Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

transferin hayirli olsun cnm.. yeni yil bebegini getirsin.. guzel haberlerin pes pese gelsin..

merhaba cnm..fena degill aldim gibi insallah bi aksilik olmazsa:)
sen nasilsin cnm..dondunuz dimi tatilden..
Çok sevindim canım..
Hadi hayırlı olsun müşavirliğin, güzel haberler tek tek ama hızlı hızlı gelsin.. tedaviye başlayacak mısın?

Biliyormusun, yazarken şöyle düşünmüştüm;
Düşüncelerimi öyle güzel ifade etsem ki, belki37 'ye ne kadar güçlü olduğunu hatırlatacak, yanında taşıyacağı bir yazı olsun. Sen de öyle yazınca bi acaip oldum :)
Gerçek düşüncelerimi yazdım canım..
Ben buralarda yeniyim, senin ilk tanımam, hamilelik şüpheni yazdığın yazıyla oldu. Sonraki moral motivasyon değişimin o kadar olumlu yönde oldu ki, buna saygı duymamak ve sevinmemek elde değil.. Kendini öğrenmek bebek sahibi olmandan bile daha fazla seni hayata bağladı ve mutlu olmanı sağladı diye düşünüyorum. Bir de bebek gelirse şimdi tadından yenmez :)) inşallah..
Sana kafa atasın var dediğimi hatırlıyorum :)))

canım hayırlı olsun opun inşh.
duygu durumlarımız değişiyor böyle olması normal bir ağlamalı bir gülemeli...
inşh herşey güzel olacak.

hareketlenmeler artsın inşh..
seni çok iyi anlıyoruz güzel gelişmlerin devamını canı gönülden diliyoruz.

benimde doktorum Güvenç Bey fulyada..o zaman aşılamada da birlikteydik aslında...
hadi bakalım hayırlısı bir gün merkezde karşılaşacağız herhalde.

oy yaşasınnnn
hadi hayırlı olsun.yeni yıl hediyelerinizi alıp geldiniz ne güzel.
Allahım sağlıkla huzurla devamını kucağına almayıda nasip etsin inşh.
darısı hepimize.........
Tüp bebeğe başladın mı canım, nasılsın?

canım başalayamadım olumsuz geçen aşılamam kist yapmış bu ay doğum kontrol ilacı kullandım daha bitmedi.05 ocaktan sonra nasipse tekrar gidicem belli olcak.Transfer tarihin belli olmuş hadi hayırlısı bakalım çok güzel mübarek kandillinde dualarımızdasın canım.
al gel bebeklerini :)

İnşallah canım.. Herşey çok güzel olsun inşallah hepimiz için... Senin de bu ay belki transferin olur, göbiş tokuştururuz ha :)

Biliyorum sen demiştin onu.sen yenisini burda.benide senin inançlı güzel sözlerin etkilemişti.Keşke buralarda sizin gibi arkadaslarim olsaydi

Canim hayitli olsun ortakmis dokhorlarimiz insallh karsilasiriz ..benimde bi ara ya kist oldu ya buyumedi..benimde ist.gitmem cumayi c.tesi bulur diye dusunuyorum. Genelde transf.14ile 16.gunlerde yspiliyor bakalim kismet tabi..ilk asilamami denedin bu tedavinde bebegine kavusmani dilerim..

İnşallah hersey yolunda gider dualarımızdasın
İnşallah her sey yolunda gider..bu sene güzel şeyler olacak)dualarımızdasın:)

Reactions: Eua

hayırlı olsun canım tedavin inşh karşılaşırız mutlu olurum.Tekkirdağdan mı geliyorsunuz.
bende Kocaelide yaşıyorum.
aşılama olma sebebi tüp tedavim iptal oldu.büyümediler 1 tanesi biraz büyüdü diğerleride kist olup kaldı malesef.
aşılama olumsuz olunca gittik kistler küçülsün diye doğum kontrol hapı 05 ocak gibi bitcek sonra kontrol tekrar bakalım neler olacak?:)

cok güzel bir haberrr gözün aydın canımm sağlıkla kucağına alman dileğiyle

Biliyorum sen demiştin onu.sen yenisini burda.benide senin inançlı güzel sözlerin etkilemişti.Keşke buralarda sizin gibi arkadaslarim olsaydi

biz buradayız, ben her zaman aktif olamasam da.. biz senin yanında gibiyiz.. mesafe önemli değil.
en güzel yer dualarda olabilmek..

İnşallah hersey yolunda gider dualarımızdasın

İnşallah her sey yolunda gider..bu sene güzel şeyler olacak)dualarımızdasın:)

Çok teşekkür ederim canım.. Sizler de benim dualarımdasınız.. Sen hangi aşamadaydın?

bu hafta 900 gr vermişim canım 99,500 olmuşum az az da olsa gidiyo kilolar

transferin çok iyi bir günde olacak umarım bebeklerin seninle kalmayı seçer ve kucağına alıp büyütmek nasip olur

Reactions: Eua

gözün aydın canım sen bana umut oluyosun biliyomusun dilerim sağlıkla kucağına alırsın bebeğini ve yine sağlıkla büyütürsün

Gözünaydın arkadaşım, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı başımıza
Cok tesekkur ederim. İnnnsallah darisi basiniza
NukteK )))çok güzel haber bu Kutlarım Kutlarım. Oh ya iyi şeyler oluyor...dilerim bebeğini sağlık ve huzurla kucağına alırsın.sen de dualarından bizi eksik etme
Cok tesekkur ederim. Eksik Edermiyim hic dualarimi. Allahim hepimize bebeciklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Cok tesekkur ederim. Darisi basiniza ve Allahim hepimize bebeciklerimizi saglikla huzurla kucagimiza almayi nasip etsin.

Mutlu bir gebe ol..
Hepimiz mutlu olalim

cok güzel bir haberrr gözün aydın canımm sağlıkla kucağına alman dileğiyle
Cok tesekkur ederim. İnsallah saglikla kucagimiza aliriz, Allahim herkezin duasini duysun

bu hafta 900 gr vermişim canım 99,500 olmuşum az az da olsa gidiyo kilolar

transferin çok iyi bir günde olacak umarım bebeklerin seninle kalmayı seçer ve kucağına alıp büyütmek nasip olur
Amin inşallah canım, Allah'tan hayırlısı..
Harika o kilolalar gidecek sen bu azimde oldukça, maşallah diyorum..

oy yaşasınnnn
hadi hayırlı olsun.yeni yıl hediyelerinizi alıp geldiniz ne güzel.
Allahım sağlıkla huzurla devamını kucağına almayıda nasip etsin inşh.
darısı hepimize........

Cok tesekkur ederimmmm. Amin. Darisi hepinize,Allahim hepimizin kucaklarina bebislerimizi saglikli saglikla almayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…