Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hayırlısı olsun, az kalmış..umarım 2015 uğurlu gelir,güzel haberlerini alırız..

hayırlısı olsun, Allah kucağına almayı nasip etsin..2014 ü bu güzel haberle kapatıyoruz ne güzel..

gözün aydın canım sen bana umut oluyosun biliyomusun dilerim sağlıkla kucağına alırsın bebeğini ve yine sağlıkla büyütürsün
Canim, umut olsun, hic umudumuzu kaybetmeyelim. Bak oldu sonunda. Tabii insallah Allah saglikla hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Hep olumlu dusunelim hep olumlu olsun. Sevgiler...

Kendimi kasmakdan ağlıyorum .Gerçi artık çok da takmıyorum rahatım herşey olacağına varıyor çünkü
kendini kasma arkadaşım, ağlamak seni rahatlatacaksa ağla..bazen kimseyle paylaşılmayınca insan ister istemez kasılıyor, bunun için ağlamak bazen insanı gevşetir rahatlatır..yaşadıklarımızın sebebi stres bebek olacakmı? elbette olsun istiyoruz..ama aksi olursa diye korkuyoruz..ben de böyledim, sanırım birazda aldığımız ilaç ve iğneler psikolojimizi etkiliyor,yani %100 ..ama yinede yumurtaların toplanacaksa, tranfer zamanınsa arkadaşım stresi atmaya çalış..

Cok sevindimm. Oh be birimiz kotu haber alsaydi gercekten cok uzulecektim. Allah saglikla bebegimizi kucagimiza almayi nasip etsin. 2015 herkese bebeciklerle dolu bir yil olsun

Reactions: Eua
desene hamile kalmak yetmiyor ...

İyiyim arkadaşım. Sen nasılsın?

iyiyim ben de .. bütün gün uyuyyunca şimdi tam enerji ile oturuyorum :)
Benim transfer oluyor inşallah Cuma günü, sen de bugünlerde gidecektin, transfer kardeşi olacaktık?

Hayırlı, bebekli olsun inşallah. Yola çık sen, arkandayım geliyorum

umarım tutunma içinde bişey yaparlar çok geç olmadan...

Anlaştık şekerim, önden gider yolları açarım sana :)

Aç valla. Karlı olacakmış Cuma günü. Benim de kontrolüm var, kara kara düşünüyoruz nasıl geliriz diye. Otobüsle geleceğiz ama başka bir ilçeden kalkıyor. O yol bugün kapalıydı...

umarım tutunma içinde bişey yaparlar çok geç olmadan...

Aynen. Bunun güzel tarafı menapoza da girsen yumurta üretebilecek olmak. Ya da hiç sperm bulunamaması durumunun ortadan kalkması. Tabi ne zaman sonuç alınır, ne zaman uygulamaya geçer, biz görür müyüz bilemiyorum...

Reactions: Eua
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…