- Konu Sahibi akideciknane
-
- #27.681
Aynı saatlerde ordaydık. Ben 12 gibi ordaydımmmm.1 de çıktım.henüz niçin düştü konuşmadık. Onu görünce ağlamaya başladım.bana sarıldı. Destek oldu. Karşılıklı vazgeçmek yok, başaracağız dedi.kadın yanlış aktarmış. Sonuçlanmadıki işin. Bir sonraki tedavinde opuya kadar para ödemiyeceksin. Istiyorsan ben Pazartesi ordayım tekrar. Senin için sorayım. Canım oranın lab. Çok iyi. İçinden kim geçiyorsa onda tedavi ol.canım bana denilen bak şimdi ben 1150 verdim ilk tedaviye başlayınca opu olsaydım opu günü 4750 vericektim toplam 5900tl yapıyor..ama benim yumoşum büyüdü erken çatladı bu tedavimde bizde denilen bu bu ayın ödmesiymiş 1150tl her tedaviye başladığımda 1150 tl veriliyomuş artı 4750..bu parada bu ay yapılan test parasıymış vs..ama bana yapılan bu ay sadece iki kan testi 120tl bizde eşimle çıkıştık iki kan testinemi 1150tl vericez..canım sen dün ordamıydn kesin karşılaşmışızdır bende sabah saat 10 ve 13 e kadar ordaydım..kıvırcık saçlı sarışın maviş bir kadın gördüysen ben o kişiyim saçlarım çok ilgi çeker..neyse sen o üzüntüden etrafını izlememişindir..herşeyde vardır bir hayır canım neden düşük olmuş erbil bey ne dedi bu duruma..artı kullanığın kan sulandırıcı kullanıyormuydun..
canım vitamin takviyeleri çok önemli arı sütü bana çook iyi geldi encu tavsiye ettiği ama saf arı sütü ben onu 4 ay kullandım..erbil bey tavviye vitaminler yazdı onlara devam dedi hicran omega3 elevit devit3 birde benim kendi kulandığım imunek Qenzim10..eşimede proxed plus takviye vitamin verdi erbil bey..canım dün moralim çook bozuldu muhasebeylede öyle sorun yaşayınca duygularım karmakarışık oldu neyse yanlış anlaşımlma olduğu anlaşıldı haletik muhasebeyle sorunu..bugün eşimlede konuşuyoruz doktorun ne suçu varki diyor eşim bizim yumoşlar yaramaz erbil bey napsın..bunu daha öncede çook yaşadım..genelde yumurtam birden yok oluyoru sönüp giderdi dün öyle elimizde kayıp gidince çook üzüldüm çook umut bağlamıştım oysaki herşey güzel ggidiyordu..yaşamamız gerekti yaşadık kaderden öteye geçemiyoruz mallesef..inş canım senin hamilelik ahberiyle gitmeye karar verdim erbi beye senin düşüğnden sonrada çok moralim bozuldu..canımcığım hamiş kalabilmende çook büyük umut inş Allahın izni erbil beyin vesilesiyle bizde anne oluruz..Allahım yolumuzu açık etsin..Şimdi ben Pazartesi tekrar sıfırdan başlıyacağım. Herşeyi unuttum.bana yardımcı neler kullanmalıyım. Folikül sayısını ve kalitesini artırmak için. Birde fsh I'm yüksekti biraz . Neler yapmalıyım
ben doktor değiştirmeyi hiç sevmiyorum canım burdaki doktorumada vefa borcum var genelde kendi yumurta takibimi yapar öyle kendi anlaşmalı merkezlerine gönderirdi..2 sene boyunca çook mücadele ettik kendisiyle çook dsetek oldu medi manevi iki sene bir kuruş para almadı bizden durumumuzu bildiği için..arada onuda hebrdar etmek istiyorum son durumdan..büyük bir ihtimale doktor değiştirmem yenilen pehlivan güreşe doymaz misali bu yola başkoyduk erbil beyle devam kararı aldık eşimlede..Aynı saatlerde ordaydık. Ben 12 gibi ordaydımmmm.1 de çıktım.henüz niçin düştü konuşmadık. Onu görünce ağlamaya başladım.bana sarıldı. Destek oldu. Karşılıklı vazgeçmek yok, başaracağız dedi.kadın yanlış aktarmış. Sonuçlanmadıki işin. Bir sonraki tedavinde opuya kadar para ödemiyeceksin. Istiyorsan ben Pazartesi ordayım tekrar. Senin için sorayım. Canım oranın lab. Çok iyi. İçinden kim geçiyorsa onda tedavi ol.
Merhaba, folükülün kaç günde toplanacak hale gelmişti?canım vitamin takviyeleri çok önemli arı sütü bana çook iyi geldi encu tavsiye ettiği ama saf arı sütü ben onu 4 ay kullandım..erbil bey tavviye vitaminler yazdı onlara devam dedi hicran omega3 elevit devit3 birde benim kendi kulandığım imunek Qenzim10..eşimede proxed plus takviye vitamin verdi erbil bey..canım dün moralim çook bozuldu muhasebeylede öyle sorun yaşayınca duygularım karmakarışık oldu neyse yanlış anlaşımlma olduğu anlaşıldı haletik muhasebeyle sorunu..bugün eşimlede konuşuyoruz doktorun ne suçu varki diyor eşim bizim yumoşlar yaramaz erbil bey napsın..bunu daha öncede çook yaşadım..genelde yumurtam birden yok oluyoru sönüp giderdi dün öyle elimizde kayıp gidince çook üzüldüm çook umut bağlamıştım oysaki herşey güzel ggidiyordu..yaşamamız gerekti yaşadık kaderden öteye geçemiyoruz mallesef..inş canım senin hamilelik ahberiyle gitmeye karar verdim erbi beye senin düşüğnden sonrada çok moralim bozuldu..canımcığım hamiş kalabilmende çook büyük umut inş Allahın izni erbil beyin vesilesiyle bizde anne oluruz..Allahım yolumuzu açık etsin..
Yüksek dozda iğne alınca 8 günde toplanacak hale geliyor, hormonlu gibi (e hormonlu zaten) hemen de bozuluveriyor.Merhaba, folükülün kaç günde toplanacak hale gelmişti?
canım 7 gün iğne kullandım düşük doz iğnelerdi ismini unutum iğnenin..8 .gün erken çatladı yaramaz yumoşum..Merhaba, folükülün kaç günde toplanacak hale gelmişti?
Arı sütü folükül sayısını artırdı mı?canım 7 gün iğne kullandım düşük doz iğnelerdi ismini unutum iğnenin..8 .gün erken çatladı yaramaz yumoşum..
benim durumum biraz karışık canım ben 3 seneli evliyim fsh yüksek amh çok düşük ve yazın genelde yumoşlarım olmuyor..ama tesadüfmüdür nedir geçen kış yine eczaneden arı sütü karışımı kullanmıştım yazın çıkmayan yumoşlarım kışın çıkmıştı arı sütü karışımından sonra..bu yaz başladım encu tavs,ye ettiği arı sütünü bir ay kullandım yazın çıkmayan yumoşlar kış başlangıcı yine çıktı..bence saf arı sütü yumoş kalitesini artırıyor..Arı sütü folükül sayısını artırdı mı?
Peki yapacak olduğun tedavide embriyo lar pgt mi gidecekkromozon bozukluğu canım..
Acmila ben otrhomol plus düşünüyordum. Eşim için. Bu Arginmax dahami iyiCanim toparlanmana cok sevindim bende bir kitapcik var burdaki (Almanya) doktor vermisti bir okuyayim yazarim sana neler yapman gerektigini icinde kirmizi sarap ve bira da yaziyodu asiriya kacmamak sartiyla ilac niyetine yani birde su arisütü cok iyi Ensu ya sor onu al mutlaka Arginmax erkekler icin olani sen ve esin icin yarin herkese daha detayli yazicam malesef ise gidiyorum herkescikleri öptüm
Transferin inşallah tutar ve sağlıklı bebek olur..
Hadi portakal kardeş tedavin sana güzel sağlıklı bebek getirsin..
Âmin inşallah.. Evdeyim dinleniyorum bol bol
Peki yapacak olduğun tedavide embriyo lar pgt mi gidecek
GAyet iyiyim. Durmak yok yola devam. Allah'ın izniyle Erbil bey sayesine bu iş ya olacak, ya olacak. Şimdi tekrar silbaştan. Arı sütümü kullanayım. Yada ne önerirsin şimdiden
Transferin inşallah tutar ve sağlıklı bebek olur..
Hadi portakal kardeş tedavin sana güzel sağlıklı bebek getirsin..
Âmin inşallah.. Evdeyim dinleniyorum bol bol
canımm transferinmii oldu.. yazılarına bakıyorum transfer yazısı bulamıyorum ama aklımdada öyle kalmış..
transferin olduysaa güzell haberlerini bekliyoruz.. herşey gönlünce gelişsin.. bebişibi bu sefer kucağına alman nasip olsun hayatım..
Güvenç beyin tutuk bir yapısı var.ama işinde iyi olduğuna yürekten inanıyorum.Selam kızlar benim de bugün kontrolüm vardı. 9. Haftadayız. Güvenç bey bu sefer olmuş bu velet dedi:) Ilk defa endişesiz konuştu. 2.2cm olmuş kalamata zeytinim. Kolları bacakları kıpır kıpırdı. 2 cm şeyin herşeyi oluşmuş neredeyse, mucize gibi. Artık bütün ilaçları bıraktım vitamin hariç. Bir sonraki randevu 12. haftada. Bunca zaman sonra doktoruma ilk defa ısındım bugün.
Midem bulanıyor diyorum, iyidir diyor.
Kedilerimiz, köpeklerimiz var, iyidir diyor.
Ne desek iyidir diyor. Ilk defa rahatlattı.:) Oh be
Bir de bir takım testler istedi. Bu testleri aile hekimi yapar mı acaba?Eki Görüntüle 1360720 Eki Görüntüle 1360721
Şimdi ben Pazartesi tekrar sıfırdan başlıyacağım. Herşeyi unuttum.bana yardımcı neler kullanmalıyım. Folikül sayısını ve kalitesini artırmak için. Birde fsh I'm yüksekti biraz . Neler yapmalıyım
Benimki geldi aklıma. Çok güzel. Kucağına da al hayirlisiylaSelam kızlar benim de bugün kontrolüm vardı. 9. Haftadayız. Güvenç bey bu sefer olmuş bu velet dedi:) Ilk defa endişesiz konuştu. 2.2cm olmuş kalamata zeytinim. Kolları bacakları kıpır kıpırdı. 2 cm şeyin herşeyi oluşmuş neredeyse, mucize gibi. Artık bütün ilaçları bıraktım vitamin hariç. Bir sonraki randevu 12. haftada. Bunca zaman sonra doktoruma ilk defa ısındım bugün.
Bir de bir takım testler istedi. Bu testleri aile hekimi yapar mı acaba?Eki Görüntüle 1360720 Eki Görüntüle 1360721
Selam kızlar benim de bugün kontrolüm vardı. 9. Haftadayız. Güvenç bey bu sefer olmuş bu velet dedi:) Ilk defa endişesiz konuştu. 2.2cm olmuş kalamata zeytinim. Kolları bacakları kıpır kıpırdı. 2 cm şeyin herşeyi oluşmuş neredeyse, mucize gibi. Artık bütün ilaçları bıraktım vitamin hariç. Bir sonraki randevu 12. haftada. Bunca zaman sonra doktoruma ilk defa ısındım bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?