- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #27.341
inşallah görürüz bu azim varken 70 inde bile anne oluruz gibime geliyor :))Aynen. Bunun güzel tarafı menapoza da girsen yumurta üretebilecek olmak. Ya da hiç sperm bulunamaması durumunun ortadan kalkması. Tabi ne zaman sonuç alınır, ne zaman uygulamaya geçer, biz görür müyüz bilemiyorum...
ay valla ne güzel olur ..
Aç valla. Karlı olacakmış Cuma günü. Benim de kontrolüm var, kara kara düşünüyoruz nasıl geliriz diye. Otobüsle geleceğiz ama başka bir ilçeden kalkıyor. O yol bugün kapalıydı...
İyi geceler kızlar. Sabah devam edelim olur mu? Uyumam gerek. Yaşlılık işte
İyi geceler kızlar. Sabah devam edelim olur mu? Uyumam gerek. Yaşlılık işte
:) neden olmasın
Bugünden sulu kar başladı zaten. Cuma günü de karlı olacakmış, inşallah rahat gelmenizi sağlayacak yollar açık olsun... Allah yollarınızı açsın canım.. gelemezseniz de onda da vardır bir hayır..
Bize de uzak merkez, bakalım biz nasıl gidecez.. 20 dk lık yolu bir kontrol sonrası, hava yağmurlu olunca 2 saat 45 dk da gelmiştik ..
kizlaar merhaba bir kac saat sonra opu var uyuyamadim... benim tedavilerim yarida kesiliyor hep. yumoslar erken catliyor .... anesteziden ayildigimda husranla donuyorum eve. Allahim hep hayirlisini ver diyoruz insallah vardir bunda da bir hayir lutfen dualariniz benimle olsun bakalim bu sefer ne olacak.... cok heyecanli gergin ve kioir kipirim....
Gunaydin. İyi yolcular cnm. Hayirlisiyla gelin. Guzel haberlerle donun ...Günaydın. Güne fırtınayla uyandım. Otobüse ulaşalım gerisi gelir diyorum. Allah yardımcımız olsun. Normalde 4 saat sürüyor. Hava böyleyken ne olur bilmem. Salı günü fırtına dinecekmiş ama...
Gunaydin. İyi yolcular cnm. Hayirlisiyla gelin. Guzel haberlerle donun ...
Ben de uyuyayamistim heyecandan. İnsallah bu sefer hersey cok iyi gider cnm. Bol bol duzgun yumurtalar insallahhhhkizlaar merhaba bir kac saat sonra opu var uyuyamadim... benim tedavilerim yarida kesiliyor hep. yumoslar erken catliyor .... anesteziden ayildigimda husranla donuyorum eve. Allahim hep hayirlisini ver diyoruz insallah vardir bunda da bir hayir lutfen dualariniz benimle olsun bakalim bu sefer ne olacak.... cok heyecanli gergin ve kioir kipirim....
Hahahaha.... Sık sık soguktan tuvaletin geliyorAmin arkadaşım. Ayın 2 sinde gideceğiz ama şimdiden telaşlandım. 3 yıldır da kar görmüyorum da, unutmuşum soğukta ne yapılacağını
hayırlı olsun canım tedavin inşh karşılaşırız mutlu olurum.Tekkirdağdan mı geliyorsunuz.
bende Kocaelide yaşıyorum.
aşılama olma sebebi tüp tedavim iptal oldu.büyümediler 1 tanesi biraz büyüdü diğerleride kist olup kaldı malesef.
aşılama olumsuz olunca gittik kistler küçülsün diye doğum kontrol hapı 05 ocak gibi bitcek sonra kontrol tekrar bakalım neler olacak?:)
YapÇok teşekkür ederim canım.. Sizler de benim dualarımdasınız.. Sen hangi aşamadaydın?
İnşallah her sey yolunda gider....dualarımız seninle...kizlaar merhaba bir kac saat sonra opu var uyuyamadim... benim tedavilerim yarida kesiliyor hep. yumoslar erken catliyor .... anesteziden ayildigimda husranla donuyorum eve. Allahim hep hayirlisini ver diyoruz insallah vardir bunda da bir hayir lutfen dualariniz benimle olsun bakalim bu sefer ne olacak.... cok heyecanli gergin ve kioir kipirim....
kizlaar merhaba bir kac saat sonra opu var uyuyamadim... benim tedavilerim yarida kesiliyor hep. yumoslar erken catliyor .... anesteziden ayildigimda husranla donuyorum eve. Allahim hep hayirlisini ver diyoruz insallah vardir bunda da bir hayir lutfen dualariniz benimle olsun bakalim bu sefer ne olacak.... cok heyecanli gergin ve kioir kipirim....
Günaydın hanımlar. Havaya inat neşeniz bol, yüreğiniz aydınlık, hayalleriniz sıcacık olsun...
Hahahaha.... Sık sık soguktan tuvaletin geliyor
Opun rast gitsin inşalllah canım dualar seninle..kizlaar merhaba bir kac saat sonra opu var uyuyamadim... benim tedavilerim yarida kesiliyor hep. yumoslar erken catliyor .... anesteziden ayildigimda husranla donuyorum eve. Allahim hep hayirlisini ver diyoruz insallah vardir bunda da bir hayir lutfen dualariniz benimle olsun bakalim bu sefer ne olacak.... cok heyecanli gergin ve kioir kipirim....
Yap
Benim negatif bir tüp denemem var.şu anda folikl avlıyoruz....klomen verdi doktor..bekliyorum çaresiz...sanki yapılması gerekenler var da ben yapıyormuşum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?