- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #27.381
Allah yardımcın olsun canım herşey sorunsuz ve gönlünce olsun
teşekkür ederim bu sefer iyi gitti çoook şükür bakalım ne olacak :) tekrarteşekküre ederimmm
Canımm dualar şahane oldu ilk kez toplanabildiler çook teşekkür ederim şimdi sabırla döllenme oldu mu olmadı mı onu bekliyorumİnşallah her sey yolunda gider....dualarımız seninle...
Menüde sıkıntı olacak pek bir şey yok arkadaşım. Cips ve pudingi ölçülü tüket yeter. Eğer henüz yapmadıysan sana bir pilav tarifi vereyim. İnsülin direnci olanların tüketebileceği bir pilav...
Kullanacağın yağın yarısı tereyağ, yarısı zeytinyağı olsun. İkisini tencerede erit ama yanmasın. Şehriyeli yapacaksan bu aşamada şehriyesini de ekle, kavur. Pirinci ılık suyla beyaz suyu çıkana kadar yıka ve şehriyenin (ya da doğrudan yağın) üzerine ekle, bir iki çevir. Berraklaşacak rengi. Suyunu ekle, tuzu ek ve içine bir yemek kaşığı limon suyu ekle. (Hazır limon suyunu tavsiye etmiyorum. Hem sağlıksız hem acı oluyor) Suyunu sıcak olarak ekle ve normalde ıslatarak yapıyorsan o ölçüden yarım bardak fazla olsun. Tavuk suyu koyabilirsin. Ekşi olmuyor merak etme. Zeytin de kokmuyor. Hem de hafif.
Bu kadaaar. Afiyet olsun
Canım evet evet... 4 de kalktım ama çok şükür bu sefer toplanabildiler bakalım döllenebilecekler mi ama bu aşama bile benim için mucize Rabbime sonsuzzz şükür olsun ve hepinizin desteği için minnettarım... :)Ben de uyuyayamistim heyecandan. İnsallah bu sefer hersey cok iyi gider cnm. Bol bol duzgun yumurtalar insallahhhh
eveet geldim 3 yumurtamı aldılar 6 tane idi ama üçü uygunmuş bu sefer yolunda gitti çok şükür... şimdilik hala umut var çoook teşekklür ederim...
eveet geldim 3 yumurtamı aldılar 6 tane idi ama üçü uygunmuş bu sefer yolunda gitti çok şükür... şimdilik hala umut var çoook teşekklür ederim...
tatlım ben pirinç pilavını hep böyle yaparımkiiii
bu insülin direnci olanların tüketeceği pilavsa ben yıllardır farkında olmadan doğru bişey yapıyomuşum
2220 canım ben hiç hazır limon suyu kullanmam bırak limon suyunu meyva suyuda kullanmam meyva suyumu evde kendim yaparım hep hem sağlıklı olması açısından hemde daha lezzetli oluyo
sen cansın biliyomusun
Gözler doldu işte iyi mi canlarımm... Olmayan ailemin şefkati oldunuz çok teşekkür ederim... eşimle bekliyoruz inşallah Rabbim Dünyadaki anne olmak isteyen bütüüün kadınları Anne kılsın hem de enn tatlısından... hepinize minnet doluyum teşekkür ederim. Şimdi biraz kanama var ama normal biliyorum... biraz uzanacağım sonsuz ve kalbi mutluluklar diliyorum yeni yılda hepimizeeee mutlu yılllarEki Görüntüle 1357471
desene hamile kalmak yetmiyor ...
Oh oh çok sevindim. İnşallah hepsi döllenir ve tam yeni yıl hediyesi olurlar sana.bu sefer söz dinlemişleeer çok teşekkür ederim canımm
canimsinnnn hepimiz mutlu olalim insallahhhOh oh çok sevindim. İnşallah hepsi döllenir ve tam yeni yıl hediyesi olurlar sana.
Insaallah 3 de dollenirGözler doldu işte iyi mi canlarımm... Olmayan ailemin şefkati oldunuz çok teşekkür ederim... eşimle bekliyoruz inşallah Rabbim Dünyadaki anne olmak isteyen bütüüün kadınları Anne kılsın hem de enn tatlısından... hepinize minnet doluyum teşekkür ederim. Şimdi biraz kanama var ama normal biliyorum... biraz uzanacağım sonsuz ve kalbi mutluluklar diliyorum yeni yılda hepimizeeee mutlu yılllarEki Görüntüle 1357471
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?