya çalışıyorum bilmiyorum ama göbeğimi bir türlü delemiyorum. Çok acıtıyor, bunun başka bir yöntemi var mı acaba?
tatlım bir buçuk ay olacak ilacı kullanmaya başlayalı bir ara tam içtim baktım olmuyor yarım içmeye başladım tam alıştım tam içeyim dedim yine olmadı bugün yarım içtim bakalım nasıl olacak ben tatlıya çok düşkün değilim kan değerlerim benimde normal hatta açlık kan şekerim 88 ama insülin direnci çıktı işte sarımsağı hemen her yemeğe katarım çok severim
tatlım ne yaşadığını sen bilirsin umarım çözümsüz değildir ve sorununuz her neyse çözer eski mutlu günlerinize dönersiniz Allah hiçkimsenin ağzının tadını bozmasın
gözünüz aydın canım Allah kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah
Amin canım hepimize bereket getirsin inşallah ..
canlarım benim hepinize teker teşekür ediyorum güsel dileklerinizi için canlar bugün doktorun istediği tahlilerimi yaptırdım prolokatin 19 çıktı tokluk kan şekerim 120 çıktı sınırda yani..bu değerler yumurta büyümesine engelmidir bilginiz varmı..
Canlar merhabaaaa... Dr a biraz gec gidebildik, haliyle gec ciktik. Simdi eve varabildik. Hamileyimmmmmm Bir kesem olusmus. Tek bebecik gelecek. Allahim herkezin dualarini duysun. Oldu sonunda. Kilolu ve 41 yasinda da hamile kalinabiliyormus. Herkese umut olsun. Allahim insallah hayirlisiyla bebecigimi kucagima da almayi nasip eder tabii ki. Hep iyi dusunmek istiyorum. 2015 hepimize saglik mutluluk huzur bolluk bereket veeeee bebis getirsin insallah. Sevgiler, opucukler herkese
Beni çok duygulandirdin. Hatta bu yazıyı kopya edip yanımda taşıyacagim. Bende şaşırdım gücüme.20 yıldır beklediğim bebeğim bir anda geldi ve gitti.hem sevindim hem uzuldum. Bana kattığı çok şey oldu.en güzeli Allaha olan inancimi kaybetmistim. Ama şimdi bu büyük kayba karşı çok Umutlu yum. Önceden hayata Kinim nefretim bitmek bilmiyordu. Şimdi öyle değil. Hayat herseyiyle yaşamaya değer. İsterim bana bir can Yoldaş i olsun lakin olmuyorsada Rabbimin bir bildiği vardır. Dik durmaya çalışıyorum.zaman insanı çok değiştiriyor. Yaşananlar olaylar kayiplar. Ama yinede hayat güzel devam ediyor.o gün bütün hayatım gözümün önünden geçti. Acinacak bir durumum vardı. Bebeğini kaybetmiş biriydi m.verilen o suni sancı birde üstüne. Millet o sancı yi cekiyor sonunda mükafat ini alıyor. Bense bitkin yorgun bir şekilde ameliyat haneye götürüldü m.hiçte aglamadim. Üzülme üzüldüm. Ama dedimya ne gelirse Rabbimden başım üstüne. Nedim arkadaşım. Sende çok tatlı Şevkat dolu birisin.TeşekkürlerSevgili Belki,
Burada gün be gün yaşadıklarını paylaştın, iyi ki de paylaştın.. Okudum kürtajını ve bazı mesajlarını kaçırdıklarım illa ki var.. Senin bu durumu bu kadar güçlü ve kendine ve Allah'a inançlı bir şekilde karşılaman beni çok sevindirdi. Elbette dualarım bu bebeğin sana güzel sağlıklı evlat olarak gelmesiydi, üzgünüm ki olmadı. Ama belki de sana çok daha güzel şeyler getirmek için kısa bir süre seninle kaldı. '' sen varsan dünya var, yoksan yok'' dedi.. En güzeli de sen bu mesajı aldın. Almayıp, hala hayatına kahrediyor da olabilirdin, kendinle gurur duymalısın.. Seni gelecek günlere hazırlamak da istedi. İnşallah, bebeğine kavuşman için atılan bir adımın taa kendisidir... Ve gelecek mutlu edecek seni inşallah bebeğin.. Vedduha süresini oku..
Bir mesajında öğrendiklerini yazmışsın, başka neler öğrendin bu tecrübenle; paylaşır mısın bizimle?
Kızım gücünün farkında olmadan yaşıyormuşsun ya sen.. :) Ne kadar güçlü ve kendine inanan olduğuınu da hatırlatmaya gelmiş demek ki :)))
Saygıyla eğiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?