Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

inşallah görürüz bu azim varken 70 inde bile anne oluruz gibime geliyor :))

ay valla ne güzel olur ..

:) neden olmasın

Aç valla. Karlı olacakmış Cuma günü. Benim de kontrolüm var, kara kara düşünüyoruz nasıl geliriz diye. Otobüsle geleceğiz ama başka bir ilçeden kalkıyor. O yol bugün kapalıydı...

Bugünden sulu kar başladı zaten. Cuma günü de karlı olacakmış, inşallah rahat gelmenizi sağlayacak yollar açık olsun... Allah yollarınızı açsın canım.. gelemezseniz de onda da vardır bir hayır..
Bize de uzak merkez, bakalım biz nasıl gidecez.. 20 dk lık yolu bir kontrol sonrası, hava yağmurlu olunca 2 saat 45 dk da gelmiştik ..

kizlaar merhaba bir kac saat sonra opu var uyuyamadim... benim tedavilerim yarida kesiliyor hep. yumoslar erken catliyor .... anesteziden ayildigimda husranla donuyorum eve. Allahim hep hayirlisini ver diyoruz insallah vardir bunda da bir hayir lutfen dualariniz benimle olsun bakalim bu sefer ne olacak.... cok heyecanli gergin ve kioir kipirim....

Günaydın. Güne fırtınayla uyandım. Otobüse ulaşalım gerisi gelir diyorum. Allah yardımcımız olsun. Normalde 4 saat sürüyor. Hava böyleyken ne olur bilmem. Salı günü fırtına dinecekmiş ama...

İnşallah hayırlı olur opun. İşlemden önce muayene etmiyor mu doktorun? Hiç değilse narkoz almazsın bir sorun olursa. Bir sor istersen...

Gunaydin. İyi yolcular cnm. Hayirlisiyla gelin. Guzel haberlerle donun ...

Ben de uyuyayamistim heyecandan. İnsallah bu sefer hersey cok iyi gider cnm. Bol bol duzgun yumurtalar insallahhhh

Ben adanadan geliyorum ist.canim..benim yumurta toplamada yumurtam erken catlamisti oylelikle asilama yapildi..ama senin tam olgunlasmadan nasi asilama yapiyor anlamadim en buyuk yuni kac mmdi catlatma ignesi vurmusmuydun..insallh bu tedavinde her sey gonlunce olsun canim..bi ara bendede ya kist oldu ya buyumedi..sogan kuru iui geliyor kiste..

İnşallah her sey yolunda gider....dualarımız seninle...

Allah yardımcın olsun canım herşey sorunsuz ve gönlünce olsun

Günaydın hanımlar. Havaya inat neşeniz bol, yüreğiniz aydınlık, hayalleriniz sıcacık olsun...

günaydın canım

Hahahaha.... Sık sık soguktan tuvaletin geliyor

O her zaman var bende. Hani böyle yolda falan kalırsak yapılacak şeyler vardı. Onları unutmuşum. Aksi gibi eşimin de hiç tecrübesi yok bu konularda. Ne yapılacağını bilmez. Neyse. Buluruz bir yol. Allah büyük. O yola çıkmak nasipte varsa çıkarız nasıl olsa...

Günaydın kızlar hava buz buz buz..

Opun rast gitsin inşalllah canım dualar seninle..

Yap
Benim negatif bir tüp denemem var.şu anda folikl avlıyoruz....klomen verdi doktor..bekliyorum çaresiz...sanki yapılması gerekenler var da ben yapıyormuşum gibi

Çöreotu- bal- tarçın yapabilirsin. Ya da çöreotuyağı, bal, yoğurt. Folikül geliştirmede çok faydası oluyor. Geç oldu deme. Bir fayda, bir faydadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…