Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sabah 06:30 dan beri belki 10. defa elektrik kesiliyor. Kalorifer ne yapacağını şaşırdı. Neyse ki kedilerim karla oynamayı pek sevdi. Şımarık şeyler

Opun harika geçsin, güzel haberlerle gel Aramıza tekrar ve 2015 senin tüm dileklerini gerçekleştirsin.

Benim de doktorum Güvenç bey, Cumartesi günü kontrolüm var 11.00 de. Oralardaysan görüşelim:)

Çok sevindim. 8 ay daha sağlıkla taşıyıp, kucağına alacağın günler de gelsin inşallah.

Gözün aydın, yeni yılda sana bebekten başka ne dilenir ki:)

Söz dinleyip çatlamayan yumurtaların olsun bol bol kaliteli inşallah canım.

2015 te bütün dilekleriniz gerçek olsun kızlar. Sizi yormadan, hemencecik olsun:) Hamileler sorunsuz hamilelik geçirip, bir avaz da doğursun. Sürpriz bebekler ateşli sevişmeler sonunda oluşsun:) Ha olmadı mı o zaman ateşli doktorlarımızın elinden gelsin:)
Kucak dolusu sevgiler... Ho ho ho!

rabbim tamamına erdirsin bebişin hep seninle olsun 2015 bizim gibi uzun bekleyenlere son olur rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah

Mutlu noelleeeeeeeerrr
O Noel Bebe seninki mi?

Yeni yıl hepinize hepimize önce sağlık sonra huzur mutluluk sevinç ve gönlümüzden geçen tüm güzellikleri getirsin bu sene evlat hasretlerimiz bitsin hamileler sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar hastalar şifa bulsunlar borçlular borçlarını ödeyebilsin işsizler iş bulsun herkesin yüzünden gülücük kalbinden sevgi eksik olmasın

Menüde sıkıntı olacak pek bir şey yok arkadaşım. Cips ve pudingi ölçülü tüket yeter. Eğer henüz yapmadıysan sana bir pilav tarifi vereyim. İnsülin direnci olanların tüketebileceği bir pilav...
Kullanacağın yağın yarısı tereyağ, yarısı zeytinyağı olsun. İkisini tencerede erit ama yanmasın. Şehriyeli yapacaksan bu aşamada şehriyesini de ekle, kavur. Pirinci ılık suyla beyaz suyu çıkana kadar yıka ve şehriyenin (ya da doğrudan yağın) üzerine ekle, bir iki çevir. Berraklaşacak rengi. Suyunu ekle, tuzu ek ve içine bir yemek kaşığı limon suyu ekle. (Hazır limon suyunu tavsiye etmiyorum. Hem sağlıksız hem acı oluyor) Suyunu sıcak olarak ekle ve normalde ıslatarak yapıyorsan o ölçüden yarım bardak fazla olsun. Tavuk suyu koyabilirsin. Ekşi olmuyor merak etme. Zeytin de kokmuyor. Hem de hafif.
Bu kadaaar. Afiyet olsun

İnşallah hayırlı olur opun. İşlemden önce muayene etmiyor mu doktorun? Hiç değilse narkoz almazsın bir sorun olursa. Bir sor istersen...
eveet geldim 3 yumurtamı aldılar 6 tane idi ama üçü uygunmuş bu sefer yolunda gitti çok şükür... şimdilik hala umut var çoook teşekklür ederim...

Opun harika geçsin, güzel haberlerle gel Aramıza tekrar ve 2015 senin tüm dileklerini gerçekleştirsin.
Söz dinleyip çatlamayan yumurtaların olsun bol bol kaliteli inşallah canım.

bu sefer söz dinlemişleeer çok teşekkür ederim canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…