Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Opun rast gitsin inşalllah canım dualar seninle..[/QUOTE]

Canım çok güzel gitti ilk kez... çok teşekkür ederim hepinizeeeee <3

tatlım ben pirinç pilavını hep böyle yaparımkiiii

bu insülin direnci olanların tüketeceği pilavsa ben yıllardır farkında olmadan doğru bişey yapıyomuşum

Ben de uyuyayamistim heyecandan. İnsallah bu sefer hersey cok iyi gider cnm. Bol bol duzgun yumurtalar insallahhhh
Canım evet evet... 4 de kalktım ama çok şükür bu sefer toplanabildiler bakalım döllenebilecekler mi ama bu aşama bile benim için mucize Rabbime sonsuzzz şükür olsun ve hepinizin desteği için minnettarım... :)

eveet geldim 3 yumurtamı aldılar 6 tane idi ama üçü uygunmuş bu sefer yolunda gitti çok şükür... şimdilik hala umut var çoook teşekklür ederim...

Tebrik ederiiiiiiiiimmmmmmm
Umut her zaman var arkadaşım. Bazen yanlış yerde arıyoruz o kadar. Bu güzel yılbaşı hediyen, yarın sabah alacağın "üçü de döllendi" haberiyle ilerlesin inşallah. Adım adım mutluluk, kucak kucak bebek gelsin

2220 canım ben hiç hazır limon suyu kullanmam bırak limon suyunu meyva suyuda kullanmam meyva suyumu evde kendim yaparım hep hem sağlıklı olması açısından hemde daha lezzetli oluyo

Gözler doldu işte iyi mi canlarımm... Olmayan ailemin şefkati oldunuz çok teşekkür ederim... eşimle bekliyoruz inşallah Rabbim Dünyadaki anne olmak isteyen bütüüün kadınları Anne kılsın hem de enn tatlısından... hepinize minnet doluyum teşekkür ederim. Şimdi biraz kanama var ama normal biliyorum... biraz uzanacağım sonsuz ve kalbi mutluluklar diliyorum yeni yılda hepimizeeee mutlu yılllar

Şşşş, hüzün yok. Mutlu ol. Ailenin yerini tutamayız elbette. Ama biz de bir aileyiz. Her şeyde, her zaman birbirimizin yanındayız. Yat dinlen. Aklına üzücü şeyler getirme. Üzme yeğenimizi...

Sevgili arkadaşlar bir daha fırsatım olmaz yoğunluğumun son demlerini yaşıyorum peşin peşin yeni yılınızı kutlayayım... Dilerim tüm sevimsiz tecrübelerimiz, kalp kırıklarımız, endişelerimiz, üzüntülerimiz 2014'de kalır...
2015 her şeyin çok güzel olacağı önce sağlıkla sonrasında mutluluk, huzur ve keyifle geçecek bir yıl olur...

Adil, ışıl ışıl şarkılar söyleyeceğimiz kadar neşeli bir yıl olsun hepimiz için...
Gönlümüzden geçirdiğimiz her ne varsa dilerim yenilenen yılla gelir :)
Hangi ülke, hangi ırk, hangi inanç olursa olsun yeni yıl uğurlu olsun...

Insaallah 3 de dollenir

slm canlar ben geldim bugün kontrolüm vardı sabah erken çıktık yola nasıl bir kar ve tipi 15dk yolu 1 saate geldik neyse tekirdağdan çıktık istanbula yakın kar yok yağmur yağışı ve fırtına vardı çok dua ettim Rabim yolarımızı aç diye eşim eve dönelim bu tipi ve karda gidilmez dedi dualarım kabul oldu istanbulda kar yoktu bugün yolda lastiğimiz patladı eşim o soğukta lastikçi bulamadı kendi değiştirdi tam bir maceraydı neyse sağ salim döndük çok şükür ve herzamanki gibi tek taşım ile yolaa devam cuma yine kontrolüm var pazar büyük bir ihtimale opu dedi erbil bey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…